Gecmis olsun,biraz sancili oluyr tabi.doktorunun dedigini yap bence,bildigim kadariyla cinde gebelere gunde 10yumurta yenmesi soyleniyomus.kaliteli protein,mineraller barindiriyor..transferinde iyi olur umarim:)))
Allahim insallah nasipe eder cunku herkes gbi iice kafayi bozdumİnşaallah Hamilesin dir canim allah gonlunun muradini hayirli ve saglikli nasip etsin inşallah. Benimde adet olacakmış gibi agrilarim vardi şimdi çok şükür hamileyim seninde öyle olabilir
canım yaşadıkların bayağı hüzünlü Rabbim bir daha göstermesin transferin hayırlı olsun.belirtilere çok bakma canım herkesin farklı oluyor.sen kalbini ferah tut.Rabbim OL DESİN İNŞAALLAH.duaların kabul olsun yavrun ömrüne dolsun
Arkadaslar dün yumurtalarım toplanmıştı 7 adet .Bugün aradılar 6'sı döllenmış cok şükür.Salı günü transferim var. Transfer sonrası iğnemi veriyorlar ? çok heyecanlıyım anlatamam. 3 Beyaz gibi :) korku,endişe,mutluluk hepsını yasıyorum suandaAllah hayırlısını versın hepımıze bebeklerimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah.
Canim ben transferden sonra aksamlari igneye devlete gidiyordum.bi sorayim ddim benimde pazara grliyrdu test gunum.devlerttekiler yaparz gel dediler hatta bir saatte veriyorlar dahada cabuk veriyorlar ozelden..hemde ssk oldugundan ucretsiz
Degerimin yukselmis olmasi umuduyla azonce kan verdim:) 1saat sonra alcaz sonucu allahim nolur guzell habrrler alalim
Bir saat gecti allahim rabbim hayirlisini versin insallah pozitiftir
Esim sonucu almaya gitti bakalim
Arkadaslar dün yumurtalarım toplanmıştı 7 adet .Bugün aradılar 6'sı döllenmış cok şükür.Salı günü transferim var. Transfer sonrası iğnemi veriyorlar ? çok heyecanlıyım anlatamam. 3 Beyaz gibi :) korku,endişe,mutluluk hepsını yasıyorum suandaAllah hayırlısını versın hepımıze bebeklerimiz sımsıkı tutunsunlar inşallah.[/QUOT
Allah hayırlısını nasip etsin canım benimde dün yumurta toplandı. Dünü ağrıdan zor geçirdim bugünde hala çok iii deilim. sen atlatabildin mi
ben atlattım cok sukur adet ağrısı gıbı bıraz sancım var okadar. Ben ıst. tüp bebek merkezınde goruyorum tedavımı.Allah çocuk sesleriyle hayırlısıyla evlerımızı şenlendırsın.
Hamilelikten sonramı temizlendi kistler. Çok mu yumurtan olmuştu canım
hayırlısı olsun canıminşallah meleğin sımsıkı tutunur annesine ..Benim de yarın opu günüm ve çok heycanlıyım...olursa çok sevineceğim ama olmazsa da isyan etmem ama çok üzüleceğimi biliyorum...Rabbim inşallah herkese güzel haberler vermeyi nasip etsin
Bana dr um progestan verdi fitil olarak bi de rahim duvari kalinlastirmak icin gunde 2 kez ilac verdi. Ama bakiyorum herkesinki farkli. İnsalllah olumlu sonuc olur rabbim hayirlisini saglikli sihhatli ise versin..
Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.
Merabalar bayanlar dün yumurta toplama işlemini yaptırdım. Ama baya sancılı bir olaymış hala sancılarım geçmiş deil . Yumurta toplamadan sonra biraz komik ama doktor günde 6yumurta yememi söyledi size de söylendimi böyle bir şey
Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?