2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

pazartesi günü kısmetse opu yapılacak ve doktorumun dediğine göre herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü de transfer yapılacak ayy çok heyecanlıyım yaaaa :)

canım hayırlı olsun inşaallah her aşama umutlu ve heyecanlı olsun.yavruların göbüşüne dolsun

Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum

çok zor bir durum 2 aşılamam hüsranla sonuçlanmıştı şimdi tüp bebek deniyoruz hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden rabbim olsun demetikten sonra maalesef hiçbirşey olmuyor kendimi en kötüsüne de hazırlıyorum ama seni çok iyi anlıyoruz geçmiş olsun eminimki meleğin seninle olucak ama biraz daha zamanı var sanırım

Kalbimdesin,senin nasil gidiyo? Anormal bir durum yok suan dimi? İyisin yani.:)))

Arkadaslar bugun transferin 8 . günü 28.de transferim oldu ve hergün araliklarla sancim oluyor adet agrisi seklinde göguslerim cok sis korkuyorum insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sizce bu agrilarimin nedeni nedir (

Yaa ben anlamiyorum sizler yaziyosunuz 1000 flan. Aralik 0-5arasi ve benim 0,67burdaki hastanedekiler belirsiz demis.. Eczaci arkadasimiz gebelik baslari demis.. Benim dr da olmadi dedi. Anlayamadigim sey test gunu nasil 60kusurlu cikiyo herkesin..

Kalbimdesin,senin nasil gidiyo? Anormal bir durum yok suan dimi? İyisin yani.:)))

canım ihtiyaç molasındaydım yeni gördüm kusura bakma iyi gidiyor inşaALLAHkanamam olmadğı sürece kendimi iyi hissediyorum telkinde bulunuyorum ben den şimdilik bu kadarsen nasılsın tatlım inşaALLAH salı günü kocaman bir oooooohhhhhhh dedirteceksin bize

Yaa ben anlamiyorum sizler yaziyosunuz 1000 flan. Aralik 0-5arasi ve benim 0,67burdaki hastanedekiler belirsiz demis.. Eczaci arkadasimiz gebelik baslari demis.. Benim dr da olmadi dedi. Anlayamadigim sey test gunu nasil 60kusurlu cikiyo herkesin..

canım çok haklısın ben de daha önce sormuştum doktora laboratuarların refarans değerleri farklıymış önemli olan bizim istediğimiz değer benim bir keresinde 35 çıkmıştı doktorum 50 olsa rahatlayacaktım dedi sınırdasın 2 gün sonra tekrar yap 2 gün sonra 119 olmuştu sonu düşük oldu ama kafa karıştırıcı bir durum bu değerler ama doktorun ne derse o canım inşaALLAH ÇOK BEKLEMEDEN GELİR YAVRULARIN

inşaALLAH bebeğin kendine yer açıyor canım panik yapma,herey yolunda inşaALLAH

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :*

Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum

kaderarkadaşım çok üzüldüm senin haberini ararken olumsuz olduğunu görünce ....0,67 yine iyimiş benim 0,1 çıktımıştı aynen bende lan dedim okadar uğraştığım nereye gitti dedim kendikendime maalesef yapıcak bişi yok allah yardımcımız olsun umarım donmuşların vardır ve yeni tedavinde bebeğine kavuşursun yada nebilimm allah büyüktür inşalahh mucizen sana kendiliğinden gelsin ...inşalahhhhhhhhhhhhhhh

Donmus embriyo da yok cok aglamistim yumurta toplamada bidaha asla yaptirmicam dye buyuk konusmus.. Bi aglayip bi toparlaniyorum.. Ne bicim is yaa Allahim ne verirsen hayirlisini ver ama nedense hala icimde bi suphe var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…