2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İnşallah canım ben o günleri görene kadar buradan ayrılmayın hepinize tek tek mesaj yazarım sizi rahatsız ederim :)))

Canım, seninkisi tutar inşallah. Tutması zor denir mi yahu. Utandır hadi şu dr unu.

canım tamam onu biliyorum. hani daha sonra konuştun mu diye merak ettim de. bugün test yaptırdığını söyledinmi? yada söyleyecekmisin?

Yok tatlim bugun testi ozelde yaptirdim.doktorumu gormedim.ben devlete gidiyorum,haftaya gel demisti sali gunu.daha once 2gun ara ile usg girince dr.um haftada bir aliyoruz,neyse simdi seni hevesini kirmayim demisti de bakmisti:)) simdi gitsem kizar diye korktum:))
Artik sali gunu ne olacaksa belli olacak sanirim.haftaya 8.haftama gircem.yolk,embriyo hatta kalp atisi bile gorunmeli..uff , bu sonuclarda gittikce yuzdesi azaliyor(

Valla transfer sırasında bağıra bağıra ayet el kürsi okudum baya. o doktorbeni duyaymış öle bırakıp gidermiş heralde

İnşallah hepsi olacak Allahımın izniyle

Kız sen, ben bebişleri düşürmeden önce demiyormuydun bir sürü değeri düşük seyreden bizim gibi hamile olan var kötü düşünme diye, hatta ikiz bile var diyordun. beraber yazışmadık mı? şimdi ne oldu hamilelere de böyle diyorsun. :)

Kizlar transferimin yapildigi gun dahil 12.itibariyle yaptirdigim bhcg degerlerim soyle:
12.gun:16.2
13.gun:26
15.gun:65.5
17.gun:165.7
19.gun:365.7
22.gun:860
24.gun:1421----kese 3.5mm
26.gun:1926.2 --kese 5.5mm
30.gun:3363.5-----soylemedi,sekli duzgun dedi
33.gun:4037

estrofemi biliyorum ama detay söyleselermiş o zaman.... neyse.

kafanı dağıtta tv falan izle, film izle pc ye takıl kafana takma yeterki

gelecek bebişlerin ben inanıyorum. sen estrofemi falan kafana takma.

Rabbim ol desin. olacak inşallahh.

Evet,hepsini bu sitede okudum..degerin yukselme yuzdesi dusuyor diye uzuluyorum sadece...moralimi bozmuyorum aslinda da,artik hepsini haftaya gostersin diye bebegime telkinde bulunuyorum:)) hala polyannayim

Cnm gozun aydin inss bu sefer allah tamamina erdisin inss

inşaALLAH canım Rabbim hepimize mucizesini versin.birazdan film saatim başlayacak romantik komedi ve animasyon

Bayanlar sürekli çok kuvvetli öksürüyorum karnımada sürekli basınç oluyo sizce bi tehlikesi olur mu

Ne izliceksin merak ettim? Bu satte ben yalan dunya izliyodum ama bugun yok gulmek iyi geliyor

canım arkadaşım benim tarzım
animasyon katogorisinde: "scooby doo sirk macerası"
romantik komedi : "havada aşk var"

ikisinden birini izleyeceğim

canm sonuçlarına çok sevindim.inşallah biran önce başlarsın tedaviye. ben de pazartesi gidicam bakalım yumişler ne alemde. bu arada sana özelden msj yazıyorum ama senin posta kutun dolu diyor.onları sil de msj rahat yazabileyim tatlım...

Bayanlar sürekli çok kuvvetli öksürüyorum karnımada sürekli basınç oluyo sizce bi tehlikesi olur mu

olmaz inşaALLAH.geçmiş olsun...sırtına viks sürüp havluyla kapat yumuşatsın belki kesilir.gerçi bu günlerde doktora sormadan yapma benim başıma geldiğinde (18 haftalıktı)doktor viks sür demişti.sen doktorundan bilgi al tatlım geçer inşaALLAH

kalbimdesin eminim bebişlerin sana tutunacaktır...estorfem estorfem ben korkmaya başladım kızzz o ilaçtan :) :) bende ayın 12sinde başlıycam estorfeme adet olana kadar kullancan dedi doktor sonra adet olunca gelsin iğnelerr büyüsün yumurtalar bakalımm korkuyorum ama ne yalan sölüyüm ...

maşalahhh subanalahh sonuna kadar sağlıkla gidersin inşalahh :) :)

canım korkma sen dondurulmuş tedavisinde tutunmayı direk o ilaç sağlıyormuş.senin tedavin fresh olacak değil mi?o yüzden endişelenme canım ilaçları nasıl kullanman gerektiğini yazılı al.iyi olcak inşaALLAH

canlarım benim film saatim geldi hepinizi öpüyorum.ALLAH'a emanetsiniz yarın görüşürüz inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…