- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Teşekkür ederim, daha yeni gördüm mesajınızı. Ama artık hamile değilim. Atlatmaya çalışıyorum.1 hafta oldu daha.
güzbahar nasılsın canım arkadaşım yazdıklarını okuyorum çok tatlısınya rabbim o güzel gönlüne göre hayırlı salıklı evlatler nasip etsin
ALLAH'ım güzel yüzünü güldürsün canım yavrularını sana bağışlasın güzel haberler almanı nasip etsinhadi bismillah
Bndede poliskistik over var , ayrica prolaktin hormonum yuksek cikiyor , esimde sorun var ama %2 falan etkilio gebe kalmami cddi birsey degil yani , benm ilk dneme yrn alcm sonucu dua edin :) bnde 20ysndayim 2yillik evliyim abla memnun oldm cok
Biri banada yardimci olabilir mi , bugun katildm ben araniza ? Benim ilk tup bebek denemem sizler kac yasndaniz arkadaslar ?
amin canımaramıza hoşgeldin inşaALLAH yavruların tutunmuştur.güzel haberlerini alırız belirtileri kafana takma herkesde aynı olmuyor
Hepiniz cok iyisinz allah size guzle guzel ikizler ucuzler versin saglikli saglikli insalhh hpnzden allah razi olsn :) sizleri cok sevdim
ecmain canımbizler birbirimizin aynasıyız üzüntülerde sevinçlerde:13:
Merhaba canımben 25 yaşındayim benim ilk denemem negatif ti nasip olursa bu ay tekrar yaptiricaz inşallah bu kez Rabbim yüzümüzu güldürdü r
canım tekrar hoşgeldinbenim 6.denemem 38 yaşındayım 13 yıllık evliyim pkos hastasıyım.eşimde bir rahatsızlık yok
canım herşeyin iyisini Rabbim bilir.ben 29 yaşında ilk denememde 3üz hamile kaldım (bazı sebeplerden erken doğum oldu)ama ilk denemede bazen tutma oranı çok yüksek inşaALLAH seninde tutmuştur.bebeklerin olduktan sonra yaşın geç kendiliğinden gelir yavruların....Rabbim yüzünü güldürsün canım
benim kuzenim pko 6 yıl olmadı çocuğu oda tüp falan denedi sonra bel fıtığı varmış ondan ameliyat oldu 1-2 ay yattı yatakta .işte tam o arada hamile kalmış.bu pzar doğum yaptı nurtopu gibi kızı oldurabbim sanada versin hepimizede
Kızlar, kan vermeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum.
Allahım yardım et ne olur. Hoçakalın.
İnslhh canim dualrla :) hangi merkeze gdiyosun ? Bide senin herhangi bir sorunun varmiydi ? Bnde polisktk over v prolktn var cok yksk ckiyo :/
Ben medicana ya gidiyorum esimin Sperm sayisi düşük onun dışında baska bir sorun yok canim sen jel mi yoksa ignemi kullaniyorsun
Allahtan bi tne istiyorz , allah bize 3tane veriyor :) nasil bir mucize allahm cocklarni sna bagslasn inslh :)
amin canım Yaradanın hazinesi geniş kolaylıkla bol bol versin cennet kokusundan
Malesef igne kullaniyorm canim , hem gobekten (hibor) hem kalcadan (progestan ) ayrica aspirin ve vitamin ilacida var , ama bugun hepsi sondu hap neysede igne cok zor bu yasta igne acisina agladim cnku cok canim yaniyordu ve geceleri yatamiyodm son zamanlarda duzldi , suan karnimda cddi bir sislik var tek rahtsz eden o canim :)
Malesef igne kullaniyorm canim , hem gobekten (hibor) hem kalcadan (progestan ) ayrica aspirin ve vitamin ilacida var , ama bugun hepsi sondu hap neysede igne cok zor bu yasta igne acisina agladim cnku cok canim yaniyordu ve geceleri yatamiyodm son zamanlarda duzldi , suan karnimda cddi bir sislik var tek rahtsz eden o canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?