Canım inşallahhhh güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle
slm kızlar benimde bugün trasferimin 5.ci günü trasfer gününü sayarsan 6 burda okadar yazdım geri zamanlarda yumurta toplamada iğe aşamalarında ama saolun bi kişi bile hayırlı olsun veya mrhba bile yazmadı :26::26:neyse sağlık olsun canınız saolsun ben yine yazim trasferimin ertesi günü ve önceki günü sabahları kasık ağrılarım oldu baya ben bişeye yormadım sonuçda daha yeni diye ve bu benim 3. cü denemem tüp bebek ikisi negatif şuan kasık ağrım felan hiç bişeyim yok öncekilerdede öle olmuştu negatifdi buseferde öle olcak die çok korkuyoruk ve 3 gündür ianılmaz gripim hapşurup duruyorum bundada vardır bi hayır varmı hiç ağrısı sızısı olmadan gebe kalan ya az umut olsa bana heh:18:
inşaALLAH canımbenim 5.gün embriyosu 3 tane dondurulmuştu maşaALLAH 3üde sağlıklı çözülmüş ama 2 tane transfer edildi daha önce sonu iyi bitmeyen 3üz maceram var inşaALLAH bu sefer tutar bitanem hepimizin yüzünü Rabbim güldürsün
Olumsuz düşünme canım hamilelik belirtisi de olabilir ....
saol canımya bilmiyorum bu gripde nerden çıkdı çok fena yatak döşek oldum inşlh busefer olumlu olur ya :18:
inşlh cnm benim ilk iki gün ağrıdı sabahları oda şimdilerde bişi yok ya hastayım ondan hisetmiyom sadece dün sağ tarafımda rahme doğru kasılmam oldı 1 2 saat bugünde var ama ara ara az az onun dışında hiç bişeyim yok ağrıymış sızıymış pıt pıt mış bazen unutuyorum trasfer oldumu bile
slm kızlar benimde bugün trasferimin 5.ci günü trasfer gününü sayarsan 6 burda okadar yazdım geri zamanlarda yumurta toplamada iğe aşamalarında ama saolun bi kişi bile hayırlı olsun veya mrhba bile yazmadı :26::26:neyse sağlık olsun canınız saolsun ben yine yazim trasferimin ertesi günü ve önceki günü sabahları kasık ağrılarım oldu baya ben bişeye yormadım sonuçda daha yeni diye ve bu benim 3. cü denemem tüp bebek ikisi negatif şuan kasık ağrım felan hiç bişeyim yok öncekilerdede öle olmuştu negatifdi buseferde öle olcak die çok korkuyoruk ve 3 gündür ianılmaz gripim hapşurup duruyorum bundada vardır bi hayır varmı hiç ağrısı sızısı olmadan gebe kalan ya az umut olsa bana heh:18:
Daha önce de yazmıştım, kimsecikler cevap vermedibugün transferimin 6. günü.. Zaman geçmek bilmiyor..test günüm 8 ocak.. Bi umut çaba gösteren, sonuç bekleyen, iğnelerini yaptıran, embriyolarını bekleyen buradaki herkes için en hayırlısını diliyorum.. Sevgiler
Hayır canım ben izmirdeyimçooooooookkkkkkkkkk teşekkür ederim canım allah razı olsun sende bahçecideydin demi
Merhaba canim oncelikle transferin hayirli oldun insallah pozitif alirsin sonucunu, birde soyle bir sıkınti var almanyada test günü cok gec veriliyor mesela senin transferin 6.gunu ve 8 ocakta test günün benim transferimin 8 . günü ama test günüm 13 ocak nasil bir celiski bu anlamadim ve benim 5.gün embriyosuydu artik gerisini siz hesaplayin
Teşekkür ederim :) seninki de hayırlı olsunnnn :). Ne kadar gün farkı var gerçekten de, benimki de 5. Gün blastokist transferiydi. Böyle olunca 10 günü yeterli görüyorlar sanırım. 3. Gün ise 12 gün sonra. Türkler biraz sabırsız olduğundan prosedür böyle galiba😃😃😃
Teşekkür ederim :) seninki de hayırlı olsunnnn :). Ne kadar gün farkı var gerçekten de, benimki de 5. Gün blastokist transferiydi. Böyle olunca 10 günü yeterli görüyorlar sanırım. 3. Gün ise 12 gün sonra. Türkler biraz sabırsız olduğundan prosedür böyle galiba😃😃😃
Rica etsem biraz açıklarmısınız. Anlayamadım da
Sanırım transfer günümüz aynı, inşallah sonuçlarımız dilediğiniz gibi olurrrr :)))
Ağrı, sızı hiçbi belirti yok.. Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elde değil ne yazıkki..bi an geliyor umutla doluyorum, bi an geliyor dibe vuruyorumevet öle sanırım ben 30 aralıkda trasfer oldu yani pazartesi 4.cü gün emriyosu benim 10 nunda tes tarihim senin 8 neysem sende ne durumlar belirti felan ağrı sızı bende hiç bişi yok gayet rahatım
Ağrı, sızı hiçbi belirti yok.. Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elde değil ne yazıkki..bi an geliyor umutla doluyorum, bi an geliyor dibe vuruyorum(( zor bu süreçler, Allah sonumuzu hayır etsin..
