2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hosgeldin,ben butungun yattigim icin ipad kucagimda buranin zabiti oldum:))))

hoşbulduk canımiyi yapmışsın birinin iliglenmesi lazım.topikte sessizlik başladı.fırtına öncesi sessizliği sonra müjdelerle ortalık bayram yerine dönecek inşaALLAH

hoşgeldin canımcım... ben iyiyim sen nasılsın? ben hep evdeydim. ev işleri falan canım. şimdide tv de takılıyorum.

hoşbulduk canım.ben de iyiyim 1 Ocağın stresi sardı tatlı stres tabi tedavi olmayı düşünmediğim bir zamanda tedaviye başladım inşaALLAH hepimizin son tedavileri olur

Bence cok iyi dusunmussunuz canim.ben 2,5 yil once kesin olarak cocuk yapayim dedim,yas geciyor diye.6ay denedik olmayinca duzenli olarak amerikan hastanesine muayeneye gittigim doktoruma soyledim.kan testi yapti,sonuclar iyi denemeye devam dedi..
İnsanin basireti baglaniyoya,kendime cok kiziyorum,ben 5ay daha bekledim..doktora ve kendime cok kiziyorum,halbuki 6ay olmus niye beni gonderiyorsun,yonlendirmiyorsun(
Baska bi doktora gittim,bir suru testler filan normal tabii,asilama 3kez ozelde...
Salak gibi 2,5sene kendimi oyaladim,en cok kendime kizginim ben,dilerim bebegim karnimda buyur ve dogar da kendime olan ofkemi unutturur......

hoşbulduk canım.ben de iyiyim 1 Ocağın stresi sardı tatlı stres tabi tedavi olmayı düşünmediğim bir zamanda tedaviye başladım inşaALLAH hepimizin son tedavileri olur

Süpriz işte ne güzel.. Bunda da vardır bir hayır.

flaş flaş flaş 2014 ün ilk hamilesi. 9 ay sonra bebişini/bebilerini kucağına almasını iple çekiyoruz. Rabbim onları hiç ayırmasınnnnn

canım kendine yüklenme biz bilimiyoruz ki;o yüzden bilenlere gidiyoruz ama sağlık sektörü en anlaşılmaz sektör.bütün doktorlar aynı eğitimi alıyor ama biz birden fazla doktora gidiyoruz.işini iyi bilene denk gelirsek bilinçlenip yola devam ediyoruz.inşaALLAH ALLAH C.C bebeğini sana bağışlasın bir daha uzun süre uğramazsın doktorlara

hoşgeldin canımcım... ben iyiyim sen nasılsın? ben hep evdeydim. ev işleri falan canım. şimdide tv de takılıyorum.

Kiz ev isi filan cok yapma:))yorma kendini,bulasik makinasini doldurup bosaltma isini kocan yapsin hatta,egilip uzanma hareketi ya.

kızlar kaç yumurtanız oluştu? Benim 4 yumurtam var İlaç dozu günde 150 mg'dı...Sayı olarak yeterli mi sizce? Döllenmezse diye çok korkuyorum:18:

Süpriz işte ne güzel.. Bunda da vardır bir hayır.

flaş flaş flaş 2014 ün ilk hamilesi. 9 ay sonra bebişini/bebilerini kucağına almasını iple çekiyoruz. Rabbim onları hiç ayırmasınnnnn

kırmızı halıdan geçiyorum veeee hepinizi selamlıyorum......bu günleri yaşayabilmek için desteğini ve dualarını esirgemeyen topik arkadaşlarıma teşekkürler ediyorummmmmm........

Canım senin bunları yaşayacağın varmış. Hepimiz farklı şeylerle farklı biçimde sınanıyoruz. Kendine hakaret etme. Napalım hem sen benden önce evlenmisin ben 35 yaşımda evlendim. ee şimdi oldu yaş 36 şimdi hamile kalsam doğuracağım 37 yaşında. Düşünsene ben 40 yaşımdayken bebişim 3 yaşında olacak. Yaş ilerledikçe hepimizin sabrıda azalıyor. ama napalım Allahım böyle uygun görmüş. İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.

kızlar kaç yumurtanız oluştu? Benim 4 yumurtam var İlaç dozu günde 150 mg'dı...Sayı olarak yeterli mi sizce? Döllenmezse diye çok korkuyorum:18:

canım yumurta sayım ilk tedavilerde 7 yi geçmezdi.sonra bana ne oldu bilmiyoruum 15 in altına düşmedi ama önemli olan kalite son tedavimde 22 tane tolandı 18 i döllendi 9 tane donduruldu süper kalitede 1 tane varmış diğerleri idare eder.sayı az olsun kalitesi bol olsun.döllenir ALLAH'ın izniyle korkma herşey gönlüne göre olsun

Kiz ev isi filan cok yapma:))yorma kendini,bulasik makinasini doldurup bosaltma isini kocan yapsin hatta,egilip uzanma hareketi ya.

benim canım ok tez arkadaşım bide manyak gibi titizim ya... ya onu başında dolaşıyorum söylüyorum tek tek o ağır yapınca da dayanamayıp sinirlenip ben yapıyorum :)))) arada bi uzanıyorum, eğilmiyorum yapacağımı yere oturup yapıyorum. ama çok sık değil. nazancım 2 gündür evin içinde askılıyla geziniyorum. yanıyorum ben yaaa hava çok sıcak da değil

Bence yeterli,klasik olacak ama kaliteli olmasi muhim.benim 5 toplanmisti 4tane dollendi..ayni gun toplanan kizlarda 15-18yumurta olan vardi ama dollenip 3.gune gelen 3-4 tane olani vardi.yani gecerli bir soylem sayi degil kalite onemli...

Ay cnm gozun aydin bence hemen git bi kan testi yaptir cnm
nasılsınız arkadaşlargezmelerdeydim yeni geldim.
iyiyim cnm oh iyi etmissin bolbol gez haftaya bolbol istirahat var bebisleri rahatsiz etmemek lazim

Cnm sayiya takilma inss hepsi kalitelidir onemli olan bu cnm simdi sadece rahat ol ve yumilerine guven

kırmızı halıdan geçiyorum veeee hepinizi selamlıyorum......bu günleri yaşayabilmek için desteğini ve dualarını esirgemeyen topik arkadaşlarıma teşekkürler ediyorummmmmm........

vay benim artistim geçiyor halıdan. bebişleri de yanında. kız bu halının üstünden geçmek sana başkalarından dahamı çok yakışmış ne :))) nice artistim diyenlere taş çıkardın.

dualarım seninle bebeğim inşallah olacak.

aminnnn canım her gün servisde işe giderken yasin okuyorum hepimize Rabbim hayırlı sağlıklı kolaylıkla evlat göndersin diye dua ediyorum

Canım benim çarşamba günü transferin olacakmış İNŞALLAH RABBİM o güzel kalbinin tam ortasında yatan hasretini sana vaktinde hayırlısıyla sağlıkla verir evin şenlensin İNŞALLAH aslında düşününce o kadar güzel bir günde tranferin olacakki 2014 yılının ilk günü umarım bu yıl senin ve burada ki hepimizin yılı olur ve o minicik meleklerimize kavuşuruz MEVLAM hepimize her iki cihanda yüzümüzü karartmıycak sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…