2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Insallah canim yaaa yada kendimi cok dinliyorum oyle geliyor bana hayirlisi allahim bu sefer hepimizin yüzüne baksin 2014 de hepimiz bebeklerimize kavusalim

amin canım,ne yapalım bize en iyi bilgiyi yine vücudumuz veriyor.inşaALLAH canım 2014 yılının annlerinden oluruz hepimizdüşüncesi bile çok güzel

Arkadaslar demin göbüsümde bir kipirdama gibi birsey oldu ve elimi karnima koyup konustum bebislerimle bana tutunduysaniz bir belirti gosterin annenize dedim hafif batma gibi birsey oldu allahim insallah bebeklerim tutunmustur bana

hadi inşallah rabbim güldürsün yüzünü bebeyini sana babasına bağışlasın inşallah

canım moral bozan, ileri geri konuşan,akraba,arkadaş varsa ne yapıyoruz takmıyoruz dinlemiyoruz

yuhh diyorum başkada bişi demiyorum yani .....saıl sen şunu dinle bu akşam kurana gittim ben görümcemlere orda suriyeli çocuklardan bahsediyolar orda bi kadın dediki bu tüp bebek yapanların gerçekten kendi bebeklerimi sanıyosun yok be başkalrınınkini alıyolar koyuyolar demezmi ama kadın kendinden o kadar emin konuşuyo beni tanımıyo bide tüp bebekle uğraştığımı bilmiyo ben dinliyorum ama sinirlendiğimi görümcem ve kızları anladı bana işaret ediyolar yenge sus diye ama kadın hala devam sallıyo dayanamadım kalktım ayağa kadının kolundan tuttuğum gibi dışarı attım terbiysiz seni dedim burası cenaze evi dedikodu yapma yeri değil nerden biliyosunda bu kadar emin konuşuyosun dedim bende tüp bebek yaptım yapıyorumda dedim kadın dondu kaldı bişi diyemedi ordakiler kadını elimden zor aldılar hocayada sen başla yosa burda bi cenaze daha çıkıcak dedim

aaayyy canım benim inşaallah

ayyyyyyy ne güzel olur aminnnnnnnnn allahım sen bize o günleri göster yarabbimmmmmmmmmmmmm

hadi inşallah rabbim güldürsün yüzünü bebeyini sana babasına bağışlasın inşallah

amin canım,ne yapalım bize en iyi bilgiyi yine vücudumuz veriyor.inşaALLAH canım 2014 yılının annlerinden oluruz hepimizdüşüncesi bile çok güzel
kalbimdesin, cicibebe, bebek34 ve daha sayamadiklarim insallah bebeklerimize kavusuruz ve insallah buraya hepimiz hamileyimmmmmm diye yazabiliriz insallah amin

Arkadaslar demin göbüsümde bir kipirdama gibi birsey oldu ve elimi karnima koyup konustum bebislerimle bana tutunduysaniz bir belirti gosterin annenize dedim hafif batma gibi birsey oldu allahim insallah bebeklerim tutunmustur bana

kız ben kıyamam oy oy oy bak işte yavruların sana tutunmuştur inşllh buda bi işaretidir gülüm ayyyyyy ne diyim sana duygulandım valla yaaaaa :2:

cadılarrrrrrrrrrrrrrrrr

kız ben kıyamam oy oy oy bak işte yavruların sana tutunmuştur inşllh buda bi işaretidir gülüm ayyyyyy ne diyim sana duygulandım valla yaaaaa :2:

cadılarrrrrrrrrrrrrrrrr

canım çok sağol amin inşallah

aynen katılıyorum sana arkadaşm ama bazen işte öle olmuyo ben bu akşam birini hakladım allah affetsin beni

nasıl yapmışım ama

Cok iyi yapmissin az bile olmus ama neyse :)))))

ilahi bebeğim kadını iyi benzetmişsin ama böyle insan çok okumuş yada okumamış her biriyle böyle baş edemeyiz duymamaya ve görmemeye çalışmak lazım bunları laf olsun diye yazmıyorum hepimizin ne hikayeleri var anlatmayla bitiremeyeceğimiz o yüzden relax olalım ALLAH'a havale onlar ne bilir bizim ne hissettiğimizi

iyi yapmışsın insanlar nedenanlamıyorlar bizi

herkes dünyada kapladığı yer kadar görüşe sahip nasıl anlatabiliriz ki,hiç bir şey için uğraşmamış havada,karada çocuğu olmuş olmamasını nasıl anlatacaksın.bir damla sudan yaratanın ALLAH olduğunu anlamaz çünkü ben yaptım diyor "aaaaaa yok olmaz ben bir kız bir erkek yaptım ALLAH olmayanlara versin"

ama nasıl olim gülüm ya delirdim kadın şunu demek istiyo orda hani tüp bebek yapana kadar ordan evlatlık alın diyo bende kolaymı dedim almak

Arkadaslar buna benzer bir olay basımdan gecti bir sene önce komsumdaydim ve tanıdığımız bir kadın daha misafirliğe gelmişti komşuma ,neyse kadın içeriye girer girmez bana söyle bir baktı cocuk daha yokmu dedi yok dedim Allah nasip ederse olur dedim ve bana demezmi madem cocuğun olmuyor ne diye kocanı oyalıyorsun yazık onada dedi ben dondum kaldım inanirmisiniz hiç birsey diyemedim gözyaşlarımın sadece yanaklarımdan süzüldugunu hissettim ve kendimi evime attım ağlaya ağlaya gözlerim şişti sadece Allah'a sığındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…