2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aynen öyle yapıyorum artık takmıyorum güzel dileklerin icinde çok teşekkür ederim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kizlar bunu sormuştum

Kizlar bunu sormuştum

Pizzo,dishekimin zaten uygun gunu sana soylemis.vucuttan 4saatte cikacak ilac dedigin sanirim morfindir.bana kalirsa tedavin surerken bile sikintisi olmaz ama doktor degilim:)) icinin rahat etmesi icin tup bebek yaptiracagin dr.arayop sorman yada reglin 1.gunu dis cektirmen.anladigim adariyla 1gunluk bir islem seninki.

tabiki burda olcam teyzesi bak bende seninle beraber cicibebe baskın yaparım fulyaya gidiyorum yarın keseleri görcem cicibebe baskına hazır ol

allah ne güzel bütün totink gellin valla bana hastenede sordular biliyomusunuz her hangi biryere üyemisiniz diye kk çider bende kk ye üyeyim dedim not aldılar sizede sormuşlardır ilk görüşmeye gittiyinizde

Nazan evet canim birgunluk sadece cekim olcagi icin ama yinede danismak istedim sizlere iste bu arada cvp verdigin için teşekkür ederim canım

Haklısın canım erken idrar testi insanı iyice karma karışık yapıyor. Artık 6 Ocak oldu. Sabah kalkınca kan vermeye gideceğim. Bu saat oldu hala uyuyamadım. Artık ne zaman kalkarım bilmem. Bu arada şöyle bir tarama yaptım da, epey güzel bir topic olmuş beta hcg değerleri ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim-78.html
Yarın ben de yazarım artık. Yani bugün. Saatler kaldı sadece. Dua edin benim için.

Insallah hersey yolunda gider canim sabah guzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun hepimiz insallah güzel haberler verebiliriz..guzel haberlerle gelirsin insallah dualarimiz seninle

canım ben Ataşehir memorial'da tüp bebek tedavisi gördüm..Dr.'um Cem Bey'di..Çok araştırıp gittim ve videolarını izledim..İlk mail ile görüştüm ve ne zaman yazdıysam mutlaka cevap verdi..Sonra ön görüşmeye gittim...Bana samimi geldi..Çok konuşan bir doktor değil..Çok yoğun bir doktor ama muayeneme ve transferime kendisi girdi...Ön görüşmeye gittiğimde hem muayene etti hem de beni dinledi..O ön görüşme de zaten beni dinledikten ve muayene ettikten sonra benimle ilgili ilaç bilgilerini vs.. hazırlamış.. Reglin 2.günü gittiğimde hemen ilaçları istetmiştik..Seninle öyle uzun uzadıya konuşan bir doktor değil ama profesyonellik adına ben çok memnun kaldım...En azından bir videolarını izleyebilirsin...Birçok kanala çıktı...Hakkında hayırlısı olur umarım

Günaydın Kızlar Dilerim bol pozitifli bir gün olur Alfabe hayırlı haberini bekliyoruz canım...Dilerim meleğin sana sımsıkı tutunmuştur

Kizlar bunu sormuştum

Merhaba canim.tedavi asamasinda bende disimde sorun yasadim.cekilmesi gerekiyordu.doktoruma sordum transfere kadar bütün sorunlarini hallet ilac kullanabilirsin bir sorun olmaz önemli olab transfer sonrasi demisti.

Tmm cnm benim cok tsk ederim.. Ben de zaten cok soru sormam ama ana hatlariyla iZah etsin guleryuzlu olsun yeter... Peki daha aralikta transfer yaptirmisken ne kadar beklemeliyim yeni islem icin ...

Merabalar canım hayırlı olsun ben sana bişeyler sormak istiyorum. Seninle aynı yerde tedavi oluyoruz. Transferden sonraki 12. gün tahlil dediler tahlil sonucunu görür görmez normal randevu ücretiyle mi devam ediyorsun.

12. gün tahlilini yaptıktan sonra ücretli olarak muayene olmaya baslıyorsun 160 tl ücreti.

Kızlar, kan vermeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum.
Allahım yardım et ne olur. Hoçakalın.

