2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bu arada ilaclara devam ediyorm , hibor ignem dun btti ama bi gun kullnilmasa sorun olmaz diye listeye yazdi doktor , progestani vuruldum sabah haplara da yarina kadar devam edicm :)

Canim inslhhh bebeklerin smdi annesini karninda sıkı skı tutuncaklar :) annciklerne senin ilk dnemeiydi sordum mu hatrlamiyorm canim :)

Ben ilk denememi 7ay önce yaptirmistim sonuc negatif ti bu ay adet olunca gidicem druma dondurulmuslarla yaptiricam jasipse gelicek beneklerim hayirlisiyla inşallah

evt cnm progestan ignenin yerine veriliyor icerdigi madde ayni bebegin tutunmasi icin gereken hormon, normal hamile kalan bayanlarda vucut kendi salgiliyor fakat biz disardan aliyoruz bildigim kadariyla 2 embriyo evt darisi basina insallah hibor da bildigim kadariyla rahim duvarinin kalinlasmasi icin ona hala devam ediyorum sanirim 10. haftaya kadar devam ?!

İnsalhh canim , cok teskkr edem cok hos buldum cok guzel ortam kafama hc takmadim acikcasi gun bilr saymadim ne cabuk 12gn gecti blmiyorm :)

Benimde tuplerim kapaliydi aldirdim. Sen aldirdinmi

Birtanesi alindi canim digeri duruyor

İnsalhh canim , cok teskkr edem cok hos buldum cok guzel ortam kafama hc takmadim acikcasi gun bilr saymadim ne cabuk 12gn gecti blmiyorm :)

Benimde tuplerim kapaliydi aldirdim. Sen aldirdinmi

Birtanesi alindi canim digeri duruyor ama oda kapali

Evet oda olbilir canim yanls bilgi vermek istmedim emn olmadgim icin , ben en son dun vruldum hiboru , bgn ypamdim igne btti , 10.haftaya kadar mi 😰 gobekten mi yapiyorsun canim snde , bn gobekten yapiyodm ama cok aciyo hatta b kre kilcal damarima geldi kanama oldu suan mosmor o bolgem diger tarafa yapiorm :) ay smdi ikizlerin olcak cok gUzellll :)))

cnm 10 haftadan emin diilim cuma gunu daha net soylerim strese girme simdiden gobek en az acitan yer bence yag tabakasi daha fazla oldugundan, morarmalar bendede oldu 1-2 kere. igne test gununden once benimde bitmisti 1 gun vurulmadim bsi olmaz merak etme ikiz mi cok merak ediyorum sana 2 mi koyuldu 1 mi??

İkiz olup olmadigi hemen kan testinde belli olmuyor mu canim ? Banada iki embiriyo koydular ikisde kaliteliydi tani gbelik olcak kadar iyilerdi , yememe icmeme cok dikkat ettm surkli yattim hic bi is yapmadim sdce 3gundr yemek yapiyorm , onun haricnde yatiryorm ananasda yedim baslarda :) bakalim biz elimzden geleni yptik gerisi allaha kalmis ama bnde ikiz istiyorm :)

cnm bende degerler yuksek ciktigindan tanidik bi doktora sordum ikiz dedi, ama kliniktekiler de keseleri gormeden net bisey diyemiyoruz bazen cok hizli kana karistigi icin de yuksek cikabiliyor dediler cuma net belli olacak 😍 valla bende baya dinlendim bol bol ama ananas yemedim hic o ne icinki?

mrhba arkadaşlar bugün opu yapıldı ve 12 yumurta toplandı inşallah kalitelidir yumurtalar çarşambaya telefon edecekler bilgilendirmek için

12. gün tahlilini yaptıktan sonra ücretli olarak muayene olmaya baslıyorsun 160 tl ücreti.

Yanıtın için teşekkür ederim canım. Ben o fiyatla devam edemem sanırım. Tabi önce bi de pozitifi görmem gerekiyo:)

Ay senin ikiz o zmn hadi insalhh 12.gunde degerlrin kac cikti ? Kac cikmasi gerekiyor yani ? Ya en cok korkuyorm yarin acibademde yaptiricam testi umarim doktordan guzel haberler alirz dunyalar bizim olur :) anansda bebegin tutunmasina yardimci oluyomus canim intde okumustum bnde , ilk zamnlar yedim ama smdi yemiyorm sadce sbze agrlikli yiyorm , sut yogurt peynir dikkt ediyorm :) bakalim nasip inslh sna yarin guzl haberleri yaZrm

canım zaten doktor bana herkeste bulantı olcak diye bişey yok dedi. kimi bünyede olmuyomuş. benim eltim yeni doğum yaptı o dedi ki benim hiç bulantım olmadı. kişiden kişiye değişiyo sanırım. bir de ben ilk zamanlar çok yemeye başlamıştım ilaçların da etkisiyle. yılbaşı günü resmen 3 kişinin yiyeceği yemeği yedim hele rus salatası şimdi ismini duyunca bile tiksiniyorum valla. acaba o çok yemeklerden mi midem şu an böyle bozuldu onu da bilmiyorum. benim bir de ağzıma su geliyo. mide ekşimesi de var. ben de 7. haftadayım. cuma günü kalp atışı için gideceğiz inşallah allah nasip kısmet ederse.

cnm allah gonlune gore versin insallah bnm 12.gun:385 14:748 16:1350 cikti guzel haberlerini bekliyorum 😊

Canım en az 2 Regli dönemi beklicem cok hormon alıyoruz biraz dinlenicem ama başlamak için sabırsızım inşalllahh Rabbim yüzümüzü güldürsün dualarım sizinle

Canım aramıza hoşgeldin inşallahh yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…