2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kalbimdesin sen dondurulmuslarin transfer edilecekti di mi,ocak 1de.hazirlik bir tedavin var mi acaba?

evet canım adetin 3.günü estrofem günde 3 tane içtim 10 gün sonra kontrole gittim (dün)cirone jel ve coraspirine başladım transfer gününe kadar kullanacağım embriyolar sağlıklı çözülürse 1 Ocak 2014 transfer günüm

hayırlı olsun canım allah varularını sana bağışlasın deyerlerin katlanarak artsın inşallah

sağol canım. Rabbim benden ayırmasın bebeklerimi...

Allahım hepimizin bebişlerini kucaklarıma verir inşallah...

canım değerin yüksek çıkması çok güzel olurdu ama bence bu da bir krıter değil benim hep yüksek çıktı ama gebelikler devam etmedi o yüzden kafana takma eğer kaderinde evlat sahibi olmak varsa Rabbim sebeplerini yaratacaktır.kalbini ferah tutönemli olan değerlerinin katlanarak artması dualarımdasın

2013 de hamileyiz canım umarım hamileliğimiz 2014'de de devam eder.

Bu estrofem yumurta olusumunu baskilamak icin mi?merak ettigimden soruyorum.insallah sorunsuz buzlari cozulur de,yeni yilda bebekli olursun:))

Canım Allahın izniyle sende hamile kalacaksın ve benimde değerler katlanacak inşallah seneye bebeklerimiz ile ilgili konuşacağız.

sende benim dualarımdasın benim güzel arkadaşım

canım hayırlı geceler emriyolar salıklı çözülürse demişsin benim üçüncü gün dondurdular ben beşi neden beklemedinizdedim çözülünce bakarız durımlarına ona göre şimdi sorum çözülünce aynı günmü oluyor tıransfer yoksa bekliyorlarmı çözülünce hepsinimi çözüyorlar ay çok sordum valla benide heycan bastı azkaldı banada neyse öpüyom

2013 de hamileyiz canım umarım hamileliğimiz 2014'de de devam eder.

Canim haklisin tabi:))) ama bu maraton bitmiyo,kese buyudu mu,yolk kesesi var mi,embriyo gorundu mu,kalp atimi var mi...
Dilerim hepsini goruruz.bakalim ben de 31inde gitcem hastaneye.insallah yolunda gider.

canım ben de tam bilemiyorum yine k.k okumuştum 3.gün dondurulanları çözdükten sonra 5.güne kadar takip ediyorlarmış.5.gün dondurulanları da aynı gün çözüp transfer ediyorlarmış...doktorumda çözüldükten sonra bakıp seni çağıracağız dedi.benim 3+3+3 donduruldu 3 taneside sağlıklı hücre kaybı olmadan çözülürse 3 embriyo transfer ederiz dedi....

Bu estrofem yumurta olusumunu baskilamak icin mi?merak ettigimden soruyorum.insallah sorunsuz buzlari cozulur de,yeni yilda bebekli olursun:))

estrofem tablet rahimi kalınlaştırmak için veriliyor.rahim duvarının belli bir kalınlığa gelmesi gerekiyor embriyo tutunması için ben yumurta geliştiremediğim için bununla ilgili bir problem yok kalınlık istenildiği gibi olmuş(9,5)ilacı bıraktık jel ve kan sulandırıcı kullanıyorum birde 3 gün boyunca antibiyotik içeceğim iyi dileklerin için amin canım Rabbim cümlemizi boş çevirmesin

Canim haklisin tabi:))) ama bu maraton bitmiyo,kese buyudu mu,yolk kesesi var mi,embriyo gorundu mu,kalp atimi var mi...
Dilerim hepsini goruruz.bakalim ben de 31inde gitcem hastaneye.insallah yolunda gider.

Tüp bebekler özel bebek, itinayla izleniyor :)))) Hakikaten çok zor bir süreç ve en çok biz bayanlar için zor.

İnşallah canım ben Pazartesi sen Salı güzel haberleri alalım inşallah.

Canım Allahın izniyle sende hamile kalacaksın ve benimde değerler katlanacak inşallah seneye bebeklerimiz ile ilgili konuşacağız.

sende benim dualarımdasın benim güzel arkadaşım

canım benim inşaALLAH bizde konuşacağız........seninde değerlerin yükselecek ALLAH'ın izniyle içimden bir ses senin yavru geç tutundu diyor.yaramaz biraz tembel galiba yavaş yavaş yerleşiyor

Kizlar ben gece wc icin 1-2 kez kalkiyorum ve mutlaka cok terlemis oluyorum ustumu degistirecek kadar.ilaclarin yan etkisi mi yoksa bebek buyudugu icin kalp atisi hizlanip vucut isiniyomus gebelikte,ondan mi acaba?ama ben terledikce mutlu oluyorum,bebegim buyuyo diye.yoksa hic adetim degil terlemek ve gece kalkmak..
Sizde oluyor mu?

teşekkür ederim canım inşallah hepsi sağlıklı çözülür annelerine kavuşurlar allahım inşallah

canım inşaALLAH büyüyordur.

canım bende de aynen dediklerinden var.

gece yarısı kalkıyorum wc ye aşırı derece de terlemem var. 2 gündür nevresim değiştirip yıkıyorum. o derece yani. çarpıntılarım var. gerçekten öyleyse süper.....

Tüp bebekler özel bebek, itinayla izleniyor :)))) Hakikaten çok zor bir süreç ve en çok biz bayanlar için zor.

İnşallah canım ben Pazartesi sen Salı güzel haberleri alalım inşallah.

Aynen,doktora bin soru soru sorunca dedi ki 'cok kiymetli bir bebek bu.normal yolla olsaydi bu asamalarin hicbirini bilmeyecektin,halbuki simdi zaman gecmiyor gibi gelecek.dusecegi varsa ne yapsan durmaz zaten,o yuzden rahat ol,bekle.' dedi..
Kadin,anne olmak cok zormus.

kaderde vuslat var bekle annesi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…