cok sagol arkadasim hepimizi icin hayirlisi..guzel haberlerini aliriz insallah..embriyolarin kalitesi hakkinda birsey dediler mi? kararsizlik cok zor..beklemek daha da zor tabi:)
bu sözleriniz çok rahatsız edici.ne demek duadan ne anlarlar.Hadisi şerifi hatırlayın 'Kim kardeşine kâfir der.se, ikisinden biri mutlaka kâfir olmuştur. Eğer itham edilen kâfir değil.se, küfür itham edene döner'.insanın imanını,kalbini ancak Allah bilir.
Merhabalar, umarim herkes iyidir, negatif haberleri gelmis inanin cok uzuldumhepimizin hakkinda hayirlisi..guzel haber alanlar insallah saglicakla kucaklarina alirlar bebislerini insallahhh...benim bir sorum olacak, dondurulmus embriyo transferim subat 4 de yapilcacak, ondan once malum bi suru ilac igne...progesterone ignesi cok can yakiyor yuruyemiyorsun bir sure falan deniyor, klinigimle henuz gorusmedim ama sizin tavsiyeniz nedir gunun hangi saatinda yaptiniz ignenizi? sabah erken saat mi yoksa gece gec mi daha iyi? eger o kadar kotuyse sabah erken yapinca ise gitmemi etkiler mi? gece mi yapmali? simdiden tesekkurler...
bu sözlerinin ne kadar kırıcı olduğunu şöyle anlatayım.ben sana benim istediğim gibi davranmadığın için 'sen duadan ne anlarsın' desem ne hissedersin.Ayrıca dua etmek için herhangi bir bilgi gereksiz sadece Allah inancı yeter.Dolayısıyla duadan bile aciz bu insanlar belli ki inancı zayıf kişilerdir değil mi..insanları böyle acımasızca yargılamayın.kimin ne olduğunu asla bilemezsinizBen kafir demedim ki bu olayla duayi bagdastirmiyolar ben 11 tane dr a gttm hepsi de ayni tarzdi.. İmani var mi yok mu bilemem ama demek istedigimi neden yanlis yone cekiyosun anlamadim.. Tip olunca konu dinle bagdastirmiyolar..
HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMM....
hepimizin beklediği anlardan birini yaşıyorumallahıma şükürler olsun değerim 183 transferin 10. gününde.... allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Dualarımın en başında serenaycım var sonrada diğer isteyen herkes......
Allah herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah bazen cok uzulsek de bazi yasadiklarimizin üstünden zaman geçip rabbim bizim için hayırlı olani verdiğinde her serde bir hayır olduğunu anliyoruz rabbim en kisa zamanda gönlünün muradini hayırlısıyla nasip etsin canımDün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.
Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.
Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....
İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.
Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...
Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.
Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...
Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)
ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM. ÜZÜLME LÜTFENNNN...
İstediğimiz kalitede dediler canım..Dr.'um sağolsun çok detaya girmiyor:)Can'ı verecek olan Allah...dua ediyorum nasibimse olur inşallah
Merhaba,progestan igne ben sabah aksam kullandim bir sure.igneden bikac saat sonra agrimaya basliyor o bolge.popodan yapilacak.oturup kalkarken daha cok sorun oluyor.bacagina yaptirma,yerim kalmayinca denedim ben basamadim 2gun uzerine ayagimin.aksam yaptirirsan,gece hangi yanina yatiyorsan tersine igne yaptir:)) evde isen bence sabah yaptir,calisiyorsan aksam...
Tedavin kolay gelsin..
melinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocukrabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok
negatif sonuç alanlar RABBİM inşallah en kısa zamanda gönderir melekleriniziçok zor üzülmemek elde değil
RABBİM herkesin muradını versin inşallah
sofyacım inşallah bebişlerinin haftaya güzel haberlerini alırsın sağlıkla büyürler inşallah ALLAH kabul etsin dualarını inşallah canım
nazancım inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder
kalbimdesin nasıl gidiyo bitanem inşallah güzel haberlerini alırız
biz de seni seviyoruzzzzzCanlarım güzel dilekleriniz için çok TSK ederim hayırlısıyla tutsun diyodum demekki hayırlı değilmiş Rabbim en doğru zamanı biliyodur ağlasamda üzülsemde sonuç değişmeyecek sadece Rabbimi üzmüş olurum isyan etmiş gibi olurum kurtaj olduğumda bile ağlamamıştım çünkü verende Allah alanda zor bir sınavdan geçiyoruz inşallahh bu sınavdan başarıyla geçicez sabrımızın meyvelerini toplayacağız herşeyin ilacı dua olduğuna inanıyorum ve dualarla bu zor günleri atlatıcam iyiki varsınız kızlar sizleri seviyorum
melinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocukrabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok
amin canım, hepimizin yüzünü güldürsün RabbimmmCok teşekkür ederim canım amayamm iyiki bu topikte bizi birleştirdin zor günleri sizlerle atlatıcam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canım nasıl olsun her an adet olacakmışım gibi adet ağrılarım var 2 günü atlatsam kanama riski azalacakmış bekliyorum bakalım nasip iyi diyelim iyi olsunsen de iyisin inşaALLAH
melindam hayırlısı olsun canım..Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan önümüzdeki ay gönderir meleğini....
