tatlım önemli olan bu değerinden çok 2 günde bir yükselmesi unutma..burada bi arkadaş yazmış sana kopyaladım bak umut olsun diye..gerçekten rabbimin ol dediği şeye bizim olmadı deme ihtimalimiz yok.sabır ve duaya sığınalım..rabbim yardımcın olsun inşallah 2 gün sonra bomba gibi yükselir
Alıntı nazan.e kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Merhaba,benim de transferle birlikte 12.gun degerim 16.2 idi.ustelik az da olsa kanamam vardi(
Dr.um deger dusuk ama hamilesin dedi.2 gunde bir kan testine baktik,yukseldi.kanama icinse gunde 2kez ,13gun progestan igne oluyodum bugune kadar.kese gorundu ama kucuk tabi...4gun bekleyelim dedi dr.Zeynep Kamile gidiyorum ben,cok umitli konusuyorlar,moralimi bozmama firsat vermediler,cok kiymetli bir bebek bu diyorlar:))
Umitli olmak lazim 'stres bebege iyi gelmiyormus,seninde umarim degerlerin benimkinden cok yukselir:))
kuzum neden olmasın sonuçta sıfır değil
önemli olan değerinin katlanması tatlım tutunma olmuş
inşallah kat kat artaaaar
canim neden olmasin katlanir bence o deger cok daha dusuklerlerle baslayip katlananlar oldu hic bozma moralini sen dua et bol bol cnm bnm
teşekkür ederim tatlım duanıza ihtiyacım var. tam anlamıyla sevinemedim bile...
hala muallaktayım:44:
Kizlar Günaydın. ..
bu yazdığım vitamin kapsülünu kullanan varmi aranızda.
Bunu 2 haftadir kullaniyorum ve idrar rengim ve akıntı rengim değişti. Kullanan arkadaşlarım sizlerde de bunlar oldumu?
slm kızlar fazla giremiyorum bulantlar arttı bir de bu gece kanamam oldu az bir şey bu gün dr gittik kontrolüm vardı 5+5 günlügüz ve efet bebekler ikizzçok şükür saglıkları yerinde kalp atışıda başlamış maşallahh sesini duyamadım ama dr kalp atımı başlamış küçük oldugu için duyamayız dedi 15 gün sonra gidecez inş bir sorun olmaz saglıklı bir hamilelik süreçi olurr korkuyorum acıkcası
slm kızlar fazla giremiyorum bulantlar arttı bir de bu gece kanamam oldu az bir şey bu gün dr gittik kontrolüm vardı 5+5 günlügüz ve efet bebekler ikizzçok şükür saglıkları yerinde kalp atışıda başlamış maşallahh sesini duyamadım ama dr kalp atımı başlamış küçük oldugu için duyamayız dedi 15 gün sonra gidecez inş bir sorun olmaz saglıklı bir hamilelik süreçi olurr korkuyorum acıkcası
Kizlar Günaydın. ..
bu yazdığım vitamin kapsülünu kullanan varmi aranızda.
Bunu 2 haftadir kullaniyorum ve idrar rengim ve akıntı rengim değişti. Kullanan arkadaşlarım sizlerde de bunlar oldumu?
kanı sabah 8,30 da verdim sonuç ancak çıktı 18,2
olmamış dimi???
Ankara'ya faxı çekip eve geldim. klinikten haber bekliyorum.
sağol nazancım 16,2 den sonra kaça çıktı canım. sana ne demişlerdi bana geç tutunmuş olabilir dediler.
Dualarım seninle kuzum inanıyorum hersey güzel olacakkızlar hepinize teşekkür ederim.
az önce klinikten aradılar onun için hemen evden çıkıp cronone jel almaya gittim şimdi yaptım ve uzanıyorum.
klinikten arayıp tebrik ettiler.geç tutunmuş olabileceğini ve tüm ilaç iğne ve jellere devam etmem gerektiğini söylediler. kanamamın olup olmadığını sordular bende yok dedim pazartesi günü test tekrarı istiyorlar.
