canım aşırı adet ağrım var bakalım kader de ne var
canım rabbim hakımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah sen iyi düşün hep bu gün ikinci günmü oluyor
teşekkür ederim canım . kırmızı siyah devam ediyor pıhtılar hayırlısı bitanem...
uyumaya çalışayım kaç gündür uykusuzum. iyi geceler nazancım.
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle kimse umudunu yitirmesin ve sakın kafanıza takmayın. 1 aşılama 3 tüp bebek ve sonunda kendiliğinden gelen hamilelik. kurban olduğum allahım.
Yeni öğrendim Hamileyimİnşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip eder
isteyen herkese nasip etsin rabbim
Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis
Kizlar,az evvel kan verip geldim,saliya kadar bekleyemeyecegim.degerimin yukseldigini gormek istiyorum:)) bir de dunden beri sol kasikta az,siklikla da rahimde sanki tatli bir agri var.insallah kotu bisii yoktur,iyi tarafi ise bebek buyurken normal diyorlar:)) 1-1.5saate gorcez,buyuyor mu...
Canım bozma sakın moralini, karnındaki bebişlerin sağlıklı olsun. Önemli olan bu. Dışarıda yaşamasa bile, anne rahminde olması gereken yerde yaşamaları daha büyük ihtimal. İnşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana. Ama sen de yardım et annesi onlara, yüksek tut moralini.
Bak benim sadece bir tanecik yumoşum oldu, o döllendi ve 3. gün koyuldu içime. Bebişimle geziyorum şimdi ortalıklarda. Pazartesi öğreneceğim ne haldeyiz.
cnm hadi hayirli olsun allah isini rast getirsin insskızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur
10. GÜN değerim 397
Simdi daha iyiyim cok agladim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah. Bugun transferin 3.gunu dus almak istiyorum ama korkuyorum. Bilgisi olan varmi
Canım, silik çizgi çıktı diye yazdığın günü hatırlıyorum. Çok sevindim gerçekten. O gün de çok umutlanmıştım senden. Çoooook tebrik ederim. Sağlıkla kucakla bebişini, doya doya sev.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ederlerede sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin.
herkese mrhblrrr bnm bi sorum olacaktı e2 tedaviye başlamadan 154 daha sonra 389 ve en son yapılan testte 1183 çıktı anlayamıyorum e2 düşük mü olmalı yüksekmi olmalı cevaplarsanız sevinirim teşekkürelrrr
Canım, silik çizgi çıktı diye yazdığın günü hatırlıyorum. Çok sevindim gerçekten. O gün de çok umutlanmıştım senden. Çoooook tebrik ederim. Sağlıkla kucakla bebişini, doya doya sev.
Simdi daha iyiyim cok agladim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah. Bugun transferin 3.gunu dus almak istiyorum ama korkuyorum. Bilgisi olan varmi
Ben de çok merak ettim Nazanı. Beğenmiş senin mesajını ama daha yanıt yazmamış.Kızlar Nazan'dan ses çıkmadı mı hala?
Ay çatladım ben burada...
Ben de çok merak ettim Nazanı. Beğenmiş senin mesajını ama daha yanıt yazmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?