- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
üzmezler annesi emin ol yakında bölesonrada böle olcan başını kaldıramıcan
herkes dünyada kapladığı yer kadar görüşe sahip nasıl anlatabiliriz ki,hiç bir şey için uğraşmamış havada,karada çocuğu olmuş olmamasını nasıl anlatacaksın.bir damla sudan yaratanın ALLAH olduğunu anlamaz çünkü ben yaptım diyor "aaaaaa yok olmaz ben bir kız bir erkek yaptım ALLAH olmayanlara versin"
yuhh diyorum başkada bişi demiyorum yani .....saıl sen şunu dinle bu akşam kurana gittim ben görümcemlere orda suriyeli çocuklardan bahsediyolar orda bi kadın dediki bu tüp bebek yapanların gerçekten kendi bebeklerimi sanıyosun yok be başkalrınınkini alıyolar koyuyolar demezmi ama kadın kendinden o kadar emin konuşuyo beni tanımıyo bide tüp bebekle uğraştığımı bilmiyo ben dinliyorum ama sinirlendiğimi görümcem ve kızları anladı bana işaret ediyolar yenge sus diye ama kadın hala devam sallıyo dayanamadım kalktım ayağa kadının kolundan tuttuğum gibi dışarı attım terbiysiz seni dedim burası cenaze evi dedikodu yapma yeri değil nerden biliyosunda bu kadar emin konuşuyosun dedim bende tüp bebek yaptım yapıyorumda dedim kadın dondu kaldı bişi diyemedi ordakiler kadını elimden zor aldılar hocayada sen başla yosa burda bi cenaze daha çıkıcak dedim
Âmin bebeğim Allah razı olsun sizlerden beni çok motive ediyorsunuz
üzmezler annesi emin ol yakında bölesonrada böle olcan başını kaldıramıcan
istersen olma beni getirme oraya senide tehdit edimmi......dur bak önce elimi belime koyim heh şöle ........kızzzzzzz sen niye kendini üzüyon yeğenlerimizi üzüyon heeeeee yolayımmı saçını başını .....dövimmi seni ....iyi bak onlara okadarrrrrrrrrrrrrrrrr
ya sen harikasın eşime okudum eşim aynen şöyle dedi ohhh ellerine sağlık az bile yapmış dedi valla bebek34 birtanesin allah onlara onun gibilere akıl sağlığı versın
ben kaçıyom benim ki geldi sonra gene gelirim öptüm canlar
bebek kalbimdesin kızlar arkadaşlık isteyi nasıl gönderiliyor ben gönderemiyom bi arkadaş bana göndermiş ben niye gönderemiyom
Tamam canım söz uzmeyecegim bebislerimi oldumu şimdi :))))
kızlar bilgisayarın başında çok oturdum totoşu hisstmiyorumyürüyüş yapacağım öptüm hepinizi
amin gülüm enişteme saygılarrr.....dayanamadım ama gülüm ya napim dinsizin hakkından imansız gelirmiş bende öle yaptım
Canım ben çok araştırmıştım bunu. İstanbul'da Memorial yada Brüksel tıp merkezi. Buralarda IMSI denen bir mikroskop var. Spermi 6000 kat büyütüyor. Eğer İstanbul diyorsan mutlaka araştır derim.
yapan ellerin dillerin dert görmesin göbişin öyle bebişlerle şişsinki ayaklarının uçlarını göremeyesin inşallah doğum sancısı çekerken gülme krizine giresin Allah hep gönlüne göre versin
amin gülüm enişteme saygılarrr.....dayanamadım ama gülüm ya napim dinsizin hakkından imansız gelirmiş bende öle yaptım
BEN bu duatı çok sevdim sen hep böle dua et oldumu yerim senin o ağzını yer yer sende aynen öle ol yarın burda ol aynı saatte tmmı hadi iyi geceler yeğenlerime slm teyzesinden öptüm mucuk mucuk....
Arkadaslar buna benzer bir olay basımdan gecti bir sene önce komsumdaydim ve tanıdığımız bir kadın daha misafirliğe gelmişti komşuma ,neyse kadın içeriye girer girmez bana söyle bir baktı cocuk daha yokmu dedi yok dedim Allah nasip ederse olur dedim ve bana demezmi madem cocuğun olmuyor ne diye kocanı oyalıyorsun yazık onada dedi ben dondum kaldım inanirmisiniz hiç birsey diyemedim gözyaşlarımın sadece yanaklarımdan süzüldugunu hissettim ve kendimi evime attım ağlaya ağlaya gözlerim şişti sadece Allah'a sığındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?