- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Sevgili kalbimdesin,monica,nese,rengino,alfabe,selen ve yosun,
Beklettigim icin kusura bakmayin,bu kadar merak edeceginizi dusunmemistim,acikcasi cok mutlu oldum.
Sonuc beklerken, kac gundur evdeyim diye esim beni yemege goturduo yuzden cevap yazamadim..
Kan test sonucum az ama yukselmis: 4037 olmus (33.gun,7.hafta).. 3gun once 3363 idi.hala hamileyim
Sevgiler
dikkat et canım kendine anneciğin haklı benim de genelde düşük kanamalarım ilk günler parça halinde koyu renkte geliyor kullandığımız jellerinde etkisi var bence sonra rahatlayıp kırmızı renkte geliyor 10 gün ve üzeri oluyor fetva meclisine sormuştum 12 haftaya kadar düşen bebeklerde lohusalık olmuyormuş 10 günü tamamladıktan sonra gelen kan özür durumunda oluyormuş.bana gelince de ümitle korku arasındayım tatlım çok ağrılarım var önceki tedavilerim çok iyi idi olmadı o yüzden relax ol diyorumdua et diyorum kendime bazen kendimi dinliyorum bazen o ilacın adından nefret ediyorum ne hallere koydun beni estrofem diyorum
canım hoşgeldin aramızahakkında hayırlısı ne diyelim vakti gelmemiş daha inşaALLAH bundan sonraki denemelerinde yavrularını kucağına alırsın
Selencim,seninki kurtaj olmadigi icin okudugum kaynaklara gore,bundan sonraki ilk reglinden sonra yani onumuzdeki ay yaramazlik yapabilirsiniz:))
Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis
Beklettigim icin kusura bakmayin,bu kadar merak edeceginizi dusunmemistim,acikcasi cok mutlu oldum.
Sonuc beklerken, kac gundur evdeyim diye esim beni yemege goturduo yuzden cevap yazamadim..
Kan test sonucum az ama yukselmis: 4037 olmus (33.gun,7.hafta).. 3gun once 3363 idi.hala hamileyim
Sevgiler
Sen cezalısın nazan. anladık eşin yemeğe götürdü afiyet olsun. Değerinde çıkmış maşşallah da kız bir ara çıtlatsaydın ya durumu bizi niye bekletiyorsun.
Bebişlerin doğunca bu bize yaptığının hesabını sorsunlar sana...
İlk regli dediğin bu regli mi ay anlatabildimmi ki? (çok utandım şimdi ya)
Evet canım bende okudum lohusaymışım şimdi.
Canım aynen kendine dediğin gibi relax ol. Sen çok uğraşmışsın bebişin/bebişlerin için. Bende seninle birlikte dua ediyorum. Rabbim bu son olsun yüzünü güldürsün. Allahım tez zamanda sağlıklıca bebişini/bebişlerini kucağına versin inşallah.
Dinleniyorsun dimi Çok ayağa falan kalkmıyorsun dimi
teşekkür ederim canım, eylül-ekim denemelerindeydim daha önce ama 2. deneme zamanı pek bakamadım yeni başlığa, bu seferki çok sıkıntılı geçti, transferin 2. günü hastanelik şekilde kabız oldum :) aman aman çok dikkat edin siz cidden şakaya gelir yanı yok, 9. günü kanamam oldu 10. günü devam etti sonra geçti, kan sulandırıcı iğne kabusu falan derken yatak döşek geçti 2. tedavim şimdide adet olmak için debeleniyorum :)
amin canım inşallah Allah herkese tez zamanda anne baba olmayı evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
olumsuz sonuç alanlara, düşmesin suratlar Allah bitti demeden hiç bişey bitmez yürekteki evlat yangını sönmeden Alllah bitti demez :) zamanı var sadece sabredin şükredin bol bol dua edin
hamişlere, evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum, sorunsuz problemsiz huzur içinde bi hamilelik geçirin inşallah
Su anki kanaman dusuk,icin temizleniyor tatlim,yaklasik 28 gun sonra regl olcaksin normal olarak..o reglinin 8.gununden itibaren :))
Yani onumuzdeki yaklasik 28gun korunmaniz gerek.tabii doktorun bilir de,ben dusukle ilgili cok kaynak okudum,malum benim kanama halen devam..
ayaktayım canım yatmıyorum doktorum ilk gün yat dedi daha sonra yavaş yavaş hareket edersin dedi ben de kalkıyorum yemek yapıyorum kendim hazırlıyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum rahim içine kan gitmesi gerekiyormuş zaten tutunması zor dedi doktor ben de kan dolaşımı olsun diye geziyorum
Sevgiler
En son yilbasi gunu gittigimde sordum,ultrasonda gordu kanamayi, keseye bir zarari yok dedi ama neden oldugu hakkinda bisey demedi(
Sevgiler
canım sen benden daha tecrübelisin. daha iyisini bilirsin de çok da gezmesenmi ki yaa.
nassı birşey ya doktor tutunması zor diyor. Allahım ın izniyle tutunacak.
pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin bende bugün genetik tahlillerimin sonuçlarını aldım gereken bütün testleri tamamlamış olduk hepsi güzel çıktı çok şükür şimdi gelsin kırmızılar başlasın maraton gelsin bebişler bugün adetimin 27.günü bakalım ne zman gelecek çok gecikmez inşallah sevgi ve dua ile....
sağol tatlım maydonoz dün akşam içtim bu akşam içmeyeceğim. Çünkü bayağı söküldü. Canım düşükte sonra dinlenmek gerekmiyormu ki? Hani rahim kendini toplaması lazım diyorlar ya. direk bu ay deneyebiliyormuyum?
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?