Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis
Simdi daha iyiyim cok agladim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah. Bugun transferin 3.gunu dus almak istiyorum ama korkuyorum. Bilgisi olan varmi
kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur
İyi akşamlar arkadaşlarım.Bu mübarek cuma gününde hepimize dualar ettim. Allahım kabul etsin.
Öğleden sonra işlerden dolayı giremedim nazanın sonucu neden hala belli olmamış ya...
10. GÜN değerim 397
Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis
nasılsın canım....ağrın azaldı mı?
h.geldin canımNazan gelmedi biz de merakla bekliyoruz.. Rabbim inşallah pozitif haberini vermeyi nasip eder
arkadaşlarım,can yoldaşlarım merhaba.
negatif alan arkadaşlarım Allah sabır versin.Özellikle selen sana cok üzüldüm.çok sters oldun izindi rapordu derken Allahım inş.kendiliğinden gelir bebişin.
Pozitif alan arkadaşlarım Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.
benimde negatiften sonra 2.adetim çok uzun sürdü ve az oldu.geçen perşembe temizlendim dün yine adet oldum.anlayamadım nedir bu.3.adetimmi olmuş oluyor bilemedim.akşama doktorumu aramayı düşünüyorum.histeroskopi yapılacak banada adetten sonra hakkımızda hayırlısı inş.sizleri çok seviyorum cevap yazamasamda hergün takip ediyorum.
Canım, öncelikle geçmiş olsun. Kürtaja falan gerek kalmadan kendiliğinden atman çok daha iyi olmuş. Yalnız Selenciğim, şu evreyi bir atlat, bundan sonraki bir kaç ayı iyi değerlendir. Düşükten sonra hamileliğin daha kolay olduğu söyleniyor ya, bakmışsın oluverir, mutlu eder hepimizi. Tekrar geçmiş olsun canım. Maydanoz falan da içme, dinlen sadece. Ve kendine iyi bak canım.
canım neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsun sen içindekileri sıkı tut bol bol dua et. Ne demek tutmazsa sen baştan kaybedebileceğini düşünüyorsun. Güzel şeyler düşün ki güzel olsun.
Sen üzülürsen, stres olursan vücudun bundan çok etkileniyor. lütfen öyle yapma.
Tüp bebek serüveni çok stresli onun için bir o kadar kendini ferah tutman lazım. Yoksa ne gün geçiyor ne bişey.
Allahımın izniyle olacak kucağıma alacağım de. Rica ediyorum. o yazdıklarını kalbinden dahi geçirme...
iyiyim bitanem ağrım falan azalmadı canım aynen inanılmaz bir kanamam ve sancım var. Halada pıhtılar gelmeye devam ediyor. Hastalanmamam lazımmış annem dedi çorap giy patik giy dedi bende eve geldim. onları giydim uzandım sizlere yazayım dedim. Vucut az dinlensin hem çok strese girdin hemde düşük yapıyorsun dikkat et dedi.
Sen beni bırak canım arkadaşım sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
Bence bebeklerin geliyor biliyorsun dimi. Hemde annelerine öyle sıkıca sarılmışlar ki sende onları sıkı tut. Sakın bırakma bebeğim....
başlığın hayırlı olsun canım, inşallah bol bol müjdeli haberlerin verildiği bir başlık olur
ben olumlu haber veremiyorum yine ne yazık ki, 1. ardından 2. işlemde negatif sonuçlandı, kısaca bilgi vereyim herkes için
adetin 21. günü çentik atıldı, sonraki ay adetin 4. günü itibari ile tedavi başladı, bu sefer puregon + menapur kullandık 17 yumurta toplandı 11 tane olgun 6 tane döllendi, 3 gün sonra 3 embriyoyu kaybettik transfer günü 2 tanesi daha gitti kaldı elde 1 embriyo 2. kalite, çaresiz yerleştirildi sonuç negatif
anlayamadığım bir gelişme +4 konsantrasyon düşüklüğü oldu spermlerde dedi doktor daha önce böyle olmamıştı dedi, özetle yumurtayı dölleyecek sperm bulamamışlar sanırım öyle işte :) kısmet değilmiş
3. deneme için uzunca bir süre bekleyeceğiz çok yorulduk inancımızı da yitirdik
Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hayırlı haberler alın inşallah
sağol tatlım maydonoz dün akşam içtim bu akşam içmeyeceğim. Çünkü bayağı söküldü. Canım düşükte sonra dinlenmek gerekmiyormu ki? Hani rahim kendini toplaması lazım diyorlar ya. direk bu ay deneyebiliyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?