2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...

Böyle hikayeler bize de umut oluyor çok teşekkür ederiz. Tebrik ediyorum Allah nazarlardan saklasın ne mutlu size...

Çok güzel bir haber,Rabbim bizlere de böylesini nasip etsin. iğnesiz sıkıntısız stressiz Allahım nazardan saklasın.

gecmis olsun Selen insallah biran once kendini toparlar ve yoluna devam edersin..sanirim daha yeni evlisin belki kendiliginden gelir bebisin..hepimizin hakkinda hayirlisi...

Teşekkür ederim. 1 yıllık evliyim. bilmem ki kendiliğinden gelir mi ne olur. Beynim sıfırlanmış gibi... Ne zaman kendiliğinden deneyebilirim vs. hiçbirşey bilmiyorum. Hayırlısı diyelim.

Teşekkür ederim canım. Canım benim benim normal kanamalarım 7 gün sürerdi çok sancılı ve kanamalı olurdu. Dün parçalar geldikten sonra kanamam başladı siyah pıhtılarda kırmızılı pıhtılarda geldi hatta devam ediyor. Ben bu kadar çok pıhtı geleceğini düşünmemiştim. Dün geceden yoğun sancım başladı. Ve şu anda çok yoğun kanamam var oturduğum yerde resmen akıyor.. Valla bana da ablam dedi 10 gün sonra bir doktora git baktır diye birde klinik bana henüz sıfır görmedik dedi. Buradan bana arkadaşım açıklamıştı. sıfır görmeyi içeride parça kalıp kalmaması ve dış gebeliğe dönüşmemesi için istiyorlarmış. test yaptırmayı düşünmüyorum.

Kalbini bozma canım temizlenmiştir.

günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş

darısı hepimizin başına şekerimmmmmm, gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın Kızlar,

Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.

Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)

günaydın kızlar...Böyle bir günün hürmetine tüm dualarımız kabul olur inşallah....

anaaaaaaaaaaamm maşalahh subanallah çok sevindim harika bi haber bu :) :) rabbim nazarlardan korusun seni sağlıkla kucağına da alırsın inşlhh

canım gözün aydın maşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

cnm ben opudan sonra dinlenmistim transfere kadar bi de kayısı kabak cekirdegi yemistim hayırlısı olsun insallah guzel yumurtaların olsun

inşallah canım iki ay oldu bekliyorum tırasferimi inşallah bukez olur ama kokuyorumda:18:

korkmaa neden korkuyosun canım benim en onemlisi senin pskolojin sen stres yaparsan tedavine zarar verirsin hayırlısı dicez illa olsun degil hayırlısıysa olsun icini ferah tut Allah saglıklı hayırlı evlatlar versin bak bu guzel cuma gunu ferahlat icini

teşekkürler canım inşallah ama heycan bastı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…