Kodalcım kalp atışlarını duyduk çok şükür,gümbür gümbür atıyodu ikisinin desen de en kısa zamanda duyarsın inşallah
İştah bende de yok canım,herşeyden tiksiniyorum.resmen yaşamımı sürdürmek için mecburen yiyorum,yoksa açlıktan ağlıyorum :26:
Geçecek inşallah bu günler..
Sen de düşün canım, tiksinmeyecegin şeyler bulmaya çalış öyle beslen..sağlıklı da beslenmeliyiz artık içimizin aldığı kadar. .
İyi bak kendine ve minişine..irtibatı koparmayalım,daha sık girmeye çalışıcam
Kizlar merhaba,
Bugun kontrolum vardi.son testim 1926 idi,4gun gecti,cika cika 3363 e cikabilmiscok daha fazla olmasi gerekti...
Kese implantasyonu olmus, ama henuz saglikli olup olmadigini goremiyoruz,haftaya gel bakalim dedi doktor.hatta 6000 i gecmesi gerekiyormus bugun...korkarim bos kese gebeligi...sinir oldum
kizlar epeydir giremedim pakedim bitmis kablosuz yok vs derken ozledimm simdi de azcik okudum kim ne durumda diye:) benim sonuclar cikti 11.gun 385 13.gun 780 darisi hepinizin basina insallahh Allah yuzumuzu guldursun herkese iyigeceler dualarim herkese
Hmm anladım cnm benim 1:20 gece oldu transferim bi saat yatıp geldim hastaneden testi nerede yaptıracaksın
cnmmmm nasılsın transferin yapılmış test gününede az kalmış inşşş. cnm Rabbimin izniyle pozitif sonuç alırsın
kız nereye kaçtın hemen yaaaaaaaaa anam adamım anam hepsi hasta oldular yorgan döşek yatıyolar bende adamımın yerine markete ben bakıyom bende iyiyim biraz işte geç geliyorum eve giremiyorum hemen yatıyorum valla kalbimdesinin salı günümü transferi ayyyyy çok sevindim yaaaaaa allahım inşllh bollu bollu verde başını kaşıcak vakti olmasında bitlenir işllh emiiiiiii aminnnnnnnn
Korkma allahim hayirlisini versin gonlune gore versin.. Benim de 9.gunum ama bugun adet sancisi gbi agri var karnimda
Arkadaslar dün transfer oldum 3 embriyo yerlestirildi 5.gün embriyosuydu bana cok dua edin arkadaslar allah hepimizin yüzünü güldürsün allah hayirlisini nasip etsin
Arkadaslar bugun transferım yapıldı. 2 adet emriyo 1. kalite transfer edıldı. fakat 3.gün yumosları o bıraz canımı sıktı.Allah ne emrettıyse o diyorum sakinim. Neler yapayım arkadaşlar ya kafam cok karışık bugun ılk gunum daha transfer sonrası yarım saat yattım sonra idrarımı sürgüye yapıp kalkıp hastaneden çıktık eve geldık arabayla . Kımı dıyo yat kımı dıyo yatma
Kızlar merhababugün hayırlısıyla opu vardı ve atlattım:) 8 yumurta toplanmış ve yarından itibaren embriyolar hakkında bilgi verilecekmiş...Şuan hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum test sonuçlarınızı ben de hevesle bekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Hamiş arkadaşlar da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsın
selam kızlar sonucum 30,64 ilaçlara devam halaa hamileyimm
sizler ne diyorsunuz??
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum
çok sevindim monicim selencim tebrikler ve diğer arkadaşlar sağlıkla gelsin minişler
işler yoğun pek uğrayamıyorum sayfalara çok bakamadım inşallah herkes iyidir
biz hastayız biraz bugün ilaç yazdırmaya gittim dr a dedim hapşırıp öksürüyorum sorun olurmu
hiç bişey olmaz dedihaftaya salı kalp atışı için gidicezz :) yeni kontrol oldu diye bugün kontrol etmedi dr
ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepiniziiiiiiiii
kalbimdesin canımmm 1inde galiba transferin dualarım seninle tatlışkooom inşallah alıcaz güzel haberinii
kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorumbende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
Arkadaslar bugun transferım yapıldı. 2 adet emriyo 1. kalite transfer edıldı. fakat 3.gün yumosları o bıraz canımı sıktı.Allah ne emrettıyse o diyorum sakinim. Neler yapayım arkadaşlar ya kafam cok karışık bugun ılk gunum daha transfer sonrası yarım saat yattım sonra idrarımı sürgüye yapıp kalkıp hastaneden çıktık eve geldık arabayla . Kımı dıyo yat kımı dıyo yatma
cnmmmm nasılsın transferin yapılmış test gününede az kalmış inşşş. cnm Rabbimin izniyle pozitif sonuç alırsın
Coookkkk sagolllllll cnmmm cok sükür az kaldı ama adet belirtilerim var bugün baya arttı umudum biraz kırıldı ama nasip hayırlısı olsun herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?