Benim bildiğim kadarıyla düşükten sonra rahim hamileliğe alışık olduğu için embriyoyu kabullenmesi daha kolay oluyormuş. Bu yüzden düşüğün ardından hemen hamile kalan bir sürü kadın var. İnşallah senin de olur canım kendiliğinden. Güzel haberler ver bize.
ayaktayım canım yatmıyorum doktorum ilk gün yat dedi daha sonra yavaş yavaş hareket edersin dedi ben de kalkıyorum yemek yapıyorum kendim hazırlıyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum rahim içine kan gitmesi gerekiyormuş zaten tutunması zor dedi doktor ben de kan dolaşımı olsun diye geziyorum
canım tamam onu biliyorum. hani daha sonra konuştun mu diye merak ettim de. bugün test yaptırdığını söyledinmi? yada söyleyecekmisin?
saol cnm inş rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş onları veren yaradan alanda oo elimden duadan başka bir şey gelmiyorum zaten hayırlısı neyse o olsun aglasamda sızlasamda kaderinde yoksa yaşamak bir şey degişmez sadece bol bol dua ediyorum rabbim bana bagışlasın saglıkla dr birde bana demezmi şimdi senin duaların vardı oku düzelir diee ne inaçsız dr muş die hayıflandım kendimcee hiç böyle yapmazdı aslında biraz dine karşı sanıırm kızımıda götürdüm bu gün 3 yaşında kızım kızımda tüp bebek ve dr aynı gene bana diyor sen şimdi bunu kuran kursuna verirsin diyor ben kapalıyım yaa sabah sabah her yönden sinirim zıpladı adam kendine yazane açmış biraz burnu büyümüş sanırım neyse durumum düzelsin bebekler tehlikeyi bir geçirsin ilk iş dr degişecegim bana doguma kadar moral verecek beni motife edecek dr gerek beni delirtecek dr degil
Yok tatlim bugun testi ozelde yaptirdim.doktorumu gormedim.ben devlete gidiyorum,haftaya gel demisti sali gunu.daha once 2gun ara ile usg girince dr.um haftada bir aliyoruz,neyse simdi seni hevesini kirmayim demisti de bakmisti:)) simdi gitsem kizar diye korktum:))
Artik sali gunu ne olacaksa belli olacak sanirim.haftaya 8.haftama gircem.yolk,embriyo hatta kalp atisi bile gorunmeli..uff , bu sonuclarda gittikce yuzdesi azaliyor(
estrofem tableti 5 gün içmediğim için çok zor dedi ben de yavrulara diyorum hadi göreyim sizi sıkıca sarılın bakıyım sakın bırakmayın beni ona görecanım kafamı dağıtmam gerek adet ağrısı vuruyor hemen wc ye koşuyorum bişey olmayınca yürüyüş yapıyorum p.c nin başındayım zaten oturuyorum gündüz yatmıyorum
İnşallah hepsi olacak Allahımın izniyle
Kız sen, ben bebişleri düşürmeden önce demiyormuydun bir sürü değeri düşük seyreden bizim gibi hamile olan var kötü düşünme diye, hatta ikiz bile var diyordun. beraber yazışmadık mı? şimdi ne oldu hamilelere de böyle diyorsun. :)
canımmmm o kadar çok sevindim ki anlatamambugün çok dua ettim ve dualarımda sen de vardın...Rabbim bu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah
pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin bende bugün genetik tahlillerimin sonuçlarını aldım gereken bütün testleri tamamlamış olduk hepsi güzel çıktı çok şükür şimdi gelsin kırmızılar başlasın maraton gelsin bebişler bugün adetimin 27.günü bakalım ne zman gelecek çok gecikmez inşallah sevgi ve dua ile....
estrofemi biliyorum ama detay söyleselermiş o zaman.... neyse.
kafanı dağıtta tv falan izle, film izle pc ye takıl kafana takma yeterki
gelecek bebişlerin ben inanıyorum. sen estrofemi falan kafana takma.
Rabbim ol desin. olacak inşallahh.
inşaALLAH canım Rabbim hepimize mucizesini versin.birazdan film saatim başlayacak romantik komedi ve animasyon
Ne izliceksin merak ettim? Bu satte ben yalan dunya izliyodum ama bugun yokgulmek iyi geliyor
pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin bende bugün genetik tahlillerimin sonuçlarını aldım gereken bütün testleri tamamlamış olduk hepsi güzel çıktı çok şükür şimdi gelsin kırmızılar başlasın maraton gelsin bebişler bugün adetimin 27.günü bakalım ne zman gelecek çok gecikmez inşallah sevgi ve dua ile....
Bayanlar sürekli çok kuvvetli öksürüyorum karnımada sürekli basınç oluyo sizce bi tehlikesi olur mu
estrofem tableti 5 gün içmediğim için çok zor dedi ben de yavrulara diyorum hadi göreyim sizi sıkıca sarılın bakıyım sakın bırakmayın beni ona görecanım kafamı dağıtmam gerek adet ağrısı vuruyor hemen wc ye koşuyorum bişey olmayınca yürüyüş yapıyorum p.c nin başındayım zaten oturuyorum gündüz yatmıyorum
maşalahhh subanalahh sonuna kadar sağlıkla gidersin inşalahh :) :)Kizlar transferimin yapildigi gun dahil 12.itibariyle yaptirdigim bhcg degerlerim soyle:
12.gun:16.2
13.gun:26
15.gun:65.5
17.gun:165.7
19.gun:365.7
22.gun:860
24.gun:1421----kese 3.5mm
26.gun:1926.2 --kese 5.5mm
30.gun:3363.5-----soylemedi,sekli duzgun dedi
33.gun:4037
Bayanlar sürekli çok kuvvetli öksürüyorum karnımada sürekli basınç oluyo sizce bi tehlikesi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?