- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Zeynepcim,progesteron hormonu, ilac markasi progestan 50mg..bunun muadili de var..ben gunde 2kez yedim(
12. Gun test icin gittigimde kanamam oldugu icin verdi doktor.o gun basladim,26.gun kesti doktorum.zaten ben yuruyup,yatamaz hale gelmistim.popom mahvoldu.
Yelizcim canım yeni geldim hemen bilgisayarı açtım Selen'i merak ettim.oyüzden sayfaları okudum.tedaviye başlıyorsun demekçok sevindim
nazancım senin yavruda senin gibi savaşçı ALLAH'ın izniyle vaktinde kucağına alacaksın inşaALLAH
Kizlar bu arada gebelik olustuktan sonra benim sahsi fikrim herhangi birseyi fazla tuketmeyin.zira etkilerini tam bilemeyiz diye dusunuyorum,kani fazla sulandirmak,duz kaslari yani rahmi hareketlendirmek vs. İstenmeyen durumlar.hersey kararinda olmali.
Ben mesela normalde yesilcay,kimyon,maydonoz ve dereotunu cok tuketirdim,transferden beri tuketmiyorum,dusuk ihtimalini artiriyor diye biliyorum..dikkat edin yiyip ictiklerinize yani..
Hahhahaa,kalbimdesin,bence benim bebek benim gibi coook kararsiz,olsam mi olmasam mi diye dusunuyor:)))
O kerata bir dogsun,popomdan yedigim her ignenin acisini onunkini isirarak alicam insallah:)))
evet yaa bende merak ediyorum herkesi tek tek sanki bi gerçek kesit dizi izler gibi yarın olunca ne oldu diyip tek tek sayfaları okumak çok iyi geliyo bana ...evet canım ya hayırlısıyla bşalıyorum ikinciye bakaım bu sefer neler gelicek başımıza sonu güzel olsun da razıyız artık ...iyigeceler canımm
yüklüyolar tabiri de ilginç nerden aklına geldi :) :) ama haklısın yaa deney tahtası gibi bişiler yapıyolar bizee kendimizi teslim edip bekliyoz bakalımm hayırlısı....35 yaşın altındakilere 1 embriyo üstündekilerede 2 yada 3 embriyo transfer ediyolar ..ama dokrotun insiyatifinede bağlı benim dr iki tane koymuştu 34 yaşındayım tabi ısrar etmek gerek bence ..
ilk gün sırt üstü yat demişlerdi bana ...yan dönebilirsin yeterki rahat ol stres yapma gerçekten çok daha önemli stres olmamak...inşalahh sağlıkla bebeğine kavuşursun ...
kızlaaaaaaaar nerelerdersin kayboldunuzz amayaaaaaaaaaa güzbaharrrrrrrrrr bebeekk cicibebeeeeee nihalllll_16 kalbimdesinnnnn diğerleriiii ....ben adetin 21.gününü bekliyorum estorfem diye bi ilaçla başlıyacam ikinci denemeye yani ayın 12sinde inşalahh bu sefer kavuşurum bebeklerime(
Kizlar merhaba bisey sormak istiyrum transferden sonraki ilaclarinizi nemzana kadr kullandiniz acaba??? Kac gun veya hafta ??
Cok sagol canim allah razi olsun 13 ocakta test gunu verdiler cok gec verdiler anlamadim 16 gün sonra yanicanım transferin hayırlı olsun.inşaALLAH son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın
evet yaa bende merak ediyorum herkesi tek tek sanki bi gerçek kesit dizi izler gibi yarın olunca ne oldu diyip tek tek sayfaları okumak çok iyi geliyo bana ...evet canım ya hayırlısıyla bşalıyorum ikinciye bakaım bu sefer neler gelicek başımıza sonu güzel olsun da razıyız artık ...iyigeceler canımm
Cok sagol canim allah razi olsun 13 ocakta test gunu verdiler cok gec verdiler anlamadim 16 gün sonra yani
Rica ederim arkadasim,destek olabildiysem ne mutlu,bende ilk test sonuclarimi aldigimda cok uzulup,yalniz kalmistim.ben 37 yasindayim ilk denemem ve kimseye soylemedim,olumsuz olursa aciklamak zorunda kalmayim diye..neyse,
Ben sadece aspirin,folbiol ve progestan kullaniyorum.estrofem ve clexcane igneyi bilmiyorum.12.haftaya kadar kullanilacak diye biliyorum ilaclari..bana da 3.gun 2embriyo transfer edildi,8ve10hucreli:))) hangisinin oldugunu bilemeyiz.belki ikisi birden.bana kalirsa biri tuttu,deger dusuk cunku,hangisi gucluyse.bence tutundu bebek/bebekler,biraz tembeller hahhaaa..dusuk ihtimalin yok kanaman yok benim gibi.ancak ayakkabi baglamak icin belden egilme,comerek otur,ust raflara uzanma,gerinme yatarken filan,dikkat et.bunlar benim tavsiyelerim,kuru kayisi ye,ustune su ic:)) kendini zorlama yani
Uzun oldu ama tip cok enteresan bir bilim 2x2=4 degil.doktorlar bile net asla konusmadi benle,hersey kisiye gore degisiyor.
Bu sikinti sayesinde bir suru tibbi makale okudum:))
CANIM BİR YERDE OKUMUŞTUM.KANDA BETA-HCG HORMONU KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDan dolayı gebelik olmadan da yükseliyormuş belki o yüzden test tarihini öteleyip daha doğru bir sonuç almak istemişlerdir..
Canim rabbim yardimcin olsun.insallh buda ilki gibi gecer bi cirpida. carsamba kontrolum var aha erken dedim ama bir ihtimal umutlanmadan bekleyecegim artikbide canim bende hafif kahve lekelenme oluyor bikac damla silik..carsambaya kadr merkatan olurum bi sorayim dedim boyle bisey olmusmuydu sende? Kendimi yordum ondanmi olmustur acaba??
Canım bende 36 yaşındayım 1 yıllık evliyim benimde ilk denemem. geç evlenince işi riske atmak istemedik. Aşılama vs hiçbişey yapmadan direkt tüp bebek yaptırdık. Muğla'da yaşıyorum. izin alamadım.rapor üstüne izin karman çorman stresi bir tüp bebek oldu. Bebişimi transferden 4 gün sonra 10 saat yolculukla Muğlaya getirdim. Ankara' da annem 4 gün kaldırmadı beni Allah ondan razı olsun. genelde dinlendim. gelir gelmez işe başladım kimseye söylemedim burası ufak bir yer tüp müp anlayacak gibi değiller. onlarla uğraşamam. Kısacası sonuç buralara geldik. Hepimiz biliyoruz ki Allahım ol derse olacak herşey bahane ama bizler elimizden geleni yapıyoruz.
Dediğin gibi bizim bebekler tembel sanırım. bizi de yoruyorlar kendilerini de... Halbuki normal gelseler bizde stres olmayacağız onları da strese sokmayacağız. :)) Dediklerinin hepsine dikkat etmeye çalışıyorum. Sağol canım Allahım muradımızı versin inşallah, tabii tüm bebek isteyenlerle birlikte...
canım hayırlı olsun inşaALLAH değerlerin katlanarak devam eder yavrularını Rabbim kaderine yazsın sıkıca tutunsunlar 9 ay sonra kucağına gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?