amin canım, inşallahhhh.... evet öyle bi gideyim bakalım ne diyecek doktor.... ona göre bir yol çizeceğim, bakalım
sen de aynı gün sonucunu öğreneceksin, hadi inşallah güzel haberler alalım sendenn
Kızlarrr benim kan tahlillerim temiz çıktı herşey normal ama idrarda lökosit biraz fazlaymış doktorum idrar yolları enfeksiyonu tedavisi için ilaç verdi ama bende yanma kaşıntı idrarı zor yapma gibi hiçbir durum yok bu arada 8. Haftama başladım ama ilaç kullanmaktan çok korkuyorum sizce ne yapıyım kararsız kaldım çoook
inşallah canım benim bu sefer senden çok umutluyum nedensebende ilaçlara başladım işte bugün 3.gün vuruldum salı randevum var bakıcaz büyüdümü yumoşlar :18:
10.gün değerim 397
12.gün değedim 918
cumartesiye ultrason randevusu aldık merakla bekliyoruz
hayırlısı olsun canım benım maşallah bende yarın keseleri ve kalp atımını görmek için gidicem artık bu gece heyecandan uyuyamam
ALLAH razı olsun canım benimde gün içinde kuran-ı kerim okuma saatim var arkasından dua ediyorum bütün aşamada olan can yoldaşlarım için senin gibi hamileliğin başında olan güzel annelere yavrularını zamanında kolaylıkla kucaklarına almaları ve evlatlarından yüzleri gülsün diye Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşaALLAH.sana da acil şifalar canım idrar söktürücü otlar yada bitki çayları içme sakın su en büyük ilaç şifa olsun
kadro eksik bikerem.... :2::2::2: ben de bu akşam gelecem o zaman tamamlanacak...bende geldim kadro tamam
Ay insalhhh , oyleyidr artik ne dusuncegimi bilemiyorm cnku heo negatf sonclar gordum 2yillk evliyim bi arada :) evlndgmden beri idarar testi yapiyorm her adet gecktiginde ama cikmiyacagni bile bile :)bu sefer tup bebek denememde cogu arkadas idrar testi yapti ama ben sabrettim icimde degisk duygular var ama hersyi allah bilir :) hakkimzda ne hayrliysa kalbimize onu sevdrsin , rabbm snada guzel guzel iki tane dunya guzeli bebekler versn ikiz olsun insalhhhhh :)
koptum yaaaa.... buna bayıldım bennnn ... harikasın cicibebem...yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop doğurcağız
aminnnnnnnn sonunda aldım ama raporu cuma günü hemen hastaneme faxsladım yarın iğnelerimi sölicekler eczaneden alıcam inşllh
Arkadaslar buna benzer bir olay basımdan gecti bir sene önce komsumdaydim ve tanıdığımız bir kadın daha misafirliğe gelmişti komşuma ,neyse kadın içeriye girer girmez bana söyle bir baktı cocuk daha yokmu dedi yok dedim Allah nasip ederse olur dedim ve bana demezmi madem cocuğun olmuyor ne diye kocanı oyalıyorsun yazık onada dedi ben dondum kaldım inanirmisiniz hiç birsey diyemedim gözyaşlarımın sadece yanaklarımdan süzüldugunu hissettim ve kendimi evime attım ağlaya ağlaya gözlerim şişti sadece Allah'a sığındım
Kızlar, kan vermeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum.
Allahım yardım et ne olur. Hoçakalın.
