2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çok sevindim.hayırlısı inşaALLAH.ALLAH C.C her aşamada işini rast getirsin

aysorma nasıl mutluyum anlatamam üçünçügün dondurmuşlardıya bebelerimi çözülünce beşinci güne götüreceklermiş inşallah dr sende emriyolarda çok iysiniz dedi yazılı bir kağıt verdi ilaçları doğru kulanayım diye bide çok rica edrim doğru ve vaktinde kulan diye çok önemli dedi hemen sen geldin aklıma ama bana o jelden vermedi sadece bant verdi sende kulandınmı bat bide canım kedimi anlatmaktan seni soramadım nasılsın nasıl gidiyor yiyenlerimiz iymi annesi

Hayirli olsun . Benim 4. Gunum sol kasigimda süreki bir batmanin dışında birsey yok. Benim de 3. Gun embriyosu 2tane tranafer edildi. Benimde umudum yok sanki cok zor surec

lütfen ama böyle olumsuz düşünmeyin üzülüyorum benim bununla beraber 6.transferim ama hiç olumsuz düşünmedim 4 kere pozitif aldım.... daha böyle yolun başında gardımızı düşürmeyeceğiz,biz umut edip dua edeceğiz bundan sonrasını ALLAH C.C bize neyi uygun gördüyse onu yaşayacağız test gününe kadar hepimiz hamileyiz

canım benim ALLAH gönlüne göre versin inşaALLAH.ben bant kullanmadım canım transfer günü belli olunca crinone jel başladım hala da günde 2 tane kullanıyorum bravo doktoruna yazılı olması her zaman en mantıklı yöntem canımmm yaaa bu sefer Rabbim versin meleklerini sorunsuz kolaylıkla ben iyiyim yavruları tembihlemeye devam biz bir aileyiz hepimiz beraber olmalıyız akıllı çocuklarsa dinlerler annelerini

canım ben seni hamile zannediyorum dünsana hayırlı olsun diye yazdım içimemi doğdu ay inşallah o için deki sese söyle susun

yerim ben onları yerim yer

bahçeci fulya dr güvenç karlıkaya aynen böyle geziyom evde

canım senin embriyo kalitesi yüksek olmalı ki 5.güne gidecekler çok güzel bir haber tedavinin başınca sana süper bir moral olmuştur.olumsuz düşünceleri kafamızdan atıyoruz hiçbir şey moralimizi bozmuyor yavruların sağlıkla ve kolay yolla gelmesi için dua ediyoruz Rabbim senin, benim, bebek 34 ün, Güzbaharın, Amayanın,yelizin.melindamın,neşenin,selenin, nazanın, adını yazamadığım topik arkadaşlarımın kaderlerine ve kaderimize hayırlı evlatlar yazsın inşaALLAH "KÜN FE YEKÜN"

Canım umutsuzluğa kapılma benimki de 3. Gün embriyosu ve bugün 8. Haftamıza başladık seninkide inşallah tuttu merak etme

aaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım merak ettimsonucun daha çıkmadımı :26: inşallahh pozitif haberle gelirsin Rabbim yüzünü güldürsün

arkadaşlar transferden sonra adet agrısı gııbı hafıf agrısı olup da pozitif alan oldumu

arkadaşlar transferden sonra adet agrısı gııbı hafıf agrısı olup da pozitif alan oldumu

ben beklemedeyim canım hayırlısı inşaALLAH.adet ağrılarım var ama sebebi başka henüz transferle ilgili vücudumu dinleyemedimmmmmm.inşaALLAH yavruların seninle stres yapma canım herkesin vücudu farklı sinyal veriyor beklemeye devam

heyecanlıyım bı tarafdan korkuyorum adet agrısımı acaba :18: inş değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…