allah seni iyi etsin emiiiiiiiiii........az kaldı bakalım ne kadar yumurta toplatcaz korku sarmaya başladı beni şimdiden valla :18:
bebekcim senin adet ne zaman
Aarkadaslar umutla testini bekleyen hepinizi takip ediyorum umarim olur yarabbimmm... Ben de artik taaaa nisanda izne ayrilicam o zmn gdebilirim ancak.. Bu sefer istanbula gdeyim dyorum.. Bana tavsiye edeceginiz yer var mi mumkunse doktor cok poZitif ve anlatan biri olsun.. Ve test yapsin once nye olmadi dye cok kafamiza takiyoz.. Yardim edin lutfen..
cnm valla 12 ayda 2 sefer adet oldum bi 15 de bide 24 de bakalım bu ay hangi gün olucam bende bilmiyom valla
nekorkusuymuş buallahın izniyle bol bol yumrtan olcak inşallah gıt gıt gıdak yumurtan sıcak inanmassan görde bak
ben çok uzak değilim ümraniyede oturuyorum benim oraya gelmem 1 saat kızım yerki iste uçaraktaolsa gelirim ellerinden tutar yanına bilsemki alıcaklar valla girerim goncana söle biz ölümüne kankayız anam
merakla bekliyoruz canım adetlerin düzenlimidir?düzenli olmuyorsan doktor kontrolünde adet gördürüyorlar tedaviden önce
inşllh gülüm ne bilim ya korkuyorum işte rabbim inşllh emeklerimizi boşa çıkarmaz bu son olur valla 3 ay herşeyime dikkat ettim yememe içmeme umarım güzel sonuç alırız
heeeeeeeeeeee pazara kadardeyil mezarakadar buarda başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Canım ben 8. Gün çooook silik bir şekilde çizgiyi gördüm ertesi gün kan testi yaptırdım 89.33 tü 12. Gün hatıra olsun saklarım diye bir test yaptım yine çok silikti ama kanda 292.55 ti yani kimilerinde hormonlar hemen idrara karışıyor net 2. Çizgi çıkıyor bence sende benim gibi idrara geç karışanlardansın bu yüzden bu kadar silik çizgi
düzenli gülüm ya bu yaşıma geldim ilk defa böle oldum stresten sanırım biliyosun zeynepkamil beni ne hale sokmuştu sanırım onun stresinden oldum böle diye düşünüyorum
inşllh gülüm ne bilim ya korkuyorum işte rabbim inşllh emeklerimizi boşa çıkarmaz bu son olur valla 3 ay herşeyime dikkat ettim yememe içmeme umarım güzel sonuç alırız
inşallah öyledir canım, daha biraz önce eşimi çağırıp sordum. çizgi var dedi o da. Bakalım artık yarın ne çıkacak. Allahım yüzümüze gülsün artık ya.
Ya deyince de aklıma hep şu reklam geliyor. Ben ne biliyim yaaaaaaa nndex miyim?
arkadaslar demin göbüsümde bir kipirdama gibi birsey oldu ve elimi karnima koyup konustum bebislerimle bana tutunduysaniz bir belirti gosterin annenize dedim hafif batma gibi birsey oldu allahim insallah bebeklerim tutunmustur bana
olabilir tatlım.ALLAH bir daha oraya düşürmesin seni.bu sefer son olsun inşaALLAH
saol cnm eeeeeee sen ne yaptın bakim bantları yapıştırmışın göbişine başladı hazırlıklar sanırım hadi bakalım heycan yapma sakın fazla bak
olabilir tatlım.ALLAH bir daha oraya düşürmesin seni.bu sefer son olsun inşaALLAH
amin canım inşallah bu son olsun hep beraber bekleyelim bebelerimizi kız yazarız burdan bebeyime şunu aldım bunu aldım
aaayyy canım benim inşaallah
aminnnnnnnn sonunda aldım ama raporu cuma günü hemen hastaneme faxsladım yarın iğnelerimi sölicekler eczaneden alıcam inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?