Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum
Bak benim kendim için planım şu canım.eğer tutmazsa üzüleceğimi biliyorum bu kadar emekten ve ümitten boş dönmek zor. Ama tamamen hayatı yaşamaya odaklanıcam . Kendimi mutlu edicek hobilerle uğraşıcam ve uzun süre bebek düşünmicem.çevremde bunu yapan insanlarda kendiliğinden bebeklerininde olduğunu tanık oluyorum.tabi bunları ilk günler düşünmek zor tahmin edebiliyorum
pazartesi günü kısmetse opu yapılacak ve doktorumun dediğine göre herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü de transfer yapılacak ayy çok heyecanlıyım yaaaa :)
Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum
Bak benim kendim için planım şu canım.eğer tutmazsa üzüleceğimi biliyorum bu kadar emekten ve ümitten boş dönmek zor. Ama tamamen hayatı yaşamaya odaklanıcam . Kendimi mutlu edicek hobilerle uğraşıcam ve uzun süre bebek düşünmicem.çevremde bunu yapan insanlarda kendiliğinden bebeklerininde olduğunu tanık oluyorum.tabi bunları ilk günler düşünmek zor tahmin edebiliyorum
ALLAH C.C gönlüne göre versin canım
canım hayırlı olsun inşaallah her aşama umutlu ve heyecanlı olsun.yavruların göbüşüne dolsun
haklısın tatlım''O bebek buraya gelecek,,
ayy çok teşekkürederim cnm bnm bu ay yaptıracak olan herkesin inşallah bebeği olur
canım hakkında hayırlısı olsun...İnşallah bu ay meleğin sana tutunurbol bol dua et
Kalbimdesin,senin nasil gidiyo? Anormal bir durum yok suan dimi? İyisin yani.:)))
Yaa ben anlamiyorum sizler yaziyosunuz 1000 flan. Aralik 0-5arasi ve benim 0,67burdaki hastanedekiler belirsiz demis.. Eczaci arkadasimiz gebelik baslari demis.. Benim dr da olmadi dedi. Anlayamadigim sey test gunu nasil 60kusurlu cikiyo herkesin..
Arkadaslar bugun transferin 8 . günü 28.de transferim oldu ve hergün araliklarla sancim oluyor adet agrisi seklinde göguslerim cok sis korkuyorum insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sizce bu agrilarimin nedeni nedir(
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :*canım senin embriyo kalitesi yüksek olmalı ki 5.güne gidecekler çok güzel bir haber tedavinin başınca sana süper bir moral olmuştur.olumsuz düşünceleri kafamızdan atıyoruz hiçbir şey moralimizi bozmuyor yavruların sağlıkla ve kolay yolla gelmesi için dua ediyoruz Rabbim senin, benim, bebek 34 ün, Güzbaharın, Amayanın,yelizin.melindamın,neşenin,selenin, nazanın, adını yazamadığım topik arkadaşlarımın kaderlerine ve kaderimize hayırlı evlatlar yazsın inşaALLAH "KÜN FE YEKÜN"
kaderarkadaşım çok üzüldüm senin haberini ararken olumsuz olduğunu görünceYaa ben anlamiyorum sizler yaziyosunuz 1000 flan. Aralik 0-5arasi ve benim 0,67burdaki hastanedekiler belirsiz demis.. Eczaci arkadasimiz gebelik baslari demis.. Benim dr da olmadi dedi. Anlayamadigim sey test gunu nasil 60kusurlu cikiyo herkesin..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :*
kaderarkadaşım çok üzüldüm senin haberini ararken olumsuz olduğunu görünce....0,67 yine iyimiş benim 0,1 çıktımıştı aynen bende lan dedim okadar uğraştığım nereye gitti dedim kendikendime maalesef yapıcak bişi yok allah yardımcımız olsun umarım donmuşların vardır ve yeni tedavinde bebeğine kavuşursun yada nebilimm allah büyüktür inşalahh mucizen sana kendiliğinden gelsin ...inşalahhhhhhhhhhhhhhh
inşaALLAH bebeğin kendine yer açıyor canım panik yapma,herey yolunda inşaALLAH
Sagol birtanem icin insallah öyledir allah razi olsun senin bebbislerde insallah annelerine simsiki tutunur pozitifleri görürüz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?