- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Insallah canim yaaa yada kendimi cok dinliyorum oyle geliyor bana hayirlisi allahim bu sefer hepimizin yüzüne baksin 2014 de hepimiz bebeklerimize kavusalim
Arkadaslar demin göbüsümde bir kipirdama gibi birsey oldu ve elimi karnima koyup konustum bebislerimle bana tutunduysaniz bir belirti gosterin annenize dedim hafif batma gibi birsey oldu allahim insallah bebeklerim tutunmustur bana
yok kız heycan deyilde seviç var içimde ama dün biri çok kızdırdı beniben mutlu mutlu dolaşıyorum hemen kaynanamın eltisi tv gödünmü tüp bebekler sakat doğuyormuş allahım dedim ya sabır ola bilir dedim allah nedemişse o olur kendininde hasta torunu var iki yaşında bu tüp bebekmi dedim
yok kız heycan deyilde seviç var içimde ama dün biri çok kızdırdı beniben mutlu mutlu dolaşıyorum hemen kaynanamın eltisi tv gödünmü tüp bebekler sakat doğuyormuş allahım dedim ya sabır ola bilir dedim allah nedemişse o olur kendininde hasta torunu var iki yaşında bu tüp bebekmi dedim
canım moral bozan, ileri geri konuşan,akraba,arkadaş varsa ne yapıyoruz takmıyoruz dinlemiyoruz
aaayyy canım benim inşaallah
ayyyyyyy ne güzel olur aminnnnnnnnn allahım sen bize o günleri göster yarabbimmmmmmmmmmmmm
hadi inşallah rabbim güldürsün yüzünü bebeyini sana babasına bağışlasın inşallah
kalbimdesin, cicibebe, bebek34 ve daha sayamadiklarim insallah bebeklerimize kavusuruz ve insallah buraya hepimiz hamileyimmmmmm diye yazabiliriz insallah aminamin canım,ne yapalım bize en iyi bilgiyi yine vücudumuz veriyor.inşaALLAH canım 2014 yılının annlerinden oluruz hepimizdüşüncesi bile çok güzel
Arkadaslar demin göbüsümde bir kipirdama gibi birsey oldu ve elimi karnima koyup konustum bebislerimle bana tutunduysaniz bir belirti gosterin annenize dedim hafif batma gibi birsey oldu allahim insallah bebeklerim tutunmustur bana
yuhh diyorum başkada bişi demiyorum yani .....saıl sen şunu dinle bu akşam kurana gittim ben görümcemlere orda suriyeli çocuklardan bahsediyolar orda bi kadın dediki bu tüp bebek yapanların gerçekten kendi bebeklerimi sanıyosun yok be başkalrınınkini alıyolar koyuyolar demezmi ama kadın kendinden o kadar emin konuşuyo beni tanımıyo bide tüp bebekle uğraştığımı bilmiyo ben dinliyorum ama sinirlendiğimi görümcem ve kızları anladı bana işaret ediyolar yenge sus diye ama kadın hala devam sallıyo dayanamadım kalktım ayağa kadının kolundan tuttuğum gibi dışarı attım terbiysiz seni dedim burası cenaze evi dedikodu yapma yeri değil nerden biliyosunda bu kadar emin konuşuyosun dedim bende tüp bebek yaptım yapıyorumda dedim kadın dondu kaldı bişi diyemedi ordakiler kadını elimden zor aldılar hocayada sen başla yosa burda bi cenaze daha çıkıcak dedim
kız ben kıyamam oy oy oy bak işte yavruların sana tutunmuştur inşllh buda bi işaretidir gülüm ayyyyyy ne diyim sana duygulandım valla yaaaaa :2:
kalbimdesin, cicibebe, bebek34 ve daha sayamadiklarim insallah bebeklerimize kavusuruz ve insallah buraya hepimiz hamileyimmmmmm diye yazabiliriz insallah amin
canım moral bozan, ileri geri konuşan,akraba,arkadaş varsa ne yapıyoruz takmıyoruz dinlemiyoruz
kız ben kıyamam oy oy oy bak işte yavruların sana tutunmuştur inşllh buda bi işaretidir gülüm ayyyyyy ne diyim sana duygulandım valla yaaaaa :2:
cadılarrrrrrrrrrrrrrrrr
canım çok sağol amin inşallah
yuhh diyorum başkada bişi demiyorum yani .....saıl sen şunu dinle bu akşam kurana gittim ben görümcemlere orda suriyeli çocuklardan bahsediyolar orda bi kadın dediki bu tüp bebek yapanların gerçekten kendi bebeklerimi sanıyosun yok be başkalrınınkini alıyolar koyuyolar demezmi ama kadın kendinden o kadar emin konuşuyo beni tanımıyo bide tüp bebekle uğraştığımı bilmiyo ben dinliyorum ama sinirlendiğimi görümcem ve kızları anladı bana işaret ediyolar yenge sus diye ama kadın hala devam sallıyo dayanamadım kalktım ayağa kadının kolundan tuttuğum gibi dışarı attım terbiysiz seni dedim burası cenaze evi dedikodu yapma yeri değil nerden biliyosunda bu kadar emin konuşuyosun dedim bende tüp bebek yaptım yapıyorumda dedim kadın dondu kaldı bişi diyemedi ordakiler kadını elimden zor aldılar hocayada sen başla yosa burda bi cenaze daha çıkıcak dedim
hadi inşallah rabbim güldürsün yüzünü bebeyini sana babasına bağışlasın inşallah
amin canım,ne yapalım bize en iyi bilgiyi yine vücudumuz veriyor.inşaALLAH canım 2014 yılının annlerinden oluruz hepimizdüşüncesi bile çok güzel
aynen katılıyorum sana arkadaşm ama bazen işte öle olmuyo ben bu akşam birini hakladım allah affetsin beni
nasıl yapmışım ama
nasıl yapmışım ama
Bende cooook duygulandim canim insallah bebislerim beni uzmezler
iyi yapmışsın insanlar nedenanlamıyorlar bizi
ilahi bebeğim kadını iyi benzetmişsin ama böyle insan çok okumuş yada okumamış her biriyle böyle baş edemeyiz duymamaya ve görmemeye çalışmak lazım bunları laf olsun diye yazmıyorum hepimizin ne hikayeleri var anlatmayla bitiremeyeceğimiz o yüzden relax olalım ALLAH'a havale onlar ne bilir bizim ne hissettiğimizi
iyi yapmışsın insanlar nedenanlamıyorlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?