nasılsınız arkadaşlargezmelerdeydim yeni geldim.
ayyy ne güzel canım yeni yılın ilk annesi olacaksın...Rabbim inşallah emeğinin karşılığını verir:)
nasılsınız arkadaşlargezmelerdeydim yeni geldim.
Hosgeldin,ben butungun yattigim icin ipad kucagimda buranin zabiti oldum:))))
hoşgeldin canımcım... ben iyiyim sen nasılsın? ben hep evdeydim. ev işleri falan canım. şimdide tv de takılıyorum.
iyi akşamlar zeynepcim. Düşüncen için teşekkür ederim. Yarın inşallah değerimin katlandığı öğreneceğim ve hamile olduğuma daha çok sevineceğim.
nerede tedavi gördüğümü ve problemimi sormuşsun sanırım. Ben Ankara Gürgan Klinikte tedavi gördüm canım. Araştırdım çok başarılı olduklarını duydum. ayrıca iki arkadaşım orada yaptırmıştı. ikisininkide tutmuştu. Onun için orayı tercih ettim.
Canım eşim ve ben 36 yaşındayız ve 1 yıllık evliyiz. yaş ilerledikçe sorunlar olabileceğini düşündüğümüz için hiçbir deneme yapmadan direkt tüp bebek yaptırdık. Gürgan kliniğe gittiğimde normal denemeye başlayalım dediler ben özellikle tüp bebek istedim. Onlarda beni haklı gördüler. Çünkü normal presedür 6 ay dene, olmadı 3 kez aşılama oda olmadı o zaman tüp bebek. benim yaşım o zaman kim bilir kaç olacak. Özel bir klinik Çankaya'da çok yoğunlar bazen randevular bile aksayabiliyor. Özel olduğu için devletten destek alamadık ben zaten destek alamıyormuşum aşılama vs. yaptırmadığım için. Şehir dışından gelen çok hastaları var. ben hatta üç arkadaş edindim oradan aynı gün transfer olmuştuk telefonda görüşüyorum. Onlarınki de benim gibi tuttu görünüyor. Onların değerleri benden daha yüksek hatta. Ama tabii sonumuzu bilemem tatlım. İstediğin herşeyi sorabilirsin. hepimiz kader arkadaşıyız.
Canım ayrıca topiğin 1. sayfasında liste var. oradan bakarsan kimin nerede tedavi gördüğünü, problemini, yaşını öğrenebilirsin canım.
hoşbulduk canım.ben de iyiyim 1 Ocağın stresi sardı tatlı stres tabi tedavi olmayı düşünmediğim bir zamanda tedaviye başladım inşaALLAH hepimizin son tedavileri olur
Bence cok iyi dusunmussunuz canim.ben 2,5 yil once kesin olarak cocuk yapayim dedim,yas geciyor diye.6ay denedik olmayinca duzenli olarak amerikan hastanesine muayeneye gittigim doktoruma soyledim.kan testi yapti,sonuclar iyi denemeye devam dedi..
İnsanin basireti baglaniyoya,kendime cok kiziyorum,ben 5ay daha bekledim..doktora ve kendime cok kiziyorum,halbuki 6ay olmus niye beni gonderiyorsun,yonlendirmiyorsun(
Baska bi doktora gittim,bir suru testler filan normal tabii,asilama 3kez ozelde...
Salak gibi 2,5sene kendimi oyaladim,en cok kendime kizginim ben,dilerim bebegim karnimda buyur ve dogar da kendime olan ofkemi unutturur......
hoşgeldin canımcım... ben iyiyim sen nasılsın? ben hep evdeydim. ev işleri falan canım. şimdide tv de takılıyorum.
Süpriz işte ne güzel.. Bunda da vardır bir hayır.
flaş flaş flaş 2014 ün ilk hamilesi. 9 ay sonra bebişini/bebilerini kucağına almasını iple çekiyoruz. Rabbim onları hiç ayırmasınnnnn
Bence cok iyi dusunmussunuz canim.ben 2,5 yil once kesin olarak cocuk yapayim dedim,yas geciyor diye.6ay denedik olmayinca duzenli olarak amerikan hastanesine muayeneye gittigim doktoruma soyledim.kan testi yapti,sonuclar iyi denemeye devam dedi..
İnsanin basireti baglaniyoya,kendime cok kiziyorum,ben 5ay daha bekledim..doktora ve kendime cok kiziyorum,halbuki 6ay olmus niye beni gonderiyorsun,yonlendirmiyorsun(
Baska bi doktora gittim,bir suru testler filan normal tabii,asilama 3kez ozelde...
Salak gibi 2,5sene kendimi oyaladim,en cok kendime kizginim ben,dilerim bebegim karnimda buyur ve dogar da kendime olan ofkemi unutturur......
kızlar kaç yumurtanız oluştu? Benim 4 yumurtam varİlaç dozu günde 150 mg'dı...Sayı olarak yeterli mi sizce? Döllenmezse diye çok korkuyorum:18:
Kiz ev isi filan cok yapma:))yorma kendini,bulasik makinasini doldurup bosaltma isini kocan yapsin hatta,egilip uzanma hareketi ya.
kızlar kaç yumurtanız oluştu? Benim 4 yumurtam varİlaç dozu günde 150 mg'dı...Sayı olarak yeterli mi sizce? Döllenmezse diye çok korkuyorum:18:
Ay cnm gozun aydin bence hemen git bi kan testi yaptir cnmcanım 3 tüp bebekte hüsran çıktı tutmadı.
ama birsürpriz olabilir adete 3 gün var hafif mide bulantısı bel ağrısı gögüs sızlaması yaşıyorum. test yaptım 2 tane 2sindede 2ci çizgi silikte olsa çıkıyor merakla adet gününü bekliyeceğim. okadar acı çektim ey kurban olduğum allahım sen benim ve bebek isteyen herkezin yüzünü güldür.
iyiyim cnm oh iyi etmissin bolbol gez haftaya bolbol istirahat var bebisleri rahatsiz etmemek lazimnasılsınız arkadaşlargezmelerdeydim yeni geldim.
kırmızı halıdan geçiyorum veeee hepinizi selamlıyorum......bu günleri yaşayabilmek için desteğini ve dualarını esirgemeyen topik arkadaşlarıma teşekkürler ediyorummmmmm........
vay benim artistim geçiyor halıdan.bebişleri de yanında. kız bu halının üstünden geçmek sana başkalarından dahamı çok yakışmış ne :))) nice artistim diyenlere taş çıkardın.
dualarım seninle bebeğim inşallah olacak.
Kan testi yaptirmadiysan husran deme( sadece idrar testi mi yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?