açıklaman için çok teşekkür ederim canım bende senin önceki yazılarını okuyordum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Ama insan sevinemiyor bile. 12. test yaptırcam dedim önce yaptırmıyacağım dedim sabrettim bugün sonucu görünce ağlamamak için kendimi zor tuttum ama crinom jelim bitmişti onu bile almadan geri geldim ilaçları bırakıyorum dedim eşime. sonra klinikten aradılar ama çok güzel konuştular sonra siz kader arkadaşlarım hepiniz içimi rahatlattınız. çıkıp jelimi eczaneden hemen alıp yaptım.
Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.
hayırlı olsun cnm cok sevindim senin sebeb neydi ve kaçıncı gün kaç hücreli kaç adet embriyo verlmişti sana cvp verirsen sevinirim
canıım yatmalardayım demişin sana da mı uyku hali çöküyo devamlı? beni bıraksalar 24 saat uyuyabilirim valla hele sabah işe gitmek zulum gibi metroda orda burda her yerde uyuyorum :26: yakında ayakta bile uyucam valla. işte kafam düşüyo devamlı göz kapaklarımı zor tutuyorum dün muayene koltuğunda doktor beklerken bile içim geçiyodu az daha :44:bugün eczacı erkek bebek uyku yapıyo dedi ama bilmiyom hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsunlar da inşallah allaha emanet olun canımm
kizla transferimin ikinci gunu doktorum kanamam olursa ara dedi kanama neden olur neyin habercisi be ilerleyen gunlerde ne bekliyor
Tatlım İNŞALLAH seni ilerleyen günlerde güzel şeyler bekliyor kanama olayını hepimize söylüyorlar kanaman olursa ilaçlarını değiştiriyolar o yüzden haber ver diyorlar birde bazı anne adayları kanama olunca ilaçları bırakıyor gebe değilim diye ama üstüne görme olabiliyor doktorlar bunları engellemek için haberimiz olsun diyor
canım hemşommm allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin inşallah siz nasılsınız kuzumm 2ocakta test tarihim gün sayıyorum kuzum bugün 7. Gün cok şiddetli kasık ağrısı oldu Dr aradım bu ağrılar normal dedi korktum valla :18:Seninde böyle ağrıların oldumu:26:
Iyi aksamlar arkadaslar bugun transferim yapildi 3 embriyo yerlestirildi 5.gun embroyalari test gunu 13 aralik sizce bu cok uzun bir bekleme suresi degilmi??allah hepimizi icin hayirlisini nasip etsin hepimizin yuzunu guldurur insallah hepimiz annelik duygusunu tadariz insallah pardon 13 ocak test Günü
açıklaman için çok teşekkür ederim canım bende senin önceki yazılarını okuyordum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Ama insan sevinemiyor bile. 12. test yaptırcam dedim önce yaptırmıyacağım dedim sabrettim bugün sonucu görünce ağlamamak için kendimi zor tuttum ama crinom jelim bitmişti onu bile almadan geri geldim ilaçları bırakıyorum dedim eşime. sonra klinikten aradılar ama çok güzel konuştular sonra siz kader arkadaşlarım hepiniz içimi rahatlattınız. çıkıp jelimi eczaneden hemen alıp yaptım.
Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.
selencim degerlerim soyle:
12.gun:16.2 19.gun:365.7
13.gun:26 22.gun:860
15.gun:65.5 24.gun:1421
17.gun:165.7 26.gun:1926.2
son ikisi pek de iyi degil aslinda( bana kanamam oldugu icin dusuk olabilir dedi doktor ve o yuzden bu kadar kontrole cagirdi beni.
Burda 17 ile baslayip tek yumurta ikizi olan var,umitli ol.en azindan senin kanaman yok,buna sevin.
Ben degerlerime mi uzuleyim,kanamam olduguna mi yoksa sabah aksam 13gun popodan yedigim korkunc progestan ignelere mi bilemedim.
Hayirlisi sagliklisi diyorum,hepimize :)))
Bencede canim cok gec benim 5. Gun embriyosu iken 10 gun sonra test yapilmisti,bir yanlisliklik olmasin bence kendin bir merkeze yaptir yada dra sor bence hocam Normalde 12 gun ama 5. Gun embriyosu da 10 beklenir de.birde 5. Gun genelde tutuyor ins sende pozitif sonuc alirsin canim.hangi merkezde yaptirdin sen??
kanı sabah 8,30 da verdim sonuç ancak çıktı 18,2
olmamış dimi???
Ankara'ya faxı çekip eve geldim. klinikten haber bekliyorum.
birde iğne vurmaya başlıyorsun sonra kaç gün sonra topluyorlar kaç gün sonra yüklüyorla sonra 12 gün mü bekliyorsun ?? hepinize bol şans kızlar??? ha bide 3.gün 5.gün diyorsunuz ya bunu doktorlar mı seçiyor sizmi 5.gün embriyosu olsun diyorsunuz mesela??? 5.gün daha iyiyse onu niye seçmiyorlarki yani beklemiyorlar ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?