az içmiştim canım. stresten içmezsen daha kötü oluyordum. bırakamadım bebişlerim tuttu biliyorsun. arada sırada 1-2 duman çektim. Bebeğim düşmeye başladığını anlayınca yüklendim sigaraya...
Bırakabilirsen bırak bırakamazsan bişey diyemeyeceğim. stres çok kötü oluyor bence.
Bana hormonlar 3-5 kilo aldırdı sanırım. tartım yok tartılamadım ama pantolonlara halen giremiyorum. aslında kilo da vermem lazım yavaş yavaş vücudumun şişi indi sanırım. yeni evliyiz ve biz hiç deneyemedik çünkü eşim şehir dışında 6 ay görevdeydi. benim tayinde 5 ay sürdü zaten. Ama canım biz ikimizde 36 yaşındayız yani beklemek için pek zamanımız yok. bana denemeden önce sadece amh bakıldı.Tüp bebekte tüplerin açık yada kapalı olması sorun değilmiş zaten. normal denemede sıkıntı oluyor. ben evlendikten 3-4 ay sonra ayda 2 sefer kanamam olduğu için doktora gitmiştim. Bana o zaman kanamanın neden olduğunu anlamak için histeroskopi yapılmıştı tüpler açık denilmişti. Onun için burada gerek görmediler. Ama bu sürede bişey olmuş mudur bilmiyorum canım. Umarım 4 şubatta senin bebişler sıkı sıkı tutunur. Rabbim yardımcımız olsun.
canım tırasferden sonrada içtinmi sigara bende içiyorumda :17nasıl bırakıcam neyapcam bilmiyorum tırasferede az kaldı :18:
ben hala iciyorum gunde 2-3 tane dayanamiorum insallah midem bulanir diyodum hep ama aksine daha bi canim istio(((
dr biliyormuydu içtiyini ben söyleyemedimde utancımdan inşallah bırakırım üffffffffffff benide bu strese sokuyor
hoşgeldin aramıza bugün sayfaları okudumda ne güzell kaynaşmışın hemen herkesle... ama arkdaşlarda bilir bu topik başka topik biz negatif aldıktan sonra bile bırakmadık sürekli takipteyiz :) inşalahh yarın güzel haberler getirirsin bize ve ikizlerin olur allah yardımcımız olsun canımm :) :**İkiz olup olmadigi hemen kan testinde belli olmuyor mu canim ? Banada iki embiriyo koydular ikisde kaliteliydi tani gbelik olcak kadar iyilerdi , yememe icmeme cok dikkat ettm surkli yattim hic bi is yapmadim sdce 3gundr yemek yapiyorm , onun haricnde yatiryorm ananasda yedim baslarda :) bakalim biz elimzden geleni yptik gerisi allaha kalmisama bnde ikiz istiyorm :)
hoşgeldin topiğe ne güzel bi hikaye rabbim sanada mucizeni tez zamanda gönderir inşalahhhNegativ sonuc alan arkadaslarimiz umudunuzu HIc bizaman yitirmeyin Allahim guzel gunler gosterecek insallah
Size cok etkilendigim biseyi paylasmak istiyom .Hz musa zamaninda bi ciftin cocuklari olmuyomus Ve Hz musanin yanina gelip Allahutealadan sormasini istemisler cocuklari olup olmayacaklari hakkinda Hz musada Allahutealaya sormus Allahuteala onlatin omurlerinde evlat yok DEMIS ve Bumu gifte soylemis aradan 7 yil sonra Hz musa bu ciftin yanlarida Bir cocukla gormus ve Allahutealaya sormus Allahim sen bu ciftin cocuklari olmayacak demistin DEMIS ALLAHUTEALADA BANA OKADAR COOK DUA ETTILERKI BENDEN UMUTLARINI HIC KESMEDILER BENDE ONLARI EVLAT NASIP ETTIM DEMIS INSALLAH ALLAHIM BIZIM DUALARIMIZIDA KABUL EDER DE HZ MUSA ZAMANINDALI OCIFT GIBI BIZIMDE YUZUMUZ GULER SEVGILER
ya daha çok erken bari 2 gün daha bekle 9uncu gün yaptır olmasmı canımm inşalahhhh güzel haberler alırsın ozman ...Yarin transferin 7. Gunu cikabilsem yaptircam kan testi. Yeter gayrii :) negatifte cikarsa uzulmeyecegim. Ne gelirse allahtan diyecegim
inşalahhhhhhhh belirtiler başlamıştır bebğin sana tutunmuştur canım...Bugun transferimin 10 günü ve son iki gündür deli gibi acikiyorum ve demin tartildim 2 günde 2 kilo almisim bundan birgun öncede hic sevmedigim halde canim öyle bir sushi cektiki anlatamam esime söyledim aldi beni sushi yemege goturdu acaba benim bunlar pisikolojikmi anlamadim
çok sevindim allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin... maşalahhh subanalahhh sana :)kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn
alfabem geçmiş olsun...umudunu yitirme lütfen hepimiz üzgünüz ama yeniden başlamak gerek allah yardımcın olsun tez zmanda mucizen sana gelsin canımBu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