hoşgeldin canım aramıza....Merhaba kizlar en araniza yeni katildim :) bende aralik ayinda tup bebek yaptirdim , bugun transferimin 11.gunu yarin insalhh sonucu ogrenicem cok heycanliyim , sizde ne gibi belirtiler oldu , acikcasi bende belirti olmadi fakat 6-7 gunlerde hafif kasik agrilarim oldu , dunde biraz sancim vardi ama suan b sıkntim yok , benm ilk tup bebek dnemem inslh allah herkezin gonlune gore verir
ağzından bal damlıyo bal inşllh bitanem hadi artık sende gel peşimizden da
aldım sonunda ya çok şükür adet bekliyorum işte heycan dorukta cicibebeyle aynı gidicez sanırım transferinde yanına gidicem fulyaya inşllh bi sorun çıkmazsa destek amaçlı
kızlar benşimd içıkıyorum akşama herkez burda olsun güzbaharım akşam unutma........yeni arkadaşımız edacım sende gel akşam 9 yada 10 gibi burası daha kalabalık oluyo o saatte daha güzel bilgi edinirsin daha çok moral olur sana tmmı güzelim hadi ben kaçtım
Kızlar Allahıma şükürler olsun herşey yolunda
5.gün transferi olacak perşembe alcam bebişimi hayırlısıyla 1 tane transfer edilecek yaştan dolayı.
ohss olma ihtimalin var dedi doktor bol su iç ,et balık tavuk ağırlıklı beslen dedi.sürekli su içiyorum sürekli de tuvaletteyim.sabah biraz bulantım oldu ama geçti.onun dışında karnım acıyor çok az bu kadarcık da olur herhalde dimi?
progestan a başladım sabah öğle akşam vajinadan.
bide prolaktin hormonu nu düşürmek için 8 gün boyunca ilaç kullanıcam.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
güzbahar nasılsın canım arkadaşım yazdıklarını okuyorum çok tatlısınya rabbim o güzel gönlüne göre hayırlı salıklı evlatler nasip etsin
Merhaba kizlar en araniza yeni katildim :) bende aralik ayinda tup bebek yaptirdim , bugun transferimin 11.gunu yarin insalhh sonucu ogrenicem cok heycanliyim , sizde ne gibi belirtiler oldu , acikcasi bende belirti olmadi fakat 6-7 gunlerde hafif kasik agrilarim oldu , dunde biraz sancim vardi ama suan b sıkntim yok , benm ilk tup bebek dnemem inslh allah herkezin gonlune gore verir
Kızlar, kan vermeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum.
Allahım yardım et ne olur. Hoçakalın.
5.gün transferi olacak perşembe alcam bebişimi hayırlısıyla 1 tane transfer edilecek yaştan dolayı.
ohss olma ihtimalin var dedi doktor bol su iç ,et balık tavuk ağırlıklı beslen dedi.sürekli su içiyorum sürekli de tuvaletteyim.sabah biraz bulantım oldu ama geçti.onun dışında karnım acıyor çok az bu kadarcık da olur herhalde dimi?
Allah nazarlardn saklasın kızlarrr, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Biri banada yardimci olabilir mi , bugun katildm ben araniza ? Benim ilk tup bebek denemem sizler kac yasndaniz arkadaslar ?
merveeee maşallah bitirmişsin her şeyi kızımmmmmmmmmsenden hayırlı haber almak istiyorum artık ya hemde 5.gün transferiymiş maşallah...rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşallah canım, allah yardımcın olsun, sen de pozitif ol ve bebeişlerine hazırla kendini....
hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için amin hepize anneliği tatmak nasip olsun inşallah
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşllh ağzını yerim ben senin yer yer ben 35 yaşındayım 14 yıllık evliyim anlatsam hikayemi oturur ağlarsın kendi haline şükredersin benimki ne dersin onun için sonuç ne olursa olsun bizler her zaman yanındayız unutma ve asla pes etmek yok tm bitanem hadi şimdilik bay yeğenlerimize iyi bak akşama gel daha detaylı konuşuruz oldumu
merhaba kızlar nasılsınız :)
işler yoğun bizde yıl sonu çok giremiyorum bende
herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım
kalbimdesin canım nasıl gidiyo az kaldı güzel haberi almaya :)
ALLAH ım herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
arwen10_19 ; mesajımı görürsen özel mesajların dolmuş canım bilgine :)
canım tekrar hoşgeldinbenim 6.denemem 38 yaşındayım 13 yıllık evliyim pkos hastasıyım.eşimde bir rahatsızlık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?