2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım benim negatif düşünme lütfen allah nasip ederse sonucun pozitif olucak ve dondurulmuşlara gerek bile kalmıcak inşallah...

Simdi daha iyiyim cok agladim. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah. Bugun transferin 3.gunu dus almak istiyorum ama korkuyorum. Bilgisi olan varmi

Canım ben 5. Gün ayakta hızlı ama dikkatli ılık bir duş almıştım

İyi akşamlar arkadaşlarım.Bu mübarek cuma gününde hepimize dualar ettim. Allahım kabul etsin.

Öğleden sonra işlerden dolayı giremedim nazanın sonucu neden hala belli olmamış ya...

kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur

canım arkadaşım. Allahım yardımcın olsun. Dualarım seninle. Rabbim tez zamanda hamile kalmanı ve bebişini/bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. Aminnn.

İyi akşamlar arkadaşlarım.Bu mübarek cuma gününde hepimize dualar ettim. Allahım kabul etsin.

Öğleden sonra işlerden dolayı giremedim nazanın sonucu neden hala belli olmamış ya...

h.geldin canım Nazan gelmedi biz de merakla bekliyoruz.. Rabbim inşallah pozitif haberini vermeyi nasip eder

canım neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsun sen içindekileri sıkı tut bol bol dua et. Ne demek tutmazsa sen baştan kaybedebileceğini düşünüyorsun. Güzel şeyler düşün ki güzel olsun.

Sen üzülürsen, stres olursan vücudun bundan çok etkileniyor. lütfen öyle yapma.

Tüp bebek serüveni çok stresli onun için bir o kadar kendini ferah tutman lazım. Yoksa ne gün geçiyor ne bişey.

Allahımın izniyle olacak kucağıma alacağım de. Rica ediyorum. o yazdıklarını kalbinden dahi geçirme...

nasılsın canım....ağrın azaldı mı?

iyiyim bitanem ağrım falan azalmadı canım aynen inanılmaz bir kanamam ve sancım var. Halada pıhtılar gelmeye devam ediyor. Hastalanmamam lazımmış annem dedi çorap giy patik giy dedi bende eve geldim. onları giydim uzandım sizlere yazayım dedim. Vucut az dinlensin hem çok strese girdin hemde düşük yapıyorsun dikkat et dedi.

Sen beni bırak canım arkadaşım sen nasılsın? Herşey yolunda mı?

Bence bebeklerin geliyor biliyorsun dimi. Hemde annelerine öyle sıkıca sarılmışlar ki sende onları sıkı tut. Sakın bırakma bebeğim....

h.geldin canım Nazan gelmedi biz de merakla bekliyoruz.. Rabbim inşallah pozitif haberini vermeyi nasip eder

İnşallah canım bizi bekletmezdi aslında genelde de buralarda oluyordu. İnşallah güzel haberle gelir

Sağol arkadaşım dediğin gibi ben başta stresle başladım kaç haftasonu 1 günlük ultrason için ankaraya gittim geldim. birde opuda transferde izin rapor derken stres üstüne stres. Hem maddi hem manevi bayağı zorlandım.

Napim Allahımın dediği olur. Hamile kalana kadar öldüm şimdide düşürmek için ne yapayım diyorum ne tuhaf dimi...

Doktorundan haber gelince buraya yazıp bizede bilgi verirsen sevinirim canım.

başlığın hayırlı olsun canım, inşallah bol bol müjdeli haberlerin verildiği bir başlık olur

ben olumlu haber veremiyorum yine ne yazık ki, 1. ardından 2. işlemde negatif sonuçlandı, kısaca bilgi vereyim herkes için

adetin 21. günü çentik atıldı, sonraki ay adetin 4. günü itibari ile tedavi başladı, bu sefer puregon + menapur kullandık 17 yumurta toplandı 11 tane olgun 6 tane döllendi, 3 gün sonra 3 embriyoyu kaybettik transfer günü 2 tanesi daha gitti kaldı elde 1 embriyo 2. kalite, çaresiz yerleştirildi sonuç negatif

anlayamadığım bir gelişme +4 konsantrasyon düşüklüğü oldu spermlerde dedi doktor daha önce böyle olmamıştı dedi, özetle yumurtayı dölleyecek sperm bulamamışlar sanırım öyle işte :) kısmet değilmiş

3. deneme için uzunca bir süre bekleyeceğiz çok yorulduk inancımızı da yitirdik

Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hayırlı haberler alın inşallah

sağol tatlım maydonoz dün akşam içtim bu akşam içmeyeceğim. Çünkü bayağı söküldü. Canım düşükte sonra dinlenmek gerekmiyormu ki? Hani rahim kendini toplaması lazım diyorlar ya. direk bu ay deneyebiliyormuyum?

Cok teşekkür ederim.Sanada cok gecmıs olsun.Allah hepımızın yardımcısı olsun.

dikkat et canım kendine anneciğin haklı benim de genelde düşük kanamalarım ilk günler parça halinde koyu renkte geliyor kullandığımız jellerinde etkisi var bence sonra rahatlayıp kırmızı renkte geliyor 10 gün ve üzeri oluyor fetva meclisine sormuştum 12 haftaya kadar düşen bebeklerde lohusalık olmuyormuş 10 günü tamamladıktan sonra gelen kan özür durumunda oluyormuş.bana gelince de ümitle korku arasındayım tatlım çok ağrılarım var önceki tedavilerim çok iyi idi olmadı o yüzden relax ol diyorum dua et diyorum kendime bazen kendimi dinliyorum bazen o ilacın adından nefret ediyorum ne hallere koydun beni estrofem diyorum

canım hoşgeldin aramıza hakkında hayırlısı ne diyelim vakti gelmemiş daha inşaALLAH bundan sonraki denemelerinde yavrularını kucağına alırsın

Sevgili kalbimdesin,monica,nese,rengino,alfabe,selen ve yosun,
Beklettigim icin kusura bakmayin,bu kadar merak edeceginizi dusunmemistim,acikcasi cok mutlu oldum.
Sonuc beklerken, kac gundur evdeyim diye esim beni yemege goturdu o yuzden cevap yazamadim..
Kan test sonucum az ama yukselmis: 4037 olmus (33.gun,7.hafta).. 3gun once 3363 idi.hala hamileyim
Sevgiler

Selencim,seninki kurtaj olmadigi icin okudugum kaynaklara gore,bundan sonraki ilk reglinden sonra yani onumuzdeki ay yaramazlik yapabilirsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…