2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım rabbim hakımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah sen iyi düşün hep bu gün ikinci günmü oluyor

evet canım transfer gününü saymıyorlarmış.bugün 2.gün diğer transferlerimde herşey mükemmeldi 7 haftadan sonrası olmadı bazen o yüzden pozitif olmaya çalışıyorum 2 gün daha kanamam olmazsa artık oh diyip test gününü bekleyeceğim

arkadaşlarım,can yoldaşlarım merhaba.
negatif alan arkadaşlarım Allah sabır versin.Özellikle selen sana cok üzüldüm.çok sters oldun izindi rapordu derken Allahım inş.kendiliğinden gelir bebişin.
Pozitif alan arkadaşlarım Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.
benimde negatiften sonra 2.adetim çok uzun sürdü ve az oldu.geçen perşembe temizlendim dün yine adet oldum.anlayamadım nedir bu.3.adetimmi olmuş oluyor bilemedim.akşama doktorumu aramayı düşünüyorum.histeroskopi yapılacak banada adetten sonra hakkımızda hayırlısı inş.sizleri çok seviyorum cevap yazamasamda hergün takip ediyorum.

teşekkür ederim canım . kırmızı siyah devam ediyor pıhtılar hayırlısı bitanem...

uyumaya çalışayım kaç gündür uykusuzum. iyi geceler nazancım.

Canım, öncelikle geçmiş olsun. Kürtaja falan gerek kalmadan kendiliğinden atman çok daha iyi olmuş. Yalnız Selenciğim, şu evreyi bir atlat, bundan sonraki bir kaç ayı iyi değerlendir. Düşükten sonra hamileliğin daha kolay olduğu söyleniyor ya, bakmışsın oluverir, mutlu eder hepimizi. Tekrar geçmiş olsun canım. Maydanoz falan da içme, dinlen sadece. Ve kendine iyi bak canım.

Son düzenleme:

Canım, silik çizgi çıktı diye yazdığın günü hatırlıyorum. Çok sevindim gerçekten. O gün de çok umutlanmıştım senden. Çoooook tebrik ederim. Sağlıkla kucakla bebişini, doya doya sev.

Canım bozma sakın moralini, karnındaki bebişlerin sağlıklı olsun. Önemli olan bu. Dışarıda yaşamasa bile, anne rahminde olması gereken yerde yaşamaları daha büyük ihtimal. İnşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana. Ama sen de yardım et annesi onlara, yüksek tut moralini.
Bak benim sadece bir tanecik yumoşum oldu, o döllendi ve 3. gün koyuldu içime. Bebişimle geziyorum şimdi ortalıklarda. Pazartesi öğreneceğim ne haldeyiz.

Son düzenleme:

Benim de yarin test tarihim isyerindeyim vakit gecmiyo Allahim her isteyene versin icinde sen ben dahil.. İnsallah yuksek cikar degerin.. Bu arada benim de son3 gundur sol tarafim sizi halinde agriyo hatta dun gece uykudan uyandim agriyla adet olucam dye aklim cikiyo

herkese mrhblrrr bnm bi sorum olacaktı e2 tedaviye başlamadan 154 daha sonra 389 ve en son yapılan testte 1183 çıktı anlayamıyorum e2 düşük mü olmalı yüksekmi olmalı cevaplarsanız sevinirim teşekkürelrrr

Simdi daha iyiyim cok agladim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah. Bugun transferin 3.gunu dus almak istiyorum ama korkuyorum. Bilgisi olan varmi

Kizlar hepinize iyi aksamlar nazancim testtini tkrliyormussun guzel haberle gel inss

kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur
cnm hadi hayirli olsun allah isini rast getirsin inss

10. GÜN değerim 397

Hayirli olsun cnm allah tamamina erdirsin gözun aydin

Simdi daha iyiyim cok agladim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah. Bugun transferin 3.gunu dus almak istiyorum ama korkuyorum. Bilgisi olan varmi

Bana verilen kağıtta da duş alabilirsiniz diyor canım ama ben transfer 1 hafta geçmeden duş almayı düşünmüyorum...Kuaföre gidip saçımı yıkatır, fön çektiririm diye düşündüm...

Canım, silik çizgi çıktı diye yazdığın günü hatırlıyorum. Çok sevindim gerçekten. O gün de çok umutlanmıştım senden. Çoooook tebrik ederim. Sağlıkla kucakla bebişini, doya doya sev.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin ederlerede sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin

Arkadaslar ayin 28 de transferim oldu opu günü hamilelik hormonu ignesi vurdular ve transfer günu birdaha vurdum ve en son ayin 31 de tekrar ayni igneyi yaptim, Bugün kan aldilar degerlerime bir daha bakmak icin demin aradilar hamilrlik hormonu ignesini birdaha yapmama gerek yokmus, acaba hamilelikten ümidi kesip onun icinmi yapma dedi doktor yoksa hormonlarim yeterlimide yapma dedi ???

Canım benim, kuralları bize defalarca açıkladılar. Oturarak değil, ayakta ılık duş alabilirsin. Ben hemen ertesi gün banyoda çok oyalanmadan ılk bir duş almıştım. Ama su çok sıcak olmayacak ve küvete girmeyeceksin, oturarak banyo yapmayacaksın. Sadece ılık suyla bir duş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…