Yok canım, benim geçende de bir yumoş döllenmişti zaten. Olsa dondururdum ama öyle bir şansım olmadı imdiye kadar.
Bu arada predictor testi yaptım kızlar. Sanırım silik bir çizgi çıktı gibi. Ondan bile emin olamıyorum. Hayal mi görüyorum acaba diye. O kadar silik yani. Geçen seferki epey belirgindi. Çatlatma iğnesinin etkisi miydi acaba? Bugün transferin 13. günü. Belirgin çıkması gerekmez miydi? Testin açıklamalarında 25 in üzerindeki eviyeleri tespit edebilir yazıyor. Çatlatma iğnesinin hala etkisi var da bu çok soluk şey onun belirtisi mi acaba? Mide yanmasını da çatlatma iğnesi yaptıktan sonra hissetmiştim. Acaba o da mı onun belirtisiydi? Çok korkuyorum. Yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Olsaydı bu kadar soluk çıkmazdı heralde değil mi? Transferin 13. günü. O kadar soluk ki var mı yok mu diye tereddüt ediyorum. Geçen sefer de kıpkırmızı değildi ama net belliydi en azından. Belirgin çıksaydı eşime gösterir sorardım,şimdi ona da göstermek istemiyorum. Yarına kadar nasıl geçecek vakit ?
Üff ya, gene mi yok?
Canım ben 8. Gün çooook silik bir şekilde çizgiyi gördüm ertesi gün kan testi yaptırdım 89.33 tü 12. Gün hatıra olsun saklarım diye bir test yaptım yine çok silikti ama kanda 292.55 ti yani kimilerinde hormonlar hemen idrara karışıyor net 2. Çizgi çıkıyor bence sende benim gibi idrara geç karışanlardansın bu yüzden bu kadar silik çizgi
Bir de arkadaslar halit firat erden i onerdiler bilen giden var mi lutfen yardim
arkadaslar benim bugün eger transfer gününde sayarsak 9.gün en son transferden 3 gün sonra bhgc ignesi yapildi ne zaman idrar testi yapabilirim bilgisi olan varmi?:44:
canım hayırlı uğurlu olsun, sonuna kadar seninle kalsın inşallahhhhh :)))))dün buz bebeklerimi aldım geldim şimdi hep birlikte ısınıyoruz 2 embriyo transfer edildi amayacım paylaşmak istedim
canım nasıl geçiyor günler az kaldı bak 4.günün oldu bile bu sefer olucak inşallah
herkese mutlu pazarlarrrr
canım hayırlı uğurlu olsun, sonuna kadar seninle kalsın inşallahhhhh :)))))
kalbimdesin, cicibebem, güzbahar, nazan, müge, alfabe, bebegimgelartık, hati, yeliz ve adını sayamadığım herkes Rabbim bizlere de tez vakitte göndersin meleklerini, hamile olanlar sağlıkla alsınlar kucaklarına :))))
sabırla gün sayanlar, yine mi başladık idrar testi muhabbetine... geçen sayfalarda bi çok kez yaşadık bunu, idrar testi sağlıklı sonuç vermez. bu bu kadar basit ve net! 1-2 gün öncesinden kan testine gidebilirsiniz idrar testi yapmaktansa, o daha sağlıklı ve net sonuç verir... idrar testi yanıltır..... erkenden yapıp boşu boşuna kendinizi de bebişinizi de üzmeyin bence, üzülmeyi sonrasına saklarsınız, negatif sonucu kanda almadan erkenden üzülmenin kimseye bi faydası yok.... her ne kadar kendi kendinize olmazsa üzülmem daha erken zaten deseniz de ister istemez etkileniyorsunuz... ve bu tedavi de en önemli şey moral motivasyon..... son karar elbette ki sizin....
ve ömersevinc, henüz endişelenmen yada olumsuz düşünmek için çok erken... transferden sonraki zamanınızı hamile gibi geçirin, nazınızı yapın, bebişinizle konuşun.... hayaller kurun.... ama nolur kendinizi erkenden yıpratmayın!!!!
