2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Daha önce de yazmıştım, kimsecikler cevap vermedi bugün transferimin 6. günü.. Zaman geçmek bilmiyor..test günüm 8 ocak.. Bi umut çaba gösteren, sonuç bekleyen, iğnelerini yaptıran, embriyolarını bekleyen buradaki herkes için en hayırlısını diliyorum.. Sevgiler

Olumsuz düşünme canım hamilelik belirtisi de olabilir ....

Bende oyle unutuyorum transfer oldugumu sonradan agrim olunca aklima geliyor cok rahat davraniyorum kendimi sıkmıyorum ay sunu yapmayayim ay bunu yapmayayim demiyorum evet dikkat ediyorum cogu durumda ama cokta kendimi kasmiyorum disariyada cikiyorum yemegimide yapiyorum diger denemeletimde surekli yattim ihtiyac disinca ve hepsi negativ di doktorjm bu sefer asla yatmayacaksin dedi hayatina devam etmemi soyledi her denememde doktorum diyodu ama ben uygulamiyordum surekli uzandim bu sefer herseyi tam dokzorlatin istedigi yapiyorum hayirlisi olsun

Son düzenleme:

Sanırım transfer günümüz aynı, inşallah sonuçlarımız dilediğiniz gibi olurrrr :)))

Merhaba canim oncelikle transferin hayirli oldun insallah pozitif alirsin sonucunu, birde soyle bir sıkınti var almanyada test günü cok gec veriliyor mesela senin transferin 6.gunu ve 8 ocakta test günün benim transferimin 8 . günü ama test günüm 13 ocak nasil bir celiski bu anlamadim ve benim 5.gün embriyosuydu artik gerisini siz hesaplayin

Teşekkür ederim :) seninki de hayırlı olsunnnn :). Ne kadar gün farkı var gerçekten de, benimki de 5. Gün blastokist transferiydi. Böyle olunca 10 günü yeterli görüyorlar sanırım. 3. Gün ise 12 gün sonra. Türkler biraz sabırsız olduğundan prosedür böyle galiba😃😃😃

Haha bencede bende cok sabirsizim ama daha koskoca 9 gün var ((((

Rica etsem biraz açıklarmısınız. Anlayamadım da

Neyi aciklayalim??

Sanırım transfer günümüz aynı, inşallah sonuçlarımız dilediğiniz gibi olurrrr :)))

evet öle sanırım ben 30 aralıkda trasfer oldu yani pazartesi 4.cü gün emriyosu benim 10 nunda tes tarihim senin 8 neysem sende ne durumlar belirti felan ağrı sızı bende hiç bişi yok gayet rahatım

evet öle sanırım ben 30 aralıkda trasfer oldu yani pazartesi 4.cü gün emriyosu benim 10 nunda tes tarihim senin 8 neysem sende ne durumlar belirti felan ağrı sızı bende hiç bişi yok gayet rahatım
Ağrı, sızı hiçbi belirti yok.. Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elde değil ne yazıkki..bi an geliyor umutla doluyorum, bi an geliyor dibe vuruyorum(( zor bu süreçler, Allah sonumuzu hayır etsin..

Ağrı, sızı hiçbi belirti yok.. Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elde değil ne yazıkki..bi an geliyor umutla doluyorum, bi an geliyor dibe vuruyorum(( zor bu süreçler, Allah sonumuzu hayır etsin..

evet aynen ya bendede gripdışında bi belirtim yok grripde bi belirti olmadı için malesef gerçi gripden belirtide bulamıyom

Hayırlı olsun canım...inşallah mutlu haberlerini verirsin bize

hayırlı olsun canım

canım benim de 5.gün embriyosu 1 Ocak transfer 15 Ocak test günü merkezine göre değişiyor galiba 10.gün testinde pozitif alıp 16.gün testinde negatif olabiliyor garanti olsun diye 15 gün sonrasına gün veriyorlar

şuan beklemedeyiz arkadaşlar zaman geçmiyor bir de geçse test günü sonuç ne olacak stres stres Rabbim YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN son tedavilerimiz olsun inşaALLAH

nasılsın yıl sonu yoğunluğun bitti inşaALLAH.topikten çıkmak üzere iken gördüm

canım benimmm, Rabbim tez vakitte sana, bana, hepimize, bekleyen isteyen herkese, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsinnnnnn

Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum
canım, çok üzüldüm, Rabbim tez vakitte toparlanmana yardımcı olsunn

bence deeeeeee

bende biçok belirti varken negatif aldım. bununla birlikte hiç belirtisi olmayıp pozitif alan bi çok kişi vra, sakin ol ve bebişlerine pozitif enerjinden gönder... ve umarım ki ektiğini biçersin, pozitiflik konusunda

nasılsın yıl sonu yoğunluğun bitti inşaALLAH.topikten çıkmak üzere iken gördüm

canım benim, hiç sorma, bugün de çalıştımmm ((( bi bkıyım dedim geçmişi okuyodummm.... senin yazılarını da okudum, bence doğru olanı yapıyorsun, rahat davranmakla.... bebişler inşallah annelerine sıkıca tutunsunlarrrr

hstc seni de tebrik ederim canım... Rabbim tamamına erdirsin...

hepinize iyi gecelerrrr

Aksama kadar suren oldu mu olmadi mi telefon gorusmeleri arasinda bir yazayim dedim.. Negatif olsa da sonucum kendimi erken topladim.. Napalim rabbim bana kocamaa saglik versin.. En basta hayirlisini versin.. Transfer olanlara Allahim bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin dualarim hepinizle.. Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…