2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selam,benim doktorumda hiç azaltmadı dozumu..lucrin 10 ünite ayın 19undan beri hep aynı dozda kullandım takii cumartesi gününe kadar..yumurta rezervim az benim..2 tane yumurtam toplandı bugün,bence stres yapma arkadaşım..gonal f de yüksek dozda kullandım.

aa ciddimi ben bir iki yerde buz torbasi okudugumu hatirliyorum..orayi uyusturup vurulma anindaki aciyi azaltmak icin sanirim...tekrar bi arastirayim, bende doktoruma sorayim..

kizlar banada buz torbasi dediler sicak kesinlikle yapma dediler herkes ayri bisey soyluyor yavv, bi de ignelerden dolayi kist ve sisligi olanlar sulandirilmis alkolle ovup masaj yapin kuruyunca uzerine hirudoid forte ve anestol pomad surun bana cook fayda etti

bir: yumurta toplama operasyonundan sonra kaç gün ne derece ağrıyor yumurtalıklar ya da karın
iki: bu pgt yönteminde embriyo zarar görür düşük riski olur sonra diyen doktorlar var
acaba o doktor hastanesinde olmayan imkanlar yüzünden mi öyle söylüyor sizce??? cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden...

ay bitanem yüreğime su serptin. Amiinnn. Persembe toplama olcak insallah. Allahım senin de en yakın zamanda dualarını kabul etsin insallah. Canım basladın mı sen bu arada ikinci tedaviye? Kusura bakma, bu aralar stresten okuyamıyorum burayı, o yuzden haberim yok

Cumartesi transferim olacaktı ben Cuma gecesi enson sigaramı söndürdüm ve vedalaştım onunla bunu şimdi içmeyen biri okusa çok saçma gelir biliyorum ama inanki bir arkadaşla vedalaşır gibi söndürdüm benim bu 3.tüp bebeğim 3 ündede hep kendimi koşulladım RABBİM'İN yardımıyla transferden sonra içmedim kendini sakın sıkma ve strese sokma ama tranferden sonra içmemeye çalış birde ben evimde sadece mutfakta içerdim benim mutfağım hiç boş kalmazdı arkadaşlarım sağolsun hep bendeydi sohpet kahve derken küllükler taşardı tabi gecede mutfakta bilgisayarın karşısında fosur fosur transferden sonra mutfakta yemek haricinde otumadım arkadaşlarlada salonda artık oturuyoruz yani uzun lafın kısası sigara içtiğin öyle bir yer varsa orada durma çom faydası oluyor. Transferden önce bırakamadım valla bırakana helal olsun nediyeyim ...

Son düzenleme:

Sagol canım, rahatlattınız beni. Benim de 150 üniteydi, hatta bugun 223 e yukselttı gonalf i. İnsallah su gibi ilerler işin, ikisi de kaliteli olur ve annelerine tutunurlar

canım ya çok üzüldüm ne söylesekde acın hafiflemez inşaALLAH acın geçince daha farklı düşünürsün öyle hemen vazgeçmek yok ALLAH C.C kabul etmeyeceği dua için el açtırmaz 5.kere yenilen bir pehlivanım 6.cı için tekrar ayağa kalktım bakalım sonumuz ne olacak... pes etmek yok yola devam şuan dinlen kendine iyi bak tatlım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim valla sayfaları okuyamadım bile kalbimdesin cicibebem edacım rosem dahaismini sayamadıklarım napıyonuz bakim sigara muhabbeti döniyodupek okuyamadım kim içiyo sigara cicibebem sen deilsin dimi gerçi hiç biriniz içmemelisinizde hemen cvp istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aminn canım...evet ya sorma yine heycan bastı beni okumadığım araştırmadığım sayfa kalmadı ...ayın 12sinde estorfem diye bi ilaçla başlıaycam ilkinden farklı bi protokol uygulancak bu sefer hem IMSI yönetmiyle hemde PGT yöntemiyle embriyo elde ediceklermiş bakalım allahtan hayırlısı rabbim ol dedikten sonra hertürlü olucak tabi .. bizim kaliteli emriyomuz olamıyodu bakalımm bakalımm şimdi neler gelicek başımıza

kızlar okuduklarım karşısında şok şok oldum ne diyim size ben ya nasıl sigara içersiniz siz ya yazık hayel kırıklığına uğradım çok üzüldüm çok çok çok

hoş geldin bebem bugün doktora gittik teyzesi senin yiğenler ikizmiş yaaaaaaaaaaa Darısı senin ve diğer tüm arkadaşlarımızın başına göbüşleriniz öyle şişsin ki ayaklarınızın uçlarını göremeyin buda benim duam

hayırlı olsun canımgüzel haberler alırsın inşaALLAH

yooooooooookkkkkkkkkkkkkkk ben deyill:18::18::18::18::18::18:

canım inşaALLAH hepimiz güzel haberler alırız.dinlenme sürende yumurta sayın artar inşaALLAH

bu arada amaya da burdasın galiba sayfaları okuyon.. canım ne yaptın ne ettin haberler yokmu senden merak içindeyim

kızlarrrrrr bütün kıslarrr herkesee sevgiler öpücüklerr iyiki hepiniz varsınız

yerim ben onları yerim yer amin inşallah canımya duanda süüüüüüüüüpppppppppperrrrrrrrrrrr

gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkk güzelllll bu ya oy oy oy kurban oluru teyzesi onlara cnmmmmmmmmmm rabbim sağlıkla kucağınaalmayı nasip etsin çok sevindimmmmmmmm

yooooooooookkkkkkkkkkkkkkk ben deyill:18::18::18::18::18::18:

ben sana ne diyim he nee nee neeeeeeeee sen nasıl içersin o zıkkımı sen transfere hazırlanıyosun bebeklerini alıcan onları nasıl riske atarsın o kadarmı aciz ve zayıfsın sigara karşısında ben ilk okul 5 sınıfta başlamıştım ve bırakalı daha 5 yıl oldu neden bebeklerim için sana ne oluyo bebeklerini istiyosan onu bu akşamdan tezi yok bırakıyosun anladınmı .......yapma nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…