2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bndede poliskistik over var , ayrica prolaktin hormonum yuksek cikiyor , esimde sorun var ama %2 falan etkilio gebe kalmami cddi birsey degil yani , benm ilk dneme yrn alcm sonucu dua edin :) bnde 20ysndayim 2yillik evliyim abla memnun oldm cok

canım herşeyin iyisini Rabbim bilir.ben 29 yaşında ilk denememde 3üz hamile kaldım (bazı sebeplerden erken doğum oldu)ama ilk denemede bazen tutma oranı çok yüksek inşaALLAH seninde tutmuştur.bebeklerin olduktan sonra yaşın geç kendiliğinden gelir yavruların....Rabbim yüzünü güldürsün canım

Merhaba canımben 25 yaşındayim benim ilk denemem negatif ti nasip olursa bu ay tekrar yaptiricaz inşallah bu kez Rabbim yüzümüzu güldürdü r

İnslhh canim dualrla :) hangi merkeze gdiyosun ? Bide senin herhangi bir sorunun varmiydi ? Bnde polisktk over v prolktn var cok yksk ckiyo :/

canım tekrar hoşgeldin benim 6.denemem 38 yaşındayım 13 yıllık evliyim pkos hastasıyım.eşimde bir rahatsızlık yok

benim kuzenim pko 6 yıl olmadı çocuğu oda tüp falan denedi sonra bel fıtığı varmış ondan ameliyat oldu 1-2 ay yattı yatakta .işte tam o arada hamile kalmış.bu pzar doğum yaptı nurtopu gibi kızı oldu rabbim sanada versin hepimizede

Allahtan bi tne istiyorz , allah bize 3tane veriyor :) nasil bir mucize allahm cocklarni sna bagslasn inslh :)

amin canım Yaradanın hazinesi geniş kolaylıkla bol bol versin cennet kokusundan

İnslhh canim dualrla :) hangi merkeze gdiyosun ? Bide senin herhangi bir sorunun varmiydi ? Bnde polisktk over v prolktn var cok yksk ckiyo :/

Ben medicana ya gidiyorum esimin Sperm sayisi düşük onun dışında baska bir sorun yok canim sen jel mi yoksa ignemi kullaniyorsun

Ben medicana ya gidiyorum esimin Sperm sayisi düşük onun dışında baska bir sorun yok canim sen jel mi yoksa ignemi kullaniyorsun

Malesef igne kullaniyorm canim , hem gobekten (hibor) hem kalcadan (progestan ) ayrica aspirin ve vitamin ilacida var , ama bugun hepsi sondu hap neysede igne cok zor bu yasta igne acisina agladim cnku cok canim yaniyordu ve geceleri yatamiyodm son zamanlarda duzldi , suan karnimda cddi bir sislik var tek rahtsz eden o canim :)

Allahtan bi tne istiyorz , allah bize 3tane veriyor :) nasil bir mucize allahm cocklarni sna bagslasn inslh :)

amin canım Yaradanın hazinesi geniş kolaylıkla bol bol versin cennet kokusundan

Kalbimdesin durumun nasil canim umarim hersey yolundadir..benimde karnim belim agriyor biraz ve inanilmaz usuyorum..bugün bide ruya gordum rüyamin etkiside var üzerimde herseyin hayirlisi olsu canim

Edacigim aramiza hosgeldin canim umarim hersey olumlu olur kafana takma canim bence sen anne olacaksin canim rabbimin izniyle

Bence igne daha mantikli ben gecen ay o jel yüzünden tedvimi yarim biraktim drumdan ozellikle igne istedim hibor ne onu anlamadim canim ya ilaclarin neden son günü bugun eminmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…