Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
sagol cnm Allah razı olsun Amiiinn İnsallahhh herkesin güzel haberlerini almak nasip olurHayirlisi olur inşallah darısı başımıza
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
canım yaaa öldük meraktangözün aydın canım ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH bundan sonra hiçbir sorun yaşamadan bebeklerini kucağına alırsın
Cnm ya cok sevindim allah tamamina erdirsin inss gozun aydin
cok sagol cnmm Allah razı olsun darısı sizin basınıza İnsallahhhh
Hayirli aksamlar canim benim cok cok cok sevindm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Tebrik ederim...
Canım gözünaydın benim malesef negatif şükür senden güzel haber geldi Rabbim kucağına almayı nasip etsinHayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
Allah nazarlardn saklasın siziiiiii, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım tebrk ederim. Sağlıkla kucakla.Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
Tesekkür ederim cnm Amiiin cümlemize insallahhhhhhhhhhOleyyy kuzum benim hayırlı olsun saglıklı bir hamilelik geçirmen dilegiyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzu
nu çok çok sevindim
Canım gözünaydın benim malesef negatif şükür senden güzel haber geldi Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine[/QUOT
çok sevindim cnm.sabahtan beri senin sonucunu bekliyordum.Allahım tamamına erdirsin.kucağına almayı nasip etsin.......
amin bitanem seni çok seviyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?