bir de arkadaslar halit firat erden i onerdiler bilen giden var mi lutfen yardim
dün buz bebeklerimi aldım geldim şimdi hep birlikte ısınıyoruz 2 embriyo transfer edildi amayacım paylaşmak istedim
canım nenim doktorum iyi ama nasıl olsuysa estrofemi atladı üzülüyorumama yine de tavsiye edebilirim.çok rahat bilgi alabiliyorsun cep tel den ulaşabiliyorsun(Bağcılar Medipol Mega Ünv.Hastanesi Yrd. Doç.Dr.Mustafa Acet)
canım adını çok duydum ama hiç görmedim bahceci ekibindendi sanırım ama ayrıldı herhalde sana tavsiyem iyce arştır içine neresi siniyorsa oraya git dr çoooooooooooook önemli özellikle konuşması hastasıyla hakında hayırlısı neresiyse rabbim seni oraya yönlendirsin
bilgim yok canım ama kanda hormon çok yüksekse idrara çıkıyor o yüzden bence sabret inşaALLAH pozitif sonuç alacaksıntransfer gününü saymıyor doktorlar benim 1 Ocak transfer test günüm 15 Ocak ALLAH'IM NE KADAARRRRR ÇOOOK VARRRRR
nasılsın annelerin güzüli bebişler nasıl
Doğru diyosun çok sağol. Ama vucudumu okadar iyi taniyorumki adet oldum olcam. Negatif alirsam uzulmeyecegim. Benim hala kizi 6 yıllık evli gecen sene trafij kazasinda 5 yasindaki oglunu ve esini kaybetti. Bana uzulme dedi bak esim bile yok dedi. Cok haklıydı. Tutmazsa birdaha deneriz be diyelim. Oyuzden sindi makyajimi yaptim giyindim bir camlica yapayım dimi. Gelirse gelsin adetim zaten kocamida özledim :) nasipde nevarsa yasayalim.
Sabrin sonu selamet insallah pozitif sonuc alicaksin dort gozle umutla bekliyorum
Kızlarrr benim kan tahlillerim temiz çıktı herşey normal ama idrarda lökosit biraz fazlaymış doktorum idrar yolları enfeksiyonu tedavisi için ilaç verdi ama bende yanma kaşıntı idrarı zor yapma gibi hiçbir durum yok bu arada 8. Haftama başladım ama ilaç kullanmaktan çok korkuyorum sizce ne yapıyım kararsız kaldım çoook
evet canım bugün 4.gün ama bir asır gibi doktorumu aradım dün kanamam olmadı atlattık mı?dedimhayır bir kaç gün daha var dedi bekliyorum bir umutla Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşaALLAH sen nasılsın günlerin nasıl geçiyor tatlım
inşallah canım benim bu sefer senden çok umutluyum nedensebende ilaçlara başladım işte bugün 3.gün vuruldum salı randevum var bakıcaz büyüdümü yumoşlar :18:
Kizlar size bisey sordum niye kimse cvp vermedi yaa
hayırlısı inşaALLAH.benim 3.gün hiç gelişme olmazdı sonradan şahlanırdı.büyüme olmazsa canını sıkma bana göre daha erken inşaALLAH kalitesi yerinde bol yumurtan olur
inşallah canım büyüme olsunda sonradanda olsa razıyım, hakkımızda hayırlısı inşallah
benim de diş problemim vardı tüp bebeğe başlamadan önce hallettirdim ama eğer hamileysen 2. trimestr diş tedavileri yapılabilir rahatlıkla bebeğe zarar vermez.Kizlar ben bugün disciye dis cekimi için gittim ama bekleme sürecinde olduğum için cektiremedim hamilelik olabilir diye ben bu ay adet olunca 2.gun tedaviye baslicam diş doktorum adetin 1 günü gelirsen cekeriz dedi vücut o ilaci 4 saat sonra atiyormus böyle bisey yaşayan oldumu aranizda acaba
canlarım 1 saat ihtiyaç molası görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?