2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selencim,sonucun 0 degil,ilaclarinla bebegini destekle vazgecersen yarin bi gun vicdan azabi duyarsin.baskalarinkinden kucuk de olsa bebegin var:))
Sana boyle yazdikca aslinda kendime de umit verdigimi farkettim:))

kizla transferimin ikinci gunu doktorum kanamam olursa ara dedi kanama neden olur neyin habercisi be ilerleyen gunlerde ne bekliyor

hayırlı olsun cnm cok sevindim senin sebeb neydi ve kaçıncı gün kaç hücreli kaç adet embriyo verlmişti sana cvp verirsen sevinirim

Senin bebiş de hayırlı olsun canım Doktorlar herhangi bir sebep bulamadı 3. gün 2 embriyo transfer edildi dün tekrar ultrasona girdim bebişlerim iki tane çok daha fazla heyecanlıyım artık rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Son düzenleme:
Iyi aksamlar arkadaslar bugun transferim yapildi 3 embriyo yerlestirildi 5.gun embroyalari test gunu 13 aralik sizce bu cok uzun bir bekleme suresi degilmi??allah hepimizi icin hayirlisini nasip etsin hepimizin yuzunu guldurur insallah hepimiz annelik duygusunu tadariz insallah pardon 13 ocak test Günü

Son düzenleme:

Canım benim öyle çok uyuklamam yok ama ben sabahları geç kalkıyorum evde olduğum için yorulmuyorum belki ondandır ama kusmalarım çok fazla uykumdan uyandırıyor bazen .ALLAH yardımcın olsun tatlım çalışmak seni yoruyordur daha evvelde yazmıştım benim eşim panik atak o yüzden sürekli yatmalardayım canım biraz fazlapinpirikli sağolsun evet canım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım ALLAH'IN izniyle bunların hepsi unutulur ALLAH yar ve yardımcımız olsun .

kizla transferimin ikinci gunu doktorum kanamam olursa ara dedi kanama neden olur neyin habercisi be ilerleyen gunlerde ne bekliyor

Tatlım İNŞALLAH seni ilerleyen günlerde güzel şeyler bekliyor kanama olayını hepimize söylüyorlar kanaman olursa ilaçlarını değiştiriyolar o yüzden haber ver diyorlar birde bazı anne adayları kanama olunca ilaçları bırakıyor gebe değilim diye ama üstüne görme olabiliyor doktorlar bunları engellemek için haberimiz olsun diyor

him tesekkur ederim canim allahrazi olsun

Bencede canim cok gec benim 5. Gun embriyosu iken 10 gun sonra test yapilmisti,bir yanlisliklik olmasin bence kendin bir merkeze yaptir yada dra sor bence hocam Normalde 12 gun ama 5. Gun embriyosu da 10 beklenir de.birde 5. Gun genelde tutuyor ins sende pozitif sonuc alirsin canim.hangi merkezde yaptirdin sen??

herkese iyi akşamlar arkadaşlar,bebeği olacaklara rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi tedavisi olanlarında inşallah o güzel annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin....2 defa aşılama yapıldı sonuç negatifti şimdi tüp bebeğe başladık ama daha iğne kısmındayız gonalf mi bilemiyorum ama midemi inanılmaz bulandırıyor sizde de böyle bi sorun yaptı mı acaba iyi akşamlarrr..

Selencim,sonucun 0 degil,ilaclarinla bebegini destekle vazgecersen yarin bi gun vicdan azabi duyarsin.baskalarinkinden kucuk de olsa bebegin var:))
Sana boyle yazdikca aslinda kendime de umit verdigimi farkettim:))

arada bir yazıyorum ama buranın müptelasıyım yazdıklarınızı okumadan duramıyorum. hepimize allah kolaylık versin iyi akşamlar

canım yediğin protestan ignelerinin adı nedir benimkiyle aynımı diye sordum sonra bıraktın mı?

Bilmiyorum bende niye 16 gun sonra verdiler canim ben almanyada yasiyorum burda yaptirdim insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz sendemi 5.gun embriyosu yaptirmistin sonuc ne oldu ?

birde iğne vurmaya başlıyorsun sonra kaç gün sonra topluyorlar kaç gün sonra yüklüyorla sonra 12 gün mü bekliyorsun ?? hepinize bol şans kızlar??? ha bide 3.gün 5.gün diyorsunuz ya bunu doktorlar mı seçiyor sizmi 5.gün embriyosu olsun diyorsunuz mesela??? 5.gün daha iyiyse onu niye seçmiyorlarki yani beklemiyorlar ki??

kanı sabah 8,30 da verdim sonuç ancak çıktı 18,2

olmamış dimi???

Ankara'ya faxı çekip eve geldim. klinikten haber bekliyorum.

Selenciğim gözünaydın canımmeleğin annesine tutunmayı başarmışinşallah değerin katlandıkça senin de mutluluğun katlanır canım senin adına çok sevindim...Rabbim bizlere de bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın

Canım ben ayın 18'inde ilk iğneme başlamıştım...Bu pazartesi opu yapılacağını söylediler...4 yumurtam oluşmuştu istenilen boyutta...Transfere gelince ben de sordum 5.gün mü transfer edilecek diye...Hemşire embriyonun durumuna göre belli olur dedi...İlla 5.gün diye bir şey yok dedi...Embriyonun yeri ana rahmidir...en iyi gelişimini orda tamamlar gibi bişiler söyledi...Ben de bu konuda acemiyim ama umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…