Jel nasil birsey merk ettim bebeklermiz dusmesn die takviye ilac gibi birsey ki ? Bnmdr aslda belirtm olmadi 6.-7 gnde hafif saniclandim bgnde adet sancisi gbi snci grio ama gciyor hmn , iki embiriyo mu yapildi sanada :) rabbm saglikla kucgina almayi nasip etsin inslhh , bnmkide tutrs inslhh bnde anne olurum senin gbi :)
canım hoş geldin aramıza inşallah bebeyin seninledir allah gönlüne göre versin
Canim inslhhh bebeklerin smdi annesini karninda sıkı skı tutuncaklar :) annciklerne senin ilk dnemeiydi sordum mu hatrlamiyorm canim :)
Ben ilk denememi 7ay önce yaptirmistim sonuc negatif ti bu ay adet olunca gidicem druma dondurulmuslarla yaptiricam jasipse gelicek beneklerim hayirlisiyla inşallah
Jel nasil birsey merk ettim bebeklermiz dusmesn die takviye ilac gibi birsey ki ? Bnmdr aslda belirtm olmadi 6.-7 gnde hafif saniclandim bgnde adet sancisi gbi snci grio ama gciyor hmn , iki embiriyo mu yapildi sanada :) rabbm saglikla kucgina almayi nasip etsin inslhh , bnmkide tutrs inslhh bnde anne olurum senin gbi :)
canım dediğin gibi herşeyin hayırlısı ALLAH rüyanı hayırlara çıkarsın tatlım.benimde kasıklarım ve belim ağrıyor yoğun olarakda ilaçların yan etkilerini yaşıyorum.sonumuz hayır olur inşaALLAH
İnsalhh canim , cok teskkr edem cok hos buldum cok guzel ortamkafama hc takmadim acikcasi gun bilr saymadim ne cabuk 12gn gecti blmiyorm :)
Benimde tuplerim kapaliydi aldirdim. Sen aldirdinmi
canım dediğin gibi herşeyin hayırlısı ALLAH rüyanı hayırlara çıkarsın tatlım.benimde kasıklarım ve belim ağrıyor yoğun olarakda ilaçların yan etkilerini yaşıyorum.sonumuz hayır olur inşaALLAH
İnsalhh canim , cok teskkr edem cok hos buldum cok guzel ortamkafama hc takmadim acikcasi gun bilr saymadim ne cabuk 12gn gecti blmiyorm :)
Benimde tuplerim kapaliydi aldirdim. Sen aldirdinmi
evt cnm progestan ignenin yerine veriliyor icerdigi madde ayni bebegin tutunmasi icin gereken hormon, normal hamile kalan bayanlarda vucut kendi salgiliyor fakat biz disardan aliyoruz bildigim kadariyla2 embriyo evt darisi basina insallah hibor da bildigim kadariyla rahim duvarinin kalinlasmasi icin ona hala devam ediyorum sanirim 10. haftaya kadar devam ?!
Evet oda olbilir canim yanls bilgi vermek istmedim emn olmadgim icin , ben en son dun vruldum hiboru , bgn ypamdim igne btti , 10.haftaya kadar mi 😰 gobekten mi yapiyorsun canim snde , bn gobekten yapiyodm ama cok aciyo hatta b kre kilcal damarima geldi kanama oldu suan mosmor o bolgem diger tarafa yapiorm :) ay smdi ikizlerin olcak cok gUzellll :)))
cnm 10 haftadan emin diilim cuma gunu daha net soylerim strese girme simdidengobek en az acitan yer bence yag tabakasi daha fazla oldugundan, morarmalar bendede oldu 1-2 kere. igne test gununden once benimde bitmisti 1 gun vurulmadim bsi olmaz merak etme ikiz mi cok merak ediyorum sana 2 mi koyuldu 1 mi??
İkiz olup olmadigi hemen kan testinde belli olmuyor mu canim ? Banada iki embiriyo koydular ikisde kaliteliydi tani gbelik olcak kadar iyilerdi , yememe icmeme cok dikkat ettm surkli yattim hic bi is yapmadim sdce 3gundr yemek yapiyorm , onun haricnde yatiryorm ananasda yedim baslarda :) bakalim biz elimzden geleni yptik gerisi allaha kalmisama bnde ikiz istiyorm :)
12. gün tahlilini yaptıktan sonra ücretli olarak muayene olmaya baslıyorsun 160 tl ücreti.
mrhba arkadaşlar bugün opu yapıldı ve 12 yumurta toplandı inşallah kalitelidir yumurtalar çarşambaya telefon edecekler bilgilendirmek için
cnm bende degerler yuksek ciktigindan tanidik bi doktora sordum ikiz dedi, ama kliniktekiler de keseleri gormeden net bisey diyemiyoruz bazen cok hizli kana karistigi icin de yuksek cikabiliyor dediler cuma net belli olacak 😍 valla bende baya dinlendim bol bol ama ananas yemedim hic o ne icinki?
sigaradan iğrenmen iyi olmuş bende süt içince tatlı birşey görünce midem bulanıyor süt içemiyorum artık bide tavuktan biraz tiksindim sanırım ama bugün hiç bulantım yok sadece sabah olmuştu neden kesildi acaba endişeleniyorum
Ay senin ikiz o zmn hadi insalhh 12.gunde degerlrin kac cikti ? Kac cikmasi gerekiyor yani ? Ya en cok korkuyorm yarin acibademde yaptiricam testi umarim doktordan guzel haberler alirz dunyalar bizim olur :) anansda bebegin tutunmasina yardimci oluyomus canim intde okumustum bnde , ilk zamnlar yedim ama smdi yemiyorm sadce sbze agrlikli yiyorm , sut yogurt peynir dikkt ediyorm :) bakalim nasip inslh sna yarin guzl haberleri yaZrm
cnm allah gonlune gore versin insallah bnm 12.gun:385 14:748 16:1350 cikti guzel haberlerini bekliyorum 😊
Canım en az 2 Regli dönemi beklicem cok hormon alıyoruz biraz dinlenicem ama başlamak için sabırsızımaaaaammmmmmiiiiiin arkadaşım, allah razı olsun, inşallah duan hepimiz için kabul olsun... dualara da okumalara da devam, tek tek isimlerinizi sayıyorum ona göre:)))
Martta kadar bebişin habersiz gelir inşallah canım, kapıyı çalar ve annecim ben geldim der...
Allah büyük canım, ol derse bu sonuç bile artar... umut ne yazık ki hiç bitmiyor..
İnşallah rabbim, hepimize mükafatlarımızı ver.... Bizlere "ol " de...
İnşallah tedaviye gerek kalmadan bebişin gelir...
canım kimselere küsmeyin, üzülmeyin ve negatif olmayın lütfen... burada asla cevap verilmemesi gibi bir durum yok, bir karışıklık olmuştur sadece... sonuclar çok güzel olur inşallah ikiniz içinde... aramıza hoşgeldiniz...
canım en azından bir ay bekle.. vücudun bir dinlensin hele....
amiiiinnnnn canım arkadaşım... kalbimdesin ve cicibebem yola çıktı, peşlerinden sen ve bebek, sonra peşinize biz takılacağız inşallah... ve hepimizhamiş günü yapacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?