kızlar ya benım persembe yumurta toplamam olcak, yalnız şimdi internetten okuyorum, Lucrinin dozu gonalf e baslayınca yarıya düşürülür yazmış. Benim doktor hiç düşürmedi dozu. Hepinizde oyle mi yapıldı?? Nolur paylaşır mısınız?? Gerildim biraz
hayırlı olsun canımgüzel haberler alırsın inşaALLAH
aa ciddimi ben bir iki yerde buz torbasi okudugumu hatirliyorum..orayi uyusturup vurulma anindaki aciyi azaltmak icin sanirim...tekrar bi arastirayim, bende doktoruma sorayim..
hamileydin demi sen inşallah miyden bulanırda içmessin
benimde lucrini düşürmemişti doktor canım endişelenme bence rahat ol..lucrin baskılayacı bi ilaç yumurtaların kontrollü büyümelerini sağlıyor...inşalahh bol boll ve kaliteli yumurtaların olur hepsi :) :)
tırasfere kadar içtin yani inan her yakışımda vicdan azabı çekiyorum bırakıcam diyorum bu beni daha çok strese sokuyor benim halamda günde bir paket içiyordu hamileyken ama bizim normal olmadığı için içmememiz lazım inşallah bırakırım
selam,benim doktorumda hiç azaltmadı dozumu..lucrin 10 ünite ayın 19undan beri hep aynı dozda kullandım takii cumartesi gününe kadar..yumurta rezervim az benim..2 tane yumurtam toplandı bugün,bence stres yapma arkadaşım..gonal f de yüksek dozda kullandım.
Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
aminn canım...evet ya sorma yine heycan bastı beni okumadığım araştırmadığım sayfa kalmadı ...ayın 12sinde estorfem diye bi ilaçla başlıaycam ilkinden farklı bi protokol uygulancak bu sefer hem IMSI yönetmiyle hemde PGT yöntemiyle embriyo elde ediceklermiş bakalım allahtan hayırlısı rabbim ol dedikten sonra hertürlü olucak tabi .. bizim kaliteli emriyomuz olamıyodu bakalımm bakalımm şimdi neler gelicek başımızaay bitanem yüreğime su serptin. Amiinnn. Persembe toplama olcak insallah. Allahım senin de en yakın zamanda dualarını kabul etsin insallah. Canım basladın mı sen bu arada ikinci tedaviye? Kusura bakma, bu aralar stresten okuyamıyorum burayı, o yuzden haberim yok
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim valla sayfaları okuyamadım bile kalbimdesin cicibebem edacım rosem dahaismini sayamadıklarım napıyonuz bakim sigara muhabbeti döniyodupek okuyamadım kim içiyo sigara cicibebem sen deilsin dimi gerçi hiç biriniz içmemelisinizde hemen cvp istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canımgüzel haberler alırsın inşaALLAH
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim valla sayfaları okuyamadım bile kalbimdesin cicibebem edacım rosem dahaismini sayamadıklarım napıyonuz bakim sigara muhabbeti döniyodupek okuyamadım kim içiyo sigara cicibebem sen deilsin dimi gerçi hiç biriniz içmemelisinizde hemen cvp istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kislar iyi aksamlar ben araniza yenikatildimn ama aranisdabildigim isimlerde var herkesin tedavisi hayirli olur insallah bu siteler insani okadar rahatlatiyorki anlatamam ben 36 yasindayim 7 kete denedik hatta Sonu yarim kaldi Tek yumurta gelisti oda kist olabilir dedi Doktor cok usuldum simdi 4.5 ayi bekliyos ama Allahim ogunleri bize gosterecek insallah ben Cokk eminim Allahtan Umit kesilmez insallah hepinizde guzel haberler alirsiniz
hoş geldin bebem bugün doktora gittik teyzesi senin yiğenler ikizmiş yaaaaaaaaaaa Darısı senin ve diğer tüm arkadaşlarımızın başına göbüşleriniz öyle şişsin ki ayaklarınızın uçlarını göremeyin buda benim duam
hoş geldin bebem bugün doktora gittik teyzesi senin yiğenler ikizmiş yaaaaaaaaaaa Darısı senin ve diğer tüm arkadaşlarımızın başına göbüşleriniz öyle şişsin ki ayaklarınızın uçlarını göremeyin buda benim duam
kızlar okuduklarım karşısında şok şok oldum ne diyim size ben ya nasıl sigara içersiniz siz ya yazık hayel kırıklığına uğradım çok üzüldüm çok çok çok
yooooooooookkkkkkkkkkkkkkk ben deyill:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?