Canım umutsuzluğa kapılma benimki de 3. Gün embriyosu ve bugün 8. Haftamıza başladık seninkide inşallah tuttu merak etme
Cnm cok var hemde inss seninkide öyledir
canım ben seni hamile zannediyorum dünsana hayırlı olsun diye yazdım içimemi doğdu ay inşallah o için deki sese söyle susun
aaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Biraz önce yanlış yere yazmışımcanım senin embriyo kalitesi yüksek olmalı ki 5.güne gidecekler çok güzel bir haber tedavinin başınca sana süper bir moral olmuştur.olumsuz düşünceleri kafamızdan atıyoruz hiçbir şey moralimizi bozmuyor yavruların sağlıkla ve kolay yolla gelmesi için dua ediyoruz Rabbim senin, benim, bebek 34 ün, Güzbaharın, Amayanın,yelizin.melindamın,neşenin,selenin, nazanın, adını yazamadığım topik arkadaşlarımın kaderlerine ve kaderimize hayırlı evlatlar yazsın inşaALLAH "KÜN FE YEKÜN"
kaçıncı günün canım
Cnm benim gecen dusugum oldu ne yazikki inss martta yeniden deniyecegim ins
canım çok geçmiş olsun inş kendiliğinden gelir marta kalmaz bebişin
kaçıncı günün canım
Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis
test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum
canım benim çok üzüldüm ama kaderden ötesi yok.inşaallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür.evladını sana vermek için sebeplerini de yaratır.mutlu haberlerini en kısa zamanda alırız bitanem
Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum
canım üzülme bana 11 embriyodan 2embriyo dondurulabilir gibi ama dondurursak şansın %10 olur dediler işteydim öylesıkışık bir zamnda karar verdim ki dondurtmadık. Bak o noktadan benimde elimde boş rabbim hayırlısını biliyor
pazartesi günü kısmetse opu yapılacak ve doktorumun dediğine göre herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü de transfer yapılacak ayy çok heyecanlıyım yaaaa :)
Sevgili yoosun,omersevinc,asraa :
Transferiniz gerceklesmis,umutla beklemeniz gereken toru topu 12gun var ve siz olmadi,olmicak diye hayiflanip durmaniza kusura bakmayin ama kizmaya basladim..azicik tedavinize,embriyolariniza guvenin ve sakin bir sekilde umitlenin:)) ha,olurda olumsuz olursa o zaman uzulur aglarsiniz..
Benim cok yakin arkadasimin esinin hic spermi yoktu.adam ilac kullandi,ameliyatla tek 1tane sperm bulundu ve dollediler..iste o cocuk su an ilk okula basladi..olacagi varsa oluyor ama umutla...olumsuz dusunurseniz olumlu sonuc alabileceginizi dusunmedigimden kiziyorum yani...
Sevgiler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?