Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle kimse umudunu yitirmesin ve sakın kafanıza takmayın. 1 aşılama 3 tüp bebek ve sonunda kendiliğinden gelen hamilelik. kurban olduğum allahım.
Yeni öğrendim Hamileyimİnşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip eder
isteyen herkese nasip etsin rabbim
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle kimse umudunu yitirmesin ve sakın kafanıza takmayın. 1 aşılama 3 tüp bebek ve sonunda kendiliğinden gelen hamilelik. kurban olduğum allahım.
Yeni öğrendim Hamileyimİnşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip eder
gecmis olsun Selen insallah biran once kendini toparlar ve yoluna devam edersin..sanirim daha yeni evlisin belki kendiliginden gelir bebisin..hepimizin hakkinda hayirlisi...
Canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim tez zamanda nasip etsin.bende 1ay once dusuk yasadim.degerim 200den 76 ya dustu birdahada test yapmadim.dr ilaclari birak dedi biraktim.5gun sonra adet oldum.ama benden senin dedigin gibi parca falan dusmedi normal adet kanamasi gibi basladi ertesi gun azaldi 3gunde leke leke geldi 4cu gun bitti .adetlerimde bu sekilde olur benim az gelir ve kisa surer.simdi senin yazini okuyunca kafama takildi kontrole falanda gitmedim acaba benim rahmim temizlenmemis mi oldu? Acaba drami gitsem tekrar adet olunca bugun yarin olmam lazim
Merhaba Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar
kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur
günaydın kızlar...Böyle bir günün hürmetine tüm dualarımız kabul olur inşallah....
Günaydın Kızlar,
Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.
Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?
Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)
insallahhh hayırlı haberler verirsin canım
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
inşallah canım iki ay oldu bekliyorum tırasferimi inşallah bukez olur ama kokuyorumda:18:
korkmaa neden korkuyosun canım benim en onemlisi senin pskolojin sen stres yaparsan tedavine zarar verirsin hayırlısı dicez illa olsun degil hayırlısıysa olsun icini ferah tut Allah saglıklı hayırlı evlatlar versin bak bu guzel cuma gunu ferahlat icini
teşekkürler canım inşallah ama heycan bastı işte
kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?