Allah herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah bazen cok uzulsek de bazi yasadiklarimizin üstünden zaman geçip rabbim bizim için hayırlı olani verdiğinde her serde bir hayır olduğunu anliyoruz rabbim en kisa zamanda gönlünün muradini hayırlısıyla nasip etsin canım
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
Kızlar, benim geçtğimiz Cumadan beri acayip bir şekilde midem yanıyor. Ama öyle böyle değil, bayağı kötü bir şekilde. Süt içerek geçiriyorum ama ertesi gün gene oluyor. Geçen cuma nohut yemeği yapmıştım. Önce o dokundu sanırım dedim. Kuru bir şey yemeyeyim diye ıspanak, kabak gibi sebze pişiriyorum kaç gündür ama bir türlü geçmiyor. Ne yapsam acaba, ne iyi gelir bu mide yanmasına? Coraspin ve folidoce kullanıyorum. Coraspin yan etkilerinde mide rahatsızlıkları diyor. Ondan olabilir belki. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Nedir ki çaresi?
Canim banada ictigimiz haplardan biri dokunuyordu doktor mide koruyucusu icebilirsin demisti danis istersen doktoruna zarar vermeyen bir asit koruyucu falan verir belki gecmis olsun
cnm gecmis olsun mide yanmasi icin gaviscon surup var hamileler kullana biliyor bi dr ara sor istersen onu klanirsan baya rahatlarsin cnmKızlar, benim geçtğimiz Cumadan beri acayip bir şekilde midem yanıyor. Ama öyle böyle değil, bayağı kötü bir şekilde. Süt içerek geçiriyorum ama ertesi gün gene oluyor. Geçen cuma nohut yemeği yapmıştım. Önce o dokundu sanırım dedim. Kuru bir şey yemeyeyim diye ıspanak, kabak gibi sebze pişiriyorum kaç gündür ama bir türlü geçmiyor. Ne yapsam acaba, ne iyi gelir bu mide yanmasına? Coraspin ve folidoce kullanıyorum. Coraspin yan etkilerinde mide rahatsızlıkları diyor. Ondan olabilir belki. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Nedir ki çaresi?
Canım tebrk ederim. Sağlıkla kucakla.
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine[/QUOT
çok sevindim cnm.sabahtan beri senin sonucunu bekliyordum.Allahım tamamına erdirsin.kucağına almayı nasip etsin.......
Maşallah canim gözünüz aydın Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sonunu güzel eyler inşallah.[/QUOTE
coook sagolun arkadaslar Rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarınkininde sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
melinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocukrabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine[/QUOT
çok sevindim cnm.sabahtan beri senin sonucunu bekliyordum.Allahım tamamına erdirsin.kucağına almayı nasip etsin.......
sagolllll cnmm sen nasılsın bi daha ne zaman test yapacan takVimine bayıldım özendim bilgisayardan girince bende yapacam insallah bi de tüp bebekle normal bebegin haftası bir mi oluyo
kusura bakmayın sizlere soruyorum çünkü bilgim yok. Kızlar öğleden sonra ve akşam simsiyah 3-5 parça geldi ama bayağı büyüktü. bu bebişler düştü artık çıktı rahimden demek dimi? Ve kanamam başladı inanılmaz bir ağrı giriyor ara ara. siyah parçalar gelmeye devam ediyor. belim de çok ağrıyor. Rahimin temizlenmesi ve toparlanması için yapmak gereken birşey varmı? Bir yerde okudum rahmi temizlenmesi için ve kanamanın gelmesi için maydanoz suyu yazıyordu. Bende bu akşam yapıp içtim. Bildiğiniz birşey varsa paylaşırmısınız her yerde değişik şeyler yazıyor.
Canim pihti gibi ama daha katiysa,su altinda yikayinca az da olsa pembe-beyaz et parcasi kaliorsa dusuk diyorlar..kanaman baya regl gibi mi ?renginin koyu olmasi sanirim havayla temasindan dolayi,bir suredir o yolda demek.testi yenilems miydin merak ettim,korkarim dusugunu yapiyorsun.extra bisii yapmana gerek yok bence,umarim sikintiya sokmadan seni rahmin temzlenir kendi kendine...
nazancım pıhtı gibi ve katı parça halinde 7-8 parça geldi akşamdan beri lavaboya gidiyorum bakıyorum ceviz ve fındık büyüklüğünde düşüyor. Hem çok düştü hemde bayağı büyüktü hepsi. Kanamam bu bahsettiğim pıhtılardan sonra başladı. şimdide kanamayla birlikte küçük küçük kanamayla karışık pıhtı geliyor.
testi yenilemedim canım yenilemekte istemiyorum. canım değer düşmeye başlamış zaten illa sıfırı görmeme ne gerek var dimi ama.
Canim tahminimden bayagi buyuk parcalar gelmis.hakkinda hayirlisi olsun arkadasim,icinin cogu temizlenmis gibi..kendini cabuk toplarsin insallah...
nazancım pıhtı gibi ve katı parça halinde 7-8 parça geldi akşamdan beri lavaboya gidiyorum bakıyorum ceviz ve fındık büyüklüğünde düşüyor. Hem çok düştü hemde bayağı büyüktü hepsi. Kanamam bu bahsettiğim pıhtılardan sonra başladı. şimdide kanamayla birlikte küçük küçük kanamayla karışık pıhtı geliyor.
testi yenilemedim canım yenilemekte istemiyorum. canım değer düşmeye başlamış zaten illa sıfırı görmeme ne gerek var dimi ama.
Amin canım inşallahhTesekkür ederim cnm Amiiin cümlemize insallahhhhhhhhhh
hadi ya coook üzüldüm cnm bende senl cok merak ediyodum ama nette sorun cıktı takoz bi telle mücadele veriyom
İnsallahhh bi daha tedaViye falan gerek kalmadan ikizlerin olurrrrrr
Aminnnnnnnnn cnmm en kısa zamanda İnsallahhh hepinizin güzel haberlerini alırız
kusura bakmayın sizlere soruyorum çünkü bilgim yok. Kızlar öğleden sonra ve akşam simsiyah 3-5 parça geldi ama bayağı büyüktü. bu bebişler düştü artık çıktı rahimden demek dimi? Ve kanamam başladı inanılmaz bir ağrı giriyor ara ara. siyah parçalar gelmeye devam ediyor. belim de çok ağrıyor. Rahimin temizlenmesi ve toparlanması için yapmak gereken birşey varmı? Bir yerde okudum rahmi temizlenmesi için ve kanamanın gelmesi için maydanoz suyu yazıyordu. Bende bu akşam yapıp içtim. Bildiğiniz birşey varsa paylaşırmısınız her yerde değişik şeyler yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?