2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mrb kizlar iyi haftalar olsun inss yeni arkadaslar gelmis onlarda hoşgelmisler
Bugun alfabenin test gunuymus inss guzel haberler verir hepimize

Kalbimdesin durumun nasil canim umarim hersey yolundadir..benimde karnim belim agriyor biraz ve inanilmaz usuyorum..bugün bide ruya gordum rüyamin etkiside var üzerimde herseyin hayirlisi olsu canim

canım dediğin gibi herşeyin hayırlısı ALLAH rüyanı hayırlara çıkarsın tatlım.benimde kasıklarım ve belim ağrıyor yoğun olarakda ilaçların yan etkilerini yaşıyorum.sonumuz hayır olur inşaALLAH

Mrb kizlar iyi haftalar olsun inss yeni arkadaslar gelmis onlarda hoşgelmisler
Bugun alfabenin test gunuymus inss guzel haberler verir hepimize

inşaALLAHNeşecim,sen nasılsın canımalfabeden ses çıkmadı çok merak ediyorum sabah kan verecekti hayır olsun inşaALLAH

Bence igne daha mantikli ben gecen ay o jel yüzünden tedvimi yarim biraktim drumdan ozellikle igne istedim hibor ne onu anlamadim canim ya ilaclarin neden son günü bugun eminmisin

Hibor kan sulandirici igne olmasi lazm yanlis blmiyorsam ya gobekten yapiyorsn ya kol ya bacak , ben dier ignelere gobekten alistim diye tekrar gobek tercih ettm ama ignr dierlerine gore kalindi cok canim yandi , igne jelr gore daha etkiliymis , yani oyle soyluyorm canim jel nasil bisey blmiyorm ama :/ ilaclarim bugun gceyr kadar alcm cnku yarin kan tahlilim var bebesm var mi yok k ogrenicm inslhhh tutunmustr annesine

Hamile olan arkadaslar bulantilariniz ne durumda hangi saatte nasil geliyor bi ilac kullaniyomusunuz

Canim benim sabah basliyo aksam yatana kadar devam ediyo. Ama en siddetli ilk uyandigimda oluyo. Belli yemekler disinda baska bisey yiyemiyorum. Kizarmis ekmek peynir haslanmis makarna yogurt haslanmis patates gevrek bu tip seyler giyebiliyorum et tavuk yiyemiyorum tatli eksi cikolata vs dusununce bile midem bulaniyo benim 6. Haftayla beraber basladi bu bulantilar. Ama kusmuyorum ben de. İlac alcak kadar kotu olmadim ama cuma gunu kontrolum var yine de sorcam doktora

Insallah tatlim benim ya kafani karistirmak istemem ama ilaclarini bi gozden gecir bence sanki hemen kesmemen gerekiyo yunede sen bilirsin

benim sabah saatlerinde öğürtü şeklinde oluyor gün içinde biraz bulantım oluyor ama hiç kusma yaşamadım bugünde neredeyse hiç bulanmadı midem

Benim ogurtu degil de midem donuyo sanki bildigin bulanti kusma bende de yok. Ben de kokulardan igrenme var bir de esim mutfakta sigara iciyo kokusundan acayip midem kalkiyo mesela ki ben 1 paket icerdim gunde tedaviden once.

Insallah tatlim benim ya kafani karistirmak istemem ama ilaclarini bi gozden gecir bence sanki hemen kesmemen gerekiyo yunede sen bilirsin

Yok canim bnde liste var orda yazio bide zaten bi kutu bitti ignede , bi gun kullnilmasa sorun olmaz diye doktorun verdgi kagitta yaziyor :) yarin ztn sabh gdicem doktora eger devam etmem gerkise yaptrmm saat 1de yapiorm cnku ignelermi :)
Zaten bugun yaptm ignlerimi sadce gobekten olani yapmdim igne bttigi icin dierini kaptrdim :)

Son düzenleme:

Hakkinda hayirlisi olsun banada dua et hastaneye gitmeme birkac gun kaldi bende meleklerimi alicam :))

Benim ogurtu degil de midem donuyo sanki bildigin bulanti kusma bende de yok. Ben de kokulardan igrenme var bir de esim mutfakta sigara iciyo kokusundan acayip midem kalkiyo mesela ki ben 1 paket icerdim gunde tedaviden once.

sigaradan iğrenmen iyi olmuş bende süt içince tatlı birşey görünce midem bulanıyor süt içemiyorum artık bide tavuktan biraz tiksindim sanırım ama bugün hiç bulantım yok sadece sabah olmuştu neden kesildi acaba endişeleniyorum

Cok sevindim cok guzel bi duygu olmali :) ilk denemen mi ? Bana biraz anltabilirmisn ? Hic belirtilerin oldu mu ? Herkzn bir olmaz ama merk ediyorm doktorumzda ayni oldgu icin

cnm cok tesekkurler evet ilk denemem 27 yasndayim valla hala hicbi belirtim yok ondan sanirim gercek gibi gelmio :) hafif karin agrisi var sadece regl sancisi gibi o kadar . cuma gunu ultrasona giricem kismetse gormeden inanmicam sanirim. Allah herkese kismet etsin burdaki tum arkadaslarimin kucaklari hayirli saglikli bebislerle dolsun insallahhhhhh :) sen igneye devam ediosun dimi ?? ben jele gectim 16 gun igne olduktan sonra o da cok kolay degil ama bebekler icin sabirrrrr

Seninde ikizdi cnm dimi bu arada mutfaga grmk rahatsiz ediyomu ne kadar oldu senin bnm 7 hftalik oldu

evet cnm ikiz benimde 7. haftamıza girdik valla ben transferlerden beri yemek yapmıyorum allah razı olsun annem yapıyor bizde kalıyordu yarın gidicek oda bundan sonra görcez mutfakta ne gibi bi sıkıntı yaşıyacağım senin kaçıncı haftan kalp atışlarını duydunmu

Evet cnm 6.haftada duydum atislari ya sen

canım hoş geldin aramıza inşallah bebeyin seninledir allah gönlüne göre versin

Jel nasil birsey merk ettim bebeklermiz dusmesn die takviye ilac gibi birsey ki ? Bnmdr aslda belirtm olmadi 6.-7 gnde hafif saniclandim bgnde adet sancisi gbi snci grio ama gciyor hmn , iki embiriyo mu yapildi sanada :) rabbm saglikla kucgina almayi nasip etsin inslhh , bnmkide tutrs inslhh bnde anne olurum senin gbi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…