inşaalah pozitif sonuç alırsın canım... rabbim herşeyin hayırlısını versin.Daha önce de yazmıştım, kimsecikler cevap vermedibugün transferimin 6. günü.. Zaman geçmek bilmiyor..test günüm 8 ocak.. Bi umut çaba gösteren, sonuç bekleyen, iğnelerini yaptıran, embriyolarını bekleyen buradaki herkes için en hayırlısını diliyorum.. Sevgiler
dün buz bebeklerimi aldım geldim şimdi hep birlikte ısınıyoruz 2 embriyo transfer edildi amayacım paylaşmak istedim
sağol canım seninle beraber alalım kucağımıza sende Ocak 15 de doktora gidecektin diye hatırlıyorum inşaALLAH raporunu sıkıntısız alırsın son tedavine başlarsın canım
kalbimdesin, cicibebem, güzbahar, nazan, müge, alfabe, bebegimgelartık, hati, yeliz ve adını sayamadığım herkes Rabbim bizlere de tez vakitte göndersin meleklerini, hamile olanlar sağlıkla alsınlar kucaklarına :))))
sabırla gün sayanlar, yine mi başladık idrar testi muhabbetine... geçen sayfalarda bi çok kez yaşadık bunu, idrar testi sağlıklı sonuç vermez. bu bu kadar basit ve net! 1-2 gün öncesinden kan testine gidebilirsiniz idrar testi yapmaktansa, o daha sağlıklı ve net sonuç verir... idrar testi yanıltır..... erkenden yapıp boşu boşuna kendinizi de bebişinizi de üzmeyin bence, üzülmeyi sonrasına saklarsınız, negatif sonucu kanda almadan erkenden üzülmenin kimseye bi faydası yok.... her ne kadar kendi kendinize olmazsa üzülmem daha erken zaten deseniz de ister istemez etkileniyorsunuz... ve bu tedavi de en önemli şey moral motivasyon..... son karar elbette ki sizin....
ve ömersevinc, henüz endişelenmen yada olumsuz düşünmek için çok erken... transferden sonraki zamanınızı hamile gibi geçirin, nazınızı yapın, bebişinizle konuşun.... hayaller kurun.... ama nolur kendinizi erkenden yıpratmayın!!!!
bilgim yok canım ama kanda hormon çok yüksekse idrara çıkıyor o yüzden bence sabret inşaALLAH pozitif sonuç alacaksıntransfer gününü saymıyor doktorlar benim 1 Ocak transfer test günüm 15 Ocak ALLAH'IM NE KADAARRRRR ÇOOOK VARRRRR
amin canım, inşallahhhh.... evet öyle bi gideyim bakalım ne diyecek doktor.... ona göre bir yol çizeceğim, bakalım
sen de aynı gün sonucunu öğreneceksin, hadi inşallah güzel haberler alalım sendenn
inşaalah pozitif sonuç alırsın canım... rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Canım hayırlı uğurlu olsun, sonuna kadar seninle kalsın inşallahhhhh :)))))
kalbimdesin, cicibebem, güzbahar, nazan, müge, alfabe, bebegimgelartık, hati, yeliz ve adını sayamadığım herkes rabbim bizlere de tez vakitte göndersin meleklerini, hamile olanlar sağlıkla alsınlar kucaklarına :))))
sabırla gün sayanlar, yine mi başladık idrar testi muhabbetine... Geçen sayfalarda bi çok kez yaşadık bunu, idrar testi sağlıklı sonuç vermez. Bu bu kadar basit ve net! 1-2 gün öncesinden kan testine gidebilirsiniz idrar testi yapmaktansa, o daha sağlıklı ve net sonuç verir... Idrar testi yanıltır..... Erkenden yapıp boşu boşuna kendinizi de bebişinizi de üzmeyin bence, üzülmeyi sonrasına saklarsınız, negatif sonucu kanda almadan erkenden üzülmenin kimseye bi faydası yok.... Her ne kadar kendi kendinize olmazsa üzülmem daha erken zaten deseniz de ister istemez etkileniyorsunuz... Ve bu tedavi de en önemli şey moral motivasyon..... Son karar elbette ki sizin....
Ve ömersevinc, henüz endişelenmen yada olumsuz düşünmek için çok erken... Transferden sonraki zamanınızı hamile gibi geçirin, nazınızı yapın, bebişinizle konuşun.... Hayaller kurun.... Ama nolur kendinizi erkenden yıpratmayın!!!!
inşaallah canıminşaallah
Kızlarrr benim kan tahlillerim temiz çıktı herşey normal ama idrarda lökosit biraz fazlaymış doktorum idrar yolları enfeksiyonu tedavisi için ilaç verdi ama bende yanma kaşıntı idrarı zor yapma gibi hiçbir durum yok bu arada 8. Haftama başladım ama ilaç kullanmaktan çok korkuyorum sizce ne yapıyım kararsız kaldım çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?