2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Teşekkür ederim canım.cümlemiz muradına erer inşallah.

Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine

Maşallah canim gözünüz aydın Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah :)

Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sonunu güzel eyler inşallah.

Canim banada ictigimiz haplardan biri dokunuyordu doktor mide koruyucusu icebilirsin demisti danis istersen doktoruna zarar vermeyen bir asit koruyucu falan verir belki gecmis olsun

Canim banada ictigimiz haplardan biri dokunuyordu doktor mide koruyucusu icebilirsin demisti danis istersen doktoruna zarar vermeyen bir asit koruyucu falan verir belki gecmis olsun

Teşekkür ederim canım. Teste çok az kaldı. İlaç almam artık.

cnm gecmis olsun mide yanmasi icin gaviscon surup var hamileler kullana biliyor bi dr ara sor istersen onu klanirsan baya rahatlarsin cnm

Canım tebrk ederim. Sağlıkla kucakla.

Canim akraban için cok üzüldüm Allah onlara sabir versin Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin bizi de onlara Herseyin hayirlisini versin Amin

kusura bakmayın sizlere soruyorum çünkü bilgim yok. Kızlar öğleden sonra ve akşam simsiyah 3-5 parça geldi ama bayağı büyüktü. bu bebişler düştü artık çıktı rahimden demek dimi? Ve kanamam başladı inanılmaz bir ağrı giriyor ara ara. siyah parçalar gelmeye devam ediyor. belim de çok ağrıyor. Rahimin temizlenmesi ve toparlanması için yapmak gereken birşey varmı? Bir yerde okudum rahmi temizlenmesi için ve kanamanın gelmesi için maydanoz suyu yazıyordu. Bende bu akşam yapıp içtim. Bildiğiniz birşey varsa paylaşırmısınız her yerde değişik şeyler yazıyor.

Canim pihti gibi ama daha katiysa,su altinda yikayinca az da olsa pembe-beyaz et parcasi kaliorsa dusuk diyorlar..kanaman baya regl gibi mi ?renginin koyu olmasi sanirim havayla temasindan dolayi,bir suredir o yolda demek.testi yenilems miydin merak ettim,korkarim dusugunu yapiyorsun.extra bisii yapmana gerek yok bence,umarim sikintiya sokmadan seni rahmin temzlenir kendi kendine...

nazancım pıhtı gibi ve katı parça halinde 7-8 parça geldi akşamdan beri lavaboya gidiyorum bakıyorum ceviz ve fındık büyüklüğünde düşüyor. Hem çok düştü hemde bayağı büyüktü hepsi. Kanamam bu bahsettiğim pıhtılardan sonra başladı. şimdide kanamayla birlikte küçük küçük kanamayla karışık pıhtı geliyor.

testi yenilemedim canım yenilemekte istemiyorum. canım değer düşmeye başlamış zaten illa sıfırı görmeme ne gerek var dimi ama.

Canim tahminimden bayagi buyuk parcalar gelmis.hakkinda hayirlisi olsun arkadasim,icinin cogu temizlenmis gibi..kendini cabuk toplarsin insallah...

Canim tahminimden bayagi buyuk parcalar gelmis.hakkinda hayirlisi olsun arkadasim,icinin cogu temizlenmis gibi..kendini cabuk toplarsin insallah...

teşekkür ederim canım . kırmızı siyah devam ediyor pıhtılar hayırlısı bitanem...

uyumaya çalışayım kaç gündür uykusuzum. iyi geceler nazancım.

gecmis olsun Selen insallah biran once kendini toparlar ve yoluna devam edersin..sanirim daha yeni evlisin belki kendiliginden gelir bebisin..hepimizin hakkinda hayirlisi...

Amin canım inşallahh

Canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim tez zamanda nasip etsin.bende 1ay once dusuk yasadim.degerim 200den 76 ya dustu birdahada test yapmadim.dr ilaclari birak dedi biraktim.5gun sonra adet oldum.ama benden senin dedigin gibi parca falan dusmedi normal adet kanamasi gibi basladi ertesi gun azaldi 3gunde leke leke geldi 4cu gun bitti .adetlerimde bu sekilde olur benim az gelir ve kisa surer.simdi senin yazini okuyunca kafama takildi kontrole falanda gitmedim acaba benim rahmim temizlenmemis mi oldu? Acaba drami gitsem tekrar adet olunca bugun yarin olmam lazim

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle kimse umudunu yitirmesin ve sakın kafanıza takmayın. 1 aşılama 3 tüp bebek ve sonunda kendiliğinden gelen hamilelik. kurban olduğum allahım.

Yeni öğrendim Hamileyim İnşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip eder

isteyen herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…