2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar ben okuyorum sizinle de paylaşmak istedim...Dua her kapıyı açar...Rabbim isteyin vereyim demiş...

YA EVVEL-Çocuğu olmayan 4 Cuma üst üste 1000 defa okursa Hz.Allah'ın izniyle isteğine kavuşur

YA ALLAH-Cuma günü namazdan önce 100 defa Ya Allah Ya Hu okuyan her türlü hayırlı dileğinin gerçekleşir.
YA MUBDİ-Düşük yapma ihtimali olan bu ismi okumaya devam eder.

Sevgili sumeyyab ve s_akgun1982 hayirli olsun,saglikli gebelik saglikli bebekler olur insallah:))
Ozellikle senin s_akgun surpriz olmustur...

Guzel guzel yumurtalarin, embriyolarin olur umarim.opu sonrasi dinlenmen lazim,ama ben o aksam agrim da olsa gezmeye gitmistim:)) transfer sonrasi sikinti cekmemek icin erik,kayisi kurusu yiyip,su ic,surekli yatma yuru,agir is yapma,uzanma,gerinme,yere comerek egil,belden egilme..biseylerle ugrasmayinca kafanda surekli kuracaksin,stres olacaksin,bu da bebegi etkileyecek...bunu engellemek icin,islerini yap,kendini zorlamadan:)))

ne güzel Rabbim sana mucize yaşatmış gözün aydın inşaALLAH sonuna kadar herşey yolunda gider vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın canım

kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur

canım gözün aydınhadi bismillah sonu çok güzel olsun evinizi yavrulanın sesleri doldursun(canım ilaçları nasıl kullanacağını iyi dinle )ALLAH'ım heyecanlandım şimdi

hayırlısı olsun canım ALLAH işini rast getirsin inşaALLAH yumurtaların kalitesi ve bölünmesi çok güzel olur.ben özel bir şey yapmadım canım zaten opu dan sonra ohhs olmuştum sürekli sıvı tüketip yürümem gerekti

cnm ben opudan sonra dinlenmistim transfere kadar bi de kayısı kabak cekirdegi yemistim hayırlısı olsun insallah guzel yumurtaların olsun

sağolun kızlar umarım herşeyin hayırlısı olur kabak çekirdeği düşünüyorum zaten.ananas konusunda kararsızım yemem herhalde çünkü bi yerde yenmeli diğerinde yenmemeli deniyor.Kayısı kurusu ve bol su kesinlikle yapmalıyım ...

Başka önerisi olan var mı? :44:

amin canım Allah razı olsun umarım herşey yolunda gider de Rabbim ol der ve olur.

Allah ım hepimize ve isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis

Kizlar,az evvel kan verip geldim,saliya kadar bekleyemeyecegim.degerimin yukseldigini gormek istiyorum:)) bir de dunden beri sol kasikta az,siklikla da rahimde sanki tatli bir agri var.insallah kotu bisii yoktur,iyi tarafi ise bebek buyurken normal diyorlar:)) 1-1.5saate gorcez,buyuyor mu...

günaydın kızlar...Böyle bir günün hürmetine tüm dualarımız kabul olur inşallah....

amin canım cuma saatinde hepimize dua ettim.ALLAH kabul etsin.geniş hazinesinden bizlere de hayırlı, sağlıklı, kolaylıkla gelen evlatlar nasip etsin inşaALLAH

canım hemen umutsuzluğa kapılma 11 Ocak da pozitif sonuç alırsın inşaALLAH.dondurulmuşlara gerek kalmaz Rabbim OL DESİN yeter ki...sen kendini de bebeşlerini de üzme her şeyin iyi olması için dua edeceğiz kaderin de var ise Rabbim sebeplerini de yaratacaktır.

canım benim inşaALLAH güzel haberlerini alırız.bebek büyürkende yerini genişletip rahme baskı yapıyor.inşaALLAH Rabbim sana ve babasına bebeğinizi bağışlar hayırlı sağlıklı kolaylıkla büyüsün vakti geldiğinde size merhaba desin

canım gözün aydınhadi bismillah sonu çok güzel olsun evinizi yavrulanın sesleri doldursun(canım ilaçları nasıl kullanacağını iyi dinle )ALLAH'ım heyecanlandım şimdi

canımya bende sana heycanlanıyorum inşallah hep beraber bekleriz bebelerimizi sen nasılsın sıkıntı yok inşallah

Ay nazaaan çok heyecanlandım hadi güzel haberlerle gel inşallah... Daha önceki değerlerini günleriyle yazar mısın karşılaştırma şansımız olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…