2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Roosee yasin kac canim ? İlk dnemen mi cok merk ediyorm :))

İnsallah canim yaa,ama gene de korkuyorum.7.haftam bitti,yeterli degil deyip kurtaj filan derler diye korkuyorum su an(
Hastaneye sabah giderim.once kan verip,muayeneye sonra girerim.oglen belli olur aslinda.lutfen allahim,bebek gorunsun

inşaALLAH canım yarın büyük gün dualarımızdasın RABBİM yüzünü güldürsün sen müjde verince biz de çok sevineceğiz

ya yeminle çok utanıyorum bırakıcam tamam ama yavaş yavaş

edasu canım topiğin 1nci sayfasında herkesin ismi yaşı kaçıncı denemesi olduğu yazıyor ordan da bakabilirsin
inşalahh yarın seninde hamile olduğunu yazarlar bol hamileli bi topik burası :) :)
bu arada bende bi bakıyım dedim de tekrar listedeki 24 arkadaşımız hamile ne güzelll maşalahhh ... darısı burdaki herkesin başına inşalhh

Son düzenleme:
edacım sen nasılsın yeğenlerim nasıl iyi bakıyosun dimi onlara bak yoksa senlede bozuşmayalım

:) cok iyym ablacm heycnliyim birz midem bulaniyor sanki heycndan 3gundr istahsizim acikcasi , ondan once cok guzel yiyodm :) bgn afedrsn ogure ogure yedim ymegi gerci bn hycnlansam mideme vurur ama bilemedim smdi :) sigaradan bahsediosan aslaa :) esim bile bnm icin azltto sigarasini , yanimda icerkn camin onunde iciyor artk :) cok skr bnm skntim yok ablam

çok sevindim o kocanada söle dışarda içipte gelsin daha içmesin evde hiç........ mide bulantına gelince sen allahımın izniyle inşşlh hamilesin ve güzel haberler vercen bize ablacım

hemen satış hemen yok ben içmiyom ablacımda falan filanda

ya yeminle çok utanıyorum bırakıcam tamam ama yavaş yavaş

ne zamanbırakıcan gülüm transferden sonramı gerek yok ya ozamanda devam et sen.........kız bak valla beni yanına getirme allahıma alırım elime sopayı seni dayak delisi ederim ona göre .......sinirden patlıcam burda heeeeee

çok sevindim o kocanada söle dışarda içipte gelsin daha içmesin evde hiç........ mide bulantına gelince sen allahımın izniyle inşşlh hamilesin ve güzel haberler vercen bize ablacım

Aslnda gebelige yorumlamaya calisoyorm hayal kirkligi olmasn die ama :) hep umitliyim , en guzlide o degildi umtli olalaim ki hep allahtan isteyelim elbet bir gun olucak :) yani isimiz Allaha kaldysa olmus bilelim arkdslar :)

yaaaaaaaaa tamam bırakıcam kalbimdesin bişey söyleya kızmasın :18::18::18::18::18::18:

selam kızlar, gelemiyorum sabahları, hala yoğunum malesef.... alfabeyi çok merak ediyordum, sayfalarda oldukça ilerlemiş, ancak bitirebildim...

Yas 33 sebep tüpler kapali 5.denemem 13 ocak test günü
tamam tatlım eklerim elbette.

ne diyeceğimi inan bilemiyorum, Rabbim yar ve yardımcın olsun... cümleler boğazımda düğümleniyor, inan içimde hissediyorum acını.

canım hoşgeldin... umarım son olsun bu denemen....

amin canım cümlemizin yardımcısı olsun seni görmek güzel...

Yarin transferin 7. Gunu cikabilsem yaptircam kan testi. Yeter gayrii :) negatifte cikarsa uzulmeyecegim. Ne gelirse allahtan diyecegim
ah be tatlım ahhhhh.... azıcık kafanı dağıtacak şeyler bul nolur.... bak bu çok erken bir zaman. kanında aldığın ilaçların etkisi de çıkabilir... önce umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramayalım... bekle nolur

kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn
bu çok güzel bi haber, Rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmm
bana da azaltmadan devam ettirmişlerdi.... gonal f de 250 ile başlayıp 375 e kadar çıkmıştı tatlım, rahat ol....
bu arada amaya da burdasın galiba sayfaları okuyon.. canım ne yaptın ne ettin haberler yokmu senden merak içindeyim

kızlarrrrrr bütün kıslarrr herkesee sevgiler öpücüklerr iyiki hepiniz varsınız

evet tatlım okumaya, yetişmeye çalıştım sohbetinize.... işler o kadar yoğuun ki, çok yorgun dönüyorum işten ve bu gece olduğu gibi baş ağrısı çektiğim de oluyor, yemekten sonra ilaç alıp yattım, az önce kalktım ve bi bakayım dedim....

bende henüz bi gelişme yok. ayın 15inde fakültede randevum var, öncesinde hiç bi şey yapmıyorum. ya ben taaaa ilk tedaviden önce saraçoğluna mail atmıştım. 10-15 gün önce mail atmışlar, bize bu numaralardan ulaşabilirsiniz diye.... aradım, bi tomar şey sordular, tüm değerlerimi falan. söyledim. sonra pazartesi arayın 15-17 saatleri arası dediler, saraçoğlu o zaman orda oluyomuş onunla görüşün dediler.... ama unuttum. hemde 2 hafta geçti üstünden. bakalım bi aklıma gelirse, onunla da görüşmek isterim. belki rapor çıkana kadar bitki kürleri falan denerim. açıkcası işler o kadar yoğun ki aklımı başka bi şeye veremiyorum bu ara....

yeliz tatlım sen napıyosun nası gidiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…