2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bir de arkadaslar halit firat erden i onerdiler bilen giden var mi lutfen yardim

Canım ben 8. Gün çooook silik bir şekilde çizgiyi gördüm ertesi gün kan testi yaptırdım 89.33 tü 12. Gün hatıra olsun saklarım diye bir test yaptım yine çok silikti ama kanda 292.55 ti yani kimilerinde hormonlar hemen idrara karışıyor net 2. Çizgi çıkıyor bence sende benim gibi idrara geç karışanlardansın bu yüzden bu kadar silik çizgi

arkadaslar benim bugün eger transfer gününde sayarsak 9.gün en son transferden 3 gün sonra bhgc ignesi yapildi ne zaman idrar testi yapabilirim bilgisi olan varmi?:44:

Bir de arkadaslar halit firat erden i onerdiler bilen giden var mi lutfen yardim

canım nenim doktorum iyi ama nasıl olsuysa estrofemi atladı üzülüyorum ama yine de tavsiye edebilirim.çok rahat bilgi alabiliyorsun cep tel den ulaşabiliyorsun(Bağcılar Medipol Mega Ünv.Hastanesi Yrd. Doç.Dr.Mustafa Acet)

arkadaslar benim bugün eger transfer gününde sayarsak 9.gün en son transferden 3 gün sonra bhgc ignesi yapildi ne zaman idrar testi yapabilirim bilgisi olan varmi?:44:

bilgim yok canım ama kanda hormon çok yüksekse idrara çıkıyor o yüzden bence sabret inşaALLAH pozitif sonuç alacaksıntransfer gününü saymıyor doktorlar benim 1 Ocak transfer test günüm 15 Ocak ALLAH'IM NE KADAARRRRR ÇOOOK VARRRRR

herkese mutlu pazarlarrrr

dün buz bebeklerimi aldım geldim şimdi hep birlikte ısınıyoruz 2 embriyo transfer edildi amayacım paylaşmak istedim
canım hayırlı uğurlu olsun, sonuna kadar seninle kalsın inşallahhhhh :)))))

kalbimdesin, cicibebem, güzbahar, nazan, müge, alfabe, bebegimgelartık, hati, yeliz ve adını sayamadığım herkes Rabbim bizlere de tez vakitte göndersin meleklerini, hamile olanlar sağlıkla alsınlar kucaklarına :))))

sabırla gün sayanlar, yine mi başladık idrar testi muhabbetine... geçen sayfalarda bi çok kez yaşadık bunu, idrar testi sağlıklı sonuç vermez. bu bu kadar basit ve net! 1-2 gün öncesinden kan testine gidebilirsiniz idrar testi yapmaktansa, o daha sağlıklı ve net sonuç verir... idrar testi yanıltır..... erkenden yapıp boşu boşuna kendinizi de bebişinizi de üzmeyin bence, üzülmeyi sonrasına saklarsınız, negatif sonucu kanda almadan erkenden üzülmenin kimseye bi faydası yok.... her ne kadar kendi kendinize olmazsa üzülmem daha erken zaten deseniz de ister istemez etkileniyorsunuz... ve bu tedavi de en önemli şey moral motivasyon..... son karar elbette ki sizin....

ve ömersevinc, henüz endişelenmen yada olumsuz düşünmek için çok erken... transferden sonraki zamanınızı hamile gibi geçirin, nazınızı yapın, bebişinizle konuşun.... hayaller kurun.... ama nolur kendinizi erkenden yıpratmayın!!!!

canım nasıl geçiyor günler az kaldı bak 4.günün oldu bile bu sefer olucak inşallah

evet canım bugün 4.gün ama bir asır gibi doktorumu aradım dün kanamam olmadı atlattık mı?dedimhayır bir kaç gün daha var dedibekliyorum bir umutla Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşaALLAHsen nasılsın günlerin nasıl geçiyor tatlım

sağol canım seninle beraber alalım kucağımıza sende Ocak 15 de doktora gidecektin diye hatırlıyorum inşaALLAH raporunu sıkıntısız alırsın son tedavine başlarsın canım

inşaalah pozitif sonuç alırsın canım... rabbim herşeyin hayırlısını versin.

sağol canım seninle beraber alalım kucağımıza sende Ocak 15 de doktora gidecektin diye hatırlıyorum inşaALLAH raporunu sıkıntısız alırsın son tedavine başlarsın canım

amin canım, inşallahhhh.... evet öyle bi gideyim bakalım ne diyecek doktor.... ona göre bir yol çizeceğim, bakalım

sen de aynı gün sonucunu öğreneceksin, hadi inşallah güzel haberler alalım sendenn

Son düzenleme:

Haklisin canım kendimizi yıpratıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun pozitivleri görürüz inşallah hepimiz

Evet yaaa daha çok var hayirlisiyla bebislerimize kavuşuruz inşallah

amin canım, inşallahhhh.... evet öyle bi gideyim bakalım ne diyecek doktor.... ona göre bir yol çizeceğim, bakalım

sen de aynı gün sonucunu öğreneceksin, hadi inşallah güzel haberler alalım sendenn

inşaALLAH canım inşaALLAH

Kızlarrr benim kan tahlillerim temiz çıktı herşey normal ama idrarda lökosit biraz fazlaymış doktorum idrar yolları enfeksiyonu tedavisi için ilaç verdi ama bende yanma kaşıntı idrarı zor yapma gibi hiçbir durum yok bu arada 8. Haftama başladım ama ilaç kullanmaktan çok korkuyorum sizce ne yapıyım kararsız kaldım çoook

canım inşallah rabbim güldürsün yüzümüzü

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin:)
Doktor hamileliğe uygun ilaç vermiştir sanırım. Penisilinler, monurol filan zararsız biliyorum ben. İdrar yolu enfeksiyonunu ilerlemeden tedavi etmek gerek sanırım. Bol bol su iç ki temizlensin

Doğru diyosun çok sağol. Ama vucudumu okadar iyi taniyorumki adet oldum olcam. Negatif alirsam uzulmeyecegim. Benim hala kizi 6 yıllık evli gecen sene trafij kazasinda 5 yasindaki oglunu ve esini kaybetti. Bana uzulme dedi bak esim bile yok dedi. Cok haklıydı. Tutmazsa birdaha deneriz be diyelim. Oyuzden sindi makyajimi yaptim giyindim bir camlica yapayım dimi. Gelirse gelsin adetim zaten kocamida özledim :) nasipde nevarsa yasayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…