2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nazancım senin yavruda senin gibi savaşçı ALLAH'ın izniyle vaktinde kucağına alacaksın inşaALLAH

Kizlar bu arada gebelik olustuktan sonra benim sahsi fikrim herhangi birseyi fazla tuketmeyin.zira etkilerini tam bilemeyiz diye dusunuyorum,kani fazla sulandirmak,duz kaslari yani rahmi hareketlendirmek vs. İstenmeyen durumlar.hersey kararinda olmali.
Ben mesela normalde yesilcay,kimyon,maydonoz ve dereotunu cok tuketirdim,transferden beri tuketmiyorum,dusuk ihtimalini artiriyor diye biliyorum..dikkat edin yiyip ictiklerinize yani..

Yelizcim canım yeni geldim hemen bilgisayarı açtım Selen'i merak ettim.oyüzden sayfaları okudum.tedaviye başlıyorsun demekçok sevindim

evet yaa bende merak ediyorum herkesi tek tek sanki bi gerçek kesit dizi izler gibi yarın olunca ne oldu diyip tek tek sayfaları okumak çok iyi geliyo bana ...evet canım ya hayırlısıyla bşalıyorum ikinciye bakaım bu sefer neler gelicek başımıza sonu güzel olsun da razıyız artık ...iyigeceler canımm

canım hayırlı olsun inşaALLAH değerlerin katlanarak devam eder yavrularını Rabbim kaderine yazsın sıkıca tutunsunlar 9 ay sonra kucağına gelsinler

nazancım senin yavruda senin gibi savaşçı ALLAH'ın izniyle vaktinde kucağına alacaksın inşaALLAH

Hahhahaa,kalbimdesin,bence benim bebek benim gibi coook kararsiz,olsam mi olmasam mi diye dusunuyor:)))
O kerata bir dogsun,popomdan yedigim her ignenin acisini onunkini isirarak alicam insallah:)))

haklısın canım doktorlarda özellikle uyarıyor idrar söktürücü özelliği olan herşeydan uzak durun

Hahhahaa,kalbimdesin,bence benim bebek benim gibi coook kararsiz,olsam mi olmasam mi diye dusunuyor:)))
O kerata bir dogsun,popomdan yedigim her ignenin acisini onunkini isirarak alicam insallah:)))

inşaALLAH canım..kurban olurum onları verene ısır annesi ısır

hayırlı ve kolay gelsinler inşaALLAH..sana da iyi geceler tatlım

canım burdayız hayırlı olsun başlamışsın hadi inşallah bu son olsun rabbim kavuştursun senide yavrularına

Kizlar merhaba bisey sormak istiyrum transferden sonraki ilaclarinizi nemzana kadr kullandiniz acaba??? Kac gun veya hafta ??

Aspirin,folbiol(folik asit) ve progestan(protesteron hormonu) 12.haftaya kadar diye biliyorum,gebelik olusmussa.yok olmadiysa hemen progestan kesilir,regl olmak icin.

Ayni konulari konusabilmek benim de cok hosuma gidiyor,rahatlatiyor.yakin arkadaslarimla bile bunlari konusamiyorum,ya bekar,ya sorunsuz cocuk sahibi olmus..ne hissettigimizi biz daha iyi anliyoruz ayni seyleri yasiyoruz cunku.

Cok sagol canim allah razi olsun 13 ocakta test gunu verdiler cok gec verdiler anlamadim 16 gün sonra yani

CANIM BİR YERDE OKUMUŞTUM.KANDA BETA-HCG HORMONU KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDan dolayı gebelik olmadan da yükseliyormuş belki o yüzden test tarihini öteleyip daha doğru bir sonuç almak istemişlerdir..

Canım bende 36 yaşındayım 1 yıllık evliyim benimde ilk denemem. geç evlenince işi riske atmak istemedik. Aşılama vs hiçbişey yapmadan direkt tüp bebek yaptırdık. Muğla'da yaşıyorum. izin alamadım.rapor üstüne izin karman çorman stresi bir tüp bebek oldu. Bebişimi transferden 4 gün sonra 10 saat yolculukla Muğlaya getirdim. Ankara' da annem 4 gün kaldırmadı beni Allah ondan razı olsun. genelde dinlendim. gelir gelmez işe başladım kimseye söylemedim burası ufak bir yer tüp müp anlayacak gibi değiller. onlarla uğraşamam. Kısacası sonuç buralara geldik. Hepimiz biliyoruz ki Allahım ol derse olacak herşey bahane ama bizler elimizden geleni yapıyoruz.

Dediğin gibi bizim bebekler tembel sanırım. bizi de yoruyorlar kendilerini de... Halbuki normal gelseler bizde stres olmayacağız onları da strese sokmayacağız. :)) Dediklerinin hepsine dikkat etmeye çalışıyorum. Sağol canım Allahım muradımızı versin inşallah, tabii tüm bebek isteyenlerle birlikte...

Kalbimdesin sen dondurulmuslarin transfer edilecekti di mi,ocak 1de.hazirlik bir tedavin var mi acaba?

CANIM BİR YERDE OKUMUŞTUM.KANDA BETA-HCG HORMONU KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDan dolayı gebelik olmadan da yükseliyormuş belki o yüzden test tarihini öteleyip daha doğru bir sonuç almak istemişlerdir..

Olabilir canim bugun transferden sonra tekrar hamilelik hormonu vurdular demekki onun icin

cnm benim dün gece kanam olmuştu dr bu gün bir sorun yok dedi bende yüreğim azımda bekliyorum valla inş sorun olmaz sabah 6da lavaboya çıktım bir baktm kanama var çok korktum şükür daha gelmedi

Selencim valla is guc,cocuk sorumluluguna hazir degilim diye bekleye bekleye benim de boyle oldu.hazir olunca hemen olacagini saniyodum bende:)) gecen sene 3asilama yaptirdim olmadi.keske bende hemen tup yapsaymisim..suan hamile oldugumu bir tek hastaneye test icin gittigimde anliyorum(
İnsalllah yeni yil hepimize bebeklerimizi getirir de soyle kucak dolusu seviniriz...

canım hayırlı olsun inşaALLAH değerlerin katlanarak devam eder yavrularını Rabbim kaderine yazsın sıkıca tutunsunlar 9 ay sonra kucağına gelsinler

canım arkadaşımmmmmmmmmmm

sağol inşallah katlanır bitanem. . sonuç için 1,5 saat boş boş sokaklarda gezindim hep hepimize dualar ettim. Allahım benle birlikte tüm isteyenlere yardım et dedim. canım, Allahım böyle uygun görmüş hemen sevinemedim hatta neredeyse ağlayacaktım hastaneden çıkarken ama hep kendi kendime sağlam dur deyip durdum. ama klinikten arayınca, buradan arkadaşlarla konuşunca biraz içim rahat etti. Şimdi de Pazartesiyi bekliyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…