- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Kızlar, Çarşamba predictor yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı ya. Yarın bir tane daha yapacağım. Bakalım ne olacak. Bu arada transfer gününü saymıyormuşuz değil mi gün sayarken. O zaman çarşamba 9. günüydü benim. Yarın da 13 gün olacak. PaZARTESİkan testim var zaten ama önce kendim görmek istiyorum işte. Hiç değilse çıkmazsa çok ümitlenmem. Bu sefer daha ümitliyim. Tek korkum geçen seferki gibi kimyasal olması. Bu sefer ne bileyim. Pazartesiden beri her öğleden sonra başım dönüyor. Sonra Geçen hafta cumadan beri çok midem yanıyor. Sonra cuma benim hem opunun 15. günü idi, hem de adetimin 29. günü idi. Kanama falan olmadı. Yalnız şu kafama takılıyor ki, yerleşme kanaması olmadı bende. Herkeste olur mu acaba bu yerleşme kanaması. Yada hep siyah çamaşır giymiştim. Oldu da farkına mı varmadım acaba? Üff, yada boşuna mı ümitleniyorum? Ama olsun en azından şimdilik bu duyguyu yaşamak da güzel değil mi? Kimyasal olmasın da gene. Yarın testte kırmızı çizgi görürüm inşallah.Ne zor bir durum bu böyle ya. Düşünsenize bir çok kadın ne güzel, bütün bu süreci hiç yaşamadan 1 buçuk 2 aylıkken öğreniyor gebeliğini.
cnm arkadaşım düşüncelerime nasılda tercüman oldun evet arkadaşım bu aralar zorunlu iş kadınıyım ama her saniye yeminle aklımdasınız hepimiz yeğenlerim iyi dimi onlara çok iyi bak getirme beni oraya ucarakgelirim valla.........cicibebem senin o nazlarını yerim ben yer yer gülüm benim yaklaşşşşşşşşş öpcemmmm ......kız sen sana kıyıpta nasıl küsücen hem ben sizi nasıl unuturmuyum yemin ederim aklımdan ne geçti biliyomusun bu dedim ayın 15 de fulyaya başlıyo 15 de bende adet oluyorum umuttan fulyayı arayıp seni telefona isteyip süpriz yapıcaktım rrumuzunu söyleyerek sonra bide orda olmaz dedim adını soyadınıda bilmiyom anam süpriz yapim adını soyadını bana yazıyon arıcam valla seni belli olmaz fulyayada gelirim heee ....yeterki sen moralin yüksek olsun diğer arkadaşlarım sizleride unuttum sanmayın hepinizi gerçekten çok seviyorummmmmmmm ve çokkkkkkk özledimmmmmmmmm allahıma emanetsiniz yarın burdayım inşllh hasret gidercez sözzzzzz hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşaALLAH test sonucun pozitif olur benim pozitif sldığım hiçbir denememde çamaşırıma çıkan tutunma kanaması görmedim ne olduysa içeride sessiz sakin oldu.bence bu bir kriter değil stres yapma inşaALLAH müjdeli haberini alacağız
Yerlesme kanamasi herkeste olmuyormus o yuzden kafana takma pozitif dusun olsun insallah :) hissediuorum olucak
Yok canım, benim geçende de bir yumoş döllenmişti zaten. Olsa dondururdum ama öyle bir şansım olmadı imdiye kadar.güzel haberini bekliyorum aynı dönemde kimyasal gebelik geçirmiştik :) benim cesaretim yok senin dondurulmuş var mıydı yok sa sil baştan mı yaptın rabbim inş bu sefer yüzünü güldürsün
evlatlarımıza kavuşma yolunda bu gün dünden daha güzel geçsin inşaALLAH.....
Yok canım, benim geçende de bir yumoş döllenmişti zaten. Olsa dondururdum ama öyle bir şansım olmadı imdiye kadar.
Bu arada predictor testi yaptım kızlar. Sanırım silik bir çizgi çıktı gibi. Ondan bile emin olamıyorum. Hayal mi görüyorum acaba diye. O kadar silik yani. Geçen seferki epey belirgindi. Çatlatma iğnesinin etkisi miydi acaba? Bugün transferin 13. günü. Belirgin çıkması gerekmez miydi? Testin açıklamalarında 25 in üzerindeki eviyeleri tespit edebilir yazıyor. Çatlatma iğnesinin hala etkisi var da bu çok soluk şey onun belirtisi mi acaba? Mide yanmasını da çatlatma iğnesi yaptıktan sonra hissetmiştim. Acaba o da mı onun belirtisiydi? Çok korkuyorum. Yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Olsaydı bu kadar soluk çıkmazdı heralde değil mi? Transferin 13. günü. O kadar soluk ki var mı yok mu diye tereddüt ediyorum. Geçen sefer de kıpkırmızı değildi ama net belliydi en azından. Belirgin çıksaydı eşime gösterir sorardım,şimdi ona da göstermek istemiyorum. Yarına kadar nasıl geçecek vakit ?
