2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Biraz önce yanlış yere yazmışımBide burdan yazayım aminnnn nnnnnn kuzum inşallahhhnh

8den geriye sayıyorum ama hiç gitmiyo gibi. Günü gelipte test yaptırmak nasıl heycanlı bişeydir

Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum

Canım üzülme bana 11 embriyodan 2embriyo dondurulabilir gibi ama dondurursak şansın %10 olur dediler işteydim öylesıkışık bir zamnda karar verdim ki dondurtmadık. Bak o noktadan benimde elimde boş rabbim hayırlısını biliyor

test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum

canım benim çok üzüldüm ama kaderden ötesi yok.inşaallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür.evladını sana vermek için sebeplerini de yaratır.mutlu haberlerini en kısa zamanda alırız bitanem

pazartesi günü kısmetse opu yapılacak ve doktorumun dediğine göre herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü de transfer yapılacak ayy çok heyecanlıyım yaaaa :)

canım benim çok üzüldüm ama kaderden ötesi yok.inşaallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür.evladını sana vermek için sebeplerini de yaratır.mutlu haberlerini en kısa zamanda alırız bitanem

İnsallah napalim hayirlisi olsun esim de konyadan geliyo yolda demek istemedim aama demeden de duramadim cok uzuldu

Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum

Canım inan çok üzüldüm... Rabbim inşallah en kısa ve hayırlı zamanda tedaviye gerek kalmadan çifter çifter versin bebişlerini

“ Sabredenlerin mükafatını;
Yapmakta olduklarının daha güzeliyle vereceğiz. ”- Nahl suresi / 96 eminim en güzelini verecektir sana Rabbim

canım hiç bir şey için kendimizi suçlamayalım bak ben de doktora sorsaydım ilacıda bırakacakmıyım diye sormadım transferim oldu %30 şansın düştü dedi.kafamı vuracak yer aradım bütün vücudum ateş oldu yandı.ama bu da kısmet dedim rabbim bize bunu uygun gördü dedim amenna dedim heran adet olacak gibi sancılarla uğraşıyorum sonunda mevlam hepimizin yüzünü güldürsüm canım

Sevgili yoosun,omersevinc,asraa :
Transferiniz gerceklesmis,umutla beklemeniz gereken toru topu 12gun var ve siz olmadi,olmicak diye hayiflanip durmaniza kusura bakmayin ama kizmaya basladim..azicik tedavinize,embriyolariniza guvenin ve sakin bir sekilde umitlenin:)) ha,olurda olumsuz olursa o zaman uzulur aglarsiniz..
Benim cok yakin arkadasimin esinin hic spermi yoktu.adam ilac kullandi,ameliyatla tek 1tane sperm bulundu ve dollediler..iste o cocuk su an ilk okula basladi..olacagi varsa oluyor ama umutla...olumsuz dusunurseniz olumlu sonuc alabileceginizi dusunmedigimden kiziyorum yani...
Sevgiler.....

pazartesi günü kısmetse opu yapılacak ve doktorumun dediğine göre herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü de transfer yapılacak ayy çok heyecanlıyım yaaaa :)

canım hakkında hayırlısı olsun...İnşallah bu ay meleğin sana tutunurbol bol dua et

haklısın tatlım ''O bebek buraya gelecek,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…