2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Valla canım o konuda cok haklısın özel merkezlerde ilgi 10 numara o yüznden psikolojik olarak cok rahatlıyorsun ege hanım cok tatlı ben keşke direk onun hastası olsaydım demiştim Erol bey işinde cok iyi ama hastalarına yaklaşımı kötü transferden sonra ne hayırlı olsun inşallah güzel sonuç olcak demeden gitti cok kızmıştım olan hayallerime ve parama oldu bu süreçte moral ve psikoloji cok önemli

negatif alan arkadaslar cok uzuldum.rabbim hazinesinden versin hepinize insallah.rabbim hayirlisi neyse onu vermistir inanin.bircok defa negatifi gorup ve ikiz bebislerini kaybetmis biri olarak asla vazgecmeyin derim.

Haticim basiniz sagolsun cnm rabbim ne verirse hayirlisini versin inss kimseye evlat acisi yasatmasin rabbim bi anne olarak suan cok uzuldum cnm

Haticim basiniz sagolsun cnm rabbim ne verirse hayirlisini versin inss kimseye evlat acisi yasatmasin rabbim bi anne olarak suan cok uzuldum cnm

canım üzülme bebeğide üzme..herşey rabbimden.kimseyi evlat acısıyla yakmasın..

:18::18::18::18::18:

Arkadaşlar haberlerde yozgatli besizleri gösteriyor. Cok tatlilar yaa. Türkiye'nin ilk yasayan besizleriymis. Dogal yolla olmus sadece yumurta gelistirici kullanmis. Allahim birtaneye bile raziyiz. Rabbim hayirlisini versin

melindam hayırlısı olsun canım..Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan önümüzdeki ay gönderir meleğini....

Kızlar merhaba...Bugün transferim gerçekleşti...Artık bundan sonraki süreç takdiri ilahi...Rabbim herkese versin beni de ayırmasın inş...8 hücreli 3.gün embriyosu olan 2 embriyo transferim oldu...Hayırlısı diyorum...zor bir süreç..

Merhabalar, umarim herkes iyidir, negatif haberleri gelmis inanin cok uzuldum hepimizin hakkinda hayirlisi..guzel haber alanlar insallah saglicakla kucaklarina alirlar bebislerini insallahhh...benim bir sorum olacak, dondurulmus embriyo transferim subat 4 de yapilcacak, ondan once malum bi suru ilac igne...progesterone ignesi cok can yakiyor yuruyemiyorsun bir sure falan deniyor, klinigimle henuz gorusmedim ama sizin tavsiyeniz nedir gunun hangi saatinda yaptiniz ignenizi? sabah erken saat mi yoksa gece gec mi daha iyi? eger o kadar kotuyse sabah erken yapinca ise gitmemi etkiler mi? gece mi yapmali? simdiden tesekkurler...

hayirli ugurlu olsun canim, biz bi turlu karar veremiyoruz 1 mi 2 mi transfer ettirsek diye, hepi topu iki embriyomuz var zaten:) coook zor bir karar..

Canim benim ben de tam trasfer yapilacagi sure dr bol sans dedi ben de ne bol sansi bismillah diyin dedim.. Surati inanilmaz dustu :) bunlar herseyi bilime bagliyolar bosver ne bilirler duayi :))
bu sözleriniz çok rahatsız edici.ne demek duadan ne anlarlar.Hadisi şerifi hatırlayın 'Kim kardeşine kâfir der.se, ikisinden biri mutlaka kâfir olmuştur. Eğer itham edilen kâfir değil.se, küfür itham edene döner'.insanın imanını,kalbini ancak Allah bilir.

hayirli ugurlu olsun canim, biz bi turlu karar veremiyoruz 1 mi 2 mi transfer ettirsek diye, hepi topu iki embriyomuz var zaten:) coook zor bir karar..

Hakkınızda hayırlı olsun canım...Biz 2 çok istiyorduk ama kesin 1 ederler diye düşündük...DR.'dan böyle bir teklif gelince çok sevindik..Rabbim sizin için hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin inşallah

bencede doktorlarla hic boyle bir diyaloga girilmemeli, hem doktorun hem sizin moralinizi bozabilecek bir olaya mahal verilmemeli, karsinizdakini cok iyi tanimiyorsunzu sonucta ne tepki verecegini bilmiyorsunuz.. boyle onemli bir surec ve islemde hic gerek yok..sonucta sizin moraliniz cok onemli..icimizden edecegimiz dua daha hayirlidir bence birine zorla birsey yaptirmaktansa..sevgiler..

cok sagol arkadasim hepimizi icin hayirlisi..guzel haberlerini aliriz insallah..embriyolarin kalitesi hakkinda birsey dediler mi? kararsizlik cok zor..beklemek daha da zor tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…