Üff ya, gene mi yok?
canım inşallah vardır tutunmuştur meleğinDaha önceki sayfalarda okuduğum kadarı ile gebelik testi yapanların negatif çıkmış,kimi kanda öğrenmiş...Senin iki defasında da çıkmış..Rabbim inşallah umut ettirdiyse nasip de ettirir
Kızlar iyice stres yapmaya başladım. Sizlere kaçar embriyo transfer edildi
Bu zamana kadar çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sanırım, bence bebişin göstergesi o silik çizgi :)))Kızlar, Çarşamba predictor yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı ya. Yarın bir tane daha yapacağım. Bakalım ne olacak. Bu arada transfer gününü saymıyormuşuz değil mi gün sayarken. O zaman çarşamba 9. günüydü benim. Yarın da 13 gün olacak. PaZARTESİkan testim var zaten ama önce kendim görmek istiyorum işte. Hiç değilse çıkmazsa çok ümitlenmem. Bu sefer daha ümitliyim. Tek korkum geçen seferki gibi kimyasal olması. Bu sefer ne bileyim. Pazartesiden beri her öğleden sonra başım dönüyor. Sonra Geçen hafta cumadan beri çok midem yanıyor. Sonra cuma benim hem opunun 15. günü idi, hem de adetimin 29. günü idi. Kanama falan olmadı. Yalnız şu kafama takılıyor ki, yerleşme kanaması olmadı bende. Herkeste olur mu acaba bu yerleşme kanaması. Yada hep siyah çamaşır giymiştim. Oldu da farkına mı varmadım acaba? Üff, yada boşuna mı ümitleniyorum? Ama olsun en azından şimdilik bu duyguyu yaşamak da güzel değil mi? Kimyasal olmasın da gene. Yarın testte kırmızı çizgi görürüm inşallah.Ne zor bir durum bu böyle ya. Düşünsenize bir çok kadın ne güzel, bütün bu süreci hiç yaşamadan 1 buçuk 2 aylıkken öğreniyor gebeliğini.
Yok canım, benim geçende de bir yumoş döllenmişti zaten. Olsa dondururdum ama öyle bir şansım olmadı imdiye kadar.
Bu arada predictor testi yaptım kızlar. Sanırım silik bir çizgi çıktı gibi. Ondan bile emin olamıyorum. Hayal mi görüyorum acaba diye. O kadar silik yani. Geçen seferki epey belirgindi. Çatlatma iğnesinin etkisi miydi acaba? Bugün transferin 13. günü. Belirgin çıkması gerekmez miydi? Testin açıklamalarında 25 in üzerindeki eviyeleri tespit edebilir yazıyor. Çatlatma iğnesinin hala etkisi var da bu çok soluk şey onun belirtisi mi acaba? Mide yanmasını da çatlatma iğnesi yaptıktan sonra hissetmiştim. Acaba o da mı onun belirtisiydi? Çok korkuyorum. Yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Olsaydı bu kadar soluk çıkmazdı heralde değil mi? Transferin 13. günü. O kadar soluk ki var mı yok mu diye tereddüt ediyorum. Geçen sefer de kıpkırmızı değildi ama net belliydi en azından. Belirgin çıksaydı eşime gösterir sorardım,şimdi ona da göstermek istemiyorum. Yarına kadar nasıl geçecek vakit ?
Üff ya, gene mi yok?
canım benim 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildiinşaALLAH
Geçmiştir değil mi? Bilmem ki. Çok silik olunca endişelendim. Yarın belli olacak bakalım. İnşallah bebeğimdir. Benimledir inşallah. Çok teşekkür ederim desteğin için.Bu zamana kadar çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sanırım, bence bebişin göstergesi o silik çizgi :)))
canım hemen panik yapma bende idrar testi yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm daha önceki 2 denemede aynı günlerde idrarda çıkmıştı o yüzden çok üzülmüştüm.kan günü test yaptırınca pozitif oldu.aynı gün idrar yaptım silik bile çıkmadı.inşaALLAH rabbim sana bağışlamıştır yavrunu
bi acile gidip kanda baktırsana.moralin düzelir hem.benim de çook silik çıkmıştı.hatta güneşe koyup eşimle 1 saat incemiştik.var gibi di mi diye.o kadar silikti.Yok canım, benim geçende de bir yumoş döllenmişti zaten. Olsa dondururdum ama öyle bir şansım olmadı imdiye kadar.
Üff ya, gene mi yok?
3.gün embriyosu 2 tane canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?