2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım afiyet olsun da (eşinde iyi düşünmüş tebrikler)bize de bu yapılmaz ki sürekli bakıyoruz nazan geldi mi?sonu güzel oldu maşaALLAH her zaman güzel haberlerini alalım

Evet canım bende okudum lohusaymışım şimdi.

Canım aynen kendine dediğin gibi relax ol. Sen çok uğraşmışsın bebişin/bebişlerin için. Bende seninle birlikte dua ediyorum. Rabbim bu son olsun yüzünü güldürsün. Allahım tez zamanda sağlıklıca bebişini/bebişlerini kucağına versin inşallah.

Dinleniyorsun dimi Çok ayağa falan kalkmıyorsun dimi

canım hoşgeldin aramıza hakkında hayırlısı ne diyelim vakti gelmemiş daha inşaALLAH bundan sonraki denemelerinde yavrularını kucağına alırsın

teşekkür ederim canım, eylül-ekim denemelerindeydim daha önce ama 2. deneme zamanı pek bakamadım yeni başlığa, bu seferki çok sıkıntılı geçti, transferin 2. günü hastanelik şekilde kabız oldum :) aman aman çok dikkat edin siz cidden şakaya gelir yanı yok, 9. günü kanamam oldu 10. günü devam etti sonra geçti, kan sulandırıcı iğne kabusu falan derken yatak döşek geçti 2. tedavim şimdide adet olmak için debeleniyorum :)

amin canım inşallah Allah herkese tez zamanda anne baba olmayı evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin

olumsuz sonuç alanlara, düşmesin suratlar Allah bitti demeden hiç bişey bitmez yürekteki evlat yangını sönmeden Alllah bitti demez :) zamanı var sadece sabredin şükredin bol bol dua edin

hamişlere, evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum, sorunsuz problemsiz huzur içinde bi hamilelik geçirin inşallah

Selencim,seninki kurtaj olmadigi icin okudugum kaynaklara gore,bundan sonraki ilk reglinden sonra yani onumuzdeki ay yaramazlik yapabilirsiniz :))

Sen cezalısın nazan. anladık eşin yemeğe götürdü afiyet olsun. Değerinde çıkmış maşşallah da kız bir ara çıtlatsaydın ya durumu bizi niye bekletiyorsun.

Bebişlerin doğunca bu bize yaptığının hesabını sorsunlar sana...

İlk regli dediğin bu regli mi ay anlatabildimmi ki? (çok utandım şimdi ya)

Canim su an gereksiz bir uzuntu icindesinbence..cunku bebeklerin seninle.digerlerine ihtiyacin olacagini dusunerek su an, hamile olmadigini olamayacagini cagirma lutfen,polyanna ol:))) benimde dondurulmusum yok,benim yumurtam daha azdi, uzulme hamileligini dusun:))))

Ay canim cok sukur yaa gozun aydin cok merak ettik seni neyseki guzel haberle geldin beklettigine deydi inss hamisligin hep boyle gitsin cnm

Su anki kanaman dusuk,icin temizleniyor tatlim,yaklasik 28 gun sonra regl olcaksin normal olarak..o reglinin 8.gununden itibaren :))
Yani onumuzdeki yaklasik 28gun korunmaniz gerek.tabii doktorun bilir de,ben dusukle ilgili cok kaynak okudum,malum benim kanama halen devam..

ayaktayım canım yatmıyorum doktorum ilk gün yat dedi daha sonra yavaş yavaş hareket edersin dedi ben de kalkıyorum yemek yapıyorum kendim hazırlıyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum rahim içine kan gitmesi gerekiyormuş zaten tutunması zor dedi doktor ben de kan dolaşımı olsun diye geziyorum

yazdıklarına katılıyorum canım.inşaALLAH rabbim hiçbirimizi çok bekletmez duaların için amiiinnnnnn arkadaşım cümlemiz için

sağol canım senin kanaman için doktor ne diyor...

canım sen benden daha tecrübelisin. daha iyisini bilirsin de çok da gezmesenmi ki yaa.

nassı birşey ya doktor tutunması zor diyor. Allahım ın izniyle tutunacak.

canımmmm o kadar çok sevindim ki anlatamambugün çok dua ettim ve dualarımda sen de vardın...Rabbim bu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah

En son yilbasi gunu gittigimde sordum,ultrasonda gordu kanamayi, keseye bir zarari yok dedi ama neden oldugu hakkinda bisey demedi(

En son yilbasi gunu gittigimde sordum,ultrasonda gordu kanamayi, keseye bir zarari yok dedi ama neden oldugu hakkinda bisey demedi(

canım tamam onu biliyorum. hani daha sonra konuştun mu diye merak ettim de. bugün test yaptırdığını söyledinmi? yada söyleyecekmisin?

pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin bende bugün genetik tahlillerimin sonuçlarını aldım gereken bütün testleri tamamlamış olduk hepsi güzel çıktı çok şükür şimdi gelsin kırmızılar başlasın maraton gelsin bebişler bugün adetimin 27.günü bakalım ne zman gelecek çok gecikmez inşallah sevgi ve dua ile....

Oh be dedirttin yani Nazan. Neyse buna da şükür. İnşallah Pazartesiye kat kat katlanır canım. Bir daha böyle gecikme yapma. Kızarız bak sonra.

canım sen benden daha tecrübelisin. daha iyisini bilirsin de çok da gezmesenmi ki yaa.

nassı birşey ya doktor tutunması zor diyor. Allahım ın izniyle tutunacak.

estrofem tableti 5 gün içmediğim için çok zor dedi ben de yavrulara diyorum hadi göreyim sizi sıkıca sarılın bakıyım sakın bırakmayın beni ona görecanım kafamı dağıtmam gerek adet ağrısı vuruyor hemen wc ye koşuyorum bişey olmayınca yürüyüş yapıyorum p.c nin başındayım zaten oturuyorum gündüz yatmıyorum

gözün aydın canım .bu sefer son olur inşaALLAH.ALLAH C.C işini rast getirsin

Benim bildiğim kadarıyla düşükten sonra rahim hamileliğe alışık olduğu için embriyoyu kabullenmesi daha kolay oluyormuş. Bu yüzden düşüğün ardından hemen hamile kalan bir sürü kadın var. İnşallah senin de olur canım kendiliğinden. Güzel haberler ver bize.

Ayyyy inanilmaz sevindim kocam da ne guluyosun dyo :)) allahim kucagina da almayi nasip etsin saglikla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…