- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
hayırlısı olsun canım benım maşallah bende yarın keseleri ve kalp atımını görmek için gidicem artık bu gece heyecandan uyuyamam
seni bi dürtim şöleeeee piişşşşşşştttttttt
canım çok iyi yaptın sen beni dürttün,ben de bilgisayarıSunucu hatası diyor başka bir şey demiyorr hoşgeldin bebeğim.ayrıca başınız sağolsun
bende geldim kadro tamam
bende geldim kadro tamam
gelmemmi bebem valla gelirim yeterki sen gününü saatini söle koşarak gelirim yeminle
h.b annelerin güzeli arada bilgisayara bi patlat kendine gelsin......ayrıca saol bitanem kadın 95 yaşındaydı ya kurtuldu valla.....neyse sen nasılsın iyi bakıyon dimi onlara cicibebem yok yetişemedim yine ona ama gerçekten transfer günü yanına gitmeyi düşünüyorum saatini sölerse
bütün kızlar yumurtaları toplattık toooplattık toplattık sonra onları göbüşe paket yaptııkkk yaptık yaaaptıkkkkk
deli gerçek gelirmisin valla gelirsin bede bilmiyom nezaman olcak öğrenince söylerim deliya
bütün kızlar yumurtaları toplattık toooplattık toplattık sonra onları göbüşe paket yaptııkkk yaptık yaaaptıkkkkk
allah seni iyi etsin emiiiiiiiiii........az kaldı bakalım ne kadar yumurta toplatcaz korku sarmaya başladı beni şimdiden valla :18:
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop doğurcağız
Allah kurtarmış canım mekanıcennet olsun.ben de sürekli elim karnım da dua ediyorum arkadaşlarım arıyor dua ettik diyorlar,sizlerle görüşüyorum moralim düzeliyor.sağoluninşaALLAH.evlerinize çocuklarınızın cıvıltıları neşe olsun mutluluk olsun
gelmemmi kız valla gelirim saat kaç olursa olsun sen yeterki saatini söle valla gelicem sözz
aminnnnnnnnnn gülüm aminnn yeğenlerime iyi bak valla döverim senimasal oku onlara dua et bol bol moralin hep yüksek tut tmmı okadarrrrrrrrrrrrrrr
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop doğurcağız
söyliycem eşime dedim arkadaşım gelcek tırasfer günü delimisin kızım nerden gelcek diyor görürsün gelcek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?