2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

5.gün canım toplam 9 taneydi (3+3+3 3) tane ayrı tanktalar 1. tank sağlıklı çözülmezse 2. tankı deneyecekler.çok heyecanlıyım

benimde 9 tane ama bilmiyorum nasıl dondurdular bana iki tane tırasfer edcekler acaba benim iki ikimi dondurdular heycanlanman normal ben bile heycanlanıyorum senin için rabbim kavuştursun bizi kuzularımıza

benimde 9 tane ama bilmiyorum nasıl dondurdular bana iki tane tırasfer edcekler acaba benim iki ikimi dondurdular heycanlanman normal ben bile heycanlanıyorum senin için rabbim kavuştursun bizi kuzularımıza

doktorum tutunma şansı yükselsin diye 3 çü de çözülürse transfer edecek ne güzel dua ediyorsun canım yaaa ecmain inşaALLAH amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gelsin gelsin yeter ki gelsin. benimki ya ağır abi sanırım. Yada çok utangaç bir kız.

kız bu bebişler bizi üzdü onlar doğunca iyice sıkıştıralım onları.

Valla ben simdiden diyorum dogsun o onun poposunu her igne icin ayri ayri isirip yiyecegim
Cin takvimine baktim,transfere gore kiz,yumurta toplamaya gore erkek:) heyecan bitmiyor:)))

gelsin gelsin yeter ki gelsin. benimki ya ağır abi sanırım. Yada çok utangaç bir kız.

kız bu bebişler bizi üzdü onlar doğunca iyice sıkıştıralım onları.

selen nasıl sevesim geldi senin yavruları ısırırız heryerlerinden koklarız mis gibi cennet kokularını

Valla ben simdiden diyorum dogsun o onun poposunu her igne icin ayri ayri isirip yiyecegim
Cin takvimine baktim,transfere gore kiz,yumurta toplamaya gore erkek:) heyecan bitmiyor:)))

canım eğer benimde çocuklarım olursa biraz çatlak kiremit olurlar sabretmek beni değiştirdibana benzerlerse eşim yandı kafaya takmayacağım diye bu hale geldim

Kız belki seninkiler ikiz bölündüler falan. bide artık bi kızı ısırsın bide oğluşunu :))))

selen nasıl sevesim geldi senin yavruları ısırırız heryerlerinden koklarız mis gibi cennet kokularını

ay canım sen öyle dedikçe nasılda heveslendim şimdi. seninkilerde bi annelerine kavuşsunlar. Rabbim yardım etsin sıkı sıkı anneciklerine tutunsunlar. senle gün sayacağız daha

ay canım sen öyle dedikçe nasılda heveslendim şimdi. seninkilerde bi annelerine kavuşsunlar. Rabbim yardım etsin sıkı sıkı anneciklerine tutunsunlar. senle gün sayacağız daha

umut ve dua en iyi silahımız ALLAH hepimizin gönlüne göre kolaylıkla versin inşaALLAH....

kızlar hepinizi öpüyorum iii geceler rüyalarınızda bebeklerimizi görürüz inşallahhhhhhhhhh

Sevgili arkadaşlarım hepiniz allah'a emanetsiniz ben de çıkıyorum iyi geceler.

umutla okudum sayfaları.yazmadım pek ama anne olmanın nasibi kasım aralıktır dedim olmadı şubata dondurulmuşla deneyeceğim..bu süreçler ne zormuş..hamile olan arkadaşlar ,sağlıkla alın bebeişleri kucaklarınıza.dualarınızda bizleride anın ne olur..Rabbim tüm duaları kabul eden..Rabbim cümlemize yardım etsin..

Merhaba ben de uZaktan okuyordum sadece dun giris yaptim nihayet.. Braz anlatmak istiyorum.. Ben evleneli 5 bucuk sene oldu zaman zaman istedik bebegimiz olsun ama hastaliklar yakami birakmadi. Cok adet oluyordum bu sebepten demirim cok dusmus ve bu sebepten sonu korluk olan papilodem hastaligina yakalandim. Bundan tedavi oldum iyilestim sukurler olsun.. Sonra rahmimdeki polip icin ameliyat oldum. Ameliyattan sonra ilacli igneli yardimci yontemleri denedim. Sonra asilama yaptirmaya karar verdim.. Tabi o vakte kadar bir de endometriozis cikti basima.. Asilama oldu fakat sonuc yine olumsuz.. Kistim5 cm oldugundan yine ameliyat oldum.. Yine aylar gecti gene cocuk yok.. Bu ayin 23 unde de tup bebek yaptirdim.. Yas ilerledi tabi su an 31 yasindayim.. 5yumurta toplandi. . 3 embriyo olustu ve transfer yapildi.. 4 ocakta kan testi yaptirmam lazim.. Ve o kadar heyecanliyim ki... Gunler gecmiyo.. Uyku muyku hak getire.. Burda yazanlari hep okuyup dua ettim simdiye kadar.. Rabbim butun isteyenlere versin.. Transfer gununu saymazsak bugun 5. Gun ve adet olacakmisim gibi hissediyorum.. Ama cogu sitede yazdigi gibi belirtiler de var ama bi olumlu bi olumsuz dusunceler beynimde cirit atiyo.. Bana dua edin lutfen hepimize rabbim en hayirlisini versin...

canım yaşadıkların bayağı hüzünlü Rabbim bir daha göstermesin transferin hayırlı olsun.belirtilere çok bakma canım herkesin farklı oluyor.sen kalbini ferah tut.Rabbim OL DESİN İNŞAALLAH.duaların kabul olsun yavrun ömrüne dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…