hoş geldin canım allah seninde gönlünün muradını versin inşallah
yarın salı ben de senin için sabırsızlıkla bekliyordum. şimdi özelden yazıyordum bende sana.yarın kaçta gideceksin diye soracaktım. Kalbini ferah tut. umarım bir aksilik yoktur.
Maşallah arkaşım moralimizi yüksek tutabilmek önemlisi 4,5 ayı bekliyorum demişsin anlayamadım
Test için 7. günü erken lütfen yaptırma...
sabret arkadaşım
selamlar herkese bugün doktor muayenem vardı rahime ve yumurtalıkların durumuna baktı doktor bide deneme transferi yaptı boş bi kateterle. biraz sıkıntılı gecti kendimi kastım galiba doktor gerekirse transferde de anestezi veririz dedi
canım sıkıldı kızlar ya elimde değil napcam ben
İnsallah canim yaa,ama gene de korkuyorum.7.haftam bitti,yeterli degil deyip kurtaj filan derler diye korkuyorum su an(
Hastaneye sabah giderim.once kan verip,muayeneye sonra girerim.oglen belli olur aslinda.lutfen allahim,bebek gorunsun
İgne jelden daha etkiliyims canim bnm oyle soyluyorlar , bende progestan igne kullandim bugun sondu artik kalcalarimi hisetmiyorm , heryerim delik desik suzgec gibiyim :) ama progestan igne acitio bnada hmsire yapti hergun gidip geldim , acittigi kadar etkili olucak emin ol :) hakkimzda hyrlisi olsn
off nasil igneymis bu yaa iyice korktum simdi ..baska muadilleride var sanirim jel yada tablet gibi neden ona gecmedi doktorun bu kadar aci cektirdiler sana? calisan bayanlar icin daha da zor, birde esim yapacak nasil olcak hicc bilmiyorum..Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Canim,transferin 10.gununden itibaren kanamam var.o yuzden verdi doktor...
bu cefalari cekiyoruz insallah sefasini surmekte nasip olur hepimize..saol mesajin icin canim...benim suzgec olmamada az kaldi hadi bakalim hayirlisi...bz torbasi falan koyun diyorlar oncesinde , denemekte fayda var..
Kıslar ii aşkamlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben cuma akşamından beri giremedim. Cuma akşamı ablamlar geldi hafta sonunu beraber geçirdik. Aslında çok iyi oldu. biraz kafam dağıldı. Bugünde arkadaşın yerine baktım işyerinde nete giremedim.
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış sayfalar ilerlemiş oku oku bitmedi.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....
Kanamam bayağı azaldı. düşük demek ki regl gibi olmuyormuş.4 gün aşırı ağrılı pıhtılıydı. bugün damla damla bitti gibi bişey. ağrım da bitti sadece bel ağrım kaldı.
Kıslar hepinizi tek tek okudum ama 3 gün gibi bir süre yazamayınca tek tek yazamadım size. Hamilelik isteği/ hamilelik hangi aşamada olursa olsun Rabbim yardımcımız olsun.
Korkma canım napalım hayırlı sonuçlarını düşünüp katlanıyorız zaten vurulurken acımıyo sonradan çıkıyo
7,gün cok erken degilmi ya anlamiyorum bu sabirsizlik niye arkadasim bekle sabret,,benim transfer gününü sayarsak 10.gün ama doktorum ayin 13 de test verdi allahin izniyle o güne kadar birsey olmazsa ozaman yaptiracam testi merkezde hersey nasip kismet insallah hepimiz böyleolacagiz inaniyorum allah büyük
Yok canım buz torbası deil tam tersi sıcak kompres yap dediler hemşireler
Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
Selencim daha iyi hissetmene sevindim, ne guzel alien yaninda..bundan sonrasi icin bir plan yapabildiniz mi? bizim ilk isimiz esimin varikosel ameliyati olacak eger tutmazsa..sizde bir sorun yoktu ama sanirim..
Inşallahh bitanem herşey güzel olcak içini ferah tutHosbuldk cok sagolun :) inslh bnde guzle hberlero sizden mehrum etmicem dua edin , aslnda hic hycan ypmadim kafama takmamya calistim ama bgun yerimde duramiyormkokruyorm
Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
Kuzum özledim seniKıslar ii aşkamlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben cuma akşamından beri giremedim. Cuma akşamı ablamlar geldi hafta sonunu beraber geçirdik. Aslında çok iyi oldu. biraz kafam dağıldı. Bugünde arkadaşın yerine baktım işyerinde nete giremedim.
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış sayfalar ilerlemiş oku oku bitmedi.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....
Kanamam bayağı azaldı. düşük demek ki regl gibi olmuyormuş.4 gün aşırı ağrılı pıhtılıydı. bugün damla damla bitti gibi bişey. ağrım da bitti sadece bel ağrım kaldı.
Kıslar hepinizi tek tek okudum ama 3 gün gibi bir süre yazamayınca tek tek yazamadım size. Hamilelik isteği/ hamilelik hangi aşamada olursa olsun Rabbim yardımcımız olsun.
Canım daha cok erken test gününü bekle doktorların bir bildiği varki ona göre test tarihi veriyorlar azcık daha sabırYarin transferin 7. Gunu cikabilsem yaptircam kan testi. Yeter gayrii :) negatifte cikarsa uzulmeyecegim. Ne gelirse allahtan diyecegim
Bugun transferimin 10 günü ve son iki gündür deli gibi acikiyorum ve demin tartildim 2 günde 2 kilo almisim bundan birgun öncede hic sevmedigim halde canim öyle bir sushi cektiki anlatamam esime söyledim aldi beni sushi yemege goturdu acaba benim bunlar pisikolojikmi anlamadim
Canım afiyet olsun fakat fazla çiğ et,balık tüketmemeye çalış bence😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?