2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine

Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine

canım yaaa öldük meraktangözün aydın canım ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH bundan sonra hiçbir sorun yaşamadan bebeklerini kucağına alırsın

canım yaaa öldük meraktangözün aydın canım ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH bundan sonra hiçbir sorun yaşamadan bebeklerini kucağına alırsın

coook sagol canımmm Rabblm bu duyguyu herkese yasatsın İnsallahhh sanki rüya ve ben uyanacakmısım glbl geliyo hastanede sonucu alınca birden ağlamaya basladım heyecandan :) bi de sansa bugün lnternetimizde arıza cıkmıs telden yazıyorum simdi tel de hic cekilmiyo

Hayirli aksamlar canim benim cok cok cok sevindm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Tebrik ederim...

Kizlar arkadasin biri igne kullaniyomus transferden sonra yaptirmis bugun 7gunu doktor bana vermedi neden acaba diz igne kulladinizmi

Oleyyy kuzum benim hayırlı olsun saglıklı bir hamilelik geçirmen dilegiyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzunu çok çok sevindim

Canım gözünaydın benim malesef negatif şükür senden güzel haber geldi Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar, benim geçtğimiz Cumadan beri acayip bir şekilde midem yanıyor. Ama öyle böyle değil, bayağı kötü bir şekilde. Süt içerek geçiriyorum ama ertesi gün gene oluyor. Geçen cuma nohut yemeği yapmıştım. Önce o dokundu sanırım dedim. Kuru bir şey yemeyeyim diye ıspanak, kabak gibi sebze pişiriyorum kaç gündür ama bir türlü geçmiyor. Ne yapsam acaba, ne iyi gelir bu mide yanmasına? Coraspin ve folidoce kullanıyorum. Coraspin yan etkilerinde mide rahatsızlıkları diyor. Ondan olabilir belki. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Nedir ki çaresi?

Son düzenleme:
Oleyyy kuzum benim hayırlı olsun saglıklı bir hamilelik geçirmen dilegiyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzu
nu çok çok sevindim
Tesekkür ederim cnm Amiiin cümlemize insallahhhhhhhhhh
Canım gözünaydın benim malesef negatif şükür senden güzel haber geldi Rabbim kucağına almayı nasip etsin

hadi ya coook üzüldüm cnm bende senl cok merak ediyodum ama nette sorun cıktı takoz bi telle mücadele veriyom
İnsallahhh bi daha tedaViye falan gerek kalmadan ikizlerin olurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…