2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cok zor olmali Allah birdaha yasatmasin..stres yapmamak elimizde degil maalesef ama bence bebegin icin sigarayi birakabilirsin, soylemesi kolay tabi ama eminim yapabilirsin, heleki boyle bir amac ugruna olunca..ari suru bal propolisi bende cok iyi oldugunu duydum, yumurta toplanmadan once hem kendim yedim hem esime yedirdim 1-2 ay kadar, ne kadar faydali oldu bilemiyorum ama sende cok iyi etmisin almakla..bende yarim kucuk bi kutu kaldi onu bitireyim diyorum..hayitin da cok iyi oldugu hep soyleniyor..benimde aklimda o, burda bulamazsam bi sekilde TR den getirtecegim..insalalh tez zamanda bu sikintili gunleri atlatip kavusursun bebegine..

Bende seni çok özledim. valla napıcam bilemiyorum. marketten arı sütü polen propolis aldım. Yarından itibaren onu sabah akşam yemeye başlayacağım. işe yararmı bilmiyorum. birkaç ay kendim deneyeceğim canım.

kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn

hepsini karıştırıp demlemek bana biraz karışık geldi bilmiyorum da. Sabah akşam arı sütü polen propolis yesem akşamda hayıt ve yeşil çay kabuk tarçınlı içmeye başlasam yarından itibaren bir işe yarar belki. Gün içinde de adaçayı içerim diye düşündüm. Bağışıklık sistemini de güçlendiriyormuş zaten. hiç biri zararlı değil nasılsa. Hem rahim kendini toparlar. belki hamile kalırım, kalamasam da birkaç ay sonra tüp bebek düşünürsem vücut hazırlanmış olur diye düşünüyorum. Rabbim bilir ???

sen nasılsın sende durumlar nasıl?

kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn

Allahım nazardan saklasın arkadaşım senin adına çok sevindim.

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Ne olur banada dua et Rabbim bana da ikiz versinnnnn

Canim en iyisini yapmissin asilamada da igne tupte de ben pismanim asilama yaptirdigimdan insallah guzel sonuclar alirsin

bencede zarari olmaz vucudun guzelce dinlensin hormonlardan arisin.. ben bol bol nar yiyorum bu aralar antioksidan ozelliginden oturu..hep diyorlar ya tup bebekten sonra normal yolla oldu diye, sizinde olur bence neden olmasin hicbir sorununuz yok, hemde yeni evlisiniz..biraz daha denemeniz gerekiyordu belkide..azcik nazlaniyor sizin bebisler, tabi bizimkilerde:) sana butun tetkikler yapildimi tup bebekten once, atladiklari birsey olmasin? eminim okuyup arastirmissindir ama yinede gozden akacan birsey yoktur umarim..bana hsg cekilmedi mesela doktor tuplerle isimzi yok diyor ama yinede tedirgin oluyorum..tuplerde zararli bir sivi varsa tutunmasini engelleyebiliyormus..benim bugun deneme transferim vardi, doktor bir sorun gorunmuyor dedi, 4 subatta transfer insallah..ablamda TR de tup bebek yapti benim tedavimle alakasi yok, bebisi simdi 2 yasina girecek, insallah hepimiz icin hayirlisi olur da bir an evvel saglicakla kavusuruz bebislerimize..

Yaaaaa lutfen rica ediyorum moral bozmak yokk benim de kootu cikti ama hep dyirum Allahim sana esine ve ailene saglik versin uzulmee lutfen stres yok uzuntu yok.. Durmak yok yola devam canim benim

canım tırasferden sonrada içtinmi sigara bende içiyorumda :17nasıl bırakıcam neyapcam bilmiyorum tırasferede az kaldı :18:

Bana hormonlar 3-5 kilo aldırdı sanırım. tartım yok tartılamadım ama pantolonlara halen giremiyorum. aslında kilo da vermem lazım yavaş yavaş vücudumun şişi indi sanırım. yeni evliyiz ve biz hiç deneyemedik çünkü eşim şehir dışında 6 ay görevdeydi. benim tayinde 5 ay sürdü zaten. Ama canım biz ikimizde 36 yaşındayız yani beklemek için pek zamanımız yok. bana denemeden önce sadece amh bakıldı.Tüp bebekte tüplerin açık yada kapalı olması sorun değilmiş zaten. normal denemede sıkıntı oluyor. ben evlendikten 3-4 ay sonra ayda 2 sefer kanamam olduğu için doktora gitmiştim. Bana o zaman kanamanın neden olduğunu anlamak için histeroskopi yapılmıştı tüpler açık denilmişti. Onun için burada gerek görmediler. Ama bu sürede bişey olmuş mudur bilmiyorum canım. Umarım 4 şubatta senin bebişler sıkı sıkı tutunur. Rabbim yardımcımız olsun.

canım tırasferden sonrada içtinmi sigara bende içiyorumda :17nasıl bırakıcam neyapcam bilmiyorum tırasferede az kaldı :18:

az içmiştim canım. stresten içmezsen daha kötü oluyordum. bırakamadım bebişlerim tuttu biliyorsun. arada sırada 1-2 duman çektim. Bebeğim düşmeye başladığını anlayınca yüklendim sigaraya...

Bırakabilirsen bırak bırakamazsan bişey diyemeyeceğim. stres çok kötü oluyor bence.

Yediklerin hepsi şifa olsun canım ve bebiş olarak sana geri dönsün cok şükür sizde sorun yok o yüzden tüp bebeğin ardından hemen hamile kalma ihtimalin yüksek biraz doğal yolla dene olmadı bi tüp bebiş daha yaptırırsın
Gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…