2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cevabın için sağol 18. de başladıysan ayın 30 una gelen pazartesimi toplayacaklar yani anlamadım?? 13 gün oluyor o zaman arada

Kizlar merhaba nasilsiniz.bu bulantidir kusmadir nezman basliyor acaba ben 5.hafta icindeyim biraz bulantim var ama erken deyip hamilelelige yormuyorum.gastritimde var cunku..sizin bulantilar nezman basladi???bide kalp atislarini genelde kacinci hafta duydunuz acaba tecrubeli arkadaslar yazarsaniz sevinirim

Selencim,sonucun 0 degil,ilaclarinla bebegini destekle vazgecersen yarin bi gun vicdan azabi duyarsin.baskalarinkinden kucuk de olsa bebegin var:))
Sana boyle yazdikca aslinda kendime de umit verdigimi farkettim:))

teşekkür ederim canım. Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bana bugün çok yardımcı oldun. Allahımda sana yardım etsin. sadece aklıma birşey geldi onu sormak istiyorum. benim kullandıklarım asprin,estrofem,crenone jel, clexcane iğneyi ne zaman kesecekler bir bilgin var mı? çok merak ediyorum. Normalde ne zaman kesiyorlar acaba. birde bu değerle bebek tutunmuş mu oluyor yoksa düşük tehlikesi falan mı oluyor. Yada başka bişey mi?Benim transfer edilen embriyolarımın biri 10 diğeri 8 hücreli idi ve 3. gün embriyosuydu. şimdi 8 hücreli yani geriden gelen mi tutmuş. hatta tutunmuş mu yoksa tutunma çabasında mı hala. Kanamam yok ama hemşireye hareketlerime dikkat edeyim mi dedim gerek yok dedi. Biraz önce de birkaç yere baktım bulamadım. Ananas ve kabak çekirdeğine devam edeyim mi bilemedim.

Bir tane soru soracaktım sözde bir sürü oldu kusura bakma:44:

Teşekkür ederim canım. İnşallah katlanır bitanem. Allahım kucağıma almamı da nasip eder inşallah.

Rabbim tüm isteyenlere en kısa nasip eder inşallah. hem de daha iyi değerlerle benim gibi tereddütte kalmadan canım.

kızlar merhaba bi konuda yardıma ihtiyacım var en son kasım 25 de adet oldum hala adet olmadım hiç bir belirtide yok kliniğe gitmek için adetimi bekliyordum sizce normal mi ? hamile olma ihtimalim yok diye düşünüyorum çünkü hsg filminde her iki tüpümde kapalı çıkmıştı tüp bebeğe başlamam gerektiği söylendi ama ne yapmam lazım anlamadım :18: böyle bişey başına gelen var mı yoksa normal mi :18:

cnm benim bu bebeklerimde 5. haftamda başladı herkesete farklı oluyor benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı rahat bir hamiellik geçirdim inş bunlarda öyle olurr yoksa mafolurum bakmam gereken bir cadım var ona bakacak kimsem yok

Arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.7 adet anca yumurtam oldu.Biliyorum az çok önemlı degıl önemlı olan kalitesi.Ayın 1'inde veya 2'sınde transferim olucak inşallah.Sorum şu ki transfer sonrası hamiş kalan arkadaşlar hep sırt üstümü yatıyor.Yan dönsek falan zararı olurmu.

hadi bakalım arkadaşım gözün aydın sağlıklı ve hepsi birici kalite olur inş cnm az değil önemli olan kaliteli olması inş hepsi birici kalite olur

cnm benim iki tane koydular ilk denememde dr izin vermemişti tek koymuşlardı şimdi nedense 3 veya 4 tane koyan bile var
Yurtdisinda 3 tane yerlestiriyor kanunen 3 e kadar izin var ama turkiyede sanirim 2e ye kadar izin var bana bugun almanyada 3 tane embriyo transfer edildi

canım yediğin protestan ignelerinin adı nedir benimkiyle aynımı diye sordum sonra bıraktın mı?

