- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Valla canım o konuda cok haklısın özel merkezlerde ilgi 10 numara o yüznden psikolojik olarak cok rahatlıyorsun ege hanım cok tatlı ben keşke direk onun hastası olsaydım demiştim Erol bey işinde cok iyi ama hastalarına yaklaşımı kötü transferden sonra ne hayırlı olsun inşallah güzel sonuç olcak demeden gitti cok kızmıştım olan hayallerime ve parama oldu bu süreçte moral ve psikoloji cok önemliMadem ki merkez deşifre oldu,aslında ben çok da takmadım kafaya, sonuçta onlar dr ben hastayım. Daha önce Rafael Beyin hastasıydım, bence 1 numara. İlk 2 tedavim onunla idi. Ama ilkinde yumurtalar erken çatladı, ikincide 3 yumurta döllenmedi, sonra Rafael ayrıldı. 3. de dr seçmedim. Tesadüf he Ege Tavmergen denk geldi. Tavrı, davranışları çok olgun, çok olumluydu. Yani ben Ege Hanımdan da çok memnun kaldım gerçekten. Özel hasta gibi ilgileniyordu kadın. Sevecen bir insan ve bu bence çok önemli. İlk transferim 3. tedavide gerçekleşti. Ama işte 1 yumurta döllendi, o da kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu dördüncü idi, gene dr seçmedim, her seferinde ayrı dr geldi. Mustafa, Ege, Erol, Ayşin, Gülnaz. Başka dr var mı bilmiyorum. Yeni dr çok mutsuz geldi bana. Erol Tavmergen çok tedirgin geldi. İlk başta Rafaelle Erolu karşılaştırılardı hep, Erol Bey bir numara, Rafael hiç konuşmuyor derlerdi. En az konuşanı Mustafa. Rafael Bey tane tane anlatırdı her şeyi, ciddiye alırdı seni, hemşireler bile ne diyecek diye ağzının içine bakardı. Ege Hanım da çok net ve hastay önemseyen bir yapıya ship. Onu da çok takdir ettim. Erol Bey için çok neşeli, positif falan derlerdi, bilmiyorum belki beni muayene ettiğinde gününde değildi, bana çok da positive bir enerji yansıtmadı. Dedim ya belki gününde değilmiştir, ama dikkatimi çeken şey şu odu ki, drlarda da, hemşirelerde de eski neşe yok. Hatta bir iki hemşire fazla şişmiş. Gerçi şişenleri takmam öyle de. Mesela, ben erken çatlama yaşadığım için her muayenede hem dr lara, he hemşirelere bunu sürekli hatırlattım. Çünkü daha önce de Denizlide aşılamada yaşadım erken çatlatmayı. İki defa tecrübe etmişim aynı şeyi, ama hemşire diğer hemşireye şöyle söyledi: ' Aynı şeyi hocaya da söyledim, bu hastanın erken çatlama takıntısı var,dedim' Bunu söyledi kadın ya. Ne takıntısından bahsediyorsun , Ulan ben GALİP DERVİŞ miyim? Endişe diyebilirsin, hassasiyet diyebilirsin ama TAKINTI kelimesi ağır bir kelime. Değil ki ben aynı şeyi iki kere tecrübe etmişim, tabi ki endişe duyacağım. Tabi ki bu durumu sürekli hatırlatacağım. Aynı hemşirede bir afra bir tafra, her gidişimde ama, sert ifadeler, sanki ben gereksiz yere pimpirik yapıyormuşum gibi hani. Yan böyle düşünüyor oabilirsin ama bunun yansıtılması çok rahatsız ediciKısacası, bence görevlendirmede bir revizyona ihtiyaç var. Bu işle Erol Tavmergen mi ilgileniyor, kim ilgileniyor bilmiyorum ama, bence hastanede daha çok zaman geçirip, ortamın havasını şöyle bir koklamalı ve eleman mı artıracak,yer değişikliği mi yapacak, gerekenleri yapmalı.Bu mutsuzluk ve bıkkınlık hastalara yansımamalı.
