hoş geldin bebem bugün doktora gittik teyzesi senin yiğenler ikizmiş yaaaaaaaaaaa Darısı senin ve diğer tüm arkadaşlarımızın başına göbüşleriniz öyle şişsin ki ayaklarınızın uçlarını göremeyin buda benim duam
İnsallah canim yaa,ama gene de korkuyorum.7.haftam bitti,yeterli degil deyip kurtaj filan derler diye korkuyorum su an(
Hastaneye sabah giderim.once kan verip,muayeneye sonra girerim.oglen belli olur aslinda.lutfen allahim,bebek gorunsun
ben sana ne diyim he nee nee neeeeeeeee sen nasıl içersin o zıkkımı sen transfere hazırlanıyosun bebeklerini alıcan onları nasıl riske atarsın o kadarmı aciz ve zayıfsın sigara karşısında ben ilk okul 5 sınıfta başlamıştım ve bırakalı daha 5 yıl oldu neden bebeklerim için sana ne oluyo bebeklerini istiyosan onu bu akşamdan tezi yok bırakıyosun anladınmı.......yapma nolurrr
edacım sen nasılsın yeğenlerim nasıl iyi bakıyosun dimi onlara bak yoksa senlede bozuşmayalım
kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn
:) cok iyym ablacm heycnliyim birz midem bulaniyor sanki heycndan 3gundr istahsizim acikcasi , ondan once cok guzel yiyodm :) bgn afedrsn ogure ogure yedim ymegi gerci bn hycnlansam mideme vurur ama bilemedim smdi :) sigaradan bahsediosan aslaa :) esim bile bnm icin azltto sigarasini , yanimda icerkn camin onunde iciyor artk :) cok skr bnm skntim yok ablam
:) cok iyym ablacm heycnliyim birz midem bulaniyor sanki heycndan 3gundr istahsizim acikcasi , ondan once cok guzel yiyodm :) bgn afedrsn ogure ogure yedim ymegi gerci bn hycnlansam mideme vurur ama bilemedim smdi :) sigaradan bahsediosan aslaa :) esim bile bnm icin azltto sigarasini , yanimda icerkn camin onunde iciyor artk :) cok skr bnm skntim yok ablam
çok sevindim o kocanada söle dışarda içipte gelsin daha içmesin evde hiç........ mide bulantına gelince sen allahımın izniyle inşşlh hamilesin ve güzel haberler vercen bize ablacım
ya yeminle çok utanıyorum bırakıcam tamam ama yavaş yavaş
kızlar okuduklarım karşısında şok şok oldum ne diyim size ben ya nasıl sigara içersiniz siz ya yazık hayel kırıklığına uğradım çok üzüldüm çok çok çok
çok sevindim o kocanada söle dışarda içipte gelsin daha içmesin evde hiç........ mide bulantına gelince sen allahımın izniyle inşşlh hamilesin ve güzel haberler vercen bize ablacım
benle:18::18::18::18: niye konuşmuyon küstünmü :26::26::26:
ne zamanbırakıcan gülüm transferden sonramı gerek yok ya ozamanda devam et sen.........kız bak valla beni yanına getirme allahıma alırım elime sopayı seni dayak delisi ederim ona göre.......sinirden patlıcam burda heeeeee
tamam tatlım eklerim elbette.Yas 33 sebep tüpler kapali 5.denemem 13 ocak test günü
ne diyeceğimi inan bilemiyorum, Rabbim yar ve yardımcın olsun... cümleler boğazımda düğümleniyor, inan içimde hissediyorum acını.Bu sefer de yitirdi herşey anlamını. Hayat bir anda yavanlaştı. Saat 3 te aldık sonucu. Eşim eve gitmeyelim bu halde, daha kötü olursun şimdi dedi, önce gidip çay içtik dışarda. Sonra yemek yedik. Ve ben çoook yorgun,çook bitkinim. Hayat tekrar siyah beyaza döndü. Bu sefer çok ümitliydim oysa. Yazık eşime de söyledim aynı şeyi, bazen mucizelere inanmak gerekir dedi bana.Yok dedim, öyle demiyorum. Mucize falan olmaz. Yok işe. Ama onun bu sözü beni daha çok üzdü. İnanamıyor hala. Neyse, umarım sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar getirirler. Sizin de moralinizi bozdum kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.
Kislar iyi aksamlar ben araniza yenikatildimn ama aranisdabildigim isimlerde var herkesin tedavisi hayirli olur insallah bu siteler insani okadar rahatlatiyorki anlatamam ben 36 yasindayim 7 kete denedik hatta Sonu yarim kaldi Tek yumurta gelisti oda kist olabilir dedi Doktor cok usuldum simdi 4.5 ayi bekliyos ama Allahim ogunleri bize gosterecek insallah ben Cokk eminim Allahtan Umit kesilmez insallah hepinizde guzel haberler alirsiniz
Kıslar ii aşkamlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben cuma akşamından beri giremedim. Cuma akşamı ablamlar geldi hafta sonunu beraber geçirdik. Aslında çok iyi oldu. biraz kafam dağıldı. Bugünde arkadaşın yerine baktım işyerinde nete giremedim.
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış sayfalar ilerlemiş oku oku bitmedi.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....
Kanamam bayağı azaldı. düşük demek ki regl gibi olmuyormuş.4 gün aşırı ağrılı pıhtılıydı. bugün damla damla bitti gibi bişey. ağrım da bitti sadece bel ağrım kaldı.
Kıslar hepinizi tek tek okudum ama 3 gün gibi bir süre yazamayınca tek tek yazamadım size. Hamilelik isteği/ hamilelik hangi aşamada olursa olsun Rabbim yardımcımız olsun.
ah be tatlım ahhhhh.... azıcık kafanı dağıtacak şeyler bul nolur.... bak bu çok erken bir zaman. kanında aldığın ilaçların etkisi de çıkabilir... önce umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramayalım... bekle nolurYarin transferin 7. Gunu cikabilsem yaptircam kan testi. Yeter gayrii :) negatifte cikarsa uzulmeyecegim. Ne gelirse allahtan diyecegim
bu çok güzel bi haber, Rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmmkızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn
bana da azaltmadan devam ettirmişlerdi.... gonal f de 250 ile başlayıp 375 e kadar çıkmıştı tatlım, rahat ol....kızlar ya benım persembe yumurta toplamam olcak, yalnız şimdi internetten okuyorum, Lucrinin dozu gonalf e baslayınca yarıya düşürülür yazmış. Benim doktor hiç düşürmedi dozu. Hepinizde oyle mi yapıldı?? Nolur paylaşır mısınız?? Gerildim biraz
bu arada amaya da burdasın galiba sayfaları okuyon.. canım ne yaptın ne ettin haberler yokmu senden merak içindeyim
kızlarrrrrr bütün kıslarrr herkesee sevgiler öpücüklerr iyiki hepiniz varsınız
hemen satış hemen yok ben içmiyom ablacımda falan filanda
hemen satış hemen yok ben içmiyom ablacımda falan filanda
yok yok tamam bitti bu is icmicem kesin kararliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?