Daha önce de yazmıştım, kimsecikler cevap vermedibugün transferimin 6. günü.. Zaman geçmek bilmiyor..test günüm 8 ocak.. Bi umut çaba gösteren, sonuç bekleyen, iğnelerini yaptıran, embriyolarını bekleyen buradaki herkes için en hayırlısını diliyorum.. Sevgiler
Merhaba canim oncelikle transferin hayirli oldun insallah pozitif alirsin sonucunu, birde soyle bir sıkınti var almanyada test günü cok gec veriliyor mesela senin transferin 6.gunu ve 8 ocakta test günün benim transferimin 8 . günü ama test günüm 13 ocak nasil bir celiski bu anlamadim ve benim 5.gün embriyosuydu artik gerisini siz hesaplayin
Ağrı, sızı hiçbi belirti yok.. Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elde değil ne yazıkki..bi an geliyor umutla doluyorum, bi an geliyor dibe vuruyorum(( zor bu süreçler, Allah sonumuzu hayır etsin..
Hayırlı olsun canım...inşallah mutlu haberlerini verirsin bize
başlığın hayırlı olsun canım, inşallah bol bol müjdeli haberlerin verildiği bir başlık olur
ben olumlu haber veremiyorum yine ne yazık ki, 1. ardından 2. işlemde negatif sonuçlandı, kısaca bilgi vereyim herkes için
adetin 21. günü çentik atıldı, sonraki ay adetin 4. günü itibari ile tedavi başladı, bu sefer puregon + menapur kullandık 17 yumurta toplandı 11 tane olgun 6 tane döllendi, 3 gün sonra 3 embriyoyu kaybettik transfer günü 2 tanesi daha gitti kaldı elde 1 embriyo 2. kalite, çaresiz yerleştirildi sonuç negatif
anlayamadığım bir gelişme +4 konsantrasyon düşüklüğü oldu spermlerde dedi doktor daha önce böyle olmamıştı dedi, özetle yumurtayı dölleyecek sperm bulamamışlar sanırım öyle işte :) kısmet değilmiş
3. deneme için uzunca bir süre bekleyeceğiz çok yorulduk inancımızı da yitirdik
Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hayırlı haberler alın inşallah
dikkat et canım kendine anneciğin haklı benim de genelde düşük kanamalarım ilk günler parça halinde koyu renkte geliyor kullandığımız jellerinde etkisi var bence sonra rahatlayıp kırmızı renkte geliyor 10 gün ve üzeri oluyor fetva meclisine sormuştum 12 haftaya kadar düşen bebeklerde lohusalık olmuyormuş 10 günü tamamladıktan sonra gelen kan özür durumunda oluyormuş.bana gelince de ümitle korku arasındayım tatlım çok ağrılarım var önceki tedavilerim çok iyi idi olmadı o yüzden relax ol diyorumdua et diyorum kendime bazen kendimi dinliyorum bazen o ilacın adından nefret ediyorum ne hallere koydun beni estrofem diyorum
canım, çok üzüldüm, Rabbim tez vakitte toparlanmana yardımcı olsunnTest sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum
Sevgili yoosun,omersevinc,asraa :
Transferiniz gerceklesmis,umutla beklemeniz gereken toru topu 12gun var ve siz olmadi,olmicak diye hayiflanip durmaniza kusura bakmayin ama kizmaya basladim..azicik tedavinize,embriyolariniza guvenin ve sakin bir sekilde umitlenin:)) ha,olurda olumsuz olursa o zaman uzulur aglarsiniz..
Benim cok yakin arkadasimin esinin hic spermi yoktu.adam ilac kullandi,ameliyatla tek 1tane sperm bulundu ve dollediler..iste o cocuk su an ilk okula basladi..olacagi varsa oluyor ama umutla...olumsuz dusunurseniz olumlu sonuc alabileceginizi dusunmedigimden kiziyorum yani...
Sevgiler.....
nasılsın yıl sonu yoğunluğun bitti inşaALLAH.topikten çıkmak üzere iken gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?