- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
aynen öyle yapıyorum artık takmıyorum güzel dileklerin icinde çok teşekkür ederim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAhh canim benim hepimize benzeri insanlar abuk subuk laf soyluyo takma icinden sarki soyle.. Bana da oluyo benim musterilerim bile utanmadan bana her gorduklerinde soruyo sahte gulumsemelerle savusturup tuvalette gizlice agliyorum.. Alllahh bizi bunla siniyo o hadsiz insanlari da bize karsi davranislariyla ve kendi evlatlariyla siniyodur belki de.. Allahim hepimize hayirli olani gonlumuzun muradini versin.. Pozitif dusun cahillere kulak asma
Kizlar ben bugün disciye dis cekimi için gittim ama bekleme sürecinde olduğum için cektiremedim hamilelik olabilir diye ben bu ay adet olunca 2.gun tedaviye baslicam diş doktorum adetin 1 günü gelirsen cekeriz dedi vücut o ilaci 4 saat sonra atiyormus böyle bisey yaşayan oldumu aranizda acaba
Kizlar bunu sormuştum
tabiki burda olcam teyzesi bak bende seninle beraber cicibebe baskın yaparım fulyaya gidiyorum yarın keseleri görcem cicibebe baskına hazır ol
Pizzo,dishekimin zaten uygun gunu sana soylemis.vucuttan 4saatte cikacak ilac dedigin sanirim morfindir.bana kalirsa tedavin surerken bile sikintisi olmaz ama doktor degilim:)) icinin rahat etmesi icin tup bebek yaptiracagin dr.arayop sorman yada reglin 1.gunu dis cektirmen.anladigim adariyla 1gunluk bir islem seninki.
Haklısın canım erken idrar testi insanı iyice karma karışık yapıyor. Artık 6 Ocak oldu. Sabah kalkınca kan vermeye gideceğim. Bu saat oldu hala uyuyamadım. Artık ne zaman kalkarım bilmem. Bu arada şöyle bir tarama yaptım da, epey güzel bir topic olmuş beta hcg değerleri ile ilgili.herkese mutlu pazarlarrrr
canım hayırlı uğurlu olsun, sonuna kadar seninle kalsın inşallahhhhh :)))))
kalbimdesin, cicibebem, güzbahar, nazan, müge, alfabe, bebegimgelartık, hati, yeliz ve adını sayamadığım herkes Rabbim bizlere de tez vakitte göndersin meleklerini, hamile olanlar sağlıkla alsınlar kucaklarına :))))
sabırla gün sayanlar, yine mi başladık idrar testi muhabbetine... geçen sayfalarda bi çok kez yaşadık bunu, idrar testi sağlıklı sonuç vermez. bu bu kadar basit ve net! 1-2 gün öncesinden kan testine gidebilirsiniz idrar testi yapmaktansa, o daha sağlıklı ve net sonuç verir... idrar testi yanıltır..... erkenden yapıp boşu boşuna kendinizi de bebişinizi de üzmeyin bence, üzülmeyi sonrasına saklarsınız, negatif sonucu kanda almadan erkenden üzülmenin kimseye bi faydası yok.... her ne kadar kendi kendinize olmazsa üzülmem daha erken zaten deseniz de ister istemez etkileniyorsunuz... ve bu tedavi de en önemli şey moral motivasyon..... son karar elbette ki sizin....
ve ömersevinc, henüz endişelenmen yada olumsuz düşünmek için çok erken... transferden sonraki zamanınızı hamile gibi geçirin, nazınızı yapın, bebişinizle konuşun.... hayaller kurun.... ama nolur kendinizi erkenden yıpratmayın!!!!
Haklısın canım erken idrar testi insanı iyice karma karışık yapıyor. Artık 6 Ocak oldu. Sabah kalkınca kan vermeye gideceğim. Bu saat oldu hala uyuyamadım. Artık ne zaman kalkarım bilmem. Bu arada şöyle bir tarama yaptım da, epey güzel bir topic olmuş beta hcg değerleri ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim-78.html
Yarın ben de yazarım artık. Yani bugün. Saatler kaldı sadece. Dua edin benim için.
Aarkadaslar umutla testini bekleyen hepinizi takip ediyorum umarim olur yarabbimmm... Ben de artik taaaa nisanda izne ayrilicam o zmn gdebilirim ancak.. Bu sefer istanbula gdeyim dyorum.. Bana tavsiye edeceginiz yer var mi mumkunse doktor cok poZitif ve anlatan biri olsun.. Ve test yapsin once nye olmadi dye cok kafamiza takiyoz.. Yardim edin lutfen..
Kizlar bunu sormuştum
canım ben Ataşehir memorial'da tüp bebek tedavisi gördüm..Dr.'um Cem Bey'di..Çok araştırıp gittim ve videolarını izledim..İlk mail ile görüştüm ve ne zaman yazdıysam mutlaka cevap verdi..Sonra ön görüşmeye gittim...Bana samimi geldi..Çok konuşan bir doktor değil..Çok yoğun bir doktor ama muayeneme ve transferime kendisi girdi...Ön görüşmeye gittiğimde hem muayene etti hem de beni dinledi..O ön görüşme de zaten beni dinledikten ve muayene ettikten sonra benimle ilgili ilaç bilgilerini vs.. hazırlamış.. Reglin 2.günü gittiğimde hemen ilaçları istetmiştik..Seninle öyle uzun uzadıya konuşan bir doktor değil ama profesyonellik adına ben çok memnun kaldım...En azından bir videolarını izleyebilirsin...Birçok kanala çıktı...Hakkında hayırlısı olur umarım
Merabalar canım hayırlı olsun ben sana bişeyler sormak istiyorum. Seninle aynı yerde tedavi oluyoruz. Transferden sonraki 12. gün tahlil dediler tahlil sonucunu görür görmez normal randevu ücretiyle mi devam ediyorsun.
