2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bir de arkadaslar halit firat erden i onerdiler bilen giden var mi lutfen yardim

canım adını çok duydum ama hiç görmedim bahceci ekibindendi sanırım ama ayrıldı herhalde sana tavsiyem iyce arştır içine neresi siniyorsa oraya git dr çoooooooooooook önemli özellikle konuşması hastasıyla hakında hayırlısı neresiyse rabbim seni oraya yönlendirsin

Cok tesekkur ederim canim aricam umarim bdaha baska sorun olmaz

Evt bence de benim dr um hic bir test istemeden hatta sormadan tedaviye baslamisti hic icime sinmemisti ama gene de bu nasip isi rahat gecirmek icin de bir de tabi ki sorun ne bunu bulmak icin dr cok onemli insallah bulurum ama bu dr hakkinda hep iyi seyler yazmislar kalbim ondan yana.. İstanbul aksaray arasi 9saat ama gene de istanbula gdicem rabbim hayirlisini versin

Sabrin sonu selamet insallah pozitif sonuc alicaksin dort gozle umutla bekliyorum

aynen canım başkalarının acılarına ortak oluyoruz ALLAH kimseye vermesin ama evlatsızlık dünyanın sonu değil kaderde varsa Rabbim sebeplereni yaratacaktır.önemli olan sevdiklerimizle bir arada olmak.Çamlıcayı benim içinde gez

Sabrin sonu selamet insallah pozitif sonuc alicaksin dort gozle umutla bekliyorum

canım benim inşaALLAH.1-0 yenik başladım bu saatten sonra mucize yaşatacak Rabbim inşaALLAH bu son olurdoktorum tutarsa ilk hastam sen olacaksın diyor.(estrofem içmeden)

geçmiş olsun canım.doktoruna güven bence sana ilaç verirken bebeğini ön planda tutuyorlar bol bol su iç inşaALLAH kısa zamanda iyileşirsin

inşallah canım benim bu sefer senden çok umutluyum nedense bende ilaçlara başladım işte bugün 3.gün vuruldum salı randevum var bakıcaz büyüdümü yumoşlar :18:

inşallah canım benim bu sefer senden çok umutluyum nedense bende ilaçlara başladım işte bugün 3.gün vuruldum salı randevum var bakıcaz büyüdümü yumoşlar :18:

hayırlısı inşaALLAH.benim 3.gün hiç gelişme olmazdı sonradan şahlanırdı.büyüme olmazsa canını sıkma bana göre daha erken inşaALLAH kalitesi yerinde bol yumurtan olur

hayırlısı inşaALLAH.benim 3.gün hiç gelişme olmazdı sonradan şahlanırdı.büyüme olmazsa canını sıkma bana göre daha erken inşaALLAH kalitesi yerinde bol yumurtan olur

inşallah canım büyüme olsunda sonradanda olsa razıyım, hakkımızda hayırlısı inşallah

inşallah canım büyüme olsunda sonradanda olsa razıyım, hakkımızda hayırlısı inşallah

inşaALLAH canım Yüce Yaradan bu yolda mücadele eden hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasınhayırlı,sağlıklı,kolaylıkla evlatlarımızı versin bizde sevelim onlarıkoklayalım

benim de diş problemim vardı tüp bebeğe başlamadan önce hallettirdim ama eğer hamileysen 2. trimestr diş tedavileri yapılabilir rahatlıkla bebeğe zarar vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…