2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Donmus embriyo da yok cok aglamistim yumurta toplamada bidaha asla yaptirmicam dye buyuk konusmus.. Bi aglayip bi toparlaniyorum.. Ne bicim is yaa Allahim ne verirsen hayirlisini ver ama nedense hala icimde bi suphe var.

anlıyorum canımm içindeki şüphe oluyo evet... UMARIM ALLAHTAN ŞÜPHEN GERÇEK OLUR ...benimde donmuşum yoktu ve bende aslında o gün anlamıştım sanki iyi olmadığını....yinede insanın içini kemiriyo o şüphe geç tutundumu diyosunn labaratuvar yanlışlıkmı yaptı diyosun insanın aklına herşey geliyo hatta ben adet olduğumda bile acaba üstüne görmüş olabilirmiyim bile dedim düşün sonra ki ay adetim 7-8gün gecikti kendiliğinden mi oldu dedim bu güzel bişi bence umudumuzun bitmediğini gösteriyo :):)
hakkımızda hayırlısı canım hemen toparlan yaşımızdan dolayı iki adet dönemi ara vermek yetiyo bu arada kendiliğinde olur inşalahh olmassada 2 ay içinde yeniden başla inşalahhhh....sevgilerrr

slm kızlar benimde bugün trasferimin 5.ci günü trasfer gününü sayarsan 6 burda okadar yazdım geri zamanlarda yumurta toplamada iğe aşamalarında ama saolun bi kişi bile hayırlı olsun veya mrhba bile yazmadı :26::26:neyse sağlık olsun canınız saolsun ben yine yazim trasferimin ertesi günü ve önceki günü sabahları kasık ağrılarım oldu baya ben bişeye yormadım sonuçda daha yeni diye ve bu benim 3. cü denemem tüp bebek ikisi negatif şuan kasık ağrım felan hiç bişeyim yok öncekilerdede öle olmuştu negatifdi buseferde öle olcak die çok korkuyoruk ve 3 gündür ianılmaz gripim hapşurup duruyorum bundada vardır bi hayır varmı hiç ağrısı sızısı olmadan gebe kalan ya az umut olsa bana heh :18:

Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum

Canım nasip buymuş seni cok iyi anlıyorum bende Perşembe günü negatifimi aldım bugün Regli oldum 3. Deneme için şimdi salı günü doktorumla görüşücez hemen başlamak istiyorum inşallahh Rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün

canım hayırlı olsun transferin bende 3.gündeyim bol miktarda adet ağrım var,6.transferim 5 tane transferimde de adet ağrılarım olmuştu.4ünde pozitif sonuç aldın 1inde negatif o yüzden belirtiler aldatıcı olabiliyor.inşaALLAH yavrun sana sıkıca tutunmuştur.hapşurmak bir şey yapmıyor canım benim de alerjim var başladını dakikada 15 kere felan hapşuruyorum ve dilimin ucunu ısırıyorum kalbini ferah tut her şey yolunda inşaALLAH

canım inşaALLAH doktordan güzel haberler alırsın son tedavini olup yavrularını evine getirirsin

Canim benimde transferimin 8. Gunu benimde kasik agtilarim olmustu baslarda ama simdi kasik agrisi yok ama bazen karnim agriyor belim agriyor sonra yine geciyor insallah senjnkilerde yerlesiyordur insallah pozitivi görürüz canim allah yar ve yardimcin olsun

saol canımya bilmiyorum bu gripde nerden çıkdı çok fena yatak döşek oldum inşlh busefer olumlu olur ya :18:

inşlh cnm benim ilk iki gün ağrıdı sabahları oda şimdilerde bişi yok ya hastayım ondan hisetmiyom sadece dün sağ tarafımda rahme doğru kasılmam oldı 1 2 saat bugünde var ama ara ara az az onun dışında hiç bişeyim yok ağrıymış sızıymış pıt pıt mış bazen unutuyorum trasfer oldumu bile

canım her şey iyi olacak inşaALLAH.doktor bana yatma dedi rahime kan lazımmış biraz dinleniyorum evin içinde yürüyüşler yapıyorum.güya eşim bana bakacaktı ama ben yemeğide hazırlıyorum kahvaltıyı da diğerlerinde hep yattım bu sefer yatmayacağım bakalım bu nasıl olacak

idennnn cok cok cok mutlu oldummm Allah hayirli etsin bebisini... bende estrofem gunde 3 tane iciyorum 3 ay bitene kafar devam dedi doktor... birde crinone jel ve
folbiol. .. sali gunu bebegin kalp atisi icin gidecegiz...Rabbim bu duygulari isteyen herkese yasatsin sana da en az kendime s3vinfigim kadar sevındım mm

canım benim benimde 3. denemem ve ikisinde hiç bir şey hissetmedim 3. de de hiç bir şey hissetmedim hatta senin gibi düşünüp bende ağlamaktan harap ettim kendimi ama şimdi 6 haftalık hamileyim içini ferah tut kendinde belirti arama boşuna sadece onlarla konuş ve dua et kendinede dikkat etmeyi unutma

bende yatım diierlerinde peh banada öyle dedi doktor ki haklıda trasferin 4. 5. c, günü işe başlayan insanlar var ve gebe benim eşimde bana bakcakdı guya ama nerde nerde ah ah inşlh seniinde benimde dier arkadaşında bizimledir bebeklerimiz benimki 4. cü gün emriyosu 2 tane moral mı ne perşembe toplama olmuştu pazartesi transfer işde senin kaçıncı gün

saol cnm allah bebeğini sana bağışlasın ikiside negatifmiydi seninde bundada hiç ağrın sızın leken hiç bişeyin olmadımı

inşaALLAH canım benim 5.gün embriyosu 3 tane dondurulmuştu maşaALLAH 3üde sağlıklı çözülmüş ama 2 tane transfer edildi daha önce sonu iyi bitmeyen 3üz maceram var inşaALLAH bu sefer tutar bitanem hepimizin yüzünü Rabbim güldürsün

aaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Olumsuz düşünme canım hamilelik belirtisi de olabilir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…