Tmm cnm benim cok tsk ederim.. Ben de zaten cok soru sormam ama ana hatlariyla iZah etsin guleryuzlu olsun yeter... Peki daha aralikta transfer yaptirmisken ne kadar beklemeliyim yeni islem icin ...

memnun kalacağına eminim canım en azından bir görüşmüş olursun...Benim bile çok istediğimi bildiği için heralde 2 embriyo transfer etti:) Ben videolarını izlediğimde rahmi birkaç ay dinlendirmeli diyordu...Ama senin yerinde olsam memorial'ın sitesinde maili var..Mail atarsan durumunu anlat, sana cevabı hemen verir...

Hayırlı aksamlar kızlar benimde bugün gebelik testim vardı Rabblme cok sükür 74 cıktı değerim drum hayırlı olsun dedi cumartesi testim var yine

Allah nazarlardn saklasın kızlarrr, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba kizlar en araniza yeni katildim :) bende aralik ayinda tup bebek yaptirdim , bugun transferimin 11.gunu yarin insalhh sonucu ogrenicem cok heycanliyim , sizde ne gibi belirtiler oldu , acikcasi bende belirti olmadi fakat 6-7 gunlerde hafif kasik agrilarim oldu , dunde biraz sancim vardi ama suan b sıkntim yok , benm ilk tup bebek dnemem inslh allah herkezin gonlune gore verir

Allah yardımcın olsun metrvecim,, harika döllenmiş yumurtaların olsun inşallah, sağlıkla annelerine transfer olup doğdukları günleri de görelim inşallah...

kızlar adet oldum yarın dr gidicem ve dondurulmuşlarla başlıycam inşallah banada dua edin nolur

Canım hep dualarımdasın zaten... ALlah yardım edecek ve bebişin sağlıkla sana gelecek inşallah... sakın sakın umutsuz olma.. her şey çoook güzel olacakkk...

10. GÜN değerim 397

Harika... çok tebrik ederim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Lütfen umutsuz olma, dondurma işlemini boşver sendekileri düüşün şimdi, allah onlara can versin inşallah...

Allah büyük canım, yeter ki sen umutsuz olma, biraz rahatla, toparlan sonra tekrar yola devam...

Canım arkadaşım, ne olur bebişlerine iyi bak, üzülme onları da üzersin sonra, onlara can verecek ilaç değil ki, o sadece sebep, zamanı geldiyse hiçbir kuvvet ona engel olamaz... Rabbim inşallah yumurtalarına can verir, ve sonra evlat olarak kucağına alırsın, büyütürsün.....

Arkadaşlar sevgi ve dua...

Biri banada yardimci olabilir mi , bugun katildm ben araniza ? Benim ilk tup bebek denemem sizler kac yasndaniz arkadaslar ?

canım allah yolunu açık etsin, bu tedavinle bebişlerini kucağına alacaksın inşallah...

canım pozitif olsana ne olur, sonuçlarında umarım iyidir... ne yazık ki ben bilemiyorum:)))

günaydın
dün ikizlerden birinin kalp atışını gördük diğerinide haftaya görücez inş
Allah kucağına almayı, büyütmeyi de nasip etsin inşallah.. darısı başımıza bizlere de dua etmeyi unutma....

Arkadaşlar iki kese gördüm bir hafta sonra kismetse kalp atışına bakmak icin çağırdı

Allah kucaklarınıza almayı, büyütmeyi de nasip etsin inşallah.. darısı başımıza bizlere de dua etmeyi unutmayın ne olur....

bahçeci fulya dr güvenç karlıkaya aynen böyle geziyom evde
hakkettin arkadaşım 9 ay10 gün böyle gezersin inşallah... önce kalbimdesin, sonra sen, sırasıyla bebek 34, kalinkam, yelizz, neşe, nihan, amayaa, ben, hati, selen ve diğer bekleyenler

tatlım benim bu moral hepimize yeter bebek 34 de gelseydi şura bir halay çekseydik içimden geldi teyyyteeeyyyy
bebek yok ama ben geldim :
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…