2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cok sagol arkadasim hepimizi icin hayirlisi..guzel haberlerini aliriz insallah..embriyolarin kalitesi hakkinda birsey dediler mi? kararsizlik cok zor..beklemek daha da zor tabi:)

İstediğimiz kalitede dediler canım..Dr.'um sağolsun çok detaya girmiyor:)Can'ı verecek olan Allah...dua ediyorum nasibimse olur inşallah

Ben kafir demedim ki bu olayla duayi bagdastirmiyolar ben 11 tane dr a gttm hepsi de ayni tarzdi.. İmani var mi yok mu bilemem ama demek istedigimi neden yanlis yone cekiyosun anlamadim.. Tip olunca konu dinle bagdastirmiyolar..

Merhaba,progestan igne ben sabah aksam kullandim bir sure.igneden bikac saat sonra agrimaya basliyor o bolge.popodan yapilacak.oturup kalkarken daha cok sorun oluyor.bacagina yaptirma,yerim kalmayinca denedim ben basamadim 2gun uzerine ayagimin.aksam yaptirirsan,gece hangi yanina yatiyorsan tersine igne yaptir:)) evde isen bence sabah yaptir,calisiyorsan aksam...
Tedavin kolay gelsin..

Arkadaslar,doktorlarin inancinin ne oldugu degil yaptigi is onemli.bu tartismayi burda devam ettirmeyelim rica ederim.herkesin inanci kendine....

Son düzenleme:
Ben kafir demedim ki bu olayla duayi bagdastirmiyolar ben 11 tane dr a gttm hepsi de ayni tarzdi.. İmani var mi yok mu bilemem ama demek istedigimi neden yanlis yone cekiyosun anlamadim.. Tip olunca konu dinle bagdastirmiyolar..
bu sözlerinin ne kadar kırıcı olduğunu şöyle anlatayım.ben sana benim istediğim gibi davranmadığın için 'sen duadan ne anlarsın' desem ne hissedersin.Ayrıca dua etmek için herhangi bir bilgi gereksiz sadece Allah inancı yeter.Dolayısıyla duadan bile aciz bu insanlar belli ki inancı zayıf kişilerdir değil mi..insanları böyle acımasızca yargılamayın.kimin ne olduğunu asla bilemezsiniz

Allah herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah bazen cok uzulsek de bazi yasadiklarimizin üstünden zaman geçip rabbim bizim için hayırlı olani verdiğinde her serde bir hayır olduğunu anliyoruz rabbim en kisa zamanda gönlünün muradini hayırlısıyla nasip etsin canım

mesajin icin cok tesekkur ederim cok faydali bilgiler vermissin..mutlaka dikkate alicam, senin tedavin icinde en iyisini ve hayirlisini diliyorum..tekrar tesekkurler..

canım ALLAH C.C anasına babasına sizlere sabır versin.melek oldu ailesine şefeat edecek inşaALLAH.Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin çok zor evlat acısı çok zor

canım nasıl olsun her an adet olacakmışım gibi adet ağrılarım var 2 günü atlatsam kanama riski azalacakmış bekliyorum bakalım nasip iyi diyelim iyi olsunsen de iyisin inşaALLAH

biz de seni seviyoruzzzzz

canım başınız sağ olsun, Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınnn

Cok teşekkür ederim canım amayamm iyiki bu topikte bizi birleştirdin zor günleri sizlerle atlatıcam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
amin canım, hepimizin yüzünü güldürsün Rabbimmm

canım nasıl olsun her an adet olacakmışım gibi adet ağrılarım var 2 günü atlatsam kanama riski azalacakmış bekliyorum bakalım nasip iyi diyelim iyi olsunsen de iyisin inşaALLAH

canım nasılsın transferin oldu sanırım nası gidiyo umarım güzel haberlerini alırız

Rabbim tamamına erdirsin, hayırlı olsun canım inşaALLAH sımsıkı tutunursunuz birbirinize

canım benimde dün dondurulmuş transferim oldu cireno jel kullanıyorum sabah akşam iğne vermedi doktor jeli günde 2 kere yap dedi inşaALLAH şimdiden işlerin rast gider.canım birde transferden önce adetinle beraber estrofem tablete başlıyorsun bir yanlış anlama yüzünden ben ilacı transfer gününü beklerken bırakmışım 5 gün içmedim yani doktorum çok umutsuz daha önce ortaya çıksaydı transferi iptal ederdik dedi aman sen dikkat et canım bütün ilaçlarını iyi dinle

toparlandım cnm ya bende adet olmayı bekliyorum geçen ay 2 kere oldum bu ay hangi gün olurum bilmiyorum beklemedeyim yani
Cnm ondan gecikme olabilir hakkimizda hayirlisibolsun gec olsun guc olmasin
hayirli olsun cnm allah tamamina erdirsin inss

Canim arkadasim allahin izniyle o bebisler annesinin göbisinde sen icini ferah tut

canım yaaa elimde değil adet ağrısı vurdukça aklıma ilaç geliyor daha 14 gün nasıl bekleyeceğim kan testini yaptırmaya psikolojisine giremedim bile

canım yaaa elimde değil adet ağrısı vurdukça aklıma ilaç geliyor daha 14 gün nasıl bekleyeceğim kan testini yaptırmaya psikolojisine giremedim bile

İnss gunler birbir gececek ve sen bize oguzel mujdeyi vereceksin ins canim benim

meajin icin cok tesekkur ederim canim, insallah etkilemez 5 gun ya, kismetse olur canim canini sikma..ben lupron diye bi igneye basliyorum pazar gunu sanirim yumurtlamayi onluyormus, ayin 16 sindada estrogen bantlarina baslicam, o arada dogum kontrol hapini kesmis oldugum icin adet gorucem sanirim adetin 2-3 gunu baslamis oluyorum estrogen bantlarina..sagolsun benim klinigim bi takvim yapip emailime gonderdi keske sizinkilerde boyle bisey yapip verselermis..acip acip bakiyorum hangi gun ne olacak diye..cok faydali oluyor..neyse canim dedigim gibi kismet bu isler moralini bozma bebisin gelsin tatli tatli:) keske jel verseydi banada igneden tirsiyorum:)

Önceki 2 tüp bebeğimde de estrofem kullanmadım tutmuştu,bence kalbini karartma hiç.inş hayırlısıyla olacak ben inanıyorum canım sende inan🙏🙏🙏😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…