2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Gecmis olsun,biraz sancili oluyr tabi.doktorunun dedigini yap bence,bildigim kadariyla cinde gebelere gunde 10yumurta yenmesi soyleniyomus.kaliteli protein,mineraller barindiriyor..transferinde iyi olur umarim:)))

Teşekkürler canımcım bunu söylediğin ii oldu 6yumurtayı canımın çektiğini söyleyemicem

İnşaallah Hamilesin dir canim allah gonlunun muradini hayirli ve saglikli nasip etsin inşallah. Benimde adet olacakmış gibi agrilarim vardi şimdi çok şükür hamileyim seninde öyle olabilir
Allahim insallah nasipe eder cunku herkes gbi iice kafayi bozdum (

Cok tesekkur ederim artik hastalik konusunda oldukca sogukkanli hale geldim. Ankaraya gidiyorum her sey icin ve Guven hastanesine.. Allah dusurmesin tabi ama mukemmel bi yer..

Bana dr um progestan verdi fitil olarak bi de rahim duvari kalinlastirmak icin gunde 2 kez ilac verdi. Ama bakiyorum herkesinki farkli. İnsalllah olumlu sonuc olur rabbim hayirlisini saglikli sihhatli ise versin..

Canim ben transferden sonra aksamlari igneye devlete gidiyordum.bi sorayim ddim benimde pazara grliyrdu test gunum.devlerttekiler yaparz gel dediler hatta bir saatte veriyorlar dahada cabuk veriyorlar ozelden..hemde ssk oldugundan ucretsiz

Emha,senin sonucun ne zamandi?test yaptirdin mi,yoksa daha var mi?

Allah hayırlısını nasip etsın.Bende uzulmeyecegım ınanıyorum ılkınde olmazsa daha sonra mutlaka mevlam nasıp eder.

Bana dr um progestan verdi fitil olarak bi de rahim duvari kalinlastirmak icin gunde 2 kez ilac verdi. Ama bakiyorum herkesinki farkli. İnsalllah olumlu sonuc olur rabbim hayirlisini saglikli sihhatli ise versin..

Bende senın gıbı aynılarını kullanıyorum ayrıca karnımda 4 adet climara forte bant var

Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.

Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.

Gecmis olsun canim uzuldum ama hayirlisi,sagliklisi diyelim...moralini fazla bozmamaya calis lutfen

canım banada günde en az dört yumurta yememi söyledi paroteyin almamız lazımmış ondan herhalde

Hayırlı olsun canım...Rabbim en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah

Olsun bunda da vardir bir hayir moral bozmak yok yola devam. Neler var hayatta sukurler olsun donmuslar varmis benim yok ne yazikki dua et

Gecmis olsun cnm ya inss dondurulmuslarinla allah nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…