Bol bol dua ediyorum. Kızar sizlerin duasına da ihtiyacım var.
Tüp bebek denemesi ne kadar zormuş her aşama ayrı bekleme şimdi de pazartesiyi beklemeye başlıyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Selencim degerlerim soyle:
12.gun:16.2 19.gun:365.7
13.gun:26 22.gun:860
15.gun:65.5 24.gun:1421
17.gun:165.7 26.gun:1926.2
Son ikisi pek de iyi degil aslinda( bana kanamam oldugu icin dusuk olabilir dedi doktor ve o yuzden bu kadar kontrole cagirdi beni.
Burda 17 ile baslayip tek yumurta ikizi olan var,umitli ol.en azindan senin kanaman yok,buna sevin.
Ben degerlerime mi uzuleyim,kanamam olduguna mi yoksa sabah aksam 13gun popodan yedigim korkunc progestan ignelere mi bilemedim.
Hayirlisi sagliklisi diyorum,hepimize :)))
Hemsommm gözünaydın maşallahhhh bebişeKizlarr gunaydinnnn :))) uzun zamandir yazamadim maalesef((( hem is hayati hem hamilelik beni bayagi sarsti surekli uyuklama hali var uzerimde ( ise gitmek cok zor oluyor sabahlari uyanamiyorum iste devamli uyukluyorum nasil olacak bilmiyorum dun keseyi gordum allahima coksukur hastane randevum ptesi iidi ama dayanamadim doktorun muayenehanesine gittim gorduk keseyi tek kese doktorum guzel 1 kese dedi rabbim nazardan saklasin insallah 10 ocakta da kalp atisi icin cagirdi allah o gunu gormeyi de nasip eder insallah siz ve bebisler allaha emanet olun kizlarr opuyorum herkesiii
Dualarım seninle kuzum inanıyorum hersey güzel olacak
Canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik.. Işe başladıgım için pek giremiyorum.. Nasılsın bebiş nasıl canım herşey yolundamı..
Canım çok sağol iyiz teyzesi çok şükür bulantılarım çok ama bunada şükür salı günü biraz korkuttu bizimki çok az kanamam oldu ama bir anlık bir şeydi bu haftalarda olabilirmiş 31 aralıkta tekrar kontrolüm var canım benim sen birde çalışıyorsun ALLAH yardımcın olsun umarım bulantın çok yoktur gerçi bulantın yoksa en güzeli çalışmak inanki evde vakit geçmiyor sürekli kuruyorsun bu sefer eee siz nasılsınız bakalım annesi senin kontrolün ne zaman.
kanı sabah 8,30 da verdim sonuç ancak çıktı 18,2
olmamış dimi???
Ankara'ya faxı çekip eve geldim. klinikten haber bekliyorum.
Canim cook gecmis olsun.. Bu dönemlerde oluyor o yuzden bol bol istirahat et evde hic bir is yapma bol bol yat.. Canim biz de iyiyiz cok sukur 7 hafta 2 gunlugnuz daha bulantilarim var ama cok yogun digil daha hic kusmadim.. Masallah diyorum acikinca kötü oluyorum sadece.. Cok istahim artti bol bol yiyorum.. Kontrole 11 hafta gidicem.. Hersey yolunda giderse insallah senin suan kanaman yok dimi.. İlac falan verdimi doktor...
Canım çok sağol zaten full yatmalardayım şu an kanaman yok çok şükür dediğim gibi bir anlık bir şeydi bu haftalarda olan bu az kanamalara geçiş kanaması deniyormuş oh oh MAŞALLAH iyi olmanıza çok sevindim bizde ALLAH izin verirse bizde 7+5 olduk teyzesi :))kusmamana çok sevindim umarım hamileliğin hep böyle geçer ben bu gün az biraz daha iyim ama banyo ve ben artık bütünleştik :)) inanki öğürmekten karın kaslarım ağrıyor ilaç vermedi canım doktorum sadece coraspini kestik canım .....
Hemsommm gözünaydın maşallahhhh bebişeRabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?