2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

güzbaharım cnm nasılsın nerelerdesin ya akşam koptuk yeminle keşke sende olsaydın bu akşam yine toplanıyoz sende gel 9yada 10 gibi muhteşem oluyo .........nasıl gidiyo napıyosun bakim

h.g arkadaşm sorunun ne sormak istediğini sorabilirsin

Ben ilk tup bebek denememi yaptridim bugun transferimin 11.gunu yarin insalh test yaptiricam , yanliz ben asilama yaptirmadan direk tup bebk yaptridm bende poliskstik over var asilama sansim dusuktu , doktorum bulent tiras , tup bebk onerdi ? Merak ettgim birsey var ben 20yasindayim benm yasimda tup bebek yaptiran var mi cok merak ediyorm ?

var tabikide cnm neden bunu kendine sorun ediyosun bak bebişlerinide almışsın otur tadını çıkar pozitif ol bebeklerini strese sokma tmmı güzel sonuç alıcan allahın izniyle hangi merkeze gidiyosun

var tabikide cnm neden bunu kendine sorun ediyosun bak bebişlerinide almışsın otur tadını çıkar pozitif ol bebeklerini strese sokma tmmı güzel sonuç alıcan allahın izniyle hangi merkeze gidiyosun

Maslak acibademe gidiyorum bulent tiras doktorumun adi gercekten cok iyi biri tavisiye ederm , benden 14tanr yumrta toplandi 5tanesi dollnedi ve b tanesi cok kaliteli digeri ise gebelik sansi yuksek dedi , o yuzden iki embiriyo transfer edildi , umarim rabbmn iznyle tutmuslardir , bide ben hibor igne (gobekten ) , progestan igne , coraspirin , folbiol ,estrofem ilaclarni kullaniyorm , ilaclardan dolayo karnim cok sis en az 4aylik hamile gbi gozkuyorum gce yatrken falan zorluyo karnimin sisligi sizdede boyle sorunlar oldu mu arkdasim ? İlk geldgin icim sorum cok ve merak ediyorm rahtszi ediyorsan kusura bakmayin lutfen

bende ayni yere gidiorum bulent beye, kullandigimiz ilaclar da ayni, sislik bendede oldu agri da yapiyodu arada normal oldugunu soylemislerdi

canım hayırlı olsun transferin 9.aya kadar Rabbim seni bebeklerinden ayırmasın

HAYIRLI OLSUN CANIM KUCAĞINADA ALIRSIN İNŞALLAH
hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için amin hepize anneliği tatmak nasip olsun inşallah

aaaaammmmmmiiiiiin arkadaşım, allah razı olsun, inşallah duan hepimiz için kabul olsun... dualara da okumalara da devam, tek tek isimlerinizi sayıyorum ona göre:)))

Cnm benim gecen ay dusugum oldu ne yazikki inss martta yeniden deniyecegim ins

Martta kadar bebişin habersiz gelir inşallah canım, kapıyı çalar ve annecim ben geldim der...

Test sonucunu aldim referans araligi 0-5 benimki de 0,67 drum maalesef dedi cok uzgunum

Allah büyük canım, ol derse bu sonuç bile artar... umut ne yazık ki hiç bitmiyor..

İnşallah rabbim, hepimize mükafatlarımızı ver.... Bizlere "ol " de...

İnşallah tedaviye gerek kalmadan bebişin gelir...

canım kimselere küsmeyin, üzülmeyin ve negatif olmayın lütfen... burada asla cevap verilmemesi gibi bir durum yok, bir karışıklık olmuştur sadece... sonuclar çok güzel olur inşallah ikiniz içinde... aramıza hoşgeldiniz...

canım en azından bir ay bekle.. vücudun bir dinlensin hele....

amiiiinnnnn canım arkadaşım... kalbimdesin ve cicibebem yola çıktı, peşlerinden sen ve bebek, sonra peşinize biz takılacağız inşallah... ve hepimiz hamiş günü yapacağız...

cnm arkadaşm bunların hepsi normal panik yapma ve yeğenlerimizi üzme sakın artık sende bizim ailedensin burda artık bi sürü teyzesi var ona göre.......rahatsızlık ne kelime istediğin kadar sorabilirsin

cnm arkadaşm bunların hepsi normal panik yapma ve yeğenlerimizi üzme sakın artık sende bizim ailedensin burda artık bi sürü teyzesi var ona göre.......rahatsızlık ne kelime istediğin kadar sorabilirsin

Cok cok teskkr ederm allah sizden razi olsun insanin moral bulabilcegi bi site var :) dertlerini paylasip sorunlarna moral oluyorsnz cok t ederm :))

güzbaharım cnm nasılsın nerelerdesin ya akşam koptuk yeminle keşke sende olsaydın bu akşam yine toplanıyoz sende gel 9yada 10 gibi muhteşem oluyo .........nasıl gidiyo napıyosun bakim

iyiyim bitanem haftasonu yoktum.. ben de sizi çok özledim... bu akşam allah nasip ederse geleceğim... bekleyin beniiiiiiiii... kız oku oku bitmiyor daha anca düne geldim akşamı görmedinm...

sen ne yapıyosun... aldın mı raporunu artık.... hadi artık bebişin seni bekliyor...

ağzından bal damlıyo bal inşllh bitanem hadi artık sende gel peşimizden da

Cok cok teskkr ederm allah sizden razi olsun insanin moral bulabilcegi bi site var :) dertlerini paylasip sorunlarna moral oluyorsnz cok t ederm :))

ne demek cnm bizim topiimiz gibi topik bulamazsın ......artık sende bizimlesin burası moral deposu burda stres yok yeğenlerimize iyi bak annesi bizede dua et bende 5 denememi yapıcam adet bekliyorum inşllh son olur sen kesin hamilesin emin ol test günü bebek demişti dersin

aldım sonunda ya çok şükür adet bekliyorum işte heycan dorukta cicibebeyle aynı gidicez sanırım transferinde yanına gidicem fulyaya inşllh bi sorun çıkmazsa destek amaçlı

Biri banada yardimci olabilir mi , bugun katildm ben araniza ? Benim ilk tup bebek denemem sizler kac yasndaniz arkadaslar ?

Hosgeldin canim.ben 30 yasindayim.kasim ayinda ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuclandi.simdi ikinciye hazirlanacagim kismetse.sen kac yasindasin nerde oturuyorsun?

Ay insalhhh , oyleyidr artik ne dusuncegimi bilemiyorm cnku heo negatf sonclar gordum 2yillk evliyim bi arada :) evlndgmden beri idarar testi yapiyorm her adet gecktiginde ama cikmiyacagni bile bile :) bu sefer tup bebek denememde cogu arkadas idrar testi yapti ama ben sabrettim icimde degisk duygular var ama hersyi allah bilir :) hakkimzda ne hayrliysa kalbimize onu sevdrsin , rabbm snada guzel guzel iki tane dunya guzeli bebekler versn ikiz olsun insalhhhhh :)

Hosgeldin canim.ben 30 yasindayim.kasim ayinda ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuclandi.simdi ikinciye hazirlanacagim kismetse.sen kac yasindasin nerde oturuyorsun?

Cok memnun oldum ben 20 yasindayim ilk tup bebek dnemem yarin insalh kan testi yaptircam bende , inslhh hakkimizda hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…