2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar benşimd içıkıyorum akşama herkez burda olsun güzbaharım akşam unutma........yeni arkadaşımız edacım sende gel akşam 9 yada 10 gibi burası daha kalabalık oluyo o saatte daha güzel bilgi edinirsin daha çok moral olur sana tmmı güzelim hadi ben kaçtım

amin canım, inşallahhhh.... evet öyle bi gideyim bakalım ne diyecek doktor.... ona göre bir yol çizeceğim, bakalım

sen de aynı gün sonucunu öğreneceksin, hadi inşallah güzel haberler alalım sendenn

ikinizden de aynı gün güzel haber alacağız... o kadar... biz halay çekmek isçin bekliyoruz kalbimdesin ve amayam senin için....

canım bir doktora daha git, ilacını içmeden istersen, bir de ne olur endişe etmeee, seni ve bebişini seviyoruz...

inşallah canım benim bu sefer senden çok umutluyum nedense bende ilaçlara başladım işte bugün 3.gün vuruldum salı randevum var bakıcaz büyüdümü yumoşlar :18:

canım bu sefer olacak inşallah,, hep birlikte oynayacağız, dualarımdasın unutma...:9))

10.gün değerim 397
12.gün değedim 918
cumartesiye ultrason randevusu aldık merakla bekliyoruz

Maşallah, sübhanallah,, hepimiz güzel haberleri bekliyoruz canım.... allah kucağına almayı da nasip etsin...

hayırlısı olsun canım benım maşallah bende yarın keseleri ve kalp atımını görmek için gidicem artık bu gece heyecandan uyuyamam

mis gibi uyu annesi, bebişinin senin uykuna da ihtiyacı var... sen iyi olursan o da iyi olacak,, güzel haberlerini bekliyoruz canım... bize de dua et emiii...:)))

Allah kabul etsin canım arkadaşım... ben de bırakmamaya çalıştım çok şükür... akşam yeniden meryem süresine başladım bir sürü okumam var inşallah... cumartesi günü hepimiz için *FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM.... ayetini okudum 1900 kez. bir topicte okumuştum bu ayeti bir cumartesi güni 1900 defa oku,Mevladan hacetini ister gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuş diye.. birisi okumuş bir cumartesi öbür cumartesiye kadar hamile kalmış... allah bize de nasip eder dualarımız kabul eder inşşallahhh..

bende geldim kadro tamam
kadro eksik bikerem.... :2::2::2: ben de bu akşam gelecem o zaman tamamlanacak...

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşllh ağzını yerim ben senin yer yer ben 35 yaşındayım 14 yıllık evliyim anlatsam hikayemi oturur ağlarsın kendi haline şükredersin benimki ne dersin onun için sonuç ne olursa olsun bizler her zaman yanındayız unutma ve asla pes etmek yok tm bitanem hadi şimdilik bay yeğenlerimize iyi bak akşama gel daha detaylı konuşuruz oldumu

Kızlar Allahıma şükürler olsun herşey yolunda

5.gün transferi olacak perşembe alcam bebişimi hayırlısıyla 1 tane transfer edilecek yaştan dolayı.

ohss olma ihtimalin var dedi doktor bol su iç ,et balık tavuk ağırlıklı beslen dedi.sürekli su içiyorum sürekli de tuvaletteyim.sabah biraz bulantım oldu ama geçti.onun dışında karnım acıyor çok az bu kadarcık da olur herhalde dimi?

progestan a başladım sabah öğle akşam vajinadan.

bide prolaktin hormonu nu düşürmek için 8 gün boyunca ilaç kullanıcam.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

merhaba kızlar nasılsınız :)
işler yoğun bizde yıl sonu çok giremiyorum bende
herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım

kalbimdesin canım nasıl gidiyo az kaldı güzel haberi almaya :)

ALLAH ım herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah

arwen10_19 ; mesajımı görürsen özel mesajların dolmuş canım bilgine :)

Teşekkür ederim, daha yeni gördüm mesajınızı. Ama artık hamile değilim. Atlatmaya çalışıyorum.1 hafta oldu daha.

güzbahar nasılsın canım arkadaşım yazdıklarını okuyorum çok tatlısınya rabbim o güzel gönlüne göre hayırlı salıklı evlatler nasip etsin

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop doğurcağız
koptum yaaaa.... buna bayıldım bennnn ... harikasın cicibebem...

aminnnnnnnn sonunda aldım ama raporu cuma günü hemen hastaneme faxsladım yarın iğnelerimi sölicekler eczaneden alıcam inşllh

hadi bismillah...

