- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Kalbimdesin sen dondurulmuslarin transfer edilecekti di mi,ocak 1de.hazirlik bir tedavin var mi acaba?
hayırlı olsun canımallah varularını sana bağışlasın deyerlerin katlanarak artsın inşallah
canım arkadaşımmmmmmmmmmm
sağol inşallah katlanır bitanem. . sonuç için 1,5 saat boş boş sokaklarda gezindim hep hepimize dualar ettim. Allahım benle birlikte tüm isteyenlere yardım et dedim. canım, Allahım böyle uygun görmüş hemen sevinemedim hatta neredeyse ağlayacaktım hastaneden çıkarken ama hep kendi kendime sağlam dur deyip durdum. ama klinikten arayınca, buradan arkadaşlarla konuşunca biraz içim rahat etti. Şimdi de Pazartesiyi bekliyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Selencim valla is guc,cocuk sorumluluguna hazir degilim diye bekleye bekleye benim de boyle oldu.hazir olunca hemen olacagini saniyodum bende:)) gecen sene 3asilama yaptirdim olmadi.keske bende hemen tup yapsaymisim..suan hamile oldugumu bir tek hastaneye test icin gittigimde anliyorum(
İnsalllah yeni yil hepimize bebeklerimizi getirir de soyle kucak dolusu seviniriz...
evet canım adetin 3.günü estrofem günde 3 tane içtim 10 gün sonra kontrole gittim (dün)cirone jel ve coraspirine başladım transfer gününe kadar kullanacağım embriyolar sağlıklı çözülürse 1 Ocak 2014 transfer günüm
canım değerin yüksek çıkması çok güzel olurdu ama bence bu da bir krıter değil benim hep yüksek çıktı ama gebelikler devam etmedi o yüzden kafana takma eğer kaderinde evlat sahibi olmak varsa Rabbim sebeplerini yaratacaktır.kalbini ferah tutönemli olan değerlerinin katlanarak artması dualarımdasın
evet canım adetin 3.günü estrofem günde 3 tane içtim 10 gün sonra kontrole gittim (dün)cirone jel ve coraspirine başladım transfer gününe kadar kullanacağım embriyolar sağlıklı çözülürse 1 Ocak 2014 transfer günüm
2013 de hamileyiz canım umarım hamileliğimiz 2014'de de devam eder.
canım hayırlı geceler emriyolar salıklı çözülürse demişsin benim üçüncü gün dondurdular ben beşi neden beklemedinizdedim çözülünce bakarız durımlarına ona göre şimdi sorum çözülünce aynı günmü oluyor tıransfer yoksa bekliyorlarmı çözülünce hepsinimi çözüyorlar ay çok sordum valla benide heycan bastı azkaldı banada neyse öpüyom
Bu estrofem yumurta olusumunu baskilamak icin mi?merak ettigimden soruyorum.insallah sorunsuz buzlari cozulur de,yeni yilda bebekli olursun:))
Canim haklisin tabi:))) ama bu maraton bitmiyo,kese buyudu mu,yolk kesesi var mi,embriyo gorundu mu,kalp atimi var mi...
Dilerim hepsini goruruz.bakalim ben de 31inde gitcem hastaneye.insallah yolunda gider.
Canım Allahın izniyle sende hamile kalacaksın ve benimde değerler katlanacak inşallah seneye bebeklerimiz ile ilgili konuşacağız.
sende benim dualarımdasın benim güzel arkadaşım
canım ben de tam bilemiyorum yine k.k okumuştum 3.gün dondurulanları çözdükten sonra 5.güne kadar takip ediyorlarmış.5.gün dondurulanları da aynı gün çözüp transfer ediyorlarmış...doktorumda çözüldükten sonra bakıp seni çağıracağız dedi.benim 3+3+3 donduruldu 3 taneside sağlıklı hücre kaybı olmadan çözülürse 3 embriyo transfer ederiz dedi....
Kizlar ben gece wc icin 1-2 kez kalkiyorum ve mutlaka cok terlemis oluyorum ustumu degistirecek kadar.ilaclarin yan etkisi mi yoksa bebek buyudugu icin kalp atisi hizlanip vucut isiniyomus gebelikte,ondan mi acaba?ama ben terledikce mutlu oluyorum,bebegim buyuyo diye.yoksa hic adetim degil terlemek ve gece kalkmak..
Sizde oluyor mu?
teşekkür ederim canım inşallah hepsi sağlıklı çözülür annelerine kavuşurlar allahım inşallah
Kizlar ben gece wc icin 1-2 kez kalkiyorum ve mutlaka cok terlemis oluyorum ustumu degistirecek kadar.ilaclarin yan etkisi mi yoksa bebek buyudugu icin kalp atisi hizlanip vucut isiniyomus gebelikte,ondan mi acaba?ama ben terledikce mutlu oluyorum,bebegim buyuyo diye.yoksa hic adetim degil terlemek ve gece kalkmak..
Sizde oluyor mu?
Tüp bebekler özel bebek, itinayla izleniyor :)))) Hakikaten çok zor bir süreç ve en çok biz bayanlar için zor.
İnşallah canım ben Pazartesi sen Salı güzel haberleri alalım inşallah.
canım bende de aynen dediklerinden var.
gece yarısı kalkıyorum wc ye aşırı derece de terlemem var. 2 gündür nevresim değiştirip yıkıyorum. o derece yani. çarpıntılarım var. gerçekten öyleyse süper.....
inşaALLAH canım Rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?