Teşekkür ederim arkadaşım. Evet bizde herhangi bir şey yoktu ama bebek düştü işte. stres beni mahvetti. sigarayı bayağı abarttım. Eşim bu konuyla ilgili hiçbir şey konuşmuyor canım. Plan falan yok anlayacağın ben bugün gidip marketten arı sütü polen propolis aldım. onu ya yiyeceğim yada doğurganlık çayı diye bişey izledim. google dan buldum. hayıt tohumu falan ekliyorsun onu yapacağım. yarın yada birgün başlayacağım. bu ay bi kendiliğinden deneyim diyorum bir etkisi olur mu bilmiyorum.
Inşallahh bitanem herşey güzel olcak içini ferah tutDualarım seninle
Canım üzülme biliyorsun bende daha yeni negatif sonuç aldım ama hayırlısı buymuş bizim minik mucizelerimiz geçte olsa bize gelecekler
Kuzum özledim seniCok şükür benimde kanama azaldı ağrılı pıhtılar bende düşürdüm şimdi iyiyim 3. Deneme için sabırsızlanıyorum Çarşamba günü doktorumla görüşücez inşallahh bu sefer herşey güzel olur
Canım daha cok erken test gününü bekle doktorların bir bildiği varki ona göre test tarihi veriyorlar azcık daha sabır
cok zor olmali Allah birdaha yasatmasin..stres yapmamak elimizde degil maalesef ama bence bebegin icin sigarayi birakabilirsin, soylemesi kolay tabi ama eminim yapabilirsin, heleki boyle bir amac ugruna olunca..ari suru bal propolisi bende cok iyi oldugunu duydum, yumurta toplanmadan once hem kendim yedim hem esime yedirdim 1-2 ay kadar, ne kadar faydali oldu bilemiyorum ama sende cok iyi etmisin almakla..bende yarim kucuk bi kutu kaldi onu bitireyim diyorum..hayitin da cok iyi oldugu hep soyleniyor..benimde aklimda o, burda bulamazsam bi sekilde TR den getirtecegim..insalalh tez zamanda bu sikintili gunleri atlatip kavusursun bebegine..
kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn
kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn
Ben ilk tup bebek denememi yaptridim bugun transferimin 11.gunu yarin insalh test yaptiricam , yanliz ben asilama yaptirmadan direk tup bebk yaptridm bende poliskstik over var asilama sansim dusuktu , doktorum bulent tiras , tup bebk onerdi ? Merak ettgim birsey var ben 20yasindayim benm yasimda tup bebek yaptiran var mi cok merak ediyorm ?
hepsini karıştırıp demlemek bana biraz karışık geldi bilmiyorum da. Sabah akşam arı sütü polen propolis yesem akşamda hayıt ve yeşil çay kabuk tarçınlı içmeye başlasam yarından itibaren bir işe yarar belki. Gün içinde de adaçayı içerim diye düşündüm. Bağışıklık sistemini de güçlendiriyormuş zaten. hiç biri zararlı değil nasılsa. Hem rahim kendini toparlar. belki hamile kalırım, kalamasam da birkaç ay sonra tüp bebek düşünürsem vücut hazırlanmış olur diye düşünüyorum. Rabbim bilir ???
sen nasılsın sende durumlar nasıl?
harika bir haberrr, gozunuz aydin canim burda boyle guzel haberler okumak cok umut verici:) saglicakla kucagina alman dilegiyle:)
Amiiiiiiiiinnnnnnnnn bizede dua et olurmu ilk.denemenmiydi senin ozellikle dikkat ettigin seyler varmiydi
Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
Teşekkür ederim arkadaşım. Evet bizde herhangi bir şey yoktu ama bebek düştü işte. stres beni mahvetti. sigarayı bayağı abarttım. Eşim bu konuyla ilgili hiçbir şey konuşmuyor canım. Plan falan yok anlayacağın ben bugün gidip marketten arı sütü polen propolis aldım. onu ya yiyeceğim yada doğurganlık çayı diye bişey izledim. google dan buldum. hayıt tohumu falan ekliyorsun onu yapacağım. yarın yada birgün başlayacağım. bu ay bi kendiliğinden deneyim diyorum bir etkisi olur mu bilmiyorum.
Canim en iyisini yapmissin asilamada da igne tupte de ben pismanim asilama yaptirdigimdan insallah guzel sonuclar alirsin
bencede zarari olmaz vucudun guzelce dinlensin hormonlardan arisin.. ben bol bol nar yiyorum bu aralar antioksidan ozelliginden oturu..hep diyorlar ya tup bebekten sonra normal yolla oldu diye, sizinde olur bence neden olmasin hicbir sorununuz yok, hemde yeni evlisiniz..biraz daha denemeniz gerekiyordu belkide..azcik nazlaniyor sizin bebisler, tabi bizimkilerde:) sana butun tetkikler yapildimi tup bebekten once, atladiklari birsey olmasin? eminim okuyup arastirmissindir ama yinede gozden akacan birsey yoktur umarim..bana hsg cekilmedi mesela doktor tuplerle isimzi yok diyor ama yinede tedirgin oluyorum..tuplerde zararli bir sivi varsa tutunmasini engelleyebiliyormus..benim bugun deneme transferim vardi, doktor bir sorun gorunmuyor dedi, 4 subatta transfer insallah..ablamda TR de tup bebek yapti benim tedavimle alakasi yok, bebisi simdi 2 yasina girecek, insallah hepimiz icin hayirlisi olur da bir an evvel saglicakla kavusuruz bebislerimize..
canım tırasferden sonrada içtinmi sigara bende içiyorumda :17nasıl bırakıcam neyapcam bilmiyorum tırasferede az kaldı :18:
Yediklerin hepsi şifa olsun canım ve bebiş olarak sana geri dönsün cok şükür sizde sorun yok o yüzden tüp bebeğin ardından hemen hamile kalma ihtimalin yüksek biraz doğal yolla dene olmadı bi tüp bebiş daha yaptırırsınBende seni çok özledim. valla napıcam bilemiyorum. marketten arı sütü polen propolis aldım. Yarından itibaren onu sabah akşam yemeye başlayacağım. işe yararmı bilmiyorum. birkaç ay kendim deneyeceğim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?