2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

doğru söylüyon ama işte insanlar anlamıyor

ya sen harikasın eşime okudum eşim aynen şöyle dedi ohhh ellerine sağlık az bile yapmış dedi valla bebek34 birtanesin allah onlara onun gibilere akıl sağlığı versın

Âmin bebeğim Allah razı olsun sizlerden beni çok motive ediyorsunuz

istersen olma beni getirme oraya senide tehdit edimmi ......dur bak önce elimi belime koyim heh şöle ........kızzzzzzz sen niye kendini üzüyon yeğenlerimizi üzüyon heeeeee yolayımmı saçını başını .....dövimmi seni ....iyi bak onlara okadarrrrrrrrrrrrrrrrr

üzmezler annesi emin ol yakında böle sonrada böle olcan başını kaldıramıcan

Tamam canım söz uzmeyecegim bebislerimi oldumu şimdi :))))

kızlar bilgisayarın başında çok oturdum totoşu hisstmiyorum yürüyüş yapacağımöptüm hepinizi

ya sen harikasın eşime okudum eşim aynen şöyle dedi ohhh ellerine sağlık az bile yapmış dedi valla bebek34 birtanesin allah onlara onun gibilere akıl sağlığı versın

amin gülüm enişteme saygılarrr .....dayanamadım ama gülüm ya napim dinsizin hakkından imansız gelirmiş bende öle yaptım

bebek kalbimdesin kızlar arkadaşlık isteyi nasıl gönderiliyor ben gönderemiyom bi arkadaş bana göndermiş ben niye gönderemiyom

amin gülüm enişteme saygılarrr .....dayanamadım ama gülüm ya napim dinsizin hakkından imansız gelirmiş bende öle yaptım

yapan ellerin dillerin dert görmesin göbişin öyle bebişlerle şişsinki ayaklarının uçlarını göremeyesin inşallah doğum sancısı çekerken gülme krizine giresin Allah hep gönlüne göre versin

kızlar ben kaçar kocam garibim koltukta uyudu kaldı yarın aynı saatte aynı kadro burdayız tammı cicibebem yine diyorum bak transfer gününü saatini bana diuosun gelicem allah izin verirse yanına hepinizi çokkkkkkkkk seviyorummmmmmmm...............ALLAHIMA EMANETSİNİZZZZZZZZZ

Canım ben çok araştırmıştım bunu. İstanbul'da Memorial yada Brüksel tıp merkezi. Buralarda IMSI denen bir mikroskop var. Spermi 6000 kat büyütüyor. Eğer İstanbul diyorsan mutlaka araştır derim.

Alfabe cok tesekkur ederim tavsiyelerinize ihtiyacim var kizlarr Allah hepinize iyilikler versin

BEN bu duatı çok sevdim sen hep böle dua et oldumu yerim senin o ağzını yer yer sende aynen öle ol yarın burda ol aynı saatte tmmı hadi iyi geceler yeğenlerime slm teyzesinden öptüm mucuk mucuk ....

Arkadaslar buna benzer bir olay basımdan gecti bir sene önce komsumdaydim ve tanıdığımız bir kadın daha misafirliğe gelmişti komşuma ,neyse kadın içeriye girer girmez bana söyle bir baktı cocuk daha yokmu dedi yok dedim Allah nasip ederse olur dedim ve bana demezmi madem cocuğun olmuyor ne diye kocanı oyalıyorsun yazık onada dedi ben dondum kaldım inanirmisiniz hiç birsey diyemedim gözyaşlarımın sadece yanaklarımdan süzüldugunu hissettim ve kendimi evime attım ağlaya ağlaya gözlerim şişti sadece Allah'a sığındım😥😥öyle insanlar varki etrafımızda Allah bizleri onlara karşı boynu bükük bırakmasın

BEN bu duatı çok sevdim sen hep böle dua et oldumu yerim senin o ağzını yer yer sende aynen öle ol yarın burda ol aynı saatte tmmı hadi iyi geceler yeğenlerime slm teyzesinden öptüm mucuk mucuk ....

tabiki burda olcam teyzesi bak bende seninle beraber cicibebe baskın yaparım fulyaya gidiyorum yarın keseleri görcem cicibebe baskına hazır ol

Ahh canim benim hepimize benzeri insanlar abuk subuk laf soyluyo takma icinden sarki soyle.. Bana da oluyo benim musterilerim bile utanmadan bana her gorduklerinde soruyo sahte gulumsemelerle savusturup tuvalette gizlice agliyorum.. Alllahh bizi bunla siniyo o hadsiz insanlari da bize karsi davranislariyla ve kendi evlatlariyla siniyodur belki de.. Allahim hepimize hayirli olani gonlumuzun muradini versin.. Pozitif dusun cahillere kulak asma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…