Selencim,sonucun 0 degil,ilaclarinla bebegini destekle vazgecersen yarin bi gun vicdan azabi duyarsin.baskalarinkinden kucuk de olsa bebegin var:))
Sana boyle yazdikca aslinda kendime de umit verdigimi farkettim:))
Selenciğim gözünaydın canımmeleğin annesine tutunmayı başarmış inşallah değerin katlandıkça senin de mutluluğun katlanır canım senin adına çok sevindim...Rabbim bizlere de bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın
Kizlar merhaba nasilsiniz.bu bulantidir kusmadir nezman basliyor acaba ben 5.hafta icindeyim biraz bulantim var ama erken deyip hamilelelige yormuyorum.gastritimde var cunku..sizin bulantilar nezman basladi???bide kalp atislarini genelde kacinci hafta duydunuz acaba tecrubeli arkadaslar yazarsaniz sevinirim
arkadaşlar kaç embriyo yüklüyorlar??
Arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.7 adet anca yumurtam oldu.Biliyorum az çok önemlı degıl önemlı olan kalitesi.Ayın 1'inde veya 2'sınde transferim olucak inşallah.Sorum şu ki transfer sonrası hamiş kalan arkadaşlar hep sırt üstümü yatıyor.Yan dönsek falan zararı olurmu.
Yurtdisinda 3 tane yerlestiriyor kanunen 3 e kadar izin var ama turkiyede sanirim 2e ye kadar izin var bana bugun almanyada 3 tane embriyo transfer edildicnm benim iki tane koydular ilk denememde dr izin vermemişti tek koymuşlardı şimdi nedense 3 veya 4 tane koyan bile var
canım yediğin protestan ignelerinin adı nedir benimkiyle aynımı diye sordum sonra bıraktın mı?
Canim doktorlar surekli uzanmayi uygun gormuyorlar cunku uzandikca kan dolasimi olmuyor ve kan pihtilasmasi artiyor artikcada bebeklerin tutunmasi cok zor bunu bil istedim hayirli olsun hepimiz icin insallahArkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.7 adet anca yumurtam oldu.Biliyorum az çok önemlı degıl önemlı olan kalitesi.Ayın 1'inde veya 2'sınde transferim olucak inşallah.Sorum şu ki transfer sonrası hamiş kalan arkadaşlar hep sırt üstümü yatıyor.Yan dönsek falan zararı olurmu.
kızlarrr kaç tane yüklüyorlar:)))
ilk gün sırt üstü yat demişlerdi bana ...yan dönebilirsin yeterki rahat ol stres yapma gerçekten çok daha önemli stres olmamak...inşalahh sağlıkla bebeğine kavuşursun ...Arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.7 adet anca yumurtam oldu.Biliyorum az çok önemlı degıl önemlı olan kalitesi.Ayın 1'inde veya 2'sınde transferim olucak inşallah.Sorum şu ki transfer sonrası hamiş kalan arkadaşlar hep sırt üstümü yatıyor.Yan dönsek falan zararı olurmu.
cnm benim bu bebeklerimde 5. haftamda başladı herkesete farklı oluyor benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı rahat bir hamiellik geçirdim inş bunlarda öyle olurr yoksa mafolurum bakmam gereken bir cadım var ona bakacak kimsem yok
teşekkür ederim canım. Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bana bugün çok yardımcı oldun. Allahımda sana yardım etsin. sadece aklıma birşey geldi onu sormak istiyorum. benim kullandıklarım asprin,estrofem,crenone jel, clexcane iğneyi ne zaman kesecekler bir bilgin var mı? çok merak ediyorum. Normalde ne zaman kesiyorlar acaba. birde bu değerle bebek tutunmuş mu oluyor yoksa düşük tehlikesi falan mı oluyor. Yada başka bişey mi?Benim transfer edilen embriyolarımın biri 10 diğeri 8 hücreli idi ve 3. gün embriyosuydu. şimdi 8 hücreli yani geriden gelen mi tutmuş. hatta tutunmuş mu yoksa tutunma çabasında mı hala. Kanamam yok ama hemşireye hareketlerime dikkat edeyim mi dedim gerek yok dedi. Biraz önce de birkaç yere baktım bulamadım. Ananas ve kabak çekirdeğine devam edeyim mi bilemedim.
Bir tane soru soracaktım sözde bir sürü oldu kusura bakma:44:
Yurtdisinda 3 tane yerlestiriyor kanunen 3 e kadar izin var ama turkiyede sanirim 2e ye kadar izin var bana bugun almanyada 3 tane embriyo transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?