2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım ben çok araştırmıştım bunu. İstanbul'da Memorial yada Brüksel tıp merkezi. Buralarda IMSI denen bir mikroskop var. Spermi 6000 kat büyütüyor. Eğer İstanbul diyorsan mutlaka araştır derim.

cnm valla 12 ayda 2 sefer adet oldum bi 15 de bide 24 de bakalım bu ay hangi gün olucam bende bilmiyom valla

merakla bekliyoruz canım adetlerin düzenlimidir?düzenli olmuyorsan doktor kontrolünde adet gördürüyorlar tedaviden önce

nekorkusuymuş bu allahın izniyle bol bol yumrtan olcak inşallah gıt gıt gıdak yumurtan sıcak inanmassan görde bak

inşllh gülüm ne bilim ya korkuyorum işte rabbim inşllh emeklerimizi boşa çıkarmaz bu son olur valla 3 ay herşeyime dikkat ettim yememe içmeme umarım güzel sonuç alırız

ben çok uzak değilim ümraniyede oturuyorum benim oraya gelmem 1 saat kızım yerki iste uçarakta olsa gelirim ellerinden tutar yanına bilsemki alıcaklar valla girerim goncana söle biz ölümüne kankayız anam

heeeeeeeeeeee pazara kadardeyil mezarakadar buarda başınız sağolsun mekanı cennet olsun

merakla bekliyoruz canım adetlerin düzenlimidir?düzenli olmuyorsan doktor kontrolünde adet gördürüyorlar tedaviden önce

düzenli gülüm ya bu yaşıma geldim ilk defa böle oldum stresten sanırım biliyosun zeynepkamil beni ne hale sokmuştu sanırım onun stresinden oldum böle diye düşünüyorum

inşllh gülüm ne bilim ya korkuyorum işte rabbim inşllh emeklerimizi boşa çıkarmaz bu son olur valla 3 ay herşeyime dikkat ettim yememe içmeme umarım güzel sonuç alırız

inşaALLAH canım benim pozitif düşüneceğiz.aklımızdan kötü düşünceleri çıkaracağız.olumsuz kimseyi duymayacağızAllah emeklerinin karşılığını versin canım

İnşallah öyledir canım, daha biraz önce eşimi çağırıp sordum. Çizgi var dedi o da. Bakalım artık yarın ne çıkacak. Allahım yüzümüze gülsün artık ya.
Ya deyince de aklıma hep şu reklam geliyor. BEN ne BİLİYİM YAAAAAAA nndex miyim?

düzenli gülüm ya bu yaşıma geldim ilk defa böle oldum stresten sanırım biliyosun zeynepkamil beni ne hale sokmuştu sanırım onun stresinden oldum böle diye düşünüyorum

olabilir tatlım.ALLAH bir daha oraya düşürmesin seni.bu sefer son olsun inşaALLAH

amin canım inşallah bu son olsun hep beraber bekleyelim bebelerimizi kız yazarız burdan bebeyime şunu aldım bunu aldım

canım benim yarın müjdeni alacağız inşaallah

Arkadaslar demin göbüsümde bir kipirdama gibi birsey oldu ve elimi karnima koyup konustum bebislerimle bana tutunduysaniz bir belirti gosterin annenize dedim hafif batma gibi birsey oldu allahim insallah bebeklerim tutunmustur bana

arkadaslar demin göbüsümde bir kipirdama gibi birsey oldu ve elimi karnima koyup konustum bebislerimle bana tutunduysaniz bir belirti gosterin annenize dedim hafif batma gibi birsey oldu allahim insallah bebeklerim tutunmustur bana

aaayyy canım benim inşaallah

saol cnm eeeeeee sen ne yaptın bakim bantları yapıştırmışın göbişine başladı hazırlıklar sanırım hadi bakalım heycan yapma sakın fazla bak

yok kız heycan deyilde seviç var içimde ama dün biri çok kızdırdı beni ben mutlu mutlu dolaşıyorum hemen kaynanamın eltisi tv gödünmü tüp bebekler sakat doğuyormuş allahım dedim ya sabır ola bilir dedim allah nedemişse o olur kendininde hasta torunu var iki yaşında bu tüp bebekmi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…