evet hormonlarin oyle bir etkisi oluyor bazi bunyelerde bende pek olmadi..36 cok degilki ya kendini strese sokma suan etrafimda 2 kisi var hamile 2 side 38-40 yas arasi..gecen sene kuzenim dogurdu 40 yasinda ikiz..kismetimizde varsa gelecek bu bebisler..dedigine gore daha dogru duzgun deneyememisisniz bile..bence normal yolla olma ihtimali cok yuksek onumuzdeki ay aliriz senden guzel haberi insallah:)birkac ay kafa dinleyip hafta sonu kacamakalari yapabilirseniz super olur.. hep beraber guzel haberler vermek dilegi ile ben disci randevusuna gidiyorum:)
ben hala iciyorum gunde 2-3 tane dayanamiorum insallah midem bulanir diyodum hep ama aksine daha bi canim istio(((
Yediklerin hepsi şifa olsun canım ve bebiş olarak sana geri dönsün cok şükür sizde sorun yok o yüzden tüp bebeğin ardından hemen hamile kalma ihtimalin yüksek biraz doğal yolla dene olmadı bi tüp bebiş daha yaptırırsın
Gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
canım tırasferden sonrada içtinmi sigara bende içiyorumda :17nasıl bırakıcam neyapcam bilmiyorum tırasferede az kaldı :18:
hoşgeldin aramıza bugün sayfaları okudumda ne güzell kaynaşmışın hemen herkesle... ama arkdaşlarda bilir bu topik başka topik biz negatif aldıktan sonra bile bırakmadık sürekli takipteyiz :) inşalahh yarın güzel haberler getirirsin bize ve ikizlerin olur allah yardımcımız olsun canımm :) :**
hoşgeldin topiğe ne güzel bi hikaye rabbim sanada mucizeni tez zamanda gönderir inşalahhh
ya daha çok erken bari 2 gün daha bekle 9uncu gün yaptır olmasmı canımm inşalahhhh güzel haberler alırsın ozman ...
inşalahhhhhhhh belirtiler başlamıştır bebğin sana tutunmuştur canım...
çok sevindim allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin... maşalahhh subanalahhh sana :)
alfabem geçmiş olsun...umudunu yitirme lütfen hepimiz üzgünüz ama yeniden başlamak gerek allah yardımcın olsun tez zmanda mucizen sana gelsin canım
hoşgeldin aramıza bugün sayfaları okudumda ne güzell kaynaşmışın hemen herkesle... ama arkdaşlarda bilir bu topik başka topik biz negatif aldıktan sonra bile bırakmadık sürekli takipteyiz :) inşalahh yarın güzel haberler getirirsin bize ve ikizlerin olur allah yardımcımız olsun canımm :) :**
Ya herkez cok samimi gelnice kaynasmam zor olmadi :) inslh olumlu guzel hberler alirim , alfabenin yorumun okuynca moralim bozldu cok uzldmhevesim kacti . Rabbm ona da nasip etsn inslh , istyen herkze ...allah buyuktr hayirli olani kalbimize sevdirsin:)
Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
mrhba arkadaşlar bugün opu yapıldı ve 12 yumurta toplandı inşallah kalitelidir yumurtalar çarşambaya telefon edecekler bilgilendirmek için
Kızlar progestanı kalçdan vuruluyorum ama iğne olduğum yerlerde fındık büyüklüğünde kitleler oluştu duydunuz hiç böyle bir durum
bana sormadılar bende bişey demedim. ama transferden sonra çok araştırmıştım bırakamayanlar çok vardı. hamile kalmışlardı. zaten transferden sonra günde bir kaç kere çektim. son günlere doğru günde 3 e çıkardım içime çekmedim hem dışarı üfledim. En azından stres atarım diye hamile olduğumu öğrenince aynen devam ettim 4. ölçümden sonra değer düşünce günde 1 pakate çıkardım. çünkü çok sinirlerim bozulmuştu. halende devam ediyorum. işyerinde iş yoğunluğundan çok içemiyorum akşam laptop başında o açığı kapatıyorum.
Umarım bırakırsın. stres yapma yeter. Tüp bebekte en büyük etken stres bence Rabbim yardımcın olsun.
Arkadaşım bende sigara içiyordum hemde transferden önce 1 paketi geçiyordu ama ben kendimi hep koşulladım transferden sonra içmiycem diye sende öyle yap kendini koşulla benim için ilk 6 haftam çok zor geçti inanki hep aklımdaydı ama sonra bulantılarım başladı şimdi hiç aklıma bile gelmiyor bırakmasamda içemezmişim İNŞALLAH gebe kaldığında kendiliğinden tiksinirsin ama olakide bırakamassan azalt benim yengem 2 doğumundada günde 2 paket içiyordu doğumunu yurt dışında yaptı hemşire bahçeye çıkariyordu yürüki rahimin açılsın rahat doğum yap diye biz banka oturuyorduk 3 sigara içmeden içeri girmiyordu yürüyüş hakgetire tabi normal doğum yaptı MAŞALLAH SUPANALLAH yiğenim 4.5 kilo dünyaya geldibunuda marifet diye yazmadım ama böyleside var kendine stres yapma ...
kızlar ya benım persembe yumurta toplamam olcak, yalnız şimdi internetten okuyorum, Lucrinin dozu gonalf e baslayınca yarıya düşürülür yazmış. Benim doktor hiç düşürmedi dozu. Hepinizde oyle mi yapıldı?? Nolur paylaşır mısınız?? Gerildim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?