- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
umutla okudum sayfaları.yazmadım pek ama anne olmanın nasibi kasım aralıktır dedim olmadışubata dondurulmuşla deneyeceğim..bu süreçler ne zormuş..hamile olan arkadaşlar ,sağlıkla alın bebeişleri kucaklarınıza.dualarınızda bizleride anın ne olur..Rabbim tüm duaları kabul eden..Rabbim cümlemize yardım etsin..
Masal sen moralini duzelttin mi bakiim:))
Yeni sonuc icin yarin kaldi..
Biraz umutlandim :) yarini bekleyemicem bugun 12.gunumuz ys acile gidip yaptircaz:) yaparlarsa tabi
Merabalar bayanlar dün yumurta toplama işlemini yaptırdım. Ama baya sancılı bir olaymış hala sancılarım geçmiş deil . Yumurta toplamadan sonra biraz komik ama doktor günde 6yumurta yememi söyledi size de söylendimi böyle bir şey
Amin canım hepimizinkileri inş. Kist oluşmaması için dedi. Su da içmiyorum. Çok sıkı tembihlemese gülüp geçicem ama
İnşaallah Hamilesin dir canim allah gonlunun muradini hayirli ve saglikli nasip etsin inşallah. Benimde adet olacakmış gibi agrilarim vardi şimdi çok şükür hamileyim seninde öyle olabilirMerhaba ben de uZaktan okuyordum sadece dun giris yaptim nihayet.. Braz anlatmak istiyorum.. Ben evleneli 5 bucuk sene oldu zaman zaman istedik bebegimiz olsun ama hastaliklar yakami birakmadi. Cok adet oluyordum bu sebepten demirim cok dusmus ve bu sebepten sonu korluk olan papilodem hastaligina yakalandim. Bundan tedavi oldum iyilestim sukurler olsun.. Sonra rahmimdeki polip icin ameliyat oldum. Ameliyattan sonra ilacli igneli yardimci yontemleri denedim. Sonra asilama yaptirmaya karar verdim.. Tabi o vakte kadar bir de endometriozis cikti basima.. Asilama oldu fakat sonuc yine olumsuz.. Kistim5 cm oldugundan yine ameliyat oldum.. Yine aylar gecti gene cocuk yok.. Bu ayin 23 unde de tup bebek yaptirdim.. Yas ilerledi tabi su an 31 yasindayim.. 5yumurta toplandi. . 3 embriyo olustu ve transfer yapildi.. 4 ocakta kan testi yaptirmam lazim.. Ve o kadar heyecanliyim ki... Gunler gecmiyo.. Uyku muyku hak getire.. Burda yazanlari hep okuyup dua ettim simdiye kadar.. Rabbim butun isteyenlere versin.. Transfer gununu saymazsak bugun 5. Gun ve adet olacakmisim gibi hissediyorum.. Ama cogu sitede yazdigi gibi belirtiler de var ama bi olumlu bi olumsuz dusunceler beynimde cirit atiyo.. Bana dua edin lutfen hepimize rabbim en hayirlisini versin...
Arkadaslar dün yumurtalarım toplanmıştı 7 adet .Bugün aradılar 6'sı döllenmış cok şükür.Salı günü transferim var. Transfer sonrası iğnemi veriyorlar ? çok heyecanlıyım anlatamam. 3 Beyaz gibi :) korku,endişe,mutluluk hepsını yasıyorum suandaAllah hayırlısını versın hepımıze bebeklerimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah.
Arkadaslar dün yumurtalarım toplanmıştı 7 adet .Bugün aradılar 6'sı döllenmış cok şükür.Salı günü transferim var. Transfer sonrası iğnemi veriyorlar ? çok heyecanlıyım anlatamam. 3 Beyaz gibi :) korku,endişe,mutluluk hepsını yasıyorum suandaAllah hayırlısını versın hepımıze bebeklerimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah.
Degerimin yukselmis olmasi umuduyla azonce kan verdim:) 1saat sonra alcaz sonucu allahim nolur guzell habrrler alalim
Degerimin yukselmis olmasi umuduyla azonce kan verdim:) 1saat sonra alcaz sonucu allahim nolur guzell habrrler alalim
aaaa bak bundan haberim yok benim ilk hamileliğimde hiç kisttim olmadı şükür ama ikizlerde oldu hemde bayag çok neden böyle anlamadımve o kadar çok ki kese görmeye gittiğimizde bebeklerden birini göremedi dr kisler arasından seçemedi düşün artık o kadar çok
Merabalar bayanlar dün yumurta toplama işlemini yaptırdım. Ama baya sancılı bir olaymış hala sancılarım geçmiş deil . Yumurta toplamadan sonra biraz komik ama doktor günde 6yumurta yememi söyledi size de söylendimi böyle bir şey
Arkadaslar dün yumurtalarım toplanmıştı 7 adet .Bugün aradılar 6'sı döllenmış cok şükür.Salı günü transferim var. Transfer sonrası iğnemi veriyorlar ? çok heyecanlıyım anlatamam. 3 Beyaz gibi :) korku,endişe,mutluluk hepsını yasıyorum suandaAllah hayırlısını versın hepımıze bebeklerimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah.[/QUOT
Allah hayırlısını nasip etsin canım benimde dün yumurta toplandı. Dünü ağrıdan zor geçirdim bugünde hala çok iii deilim. sen atlatabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?