canım çok sevindim.hayırlısı inşaALLAH.ALLAH C.C her aşamada işini rast getirsin
Hayirli olsun . Benim 4. Gunum sol kasigimda süreki bir batmanin dışında birsey yok. Benim de 3. Gun embriyosu 2tane tranafer edildi. Benimde umudum yok sanki cok zor surec
canım sen hangi hastanede tedavi oluyordun
aysorma nasıl mutluyum anlatamam üçünçügün dondurmuşlardıya bebelerimi çözülünce beşinci güne götüreceklermiş inşallah dr sende emriyolarda çok iysiniz dedi yazılı bir kağıt verdi ilaçları doğru kulanayım diye bide çok rica edrim doğru ve vaktinde kulan diye çok önemli dedi hemen sen geldin aklıma ama bana o jelden vermedi sadece bant verdi sende kulandınmı bat bide canım kedimi anlatmaktan seni soramadım nasılsın nasıl gidiyor yiyenlerimiz iymi annesi
Günaydın kızlarBugün transferin 2. günü...Ara ara regl sancısı gibi sancı geliyor...3.gün embriyosu olduğu için çok da umutlu değilim...İçimden bir ses tutmadığını söylüyor ama tabi hayırlısı...Ayrıca öyle çok fazla akıntım da yok.. Sizler de bu sancıyı yaşamış mıydınız??
bahçeci fulya dr güvenç karlıkayaaynen böyle geziyom evde
canım benim ALLAH gönlüne göre versin inşaALLAH.ben bant kullanmadım canım transfer günü belli olunca crinone jel başladım hala da günde 2 tane kullanıyorum bravo doktoruna yazılı olması her zaman en mantıklı yöntemcanımmm yaaa bu sefer Rabbim versin meleklerini sorunsuz kolaylıkla ben iyiyim yavruları tembihlemeye devam biz bir aileyiz hepimiz beraber olmalıyız akıllı çocuklarsa dinlerler annelerini
tatlım benim bu moral hepimize yeter bebek 34 de gelseydi şura bir halay çekseydik içimden geldi teyyyteeeyyyy
bahçeci fulya dr güvenç karlıkayaaynen böyle geziyom evde
ben ona küstümUnutu bizi hiç gelmiyor gelseydi parti verirdik şimdi
Günaydın kızlarBugün transferin 2. günü...Ara ara regl sancısı gibi sancı geliyor...3.gün embriyosu olduğu için çok da umutlu değilim...İçimden bir ses tutmadığını söylüyor ama tabi hayırlısı...Ayrıca öyle çok fazla akıntım da yok.. Sizler de bu sancıyı yaşamış mıydınız??
canım senin embriyo kalitesi yüksek olmalı ki 5.güne gidecekler çok güzel bir haber tedavinin başınca sana süper bir moral olmuştur.olumsuz düşünceleri kafamızdan atıyoruz hiçbir şey moralimizi bozmuyor yavruların sağlıkla ve kolay yolla gelmesi için dua ediyoruz Rabbim senin, benim, bebek 34 ün, Güzbaharın, Amayanın,yelizin.melindamın,neşenin,selenin, nazanın, adını yazamadığım topik arkadaşlarımın kaderlerine ve kaderimize hayırlı evlatlar yazsın inşaALLAH "KÜN FE YEKÜN"
canım duysa gelirdiO şimdi zorunlu iş kadını gelsin telafi ettiririz:118::118:
Kizlar bugun test gunum.. Kan vermeye gdicem 12 de.. Dua edin..
ben geldim kızlar dr geldim herşey yolunda tırasfere hazırlanıyorum batyapıştırdım karnıma bekliyom
arkadaşlar transferden sonra adet agrısı gııbı hafıf agrısı olup da pozitif alan oldumu
ben beklemedeyim canımhayırlısı inşaALLAH.adet ağrılarım var ama sebebi başka henüz transferle ilgili vücudumu dinleyemedimmmmmm.inşaALLAH yavruların seninle stres yapma canım herkesin vücudu farklı sinyal veriyor beklemeye devam
arkadaşlar transferden sonra adet agrısı gııbı hafıf agrısı olup da pozitif alan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?