cnm inss o agrilar iyiye isarettir canim benim bende iyiyim cnm bugunlerde biraz belim agriyor bu aralar fazla is yaptim belfitigim azdi yine anliyacagin onun disinda iyiyim cok sukur adette oldum hepsi bi araya geldi anlicagin hayirlisi artik evet bak hala yazmamis inss hayirli haberle gelsininşaALLAHNeşecim,sen nasılsın canım alfabeden ses çıkmadı çok merak ediyorum sabah kan verecekti hayır olsun inşaALLAH
mrhba arkadaşlar bugün opu yapıldı ve 12 yumurta toplandı inşallah kalitelidir yumurtalar çarşambaya telefon edecekler bilgilendirmek için
iyi akşamlar kızlar trnferimin 7.günü ksıklrımda adet agrısı gibi grılrım vr,gögüslerimde şişkinlik varr kızlrr sol kasıgımj özellikle grı var benim gibi olupt güzel sonuçlr alan varmı kızlr yrdımlrınızı bekliyorum en erken kaçıncı gün test yapsam çıkarrr
Kızlar progestanı kalçdan vuruluyorum ama iğne olduğum yerlerde fındık büyüklüğünde kitleler oluştu duydunuz hiç böyle bir durum
Canim bnmde 6-7gnde sol kasik agrisi oldu hafif bgn bnm 11.gunum yain ogrencm inlshh bebegm bnmle mi degilmi die :) gglserim sis karnim sis ama bn bunu gebelige baglamdim cnlu b suru ilac aliyorz gglerimzn sismesi normal , allah gnlumuze gore versn
Canım aramıza hoşgeldin inşallahh yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Canım bende vuruluyorum klçdan çok agrıyor kalçalarım ama şişlikler falan olusmdı sizin kçıncı günüzüz?
Hosbuldk cok sagolun :) inslh bnde guzle hberlero sizden mehrum etmicem dua edin , aslnda hic hycan ypmadim kafama takmamya calistim ama bgun yerimde duramiyormkokruyorm
6. Gün tranferden sonraki ama benim eşim vuruyor ondan oldu galiba
mrhba arkadaşlar bugün opu yapıldı ve 12 yumurta toplandı inşallah kalitelidir yumurtalar çarşambaya telefon edecekler bilgilendirmek için
Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
6. Gün tranferden sonraki ama benim eşim vuruyor ondan oldu galiba
Canım yaa gerçekten gönülden istiyorum güzel hberlerini almanı tatlım nerede denedin sorun neydi?
Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
Canımm gerçekten çok üzüldüm hepimizin hayalleri,umutları muhakkak oluyor bu tedavilerimizde Rabbim tez zamanda kendiliginden gönderir bebegini İNŞALLAHHHH canım benimm
Canim bende poliskostik over var ayrica prolktin hormonun cok yuksek cikiyor , acibademde bulent tirasa gidiyorum , oyle iste heycanla bkliyorm :) szi hamilemisnz ? Yasnz kac :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?