2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim dondurulmuşlarla en kısa zamanda nasip eder inşallah.

Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.

Canım çoook üzüldüm geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır allahım dondurulmuşlarla yüzünü güldürür inşallah...

nazan coook teşekür ederim cvp icin canım benim gebeliklerimde protestan(beyaz kapsül) kulanıyordum sonra dr protolon iğne vermişti aynı ignemi diye sordum canım benim hep düşükle sonuclandı şimdi ankaraya gideceğim (selen77 ) ankadada nedede tedavi görüyor birde sizlerin problemi nedir benimki pkos selen şu ara cook hassas dönemde o yüzden sen yakın arkadaşısın bilirsin diye sordum cok sagolun

Zeynepcim,selenin nerede tedavi oldugunu bilmiyorum maalesef.benim belirgin bir sorunum yoktu aslinda,sebepsiz infertilite veya zamaninda cocuk istememenin cezasi :))) senin dusuk yasamana uzuldum,sikintili surec...2-3ten fazla olunca genetik test yapiliyor diye biliyorum.sebeplerinin arastirilmasi gerek tabii,bir de kan pihtilasmesi filan varmis.sen nerde yasiorsun?

Sen nerde oturuyorsun?

Son düzenleme:
hayırlı güzel haberler ver bizeee inş :)

canım 3 tüp bebekte hüsran çıktı tutmadı.

ama birsürpriz olabilir adete 3 gün var hafif mide bulantısı bel ağrısı gögüs sızlaması yaşıyorum. test yaptım 2 tane 2sindede 2ci çizgi silikte olsa çıkıyor merakla adet gününü bekliyeceğim. okadar acı çektim ey kurban olduğum allahım sen benim ve bebek isteyen herkezin yüzünü güldür.

oohhh kanınıda vermişsin hadi duaya

canım 3 tüp bebekte hüsran çıktı tutmadı.

ama birsürpriz olabilir adete 3 gün var hafif mide bulantısı bel ağrısı gögüs sızlaması yaşıyorum. test yaptım 2 tane 2sindede 2ci çizgi silikte olsa çıkıyor merakla adet gününü bekliyeceğim. okadar acı çektim ey kurban olduğum allahım sen benim ve bebek isteyen herkezin yüzünü güldür.

Kan testi yaptirmadiysan husran deme( sadece idrar testi mi yaptin?

iyi akşamlar zeynepcim. Düşüncen için teşekkür ederim. Yarın inşallah değerimin katlandığı öğreneceğim ve hamile olduğuma daha çok sevineceğim.

nerede tedavi gördüğümü ve problemimi sormuşsun sanırım. Ben Ankara Gürgan Klinikte tedavi gördüm canım. Araştırdım çok başarılı olduklarını duydum. ayrıca iki arkadaşım orada yaptırmıştı. ikisininkide tutmuştu. Onun için orayı tercih ettim.

Canım eşim ve ben 36 yaşındayız ve 1 yıllık evliyiz. yaş ilerledikçe sorunlar olabileceğini düşündüğümüz için hiçbir deneme yapmadan direkt tüp bebek yaptırdık. Gürgan kliniğe gittiğimde normal denemeye başlayalım dediler ben özellikle tüp bebek istedim. Onlarda beni haklı gördüler. Çünkü normal presedür 6 ay dene, olmadı 3 kez aşılama oda olmadı o zaman tüp bebek. benim yaşım o zaman kim bilir kaç olacak. Özel bir klinik Çankaya'da çok yoğunlar bazen randevular bile aksayabiliyor. Özel olduğu için devletten destek alamadık ben zaten destek alamıyormuşum aşılama vs. yaptırmadığım için. Şehir dışından gelen çok hastaları var. ben hatta üç arkadaş edindim oradan aynı gün transfer olmuştuk telefonda görüşüyorum. Onlarınki de benim gibi tuttu görünüyor. Onların değerleri benden daha yüksek hatta. Ama tabii sonumuzu bilemem tatlım. İstediğin herşeyi sorabilirsin. hepimiz kader arkadaşıyız.

Canım ayrıca topiğin 1. sayfasında liste var. oradan bakarsan kimin nerede tedavi gördüğünü, problemini, yaşını öğrenebilirsin canım.

Son düzenleme:

ALLAH razı olsun tatlımçarşamba günü bir aksilik olmazsa transfere çağıracaklar.Yüce Yaradan hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH

malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.

geçmiş olsun canım.vakti gelmemiş daha dondurulmuşlardan yüzün güler inşaallah.kolaylıkla kucağına alırsın

ALLAH razı olsun tatlımçarşamba günü bir aksilik olmazsa transfere çağıracaklar.Yüce Yaradan hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH

ayyy ne güzel canım yeni yılın ilk annesi olacaksın...Rabbim inşallah emeğinin karşılığını verir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…