2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

10.gün değerim 397
12.gün değedim 918
cumartesiye ultrason randevusu aldık merakla bekliyoruz

Merabalar canım hayırlı olsun ben sana bişeyler sormak istiyorum. Seninle aynı yerde tedavi oluyoruz. Transferden sonraki 12. gün tahlil dediler tahlil sonucunu görür görmez normal randevu ücretiyle mi devam ediyorsun.

Benimde teste daha 6 gun var ne hissetmiştin transferden sonra

canım sakın kendinde belirti arama 3.denemem bu hiç birinde belirti yoktu kasıkta batma tutunma kanaması yok akıntı yok bilmem ne hiç bir şey olmadı canım ilk iki tanesinde negatifti sonuncusunda tuttu kuzum sen sadece elini koy bebişlerinle konuş ve bol bol dua onlar seninledir annesii hayeller kur onları düşün

benim de diş problemim vardı tüp bebeğe başlamadan önce hallettirdim ama eğer hamileysen 2. trimestr diş tedavileri yapılabilir rahatlıkla bebeğe zarar vermez.

canım geçmiş olsun diş ağrısı kötüben de tüp den önce hallettim diş işlerimi.doktorda güzel yol göstermiş adetinde gidebilirsin

geçmiş olsun canım.doktoruna güven bence sana ilaç verirken bebeğini ön planda tutuyorlar bol bol su iç inşaALLAH kısa zamanda iyileşirsin

İnşallah canım ya seni dinliyorum yarın alıp kullanmaya başlıyacağım bide sana çoook dua ediyoruminanıyorum herşey istediğin gibi olucak ve yavruların sana sıkı sıkıya tutunucak ilacın eksikliğini vücudun dolduracak inşallah...

Canım benim çoook teşekkür ederim monurol verdi evet o zaman yarın alıp hemen kullanıyorummmm

bende iyiyim canım bu gun temizlik yaptım biraz yoruldum vallah göbişe nasıl bakıyım ne yapım mesela sen bişiyaptınmı tırasferden önce

özel bir şey yapmadım canım sadece folbiol ve coraspirini ihmal etmedim yumurta ve süt tükettim normalde düzenli tüketmiyordum kahvaltıyı iş yerinde geçiştiriyordum sürekli pozitif olmaya çalıştım.gerçi ağzım çok kapanmaz ama neyse

bebem geldim şimdide sen yoksun ..............görümcemin kayınvalidesi vefat etti onlarda kuran vardı ordaydım yeni geldim bitanem ya sen yaz sorucaklarını ben okuduğumda cevaplarım gülüm

ALLAH razı olsun canım benimde gün içinde kuran-ı kerim okuma saatim var arkasından dua ediyorum bütün aşamada olan can yoldaşlarım için senin gibi hamileliğin başında olan güzel annelere yavrularını zamanında kolaylıkla kucaklarına almaları ve evlatlarından yüzleri gülsün diye Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşaALLAH.sana da acil şifalar canım idrar söktürücü otlar yada bitki çayları içme sakın su en büyük ilaç şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…