2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım bende bugün bebeğimin kalp atışını duydum.esimle şoka girdik biz dinlemeyecegiz sadece göreceğiz diye gitmiştik ve çok mutlu olduk.
21 ocak ense kalınlığı ve 2 li test yaptircaz.simdilik herşey Hamdolsun ki yolunda...
sende kendine ve minişlerine iyi bak.ailenle ve bebeklerinle nice mutlu yıllara tatlım :))

Kızlar iyi akşamlar..bugün aradılar ve 2 ocak perşembe günü transferim olacakmış..hepinizden hayır dua bekliyorum:))hamiş haberi alan arkadaşlarımı da tebrik ederim:))

Hayatınızın yılı olacağı mutluluktan deliye döneceğiniz ,her istediğinizin gönlünüzce olacağı yeni bir yıl dilerim,Hiçbirinizi tanımadan çokkk seviyor ve dua ediyorum allah yardımcımız olsun kızlar🙏

İnş herşey güzel gider,bebişin nazlıdır sadece ,sağlıcakla bebeği,kalp atışlarını herbirşeyi duyup buraya mutlu haberi yazarsın canım🙏

Topiğin güzel anneleri (2014 yılının anneleri) hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşalllahhh bu sene bizim senemiz olsun kucaklarımız çifter çifter bebişlerle dolsun evlerimizde bebişlerimizin sesleri inlesin gürültüden komşular rahatsız olsun Hepinizi seviyorum iyiki varsınız

canım tekrar gözün aydın.ALLAH C.C sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin

hoş geldin canıımmm yaaaa özlettin kendini ailene çok geçmiş olsuncanım bugün ben bitlenirim yarın sen inşaALLAH

Son düzenleme:
Arkadaslar bugun transferım yapıldı. 2 adet emriyo 1. kalite transfer edıldı. fakat 3.gün yumosları o bıraz canımı sıktı.Allah ne emrettıyse o diyorum sakinim. Neler yapayım arkadaşlar ya kafam cok karışık bugun ılk gunum daha transfer sonrası yarım saat yattım sonra idrarımı sürgüye yapıp kalkıp hastaneden çıktık eve geldık arabayla . Kımı dıyo yat kımı dıyo yatma

merhaba inş. pozitif sonuç alırsın cnm bişey sormak istiyorum 2 tane embriyo transfer edilmiş yaştan dolayımı yoksa doktorunmu öle istedi

geçmiş olsun canım inşaALLAH yumurtaların kaliteli olarak bölünürler.Rabbim gönlüne göre versin bütün aşamaları kolaylıkla atlatıp yavrularını kucağına alırsın

canım yaaa bir kaç gündür topiğe giremiyordum.test yaptırmaya gittiğini okudum merakla sayfaları geçiyorum yok kalbim ağzımda sonucunu gördüm çok sevindim ALLAH her zaman yüzünü güldürsün güzel haberlerini daim etsin

Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin çoook geçmiş olsun canım sen de bebikonda ALLAH'a emanet olun ikinizi de öpüyorum

canım üzme kendini bu kader ikinizin... çocuğunuz şuan olmuyorsa eşininde seninde kaderinde olmadığı için olmuyor.erkekler bazen kendini ifade edemiyor senin iyiliğin için söylediği sözler aslında en çok yaralayan oluyor...üzme kendini eşinle konuş belkide kendisi gitmek istemiyor seni bahane ediyor....sabır ve tevekkül canım herşeyin ilacı... ALLAH'a emanet olRabbim senin bizim hepimizin yavrularını zamanı gelince yollayacak

transferin hayırlı olsun canım.embriyonun kaçıncı günü olduğunu dert etme inan çok samimi söylüyorum benim uzun süren hamileliklerim belki tevafuktu ama hep 3.gün embriyosu idi önemli olan tutunması Rabbim yavrularını sana bağışlasın kısmet olursa benim de yarın transferim var 2-3 gün yatıp sonra yavaş yavaş hareket edeceğim.hepimizin gönlüne göre olur inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…