2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlarım güzel dilekleriniz için çok TSK ederim hayırlısıyla tutsun diyodum demekki hayırlı değilmiş Rabbim en doğru zamanı biliyodur ağlasamda üzülsemde sonuç değişmeyecek sadece Rabbimi üzmüş olurum isyan etmiş gibi olurum kurtaj olduğumda bile ağlamamıştım çünkü verende Allah alanda zor bir sınavdan geçiyoruz inşallahh bu sınavdan başarıyla geçicez sabrımızın meyvelerini toplayacağız herşeyin ilacı dua olduğuna inanıyorum ve dualarla bu zor günleri atlatıcam iyiki varsınız kızlar sizleri seviyorum

cnm benim nedemek tabiki yaparım dualarım seninle bütün tedavi sürecinde olan arkadaşlarımlaaa ben her zaman her kese tanısamda tanımasamda dua ediyorum hedefimiz bir sonuçta amacmız aynı rabbim kimseleri bu yolda boş cevirmesin cnm benimAMİNNN

cnm benim çok saol eksigim yok ben senin için okuyalım dedim bebeklerim için 15 bin tane selavat cekicem şimdi başladım hayırlıs olsun inş ve namazlarımın arkasından sanada inş dua okuycam

ALLAH kabul etsin canım ayrıca benim için de ALLAH razı olsun.Rabbim cümlemize gönlünün muradını hayırlı versin

bizde seni seviyoruz tatlım iyi ki varsın sen de hepimize moral kaynağısın Rabbim seni çok bekletmesin inşaALLAH

melinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocuk rabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok

Başınız sağ olsun Hatice, çok acı gerçekten... Allah kimseye evlat acısı göstermesin.

Oyüzden herşeyin hayırlısı diyorum canım basınızsağolsun

Son düzenleme:

canım estrofem rahim kalınlaşsın diye verilen bi ilaç.. seninde rahimin kalınlaşmışki transferin olmuş... transferden sonra içmen işine yarayacaktır bebeklerin tutunsun diye... bende peynir ekmek gibi estrofem içiyorum yediğim içtiğim ilaçların iğnelerin haddi hesabı yok... şu ilaçlar bi azalsaydı hayırlısı ile iyi olcaktı...

Madem ki merkez deşifre oldu,aslında ben çok da takmadım kafaya, sonuçta onlar dr ben hastayım. Daha önce Rafael Beyin hastasıydım, bence 1 numara. İlk 2 tedavim onunla idi. Ama ilkinde yumurtalar erken çatladı, ikincide 3 yumurta döllenmedi, sonra Rafael ayrıldı. 3. de dr seçmedim. Tesadüf he Ege Tavmergen denk geldi. Tavrı, davranışları çok olgun, çok olumluydu. Yani ben Ege Hanımdan da çok memnun kaldım gerçekten. Özel hasta gibi ilgileniyordu kadın. Sevecen bir insan ve bu bence çok önemli. İlk transferim 3. tedavide gerçekleşti. Ama işte 1 yumurta döllendi, o da kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu dördüncü idi, gene dr seçmedim, her seferinde ayrı dr geldi. Mustafa, Ege, Erol, Ayşin, Gülnaz. Başka dr var mı bilmiyorum. Yeni dr çok mutsuz geldi bana. Erol Tavmergen çok tedirgin geldi. İlk başta Rafaelle Erolu karşılaştırılardı hep, Erol Bey bir numara, Rafael hiç konuşmuyor derlerdi. En az konuşanı Mustafa. Rafael Bey tane tane anlatırdı her şeyi, ciddiye alırdı seni, hemşireler bile ne diyecek diye ağzının içine bakardı. Ege Hanım da çok net ve hastay önemseyen bir yapıya ship. Onu da çok takdir ettim. Erol Bey için çok neşeli, positif falan derlerdi, bilmiyorum belki beni muayene ettiğinde gününde değildi, bana çok da positive bir enerji yansıtmadı. Dedim ya belki gününde değilmiştir, ama dikkatimi çeken şey şu odu ki, drlarda da, hemşirelerde de eski neşe yok. Hatta bir iki hemşire fazla şişmiş. Gerçi şişenleri takmam öyle de. Mesela, ben erken çatlama yaşadığım için her muayenede hem dr lara, he hemşirelere bunu sürekli hatırlattım. Çünkü daha önce de Denizlide aşılamada yaşadım erken çatlatmayı. İki defa tecrübe etmişim aynı şeyi, ama hemşire diğer hemşireye şöyle söyledi: ' Aynı şeyi hocaya da söyledim, bu hastanın erken çatlama takıntısı var,dedim' Bunu söyledi kadın ya. Ne takıntısından bahsediyorsun , Ulan ben GALİP DERVİŞ miyim? Endişe diyebilirsin, hassasiyet diyebilirsin ama TAKINTI kelimesi ağır bir kelime. Değil ki ben aynı şeyi iki kere tecrübe etmişim, tabi ki endişe duyacağım. Tabi ki bu durumu sürekli hatırlatacağım. Aynı hemşirede bir afra bir tafra, her gidişimde ama, sert ifadeler, sanki ben gereksiz yere pimpirik yapıyormuşum gibi hani. Yan böyle düşünüyor oabilirsin ama bunun yansıtılması çok rahatsız ediciKısacası, bence görevlendirmede bir revizyona ihtiyaç var. Bu işle Erol Tavmergen mi ilgileniyor, kim ilgileniyor bilmiyorum ama, bence hastanede daha çok zaman geçirip, ortamın havasını şöyle bir koklamalı ve eleman mı artıracak,yer değişikliği mi yapacak, gerekenleri yapmalı.Bu mutsuzluk ve bıkkınlık hastalara yansımamalı.
Bu sefer olmazsa ne yapacağım, gene Ege Üni diyorum ben. Bazı tipleri kafaya takmadığın müddetçe problem yok çünkü benim için. Drlardan bir sorunum yok, sonuçta onlar dr, ben hasta. İşlerini ciddiyetle yaptıklarını düşünüyorum. Ama hastayla muhatap olacak kişilerin daha dikkatli konuşmaları ve davranmaları gerekiyor. Yorgunluk ve bıkkınlık yansımamalı hastaya değil mi?

Son düzenleme:
negatif sonuç alanlar RABBİM inşallah en kısa zamanda gönderir meleklerinizi çok zor üzülmemek elde değil

RABBİM herkesin muradını versin inşallah

sofyacım inşallah bebişlerinin haftaya güzel haberlerini alırsın sağlıkla büyürler inşallah ALLAH kabul etsin dualarını inşallah canım

nazancım inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder

kalbimdesin nasıl gidiyo bitanem inşallah güzel haberlerini alırız

Cok teşekkür ederim canım amayamm iyiki bu topikte bizi birleştirdin zor günleri sizlerle atlatıcam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Başınız sağolsun canım. Haklısın hep onu demiyormuyuz. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…