2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yarın salı ben de senin için sabırsızlıkla bekliyordum. şimdi özelden yazıyordum bende sana.yarın kaçta gideceksin diye soracaktım. Kalbini ferah tut. umarım bir aksilik yoktur.

İnsallah canim yaa,ama gene de korkuyorum.7.haftam bitti,yeterli degil deyip kurtaj filan derler diye korkuyorum su an(
Hastaneye sabah giderim.once kan verip,muayeneye sonra girerim.oglen belli olur aslinda.lutfen allahim,bebek gorunsun

Maşallah arkaşım moralimizi yüksek tutabilmek önemlisi 4,5 ayı bekliyorum demişsin anlayamadım

Arkafasim iyi aksamlar nisan mayis gibi dusunuyoz bende rezerv azligi var artik napavcagimi sasirdim Allahim hersryin hayirlisini versin

Test için 7. günü erken lütfen yaptırma...

sabret arkadaşım

7,gün cok erken degilmi ya anlamiyorum bu sabirsizlik niye arkadasim bekle sabret,,benim transfer gününü sayarsak 10.gün ama doktorum ayin 13 de test verdi allahin izniyle o güne kadar birsey olmazsa ozaman yaptiracam testi merkezde hersey nasip kismet insallah hepimiz böyle olacagiz inaniyorum allah büyük

Arwen merhaba, umarim hamileligin iyi gidiyordur..bugun banada deneme transferi yapildi bende epey aci hissettim, doctor biyopsi de yapilacagini soyledi onun icin minik bi parca aldilar, sanirim acitan kisim oydu..takviminden hamile oldugunu goruyorum ne guzel Allah saglicakla kucagina almayi nasip arkadasim insallah..darisida tum isteyenlerin basina olsun..

İnsallah canim yaa,ama gene de korkuyorum.7.haftam bitti,yeterli degil deyip kurtaj filan derler diye korkuyorum su an(
Hastaneye sabah giderim.once kan verip,muayeneye sonra girerim.oglen belli olur aslinda.lutfen allahim,bebek gorunsun

Canım iyi düşün iyi olsun lütfen. Sen 16 ile başladın hamilelik serüvenine. Bana da ümit olmuştun. Bak bende kanama olmamasına rağmen 4. ölçümde düştü. sen de kanama olmasına rağmen devam etti artışın. buda bir işaret bence. ümidini kesme lütfen. Rabbimden hayırlısını dile... kollu bacaklı sağlıklı sıhhatli olsun diye dua et, bence en önemlisi o.

Dört gözle sonucunu bekliyorum.

Rabbim daha sıkıntılı zamanlar yaşatmadan tez zamanda evladını sana bağışlasın inşallah.....

bu cefalari cekiyoruz insallah sefasini surmekte nasip olur hepimize..saol mesajin icin canim...benim suzgec olmamada az kaldi hadi bakalim hayirlisi...bz torbasi falan koyun diyorlar oncesinde , denemekte fayda var..

Korkma canım napalım hayırlı sonuçlarını düşünüp katlanıyorız zaten vurulurken acımıyo sonradan çıkıyo

bu cefalari cekiyoruz insallah sefasini surmekte nasip olur hepimize..saol mesajin icin canim...benim suzgec olmamada az kaldi hadi bakalim hayirlisi...bz torbasi falan koyun diyorlar oncesinde , denemekte fayda var..

Yok canım buz torbası deil tam tersi sıcak kompres yap dediler hemşireler

Selencim daha iyi hissetmene sevindim, ne guzel alien yaninda..bundan sonrasi icin bir plan yapabildiniz mi? bizim ilk isimiz esimin varikosel ameliyati olacak eger tutmazsa..sizde bir sorun yoktu ama sanirim..

ben 12 gün beklemiştim sabretmiştim. bana da yanlış geliyor erken test yaptırmak...

Canim çok geçmiş olsun Allah sana ve eşine sağlık versin Rabbim en kisa zamanda gondersin inşallah mucizeni en kisa zamanda toparlanman dileğiyle Allaha emanet

Bugun transferimin 10 günü ve son iki gündür deli gibi acikiyorum ve demin tartildim 2 günde 2 kilo almisim bundan birgun öncede hic sevmedigim halde canim öyle bir sushi cektiki anlatamam esime söyledim aldi beni sushi yemege goturdu acaba benim bunlar pisikolojikmi anlamadim

Selencim daha iyi hissetmene sevindim, ne guzel alien yaninda..bundan sonrasi icin bir plan yapabildiniz mi? bizim ilk isimiz esimin varikosel ameliyati olacak eger tutmazsa..sizde bir sorun yoktu ama sanirim..

Teşekkür ederim arkadaşım. Evet bizde herhangi bir şey yoktu ama bebek düştü işte. stres beni mahvetti. sigarayı bayağı abarttım. Eşim bu konuyla ilgili hiçbir şey konuşmuyor canım. Plan falan yok anlayacağın ben bugün gidip marketten arı sütü polen propolis aldım. onu ya yiyeceğim yada doğurganlık çayı diye bişey izledim. google dan buldum. hayıt tohumu falan ekliyorsun onu yapacağım. yarın yada birgün başlayacağım. bu ay bi kendiliğinden deneyim diyorum bir etkisi olur mu bilmiyorum.

Hosbuldk cok sagolun :) inslh bnde guzle hberlero sizden mehrum etmicem dua edin , aslnda hic hycan ypmadim kafama takmamya calistim ama bgun yerimde duramiyorm kokruyorm
Inşallahh bitanem herşey güzel olcak içini ferah tut Dualarım seninle
Canım üzülme biliyorsun bende daha yeni negatif sonuç aldım ama hayırlısı buymuş bizim minik mucizelerimiz geçte olsa bize gelecekler
Kuzum özledim seni Cok şükür benimde kanama azaldı ağrılı pıhtılar bende düşürdüm şimdi iyiyim 3. Deneme için sabırsızlanıyorum Çarşamba günü doktorumla görüşücez inşallahh bu sefer herşey güzel olur
Yarin transferin 7. Gunu cikabilsem yaptircam kan testi. Yeter gayrii :) negatifte cikarsa uzulmeyecegim. Ne gelirse allahtan diyecegim
Canım daha cok erken test gününü bekle doktorların bir bildiği varki ona göre test tarihi veriyorlar azcık daha sabır

Canım afiyet olsun fakat fazla çiğ et,balık tüketmemeye çalış bence😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…