- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
cnm benim nedemek tabiki yaparım dualarım seninle bütün tedavi sürecinde olan arkadaşlarımlaaa ben her zaman her kese tanısamda tanımasamda dua ediyorum hedefimiz bir sonuçta amacmız aynı rabbim kimseleri bu yolda boş cevirmesin cnm benimcanım haticimmmmm, Rabbim inşallah kendiliğinden göndersin bebişiniiii
bende öyleyimmmmm
aynen tatlım bende ilk denemem de ablamı çağırmıştımm bende artık bi ikinciyi alabilirsem göbişime, kimsecikleri çağırmıycam, kavrulurum kendi yağımda.....
canım seni ve diğer arkadaşları merk ettiğim için girdim canım benim.... Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım, içinin acısı dinsin çabucak, ve hatta mümkünse Rabbim tedaviye gerek kalmadan göndersin mucizeni, ışığını, canının parçasını
yaaaa kıskançlık yaparım amaaaaa yaaaaa, bana daaaaa dua etttttt
cnm benim çok saol eksigim yok ben senin için okuyalım dedim bebeklerim için 15 bin tane selavat cekicem şimdi başladım hayırlıs olsun inş ve namazlarımın arkasından sanada inş dua okuycam
Canlarım güzel dilekleriniz için çok TSK ederim hayırlısıyla tutsun diyodum demekki hayırlı değilmiş Rabbim en doğru zamanı biliyodur ağlasamda üzülsemde sonuç değişmeyecek sadece Rabbimi üzmüş olurum isyan etmiş gibi olurum kurtaj olduğumda bile ağlamamıştım çünkü verende Allah alanda zor bir sınavdan geçiyoruz inşallahh bu sınavdan başarıyla geçicez sabrımızın meyvelerini toplayacağız herşeyin ilacı dua olduğuna inanıyorum ve dualarla bu zor günleri atlatıcam iyiki varsınız kızlar sizleri seviyorum
Kızlar malesef olmadıNasip değilmiş
allah kabul etsin canım ayrıca benim için de allah razı olsun.rabbim cümlemize gönlünün muradını hayırlı versin
melinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocukrabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok
Oyüzden herşeyin hayırlısı diyorum canımmelinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocukrabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok
Aminnnn hemsommm âminhemşommmmmcanım rabbim sabır versin inşallah hiç tedaviye ihtiyaç kalmadan gelsin bebişlerin kuzummmm
Dostlar merhaba herkese,
İşler yoğun daha önce okuyamadım, şimdi bitirdim.
Selen hala ağlıyorum, yazdıkların ne kadar içime dokundu bilemezsin. Çok üzüldüm. Keşke elimden gelse de acını hafifletebilsem.
Seni çok sevdiğimizi ve hep yanında olacağımızı bilmeni isterim.
kalbimdesin, canım Allah razı olsun dualarında olmak çok duygulandırdı beni. Doktoruna ben de çok kızdım ama arkadaşların dediği gibi, Allah nasip ederse böyle de olur. Çok moral bozucu biliyorum ama bebişinin tutunma ihtimalini düşün ve onu üzmemeye çalış lütfen. Moralli olman çok önemli. Benim de başıma şöyle bir şey geldi; transfer sonrası yeni ilaçlar verildi ya, hemşire dedi ki estrofem'e de devam ediyoruz. Halbuki ben hiç estrofem kullanmadım daha önce, ismini sadece buradan duymuştum. Ben onu kullanmıyorum ki diyince şöyle bir duraksadı, sonrasında elinde estrofemli yeni reçeteyle geldi. "ben kontrol ettim de, ekledik bunu da" dedi. Ben de ona dedim ki eksik ilaç mı kullanmışım ben bunca zaman... Yok dedi, transfer sonrası verilecek demiş doktorunuz dedi ama benim de içime bir kurt düştü. Hala daha düşünüyorum acaba ben geç mi başladım ilaca, acaba olumsuz bir etkisi oldu mu diye... Ama işte kısmet bir yerde.
Nazan, güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğin ve kavuşursun bebeğine. Takipteyim.
Melindam, seni de heyecanla bekliyordum, çok üzüldüm...Allah yardımcın olsun, umarım ikinciye gerek kalmadan gelir bebişin.
Bugün testi olan diğer arkadaşlar, umarım sizden güzel haberler duyarız. İhtiyacımız var gerçekten buna.
İnşalllahhh kuzum senin güzel haberlerini alıcaz dualarım seninlebizde seni seviyoruz tatlım iyi ki varsınsen de hepimize moral kaynağısın Rabbim seni çok bekletmesin inşaALLAH
Aminnnn canım çok TSK ederimİsyerindeyim seni merak ettim actim.. Hic uzulme, bu laflar gerci yersiz oluyo da. Allah sana can sagligi versin once, insallah diger denemende olur hatta kendiliginden olur..
Aminnnn canım inşcanım üzüldüm... rabbim tez zamanda nasip eder inşallah ...
İnş diğer tedavilerde yüzümüz güler çok TSK ederim canımCanim benim çok geçmiş olsun seni cok iyi anlıyorum ne desem boş Rabbim güç versin
Canım o ilgiyi ege ünv zor bulursun benim 1. Denemen orda oldu resmen psikolojim bozuldu oradakilerin tavrından ben Erol tavmergenin hastasıydım özeline gidiyordum işlemler orda oluyordu ama hiç memnun kalmadım negatifi alınca arkama bakmadan ordan kaçtım2. Denememde negatif ama bu merkez ve özelliklede doktorumu cok sevdim psikolojimde cok iyidi nasipse 3. Denemeyide orda yapıcam
Cok teşekkür ederim canım amayamm iyiki bu topikte bizi birleştirdin zor günleri sizlerle atlatıcam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsüncanım haticimmmmm, Rabbim inşallah kendiliğinden göndersin bebişiniiii
bende öyleyimmmmm
aynen tatlım bende ilk denemem de ablamı çağırmıştımm bende artık bi ikinciyi alabilirsem göbişime, kimsecikleri çağırmıycam, kavrulurum kendi yağımda.....
canım seni ve diğer arkadaşları merk ettiğim için girdim canım benim.... Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım, içinin acısı dinsin çabucak, ve hatta mümkünse Rabbim tedaviye gerek kalmadan göndersin mucizeni, ışığını, canının parçasını
yaaaa kıskançlık yaparım amaaaaa yaaaaa, bana daaaaa dua etttttt
melinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocukrabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?