2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım allah razı olsun içimi rahatlattınız. karnıma tutuyorum ve rabbime dua ediyorum bebeğim beni bırakmasın diye....

kuzum neden olmasın sonuçta sıfır değil
önemli olan değerinin katlanması tatlım tutunma olmuş
inşallah kat kat artaaaar

teşekkür ederim tatlım duanıza ihtiyacım var. tam anlamıyla sevinemedim bile...

hala muallaktayım:44:

teşekkür ederim tatlım duanıza ihtiyacım var. tam anlamıyla sevinemedim bile...

hala muallaktayım:44:

canım güzel haberini bekliyorum pazartesi bol duaaaa

Kizlar Günaydın. ..
bu yazdığım vitamin kapsülünu kullanan varmi aranızda.
Bunu 2 haftadir kullaniyorum ve idrar rengim ve akıntı rengim değişti. Kullanan arkadaşlarım sizlerde de bunlar oldumu?

canım ben kullanmıyorum hiç bir bilgim yok

oohhh maşallah ALLAH nazarlardan korusun ,bende perşembe gördüm keseyi ama daha 4+5 falandık kalp atımı için erken dedi drum duymadık bu kadar erken görülebiliyormu kalp atımı :) bizim kesenin içinde beyaz bi nokta vardı bebeğimiz :) ne güzel bende 7 ocakta gidicem kalp atışı için 6+3 falan oluyoruz
inşallah ALLAH ım herkese nasip eder ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

kuzummm senle aynıyızz benim de 5. buçuk haftalık dedi doktorumm benim tek bebiş rabbim nazardan esirgesin bebişlerimizi bize bağışlasın tatlımm. ben de bulantı henüz başlamadı ama ben de acayip uyku hali var bıraksalar 24 saat yataktan çıkmam ama mecburen işe gidiyorum ekmek parası. ben de 15 gün sonra gidicem kalp atışı için canım allah nasip kısmet derse kalp atışını da duyarız inşallahh

Kizlar Günaydın. ..
bu yazdığım vitamin kapsülünu kullanan varmi aranızda.
Bunu 2 haftadir kullaniyorum ve idrar rengim ve akıntı rengim değişti. Kullanan arkadaşlarım sizlerde de bunlar oldumu?

canım ben dün kese için gittim bana başka 1 hap verdi hatta eczane de yoktu depodan geldi çok az kullanılan bişeymiş eczacı bunu hiç satmıyoz dedi bizim doktor orjinal vallahi :))) I Mom Kap adı içinde sana lazım olan herşey var dedi doktorum bilmiyom eczacı da evet öyle dedi omega 3 , balık yağı, çinko herşey var dedi. kutusu 20 tl içinde 28 tane var.

Canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik.. Işe başladıgım için pek giremiyorum.. Nasılsın bebiş nasıl canım herşey yolundamı..

sağol nazancım 16,2 den sonra kaça çıktı canım. sana ne demişlerdi bana geç tutunmuş olabilir dediler.

Selencim degerlerim soyle:
12.gun:16.2 19.gun:365.7
13.gun:26 22.gun:860
15.gun:65.5 24.gun:1421
17.gun:165.7 26.gun:1926.2

Son ikisi pek de iyi degil aslinda( bana kanamam oldugu icin dusuk olabilir dedi doktor ve o yuzden bu kadar kontrole cagirdi beni.
Burda 17 ile baslayip tek yumurta ikizi olan var,umitli ol.en azindan senin kanaman yok,buna sevin.
Ben degerlerime mi uzuleyim,kanamam olduguna mi yoksa sabah aksam 13gun popodan yedigim korkunc progestan ignelere mi bilemedim.
Hayirlisi sagliklisi diyorum,hepimize :)))

Dualarım seninle kuzum inanıyorum hersey güzel olacak

açıklaman için çok teşekkür ederim canım bende senin önceki yazılarını okuyordum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Ama insan sevinemiyor bile. 12. test yaptırcam dedim önce yaptırmıyacağım dedim sabrettim bugün sonucu görünce ağlamamak için kendimi zor tuttum ama crinom jelim bitmişti onu bile almadan geri geldim ilaçları bırakıyorum dedim eşime. sonra klinikten aradılar ama çok güzel konuştular sonra siz kader arkadaşlarım hepiniz içimi rahatlattınız. çıkıp jelimi eczaneden hemen alıp yaptım.

Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.

Hemsommm gözünaydın maşallahhhh bebişe Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik.. Işe başladıgım için pek giremiyorum.. Nasılsın bebiş nasıl canım herşey yolundamı..

Canım çok sağol iyiz teyzesi çok şükür bulantılarım çok ama bunada şükür salı günü biraz korkuttu bizimki çok az kanamam oldu ama bir anlık bir şeydi bu haftalarda olabilirmiş 31 aralıkta tekrar kontrolüm var canım benim sen birde çalışıyorsun ALLAH yardımcın olsun umarım bulantın çok yoktur gerçi bulantın yoksa en güzeli çalışmak inanki evde vakit geçmiyor sürekli kuruyorsun bu sefer eee siz nasılsınız bakalım annesi senin kontrolün ne zaman.

Canim cook gecmis olsun.. Bu dönemlerde oluyor o yuzden bol bol istirahat et evde hic bir is yapma bol bol yat.. Canim biz de iyiyiz cok sukur 7 hafta 2 gunlugnuz daha bulantilarim var ama cok yogun digil daha hic kusmadim.. Masallah diyorum acikinca kötü oluyorum sadece.. Cok istahim artti bol bol yiyorum.. Kontrole 11 hafta gidicem.. Hersey yolunda giderse insallah senin suan kanaman yok dimi.. İlac falan verdimi doktor...

Son düzenleme:
kanı sabah 8,30 da verdim sonuç ancak çıktı 18,2

olmamış dimi???

Ankara'ya faxı çekip eve geldim. klinikten haber bekliyorum.

Canm gözün Aydın,sakın kötü seyler düşünüp uzme bebisleri sag salim alacaksın kucağına inşallah.dinlen bol bol pzrtesii degerin cok guzel yükselecek bak gorrcrksin😊

Canım çok sağol zaten full yatmalardayım şu an kanaman yok çok şükür dediğim gibi bir anlık bir şeydi bu haftalarda olan bu az kanamalara geçiş kanaması deniyormuş oh oh MAŞALLAH iyi olmanıza çok sevindim bizde ALLAH izin verirse bizde 7+5 olduk teyzesi :)) kusmamana çok sevindim umarım hamileliğin hep böyle geçer ben bu gün az biraz daha iyim ama banyo ve ben artık bütünleştik :)) inanki öğürmekten karın kaslarım ağrıyor ilaç vermedi canım doktorum sadece coraspini kestik canım .....

canıım yatmalardayım demişin sana da mı uyku hali çöküyo devamlı? beni bıraksalar 24 saat uyuyabilirim valla hele sabah işe gitmek zulum gibi metroda orda burda her yerde uyuyorum :26: yakında ayakta bile uyucam valla. işte kafam düşüyo devamlı göz kapaklarımı zor tutuyorum dün muayene koltuğunda doktor beklerken bile içim geçiyodu az daha :44:bugün eczacı erkek bebek uyku yapıyo dedi ama bilmiyom hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsunlar da inşallah allaha emanet olun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…