Bu sefer olmazsa ne yapacağım, gene Ege Üni diyorum ben. Bazı tipleri kafaya takmadığın müddetçe problem yok çünkü benim için. Drlardan bir sorunum yok, sonuçta onlar dr, ben hasta. İşlerini ciddiyetle yaptıklarını düşünüyorum. Ama hastayla muhatap olacak kişilerin daha dikkatli konuşmaları ve davranmaları gerekiyor. Yorgunluk ve bıkkınlık yansımamalı hastaya değil mi?
Başınız sağolsun canım. Haklısın hep onu demiyormuyuz. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Başınız sağ olsun Hatice, çok acı gerçekten... Allah kimseye evlat acısı göstermesin.
aynen tatlım allah razı olsunOyüzden herşeyin hayırlısı diyorum canımbasınızsağolsun
melinda selen ve negatif sonuç alan arkadaşlarım bende dahil olmak üzere...rabbimden hep hayırlısını isteyelim.sağlıklısını isteyelim.kuzenimin çocuğu 2 yaşındayken gözünde ur tespit edildi.meğerse kansermiş.tedavi gördü yıllarca.gözü yüzü kanser doluydu.hacettepede tedavi görüyordu..şimdi aradılar vefat etmiş çocukrabbim ne verirse razı olalım.başkada diyeceğim yok
Haticim basiniz sagolsun cnm rabbim ne verirse hayirlisini versin inss kimseye evlat acisi yasatmasin rabbim bi anne olarak suan cok uzuldum cnm
canım üzülme bebeğide üzme..herşey rabbimden.kimseyi evlat acısıyla yakmasın..
Cnm ben gecen ay dusuk yaptim cnm hala adet olmadim bekliyorum iste
cnm arkadaşm gelelim sana sayfaları okudumda biraz senle bi arkadaşm daha jel muhabbetinizi okudum.......elimi belime koyayım önce.......kızzzzz size noluyo jel kullanmak niye zorunuza gidiyo valllllaaaaa sizi döverim ..yolarım saçınızı başınızı ...ne şikayet ediyonuzzzzzzzzzzz iğne dahamı iyi iğne olunda görün gününüzü yürüyemez hale gelinde ozaman konuşuruz bunu sizle almışsınız bebeklerinizi daha neyin şikayetini yapıyonuz rahatlıkmı batıuo size bak yine sinirlendim ...oturun oturduğunaz yerde getirmeyin beni oraya okadarrrrrrrrrrrrrrr
çok özür dilerim ya unutmuştum..bak işte herşey rabbimden herşeyin hayırlısı:26:
İyiyim cnm ya adet olmayi bekliyorum bende daha olmadim ve beni cok rahatsiz ediyor inss hemen olurum
Sen nasil oldun cnm toparlandin mi
melindam hayırlısı olsun canım..Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan önümüzdeki ay gönderir meleğini....
Kızlar merhaba...Bugün transferim gerçekleşti...Artık bundan sonraki süreç takdiri ilahi...Rabbim herkese versin beni de ayırmasın inş...8 hücreli 3.gün embriyosu olan 2 embriyo transferim oldu...Hayırlısı diyorum...zor bir süreç..
bu sözleriniz çok rahatsız edici.ne demek duadan ne anlarlar.Hadisi şerifi hatırlayın 'Kim kardeşine kâfir der.se, ikisinden biri mutlaka kâfir olmuştur. Eğer itham edilen kâfir değil.se, küfür itham edene döner'.insanın imanını,kalbini ancak Allah bilir.Canim benim ben de tam trasfer yapilacagi sure dr bol sans dedi ben de ne bol sansi bismillah diyin dedim.. Surati inanilmaz dustu :) bunlar herseyi bilime bagliyolar bosver ne bilirler duayi :))
hayirli ugurlu olsun canim, biz bi turlu karar veremiyoruz 1 mi 2 mi transfer ettirsek diye, hepi topu iki embriyomuz var zaten:) coook zor bir karar..
bu sözleriniz çok rahatsız edici.ne demek duadan ne anlarlar.Hadisi şerifi hatırlayın 'Kim kardeşine kâfir der.se, ikisinden biri mutlaka kâfir olmuştur. Eğer itham edilen kâfir değil.se, küfür itham edene döner'.insanın imanını,kalbini ancak Allah bilir.
Hakkınızda hayırlı olsun canım...Biz 2 çok istiyorduk ama kesin 1 ederler diye düşündük...DR.'dan böyle bir teklif gelince çok sevindik..Rabbim sizin için hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?