2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hayırlısı olsun canım benım maşallah bende yarın keseleri ve kalp atımını görmek için gidicem artık bu gece heyecandan uyuyamam

canım maaşaALLAH,subhanALLAH rabbim hep güzel haberler almanı nasip etsin herşey kolaylıkla olsun.ALLAH'ım ne güzel bir mutluluk darısı bizlerede inşaALLAH

canım çok iyi yaptın sen beni dürttün,ben de bilgisayarı Sunucu hatası diyor başka bir şey demiyorrhoşgeldin bebeğim.ayrıca başınız sağolsun

h.b annelerin güzeli arada bilgisayara bi patlat kendine gelsin ......ayrıca saol bitanem kadın 95 yaşındaydı ya kurtuldu valla.....neyse sen nasılsın iyi bakıyon dimi onlara cicibebem yok yetişemedim yine ona ama gerçekten transfer günü yanına gitmeyi düşünüyorum saatini sölerse

Allah kurtarmış canım mekanıcennet olsun.ben de sürekli elim karnım da dua ediyorum arkadaşlarım arıyor dua ettik diyorlar,sizlerle görüşüyorum moralim düzeliyor.sağolun inşaALLAH.evlerinize çocuklarınızın cıvıltıları neşe olsun mutluluk olsun

aminnnnnnnnnn gülüm aminnn yeğenlerime iyi bak valla döverim seni masal oku onlara dua et bol bol moralin hep yüksek tut tmmı okadarrrrrrrrrrrrrrr

söyliycem eşime dedim arkadaşım gelcek tırasfer günü delimisin kızım nerden gelcek diyor görürsün gelcek diyorum

ben çok uzak değilim ümraniyede oturuyorum benim oraya gelmem 1 saat kızım yerki iste uçarakta olsa gelirim ellerinden tutar yanına bilsemki alıcaklar valla girerim goncana söle biz ölümüne kankayız anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…