- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Aksama kadar suren oldu mu olmadi mi telefon gorusmeleri arasinda bir yazayim dedim.. Negatif olsa da sonucum kendimi erken topladim.. Napalim rabbim bana kocamaa saglik versin.. En basta hayirlisini versin.. Transfer olanlara Allahim bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin dualarim hepinizle.. Sevgilerimle...
Aksama kadar suren oldu mu olmadi mi telefon gorusmeleri arasinda bir yazayim dedim.. Negatif olsa da sonucum kendimi erken topladim.. Napalim rabbim bana kocamaa saglik versin.. En basta hayirlisini versin.. Transfer olanlara Allahim bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin dualarim hepinizle.. Sevgilerimle...
Bayanlar transferin 4.günü ama hala şişkinliğim var sizde de öylemi bir terslik mi var acaba
Canim,normal bence.hep soyluyorum,yumurta toplama islemi bence cok travmatik bi islem yumurtaliklar icin,normal degil.ustune transfer sonrasi buyuk ihtimal progestan kullaniyorsundur,bu ilacda ben de siskinlik yapiyor.
Yumurta buyutmek icin sonra progestan kullanmaktan karnim sismisti.hatta ben igne yedim 2hafta sabah aksam.biraktiktan sonra kendime geldim,1,5kilo verdim,siskinlik yani...
Selen gelmissin,nasilsin? Yogunluk azaldi mi?iyi misin...
Canim,normal bence.hep soyluyorum,yumurta toplama islemi bence cok travmatik bi islem yumurtaliklar icin,normal degil.ustune transfer sonrasi buyuk ihtimal progestan kullaniyorsundur,bu ilacda ben de siskinlik yapiyor.
Yumurta buyutmek icin sonra progestan kullanmaktan karnim sismisti.hatta ben igne yedim 2hafta sabah aksam.biraktiktan sonra kendime geldim,1,5kilo verdim,siskinlik yani...
Bayanlar sürekli çok kuvvetli öksürüyorum karnımada sürekli basınç oluyo sizce bi tehlikesi olur mu
Benimde 4. Gunun ayni şikayet bendede var. Bende umut yok adet olcam hissediyorum
Saol arkadaşım bu tarifleri denicem insan böyle şiş olunca ohss den korkuyo ama herkes yaşamışsa normal demkkiTransferden sonra 3 gün ramazan davulu gibiydim. Üstelik aşırı ateş ve ağrı da vardı. Bütün vücudum zangırdıyordu resmen. Ballı süt iç ılık. Siyah turpu oyup içine bal doldur sulanınca ye. Bir de ben mandalina ve portakalın içini yedim, kabuklarını elma kabuğuyla demleyip, balla tatlandırıp içtim. Bu da iyi geliyor. Tabi bir de parol içmiştim. Geçmiş olsun. Sanırım transferden sonra bir çok kişinin daha başına gelmiş. Yalnız değiliz.
Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum
Canım aynı gün transfer olduk senle ama neden bu kadar ümitsizsin ben ikiz mi olcak tek mi diye hayaller kuruyorum allahın taktiri bu
canım duysa gelirdiO şimdi zorunlu iş kadını gelsin telafi ettiririz:118::118:
Kızlar, Çarşamba predictor yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı ya. Yarın bir tane daha yapacağım. Bakalım ne olacak. Bu arada transfer gününü saymıyormuşuz değil mi gün sayarken. O zaman çarşamba 9. günüydü benim. Yarın da 13 gün olacak. PaZARTESİkan testim var zaten ama önce kendim görmek istiyorum işte. Hiç değilse çıkmazsa çok ümitlenmem. Bu sefer daha ümitliyim. Tek korkum geçen seferki gibi kimyasal olması. Bu sefer ne bileyim. Pazartesiden beri her öğleden sonra başım dönüyor. Sonra Geçen hafta cumadan beri çok midem yanıyor. Sonra cuma benim hem opunun 15. günü idi, hem de adetimin 29. günü idi. Kanama falan olmadı. Yalnız şu kafama takılıyor ki, yerleşme kanaması olmadı bende. Herkeste olur mu acaba bu yerleşme kanaması. Yada hep siyah çamaşır giymiştim. Oldu da farkına mı varmadım acaba? Üff, yada boşuna mı ümitleniyorum? Ama olsun en azından şimdilik bu duyguyu yaşamak da güzel değil mi? Kimyasal olmasın da gene. Yarın testte kırmızı çizgi görürüm inşallah.Ne zor bir durum bu böyle ya. Düşünsenize bir çok kadın ne güzel, bütün bu süreci hiç yaşamadan 1 buçuk 2 aylıkken öğreniyor gebeliğini.
Canım ben de üzüldüm gerçekten. Teselli zor biliyorum. Benim testim de pazartesiye, bakalım ne olacak sonuç.
Kızlar, Çarşamba predictor yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı ya. Yarın bir tane daha yapacağım. Bakalım ne olacak. Bu arada transfer gününü saymıyormuşuz değil mi gün sayarken. O zaman çarşamba 9. günüydü benim. Yarın da 13 gün olacak. PaZARTESİkan testim var zaten ama önce kendim görmek istiyorum işte. Hiç değilse çıkmazsa çok ümitlenmem. Bu sefer daha ümitliyim. Tek korkum geçen seferki gibi kimyasal olması. Bu sefer ne bileyim. Pazartesiden beri her öğleden sonra başım dönüyor. Sonra Geçen hafta cumadan beri çok midem yanıyor. Sonra cuma benim hem opunun 15. günü idi, hem de adetimin 29. günü idi. Kanama falan olmadı. Yalnız şu kafama takılıyor ki, yerleşme kanaması olmadı bende. Herkeste olur mu acaba bu yerleşme kanaması. Yada hep siyah çamaşır giymiştim. Oldu da farkına mı varmadım acaba? Üff, yada boşuna mı ümitleniyorum? Ama olsun en azından şimdilik bu duyguyu yaşamak da güzel değil mi? Kimyasal olmasın da gene. Yarın testte kırmızı çizgi görürüm inşallah.Ne zor bir durum bu böyle ya. Düşünsenize bir çok kadın ne güzel, bütün bu süreci hiç yaşamadan 1 buçuk 2 aylıkken öğreniyor gebeliğini.
cnm arkadaşım düşüncelerime nasılda tercüman oldun evet arkadaşım bu aralar zorunlu iş kadınıyım ama her saniye yeminle aklımdasınız hepimiz yeğenlerim iyi dimi onlara çok iyi bak getirme beni oraya ucarakgelirim valla.........cicibebem senin o nazlarını yerim ben yer yer gülüm benim yaklaşşşşşşşşş öpcemmmm ......kız sen sana kıyıpta nasıl küsücen hem ben sizi nasıl unuturmuyum yemin ederim aklımdan ne geçti biliyomusun bu dedim ayın 15 de fulyaya başlıyo 15 de bende adet oluyorum umuttan fulyayı arayıp seni telefona isteyip süpriz yapıcaktım rrumuzunu söyleyerek sonra bide orda olmaz dedim adını soyadınıda bilmiyom anam süpriz yapim adını soyadını bana yazıyon arıcam valla seni belli olmaz fulyayada gelirim heee ....yeterki sen moralin yüksek olsun diğer arkadaşlarım sizleride unuttum sanmayın hepinizi gerçekten çok seviyorummmmmmmm ve çokkkkkkk özledimmmmmmmmm allahıma emanetsiniz yarın burdayım inşllh hasret gidercez sözzzzzz hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?