Kızlar merhaba...Bugün transferim gerçekleşti...Artık bundan sonraki süreç takdiri ilahi...Rabbim herkese versin beni de ayırmasın inş...8 hücreli 3.gün embriyosu olan 2 embriyo transferim oldu...Hayırlısı diyorum...zor bir süreç..
Merhabalar, umarim herkes iyidir, negatif haberleri gelmis inanin cok uzuldumhepimizin hakkinda hayirlisi..guzel haber alanlar insallah saglicakla kucaklarina alirlar bebislerini insallahhh...benim bir sorum olacak, dondurulmus embriyo transferim subat 4 de yapilcacak, ondan once malum bi suru ilac igne...progesterone ignesi cok can yakiyor yuruyemiyorsun bir sure falan deniyor, klinigimle henuz gorusmedim ama sizin tavsiyeniz nedir gunun hangi saatinda yaptiniz ignenizi? sabah erken saat mi yoksa gece gec mi daha iyi? eger o kadar kotuyse sabah erken yapinca ise gitmemi etkiler mi? gece mi yapmali? simdiden tesekkurler...
canım nasılsın transferin oldu sanırım nası gidiyo umarım güzel haberlerini alırız
Cnm ondan gecikme olabilir hakkimizda hayirlisibolsun gec olsun guc olmasintoparlandım cnm ya bende adet olmayı bekliyorum geçen ay 2 kere oldum bu ay hangi gün olurum bilmiyorum beklemedeyim yani
hayirli olsun cnm allah tamamina erdirsin inssmelindam hayırlısı olsun canım..Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan önümüzdeki ay gönderir meleğini....
Kızlar merhaba...Bugün transferim gerçekleşti...Artık bundan sonraki süreç takdiri ilahi...Rabbim herkese versin beni de ayırmasın inş...8 hücreli 3.gün embriyosu olan 2 embriyo transferim oldu...Hayırlısı diyorum...zor bir süreç..
Canim arkadasim allahin izniyle o bebisler annesinin göbisinde sen icini ferah tutcanım benimde dün dondurulmuş transferim oldu cireno jel kullanıyorum sabah akşam iğne vermedi doktor jeli günde 2 kere yap dedi inşaALLAH şimdiden işlerin rast gider.canım birde transferden önce adetinle beraber estrofem tablete başlıyorsun bir yanlış anlama yüzünden ben ilacı transfer gününü beklerken bırakmışım 5 gün içmedim yani doktorum çok umutsuz daha önce ortaya çıksaydı transferi iptal ederdik dedi aman sen dikkat et canım bütün ilaçlarını iyi dinle
canım yaaa elimde değil adet ağrısı vurdukça aklıma ilaç geliyor daha 14 gün nasıl bekleyeceğim kan testini yaptırmaya psikolojisine giremedim bile
canım benimde dün dondurulmuş transferim oldu cireno jel kullanıyorum sabah akşam iğne vermedi doktor jeli günde 2 kere yap dedi inşaALLAH şimdiden işlerin rast gider.canım birde transferden önce adetinle beraber estrofem tablete başlıyorsun bir yanlış anlama yüzünden ben ilacı transfer gününü beklerken bırakmışım 5 gün içmedim yani doktorum çok umutsuz daha önce ortaya çıksaydı transferi iptal ederdik dedi aman sen dikkat et canım bütün ilaçlarını iyi dinle
canım yaaa elimde değil adet ağrısı vurdukça aklıma ilaç geliyor daha 14 gün nasıl bekleyeceğim kan testini yaptırmaya psikolojisine giremedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?