2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşaALLAH test sonucun pozitif olur benim pozitif sldığım hiçbir denememde çamaşırıma çıkan tutunma kanaması görmedim ne olduysa içeride sessiz sakin oldu.bence bu bir kriter değil stres yapma inşaALLAH müjdeli haberini alacağız

canım biz birbirimizin halinden anlarız ALLAH'ım hepimiz pozitif sonuç alırızda topiği bayram yerine çeviririz

evlatlarımıza kavuşma yolunda bu gün dünden daha güzel geçsin inşaALLAH.....

Yerlesme kanamasi herkeste olmuyormus o yuzden kafana takma pozitif dusun olsun insallah :) hissediuorum olucak

güzel haberini bekliyorum aynı dönemde kimyasal gebelik geçirmiştik :) benim cesaretim yok senin dondurulmuş var mıydı yok sa sil baştan mı yaptın rabbim inş bu sefer yüzünü güldürsün
Yok canım, benim geçende de bir yumoş döllenmişti zaten. Olsa dondururdum ama öyle bir şansım olmadı imdiye kadar.

Bu arada predictor testi yaptım kızlar. Sanırım silik bir çizgi çıktı gibi. Ondan bile emin olamıyorum. Hayal mi görüyorum acaba diye. O kadar silik yani. Geçen seferki epey belirgindi. Çatlatma iğnesinin etkisi miydi acaba? Bugün transferin 13. günü. Belirgin çıkması gerekmez miydi? Testin açıklamalarında 25 in üzerindeki eviyeleri tespit edebilir yazıyor. Çatlatma iğnesinin hala etkisi var da bu çok soluk şey onun belirtisi mi acaba? Mide yanmasını da çatlatma iğnesi yaptıktan sonra hissetmiştim. Acaba o da mı onun belirtisiydi? Çok korkuyorum. Yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Olsaydı bu kadar soluk çıkmazdı heralde değil mi? Transferin 13. günü. O kadar soluk ki var mı yok mu diye tereddüt ediyorum. Geçen sefer de kıpkırmızı değildi ama net belliydi en azından. Belirgin çıksaydı eşime gösterir sorardım,şimdi ona da göstermek istemiyorum. Yarına kadar nasıl geçecek vakit ?
Üff ya, gene mi yok?

canım inşallah vardır tutunmuştur meleğinDaha önceki sayfalarda okuduğum kadarı ile gebelik testi yapanların negatif çıkmış,kimi kanda öğrenmiş...Senin iki defasında da çıkmış..Rabbim inşallah umut ettirdiyse nasip de ettirir

Canım ya, teşekkür ederim. Ama onlar erken yapmıştır belki. Benim yarın test günüm. Herkesin test günü genelde 12. gün. Benimki 14. gün.2. bir çatlatma iğnesi olduğum için. 13. gün yapıp ta silik çıkan var mı acaba? Yada çıkmayan?

Kızlar iyice stres yapmaya başladım. Sizlere kaçar embriyo transfer edildi

Benim gibi merak ve endişeyle sonuç bekleyen arkadaşlarıma güzel pazarlar diliyorum..eşleriyle güzel vakit geçirsinler, eğlenceli filmler izlesinler, puzzle yapsınlar :) ( benim kafamı çok iyi dağıtıyor), dua etsinler..

Bu zamana kadar çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sanırım, bence bebişin göstergesi o silik çizgi :)))

canım hemen panik yapma bende idrar testi yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm daha önceki 2 denemede aynı günlerde idrarda çıkmıştı o yüzden çok üzülmüştüm.kan günü test yaptırınca pozitif oldu.aynı gün idrar yaptım silik bile çıkmadı.inşaALLAH rabbim sana bağışlamıştır yavrunu

Bu zamana kadar çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sanırım, bence bebişin göstergesi o silik çizgi :)))
Geçmiştir değil mi? Bilmem ki. Çok silik olunca endişelendim. Yarın belli olacak bakalım. İnşallah bebeğimdir. Benimledir inşallah. Çok teşekkür ederim desteğin için.

Canım ya, mesajını okurken gözlerim yaşardı inan ki. İnşallah öyledir, yarın kan testinde çıkar inşallah. Dua edin benim için.

bi acile gidip kanda baktırsana.moralin düzelir hem.benim de çook silik çıkmıştı.hatta güneşe koyup eşimle 1 saat incemiştik.var gibi di mi diye.o kadar silikti.

Aarkadaslar umutla testini bekleyen hepinizi takip ediyorum umarim olur yarabbimmm... Ben de artik taaaa nisanda izne ayrilicam o zmn gdebilirim ancak.. Bu sefer istanbula gdeyim dyorum.. Bana tavsiye edeceginiz yer var mi mumkunse doktor cok poZitif ve anlatan biri olsun.. Ve test yapsin once nye olmadi dye cok kafamiza takiyoz.. Yardim edin lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…