- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ben varım negatif tüp bebişin ardından hemen ertesi ay kendiliğinden gelen bebiş ama keseyi gördük malesef kalp atışını göremedikBenim bildiğim kadarıyla düşükten sonra rahim hamileliğe alışık olduğu için embriyoyu kabullenmesi daha kolay oluyormuş. Bu yüzden düşüğün ardından hemen hamile kalan bir sürü kadın var. İnşallah senin de olur canım kendiliğinden. Güzel haberler ver bize.
inşaALLAH canım Rabbim hepimize mucizesini versin.birazdan film saatim başlayacak romantik komedi ve animasyon
Dr çok yanlış davraniyor bence sen gönlünü ferah tut herseyi allah bilir rabbim isterse hiç bişey önüne geçemez ayrica bir çok hastane estrofem kullanmadan yapıyor bu tedaviyi ben zeynep kamil de yaptirdim ilk denememi onlar vermedi hiç estrofem benim tutmadı ama benimle aynı tedaviyi görüp aynı gün transfer olanlardan bir çoğu hamile kaldı sen dr bakma olacak inşaallah :)estrofem tableti 5 gün içmediğim için çok zor dedi ben de yavrulara diyorum hadi göreyim sizi sıkıca sarılın bakıyım sakın bırakmayın beni ona görecanım kafamı dağıtmam gerek adet ağrısı vuruyor hemen wc ye koşuyorum bişey olmayınca yürüyüş yapıyorum p.c nin başındayım zaten oturuyorum gündüz yatmıyorum
günaydın
dün ikizlerden birinin kalp atışını gördük diğerinide haftaya görücez inş
tabiki dr danis da ben geçen tv de gördüm naneruhunu bir bardak suya damlatip kokluyorsun öksürüğe çok iyi geliyormuş aktara da sor bir dene istersen internetten baktim hamilelikte kullaniliyorBayanlar sürekli çok kuvvetli öksürüyorum karnımada sürekli basınç oluyo sizce bi tehlikesi olur mu
Bayanlar sürekli çok kuvvetli öksürüyorum karnımada sürekli basınç oluyo sizce bi tehlikesi olur mu
cnm son iki degeri dogru yazdiysan sonucun cok iyi bence niye uzuldunku sen inss hersey yolundadir canim7.gün değerim: 69
9.gün derim :149
12.değerim 606
15. Değerim:1466
20.değerim:11411 burda bişi oluyor
23.değer:20211 ikiye katlanmadı
ne olmuştur ölüyorum korkudan 6 ocakta doktara gidecektim korkuyorum
gozun aydin cnm inss haftaya da ikinci bebisi de gorursunuz masallah cnmgünaydın
gozun aydin cnm inss kalp atisini da gorursunuz allah tamamina erdirsin inssArkadaşlar iki kese gördüm bir hafta sonra kismetse kalp atışına bakmak
icin çağırdı
Kizlar bugun test gunum.. Kan vermeye gdicem 12 de.. Dua edin..
cnm son iki degeri dogru yazdiysan sonucun cok iyi bence niye uzuldunku sen inss hersey yolundadir canim7.gün değerim: 69
12.değerim 606
gozun aydin cnm inss haftaya da ikinci bebisi de gorursunuz masallah cnmgünaydın
gozun aydin cnm inss kalp atisini da gorursunuz allah tamamina erdirsin inssArkadaşlar iki kese gördüm bir hafta sonra kismetse kalp atışına bakmak
icin çağırdı
Cnm hadi inss bebisin seninledir cnm allah gonlune gore versin inssKizlar bugun test gunum.. Kan vermeye gdicem 12 de.. Dua edin..
Canım günaydın içini rahatlatırmı bilmem ama ben tedavimde estofem kullanmadan hamile kaldım hatta burda hep estofem kullanıldığını okuduğum için ben bir yanlışlık yapıldığını düşünerek hemşireye sordum estofem yok mu diye o da şaşırıp yooook dedi benimde içimde şüphe kaldı bişeyler eksik diye ama çok şükür hiçbir proplem olmadı inşallah sendede herşey harika olucak
günaydın
Dr çok yanlış davraniyor bence sen gönlünü ferah tut herseyi allah bilir rabbim isterse hiç bişey önüne geçemez ayrica bir çok hastane estrofem kullanmadan yapıyor bu tedaviyi ben zeynep kamil de yaptirdim ilk denememi onlar vermedi hiç estrofem benim tutmadı ama benimle aynı tedaviyi görüp aynı gün transfer olanlardan bir çoğu hamile kaldı sen dr bakma olacak inşaallah :)
Arkadaşlar iki kese gördüm bir hafta sonra kismetse kalp atışına bakmak icin çağırdı
Günaydın kızlarBugün transferin 2. günü...Ara ara regl sancısı gibi sancı geliyor...3.gün embriyosu olduğu için çok da umutlu değilim...İçimden bir ses tutmadığını söylüyor ama tabi hayırlısı...Ayrıca öyle çok fazla akıntım da yok.. Sizler de bu sancıyı yaşamış mıydınız??
ben geldim kızlar dr geldim herşey yolunda tırasfere hazırlanıyorum batyapıştırdım karnıma bekliyom
7.gün değerim: 69
12.değerim 606
Günaydın kızlarBugün transferin 2. günü...Ara ara regl sancısı gibi sancı geliyor...3.gün embriyosu olduğu için çok da umutlu değilim...İçimden bir ses tutmadığını söylüyor ama tabi hayırlısı...Ayrıca öyle çok fazla akıntım da yok.. Sizler de bu sancıyı yaşamış mıydınız??
ben geldim kızlar dr geldim herşey yolunda tırasfere hazırlanıyorum batyapıştırdım karnıma bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?