iyiler inşaallah teyzesi.sen nasılsın bebikoların yerini hazırlıyormusun göbüşüne iyi bak şimdiden alıştır.yakında yavrular gelecek
Bebek gel artık sana bir sürü şey sorcam sen yoksun:44:
10.gün değerim 397
12.gün değedim 918
cumartesiye ultrason randevusu aldık merakla bekliyoruz
geldim benimi kasteettin:))
Bebek gel artık sana bir sürü şey sorcam sen yoksun:44:
canım hoş geldin bebek34 ten bahsetmiştim olsun sendegel
10.gün değerim 397
12.gün değedim 918
hayırlısı olsun canım benım maşallah bende yarın keseleri ve kalp atımını görmek için gidicem artık bu gece heyecandan uyuyamam
Benimde teste daha 6 gun var ne hissetmiştin transferden sonra
10.gün değerim 397
12.gün değedim 918
tırasfer günü gelsene yanıma negüzel olur aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlandım
Sanirim biz seninle aynı gıdıyoruz benimde donmuslara 6. Gunum
canım biz birbirimizin halinden anlarız ALLAH'ım hepimiz pozitif sonuç alırızda topiği bayram yerine çeviririz
benim de diş problemim vardı tüp bebeğe başlamadan önce hallettirdim ama eğer hamileysen 2. trimestr diş tedavileri yapılabilir rahatlıkla bebeğe zarar vermez.
geçmiş olsun canım.doktoruna güven bence sana ilaç verirken bebeğini ön planda tutuyorlar bol bol su iç inşaALLAH kısa zamanda iyileşirsin
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin:)
Doktor hamileliğe uygun ilaç vermiştir sanırım. Penisilinler, monurol filan zararsız biliyorum ben. İdrar yolu enfeksiyonunu ilerlemeden tedavi etmek gerek sanırım. Bol bol su iç ki temizlensin
bende iyiyim canım bu gun temizlik yaptım biraz yoruldum vallah göbişe nasıl bakıyım ne yapım mesela sen bişiyaptınmı tırasferden önce
İnşallah canım ya seni dinliyorum yarın alıp kullanmaya başlıyacağım bide sana çoook dua ediyoruminanıyorum herşey istediğin gibi olucak ve yavruların sana sıkı sıkıya tutunucak ilacın eksikliğini vücudun dolduracak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?