Tmm cnm benim cok tsk ederim.. Ben de zaten cok soru sormam ama ana hatlariyla iZah etsin guleryuzlu olsun yeter... Peki daha aralikta transfer yaptirmisken ne kadar beklemeliyim yeni islem icin ...
Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle kimse umudunu yitirmesin ve sakın kafanıza takmayın. 1 aşılama 3 tüp bebek ve sonunda kendiliğinden gelen hamilelik. kurban olduğum allahım.
Yeni öğrendim Hamileyimİnşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip eder
isteyen herkese nasip etsin rabbim
Günaydın Kızlar,
Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.
Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?
Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)
kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur
10. GÜN değerim 397
Arkadaşlar 31 aralikta 2 embriyo transfer edilmisto. Zaten toplam 7 tane.yumurtam vardi. 6 si dollenmisti. Bugun merkezden aradilar geri kalan 4 yumosum gelismedigi icin dondurulmayacakmis. Simdi yalnizca 11 ocak beklemek kaldi test sonucum icin. Cok ama cok mutsuzum.karnimdakiler tutmszsa geri kalan yumoslarla devam ederim diyodum. Nasip kismet degilmis
başlığın hayırlı olsun canım, inşallah bol bol müjdeli haberlerin verildiği bir başlık olur
ben olumlu haber veremiyorum yine ne yazık ki, 1. ardından 2. işlemde negatif sonuçlandı, kısaca bilgi vereyim herkes için
adetin 21. günü çentik atıldı, sonraki ay adetin 4. günü itibari ile tedavi başladı, bu sefer puregon + menapur kullandık 17 yumurta toplandı 11 tane olgun 6 tane döllendi, 3 gün sonra 3 embriyoyu kaybettik transfer günü 2 tanesi daha gitti kaldı elde 1 embriyo 2. kalite, çaresiz yerleştirildi sonuç negatif
anlayamadığım bir gelişme +4 konsantrasyon düşüklüğü oldu spermlerde dedi doktor daha önce böyle olmamıştı dedi, özetle yumurtayı dölleyecek sperm bulamamışlar sanırım öyle işte :) kısmet değilmiş
3. deneme için uzunca bir süre bekleyeceğiz çok yorulduk inancımızı da yitirdik
Allah sizlerin yüzünü güldürsün, hayırlı haberler alın inşallah
ayaktayım canım yatmıyorum doktorum ilk gün yat dedi daha sonra yavaş yavaş hareket edersin dedi ben de kalkıyorum yemek yapıyorum kendim hazırlıyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum rahim içine kan gitmesi gerekiyormuş zaten tutunması zor dedi doktor ben de kan dolaşımı olsun diye geziyorum
pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin bende bugün genetik tahlillerimin sonuçlarını aldım gereken bütün testleri tamamlamış olduk hepsi güzel çıktı çok şükür şimdi gelsin kırmızılar başlasın maraton gelsin bebişler bugün adetimin 27.günü bakalım ne zman gelecek çok gecikmez inşallah sevgi ve dua ile....
Kizlar transferimin yapildigi gun dahil 12.itibariyle yaptirdigim bhcg degerlerim soyle:
12.gun:16.2
13.gun:26
15.gun:65.5
17.gun:165.7
19.gun:365.7
22.gun:860
24.gun:1421----kese 3.5mm
26.gun:1926.2 --kese 5.5mm
30.gun:3363.5-----soylemedi,sekli duzgun dedi
33.gun:4037
Allah kucağına almayı, büyütmeyi de nasip etsin inşallah.. darısı başımıza bizlere de dua etmeyi unutma....günaydın
dün ikizlerden birinin kalp atışını gördük diğerinide haftaya görücez inş
Arkadaşlar iki kese gördüm bir hafta sonra kismetse kalp atışına bakmak icin çağırdı
hakkettin arkadaşım 9 ay10 gün böyle gezersin inşallah...bahçeci fulya dr güvenç karlıkayaaynen böyle geziyom evde
canım benim ALLAH gönlüne göre versin inşaALLAH.ben bant kullanmadım canım transfer günü belli olunca crinone jel başladım hala da günde 2 tane kullanıyorum bravo doktoruna yazılı olması her zaman en mantıklı yöntemcanımmm yaaa bu sefer Rabbim versin meleklerini sorunsuz kolaylıkla ben iyiyim yavruları tembihlemeye devam biz bir aileyiz hepimiz beraber olmalıyız akıllı çocuklarsa dinlerler annelerini
bebek yok ama ben geldim :tatlım benim bu moral hepimize yeter bebek 34 de gelseydi şura bir halay çekseydik içimden geldi teyyyteeeyyyy
Biri banada yardimci olabilir mi , bugun katildm ben araniza ? Benim ilk tup bebek denemem sizler kac yasndaniz arkadaslar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?