2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım benim ignelerimide annem vuruyor,7 ,günüm İNŞALLAH Rabbim emeklerimizi boş çıkrmz yatmaktan yoruldum

Hayırlısı olsun inş canım ben yatamıyorum işe aynen devam annen daja önce çok iğne yapmış mı. Eşimin çok tecrübesi yokta hata mı yapıyoruz acaba

çok üzüldüm ama hayat süprizlerle doludur inanıyorum ki hiç ummadığın bir zamanda bebeğin sana gelecek ...

Off canim ya okur okumaz icim burkuldu.kendim geldi aklima.esim icin cok üzülmüstüm bende.neden neden deyip durmustu :-( en kisa sürede toparlanip tekrar tedaviye baslama gücü versin rabbim.gecmis olsun

Kislar iyi aksamlar ben araniza yenikatildimn ama aranisdabildigim isimlerde var herkesin tedavisi hayirli olur insallah bu siteler insani okadar rahatlatiyorki anlatamam ben 36 yasindayim 7 kete denedik hatta Sonu yarim kaldi Tek yumurta gelisti oda kist olabilir dedi Doktor cok usuldum simdi 4.5 ayi bekliyos ama Allahim ogunleri bize gosterecek insallah ben Cokk eminim Allahtan Umit kesilmez insallah hepinizde guzel haberler alirsiniz

Cok gecmis olsun,allahin takdiri diyecegiz.suan yapacagin sey cabuk toparlanip, yeni tedavine hazirlanmak..kendine iyi bak.

Negativ sonuc alan arkadaslarimiz umudunuzu HIc bizaman yitirmeyin Allahim guzel gunler gosterecek insallah
Size cok etkilendigim biseyi paylasmak istiyom .Hz musa zamaninda bi ciftin cocuklari olmuyomus Ve Hz musanin yanina gelip Allahutealadan sormasini istemisler cocuklari olup olmayacaklari hakkinda Hz musada Allahutealaya sormus Allahuteala onlatin omurlerinde evlat yok DEMIS ve Bumu gifte soylemis aradan 7 yil sonra Hz musa bu ciftin yanlarida Bir cocukla gormus ve Allahutealaya sormus Allahim sen bu ciftin cocuklari olmayacak demistin DEMIS ALLAHUTEALADA BANA OKADAR COOK DUA ETTILERKI BENDEN UMUTLARINI HIC KESMEDILER BENDE ONLARI EVLAT NASIP ETTIM DEMIS INSALLAH ALLAHIM BIZIM DUALARIMIZIDA KABUL EDER DE HZ MUSA ZAMANINDALI OCIFT GIBI BIZIMDE YUZUMUZ GULER SEVGILER

hoş geldin canım allah seninde gönlünün muradını versin inşallah

Maşallah arkaşım moralimizi yüksek tutabilmek önemlisi 4,5 ayı bekliyorum demişsin anlayamadım

Kıslar ii aşkamlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben cuma akşamından beri giremedim. Cuma akşamı ablamlar geldi hafta sonunu beraber geçirdik. Aslında çok iyi oldu. biraz kafam dağıldı. Bugünde arkadaşın yerine baktım işyerinde nete giremedim.

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış sayfalar ilerlemiş oku oku bitmedi.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....

Kanamam bayağı azaldı. düşük demek ki regl gibi olmuyormuş.4 gün aşırı ağrılı pıhtılıydı. bugün damla damla bitti gibi bişey. ağrım da bitti sadece bel ağrım kaldı.

Kıslar hepinizi tek tek okudum ama 3 gün gibi bir süre yazamayınca tek tek yazamadım size. Hamilelik isteği/ hamilelik hangi aşamada olursa olsun Rabbim yardımcımız olsun.

Kızlar progestanı kalçdan vuruluyorum ama iğne olduğum yerlerde fındık büyüklüğünde kitleler oluştu duydunuz hiç böyle bir durum

Ebruliki,o igneleri ben 15gun sabah aksam yedim kalcadan,hastanede hemsireye yaptirdim,doktor kendiniz yapamazsiniz dedi..dedigin gibi kist olustu sanki.Lopez kalcasi oldu bende sanki:)) tum hareketlerim kisitlandi,dr.onerisi ile bir kere bacaga yaptik,1,5 gun uzerine basamadim...cok korkunc igne..keseli 1hafta oldu hala sertlikler gecmedi...(

Yarin transferin 7. Gunu cikabilsem yaptircam kan testi. Yeter gayrii :) negatifte cikarsa uzulmeyecegim. Ne gelirse allahtan diyecegim

Tatlım hiçbişey yazamıyorum inan bana. cok uzuldum arkadasim. Allahım tez zamanda dualarının karşılığını versin.

Canım arkadaşım ümitsiz yaşanmıyor. Hayatımızın her evresinde ümide ihtiyacımız var.

Umarım tez zamanda toparlanırsın. Allaha emanet ol.....

off nasil igneymis bu yaa iyice korktum simdi ..baska muadilleride var sanirim jel yada tablet gibi neden ona gecmedi doktorun bu kadar aci cektirdiler sana? calisan bayanlar icin daha da zor, birde esim yapacak nasil olcak hicc bilmiyorum..Allah hepimizin yardimcisi olsun..

İgne jelden daha etkiliyims canim bnm oyle soyluyorlar , bende progestan igne kullandim bugun sondu artik kalcalarimi hisetmiyorm , heryerim delik desik suzgec gibiyim :) ama progestan igne acitio bnada hmsire yapti hergun gidip geldim , acittigi kadar etkili olucak emin ol :) hakkimzda hyrlisi olsn

Hosgeldin:))
Ablanla vakit gecirip gezmek iyi gelmistir sana..
Bende yarin hastaneye gitmeyi dusunuyorum,1hafta olacak...aslinda gitmeye de korkuyorum.hergun tek sefer kan pihtisi geliyor,sonra renkli su gibi...olumsuz bisey derlerse diye..uff:18:

Yarin transferin 7. Gunu cikabilsem yaptircam kan testi. Yeter gayrii :) negatifte cikarsa uzulmeyecegim. Ne gelirse allahtan diyecegim

Bence yaptirma canim , benim bugun 11.gunu gene yptrmadim hc takamdim kafama aklma gtrmyeye calistim b baktim k 11gn ne cabuk gecms , bnce doktorun sana dedgi gunu bekle

Canim,transferin 10.gununden itibaren kanamam var.o yuzden verdi doktor...

Hosgeldin:))
Ablanla vakit gecirip gezmek iyi gelmistir sana..
Bende yarin hastaneye gitmeyi dusunuyorum,1hafta olacak...aslinda gitmeye de korkuyorum.hergun tek sefer kan pihtisi geliyor,sonra renkli su gibi...olumsuz bisey derlerse diye..uff:18:

yarın salı ben de senin için sabırsızlıkla bekliyordum. şimdi özelden yazıyordum bende sana.yarın kaçta gideceksin diye soracaktım. Kalbini ferah tut. umarım bir aksilik yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…