Günaydın Kızlar,
Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.
Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?
Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle kimse umudunu yitirmesin ve sakın kafanıza takmayın. 1 aşılama 3 tüp bebek ve sonunda kendiliğinden gelen hamilelik. kurban olduğum allahım.
Yeni öğrendim Hamileyimİnşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip eder
isteyen herkese nasip etsin rabbim
kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur
Günaydın Kızlar,
Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.
Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?
Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)
cnm ben opudan sonra dinlenmistim transfere kadar bi de kayısı kabak cekirdegi yemistim hayırlısı olsun insallah guzel yumurtaların olsun
Guzel guzel yumurtalarin, embriyolarin olur umarim.opu sonrasi dinlenmen lazim,ama ben o aksam agrim da olsa gezmeye gitmistim:)) transfer sonrasi sikinti cekmemek icin erik,kayisi kurusu yiyip,su ic,surekli yatma yuru,agir is yapma,uzanma,gerinme,yere comerek egil,belden egilme..biseylerle ugrasmayinca kafanda surekli kuracaksin,stres olacaksin,bu da bebegi etkileyecek...bunu engellemek icin,islerini yap,kendini zorlamadan:)))
hayırlısı olsun canım ALLAH işini rast getirsin inşaALLAH yumurtaların kalitesi ve bölünmesi çok güzel olur.ben özel bir şey yapmadım canım zaten opu dan sonra ohhs olmuştum sürekli sıvı tüketip yürümem gerekti
günaydın kızlar...Böyle bir günün hürmetine tüm dualarımız kabul olur inşallah....
10. GÜN değerim 397
Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis
Kizlar,az evvel kan verip geldim,saliya kadar bekleyemeyecegim.degerimin yukseldigini gormek istiyorum:)) bir de dunden beri sol kasikta az,siklikla da rahimde sanki tatli bir agri var.insallah kotu bisii yoktur,iyi tarafi ise bebek buyurken normal diyorlar:)) 1-1.5saate gorcez,buyuyor mu...
canım gözün aydınhadi bismillah sonu çok güzel olsun evinizi yavrulanın sesleri doldursun(canım ilaçları nasıl kullanacağını iyi dinle )ALLAH'ım heyecanlandım şimdi
Kizlar,az evvel kan verip geldim,saliya kadar bekleyemeyecegim.degerimin yukseldigini gormek istiyorum:)) bir de dunden beri sol kasikta az,siklikla da rahimde sanki tatli bir agri var.insallah kotu bisii yoktur,iyi tarafi ise bebek buyurken normal diyorlar:)) 1-1.5saate gorcez,buyuyor mu...
canımya bende sana heycanlanıyorum inşallah hep beraber bekleriz bebelerimizisen nasılsın sıkıntı yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?