Selencim sonucunu almissin inss degerin kat kat artsin cnm hayirlisi olsun inss cnm
Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.
Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.
12. Gun kan testinde kac cikmasi gerekiyor
teşekkür ederim canım. umarım katanır dediğin gibi... dualarınızı bekliyorum.
Zeynepcim,progesteron hormonu, ilac markasi progestan 50mg..bunun muadili de var..ben gunde 2kez yedim(
12. Gun test icin gittigimde kanamam oldugu icin verdi doktor.o gun basladim,26.gun kesti doktorum.zaten ben yuruyup,yatamaz hale gelmistim.popom mahvoldu.
Emha,senin sonucun ne zamandi?test yaptirdin mi,yoksa daha var mi?
İnss cnm benim burda hepimiz birbirimiz icin ettigimiz dualarla hamis kalacagiz inss
nazan coook teşekür ederim cvp icin canım benim gebeliklerimde protestan(beyaz kapsül) kulanıyordum sonra dr protolon iğne vermişti aynı ignemi diye sordum canım benim hep düşükle sonuclandı şimdi ankaraya gideceğim (selen77 ) ankadada nedede tedavi görüyor birde sizlerin problemi nedir benimki pkos selen şu ara cook hassas dönemde o yüzden sen yakın arkadaşısın bilirsin diye sordum cok sagolun
nazan coook teşekür ederim cvp icin canım benim gebeliklerimde protestan(beyaz kapsül) kulanıyordum sonra dr protolon iğne vermişti aynı ignemi diye sordum canım benim hep düşükle sonuclandı şimdi ankaraya gideceğim (selen77 ) ankadada nedede tedavi görüyor birde sizlerin problemi nedir benimki pkos selen şu ara cook hassas dönemde o yüzden sen yakın arkadaşısın bilirsin diye sordum cok sagolun
inşallah herşey gönlünce olur.
hayırlı güzel haberler ver bizeee inş :)
oohhh kanınıda vermişsin hadi duaya
canım 3 tüp bebekte hüsran çıktı tutmadı.
ama birsürpriz olabilir adete 3 gün var hafif mide bulantısı bel ağrısı gögüs sızlaması yaşıyorum. test yaptım 2 tane 2sindede 2ci çizgi silikte olsa çıkıyor merakla adet gününü bekliyeceğim. okadar acı çektim ey kurban olduğum allahım sen benim ve bebek isteyen herkezin yüzünü güldür.
cnm tedavin nasıl gidiyor inş her şey yolundadır gülüm hep dularımdasın inan tedaviye başlayan herkesse dua ediyorum zor bir aşamadan geçiyoruz kolay anne olamyoruz rabbim merhamet etsin hiç bir kulunu boş çevirmesin inşşş güzel haberlerini bekliyorum dört gözle
malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.
ALLAH razı olsun tatlımçarşamba günü bir aksilik olmazsa transfere çağıracaklar.Yüce Yaradan hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?