Üzülme arkadaşım, bu sadece bizim imtihanımız değil, herkesin...Rabbim bunu nasip ediyorsa diyecek sözümüz yok, biz Rabbim versin diye elimizden geleni yapıyoruz... Takdiri Allaha kalmış...

Kızlar, kan vermeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum.
Allahım yardım et ne olur. Hoçakalın.

Hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh... hep birlikte oynayaluım....

hoşgeldin canım aramıza....
ağzından bal damlıyo bal inşllh bitanem hadi artık sende gel peşimizden da

Aaaaammmiiin canım... inşallah hep birlikte nüfus patlaması yapacağız....

aldım sonunda ya çok şükür adet bekliyorum işte heycan dorukta cicibebeyle aynı gidicez sanırım transferinde yanına gidicem fulyaya inşllh bi sorun çıkmazsa destek amaçlı

hadi inşallah bizde ruhen yanınızda oluruz kız... telepatiyle odaya gireriz... sizi takip ederizzzz..

unuturmuyum hiç... akşamı görünce çatladım kıskançlıktan...

İnşallah canım, allah yardımcın olsun, sen de pozitif ol ve bebeişlerine hazırla kendini....

güzbahar nasılsın canım arkadaşım yazdıklarını okuyorum çok tatlısınya rabbim o güzel gönlüne göre hayırlı salıklı evlatler nasip etsin

iyiyim arkadaşım... allah razı olsun sen nasılsın, akşam yıkmışsınız ortalığı ... gülmekten öldüm .... senin tedavi nasıl gidiyor bantları takmışsın... transfer ne zaman olacakkk..

ben bir yandan araştırıyorum bir yandan eşimle konuşuyorum ikna etmeye çalışıyorum, allah sağlık versin herşeyi halledeceğiz inşallahhh... bazen hayır diyor, bazen sessiz kalıyor... tartıyorkendince bakalım bu hafta kuzeni görüşecek.. ondan umutluyum...

canım ben çıkıyorum sizi okurken iş yapamadım artık işe döneyimmm....

çook öptüm akşam görüşürüz...

amin canım aramıza hoşgeldininşaALLAH yavruların tutunmuştur.güzel haberlerini alırız belirtileri kafana takma herkesde aynı olmuyor

merveeee maşallah bitirmişsin her şeyi kızımmmmmmmmm senden hayırlı haber almak istiyorum artık ya hemde 5.gün transferiymiş maşallah...rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Biri banada yardimci olabilir mi , bugun katildm ben araniza ? Benim ilk tup bebek denemem sizler kac yasndaniz arkadaslar ?

canım tekrar hoşgeldin benim 6.denemem 38 yaşındayım 13 yıllık evliyim pkos hastasıyım.eşimde bir rahatsızlık yok

merveeee maşallah bitirmişsin her şeyi kızımmmmmmmmm senden hayırlı haber almak istiyorum artık ya hemde 5.gün transferiymiş maşallah...rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

canım Allah ıma binlerce kez şükürler olsun evet az kaldı canımmm benimmmm

inşallah hayırlı haberler verebilirim

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder Rabbim sana da bebişini

Hakkımızda hayırlısı canım tedavili tedavisiz farketmez Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin hepimize

İnşallah canım, allah yardımcın olsun, sen de pozitif ol ve bebeişlerine hazırla kendini....

amin canım çok sağol Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Cok sukur sukrediyorz ablacim beterin beteri var aslnda beter demiyelim , allahin takdiri degilim ne zaman hayrlisysa o zmn olur , hayirli olursa versin ztn allahim cok iyisn abla dularmdasn bndan snra allah gnlune gore versn inslhhh

ALLAH'ım güzel yüzünü güldürsün canım yavrularını sana bağışlasın güzel haberler almanı nasip etsinhadi bismillah

şimdilik iyi canım sende iyisin inşaALLAH.amiiiiiiiiiiiiiiin canım ecmain inşaALLAH

canım tekrar hoşgeldin benim 6.denemem 38 yaşındayım 13 yıllık evliyim pkos hastasıyım.eşimde bir rahatsızlık yok

Bndede poliskistik over var , ayrica prolaktin hormonum yuksek cikiyor , esimde sorun var ama %2 falan etkilio gebe kalmami cddi birsey degil yani , benm ilk dneme yrn alcm sonucu dua edin :) bnde 20ysndayim 2yillik evliyim abla memnun oldm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…