Zeynepcim,progesteron hormonu, ilac markasi progestan 50mg..bunun muadili de var..ben gunde 2kez yedim(
12. Gun test icin gittigimde kanamam oldugu icin verdi doktor.o gun basladim,26.gun kesti doktorum.zaten ben yuruyup,yatamaz hale gelmistim.popom mahvoldu.

Canim doktorlar surekli uzanmayi uygun gormuyorlar cunku uzandikca kan dolasimi olmuyor ve kan pihtilasmasi artiyor artikcada bebeklerin tutunmasi cok zor bunu bil istedim hayirli olsun hepimiz icin insallah

kızlarrr kaç tane yüklüyorlar:)))

yüklüyolar tabiri de ilginç nerden aklına geldi :) :) ama haklısın yaa deney tahtası gibi bişiler yapıyolar bizee kendimizi teslim edip bekliyoz bakalımm hayırlısı....35 yaşın altındakilere 1 embriyo üstündekilerede 2 yada 3 embriyo transfer ediyolar ..ama dokrotun insiyatifinede bağlı benim dr iki tane koymuştu 34 yaşındayım tabi ısrar etmek gerek bence ..

ilk gün sırt üstü yat demişlerdi bana ...yan dönebilirsin yeterki rahat ol stres yapma gerçekten çok daha önemli stres olmamak...inşalahh sağlıkla bebeğine kavuşursun ...

kızlaaaaaaaar nerelerdersin kayboldunuzz amayaaaaaaaaaa güzbaharrrrrrrrrr bebeekk cicibebeeeeee nihalllll_16 kalbimdesinnnnn diğerleriiii ....ben adetin 21.gününü bekliyorum estorfem diye bi ilaçla başlıyacam ikinci denemeye yani ayın 12sinde inşalahh bu sefer kavuşurum bebeklerime (

Son düzenleme:

Canim rabbim yardimcin olsun.insallh buda ilki gibi gecer bi cirpida. carsamba kontrolum var aha erken dedim ama bir ihtimal umutlanmadan bekleyecegim artik bide canim bende hafif kahve lekelenme oluyor bikac damla silik..carsambaya kadr merkatan olurum bi sorayim dedim boyle bisey olmusmuydu sende? Kendimi yordum ondanmi olmustur acaba??

Rica ederim arkadasim,destek olabildiysem ne mutlu,bende ilk test sonuclarimi aldigimda cok uzulup,yalniz kalmistim.ben 37 yasindayim ilk denemem ve kimseye soylemedim,olumsuz olursa aciklamak zorunda kalmayim diye..neyse,
Ben sadece aspirin,folbiol ve progestan kullaniyorum.estrofem ve clexcane igneyi bilmiyorum.12.haftaya kadar kullanilacak diye biliyorum ilaclari..bana da 3.gun 2embriyo transfer edildi,8ve10hucreli:))) hangisinin oldugunu bilemeyiz.belki ikisi birden.bana kalirsa biri tuttu,deger dusuk cunku,hangisi gucluyse.bence tutundu bebek/bebekler,biraz tembeller hahhaaa..dusuk ihtimalin yok kanaman yok benim gibi.ancak ayakkabi baglamak icin belden egilme,comerek otur,ust raflara uzanma,gerinme yatarken filan,dikkat et.bunlar benim tavsiyelerim,kuru kayisi ye,ustune su ic:)) kendini zorlama yani
Uzun oldu ama tip cok enteresan bir bilim 2x2=4 degil.doktorlar bile net asla konusmadi benle,hersey kisiye gore degisiyor.
Bu sikinti sayesinde bir suru tibbi makale okudum:))

Yelizcim canım yeni geldim hemen bilgisayarı açtım Selen'i merak ettim.oyüzden sayfaları okudum.tedaviye başlıyorsun demekçok sevindim

Kizlar merhaba bisey sormak istiyrum transferden sonraki ilaclarinizi nemzana kadr kullandiniz acaba??? Kac gun veya hafta ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…